Δε φτάνει Φ4 με τη συγκεκριμένη απόδοση. Αν φτάσει σημαίνει ότι στο μεταξύ θα έχουν κάνει στεπ απ αρκετοί παίχτες. Θέλω να πω δεν είναι Ο ή Ι. Τώρα αν αυτό το ντεμαράζ το κρατάνε οντως για τα τελευταία 6-7 ματς της χρονιάς και πάνε τελικό, τί να πω. Θα αποδομήσει λίγο και τη διοργάνωση έτσι. Κοροϊδεύουμε στα 9/10 της χρονιάς και παίζουμε στο 1. Ε μετά μέχρι και ο Νικόλας θα πει "βάλτε σειρά αγώνων" μέχρι τελικής ρανίδας.Quincy έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 11:12 amΝαι. 2 αγώνες είναι όλο το φ4, αν βρεθεί στη μέρα του ο Ναν και βάλει 30 πχ ή βγάλει 10 ασίστ ο Σλούκας ή παίξει αμυναρα ο Γκραντ με 15 ποντακια τελειώνει το πανυγήρι. Ο ΟΣΦΠ δεν έχει την αντίστοιχη προσωπικότητα στις συγκεκριμένες θέσεις.Erether έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 10:29 am
Ερωτημα: Είναι μόνο θέμα συντήρησης; Λέμε ας πούμε ότι ο Ολυμπιακός στην τωρινή του μορφή θέλει ακόμα έναν γκαρντ να βγει μπροστά, για να έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχιας. Ο Παναθηναϊκός αν πάει στο φ4 μόνο με Γκραντ, Ναν, Σλουκα και παίκτες garbage time, θα ανταπεξέλθει; Και ας είναι όλοι φρέσκοι και σε καλή κατάσταση.
Το ερώτημα είναι περισσότερο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται ως τότε έχοντας τραβήξει τόσο κουπί
Euroleague round 25 - Asvel Villeurbanne vs Panathinaikos Aktor
Συντονιστής: Captains
- Ευγενές αέριο

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Βιλντόζα (για μένα) ήταν πάντα ένας πολύ μέτριος παίκτης χωρίς καμία αξία για το υψηλότερο επίπεδο, δεν τον μετράω. Citation (με ημερομηνία):Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 1:17 pmΟ Μπράουν κάηκε από τον Άταμαν 100%. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις σε αυτή την ηλικία όταν σου έχουν σαν τον βράχον οπού αφήνει κάθε ακάθαρτο νερό εις τα πόδια του να χύνει ευκολόσβηστον αφρό, τόσο πολύ την ψυχολογία. Ήρθαν και κάτι τραυματισμοί, δεν θέλει και πολύ.
Ακόμα και ο Βιλτόζα φέτος δείχνει να συνέρχεται από αυτό που πέρασε στον ΠΑΟ και, δυστυχώς, βλέπω και τον Shorts να έχει την ίδια μοίρα (μακάρι όχι γιατί είμαι μεγάλος φαν του).
Κάποτε λέγανε την Αρμάνι ότι είναι νεκροταφείο παικτών, μήπως ισχύει το ίδιο και με ΠΑΟ για την θέση των Γκαρντ;
Τώρα για τον Μπράουν το επιχείρημα ποιο είναι; Ότι τον ξεπάτωσε ο Παναθηναικός οπότε πήγε και στην νυν και της έκανε τη ζωή δύσκολη από το τραύμα που κουβαλάει;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pmΜπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.

Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως μπορεί αν είναι νεκροταφείο γκαρντ η ομάδα των Σλούκα, Ναν, Γκραντ αλλά οκ, θα σου δώσω ότι μπορεί να είναι το "νεκροταφείο του 4ου γκαρντ". Όταν ανακοινώθηκε ο Σορτς δεν ήταν λίγοι που είχαν τη γνώμη "κάτσε να δούμε πρώτα, άλλο Παρί και άλλο Παναθηναικός". Δεν είναι αυτόματες οι μεταβάσεις.

- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ακομα και οπως επαιζε πριν τον ιανουαριο δυσκολο να πηγαινε φ4 αλλα αντε πες οκΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:08 pmΔε φτάνει Φ4 με τη συγκεκριμένη απόδοση. Αν φτάσει σημαίνει ότι στο μεταξύ θα έχουν κάνει στεπ απ αρκετοί παίχτες. Θέλω να πω δεν είναι Ο ή Ι. Τώρα αν αυτό το ντεμαράζ το κρατάνε οντως για τα τελευταία 6-7 ματς της χρονιάς και πάνε τελικό, τί να πω. Θα αποδομήσει λίγο και τη διοργάνωση έτσι. Κοροϊδεύουμε στα 9/10 της χρονιάς και παίζουμε στο 1. Ε μετά μέχρι και ο Νικόλας θα πει "βάλτε σειρά αγώνων" μέχρι τελικής ρανίδας.Quincy έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 11:12 am
Ναι. 2 αγώνες είναι όλο το φ4, αν βρεθεί στη μέρα του ο Ναν και βάλει 30 πχ ή βγάλει 10 ασίστ ο Σλούκας ή παίξει αμυναρα ο Γκραντ με 15 ποντακια τελειώνει το πανυγήρι. Ο ΟΣΦΠ δεν έχει την αντίστοιχη προσωπικότητα στις συγκεκριμένες θέσεις.
Το ερώτημα είναι περισσότερο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται ως τότε έχοντας τραβήξει τόσο κουπί
οπως παιζει τον ιανουαριο,ακομα και με ναν στο ροστερ,ειναι απιθανο θα παει φ4
θα τερματισει σιγουρα σε θεσεις με μειονεκτημα και ετσι οπως ειναι ποιον μπορει να περασει απο αυτους που θα εχουν πλεονεκτημα?κανεναν
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ τόσο για την ποιότητα του Βιλτόζα όσο και του Μπράουν. Απλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Μέχρι τώρα είναι νεκροταφείο του 4ου γκάρντ. Μένει να αποδειχθεί το χρόνου (γιατί φέτος δεν βλέπω πως ο Shorts μπορεί να επανέλθει) αν αυτό θα αλλάξει ή όχι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:16 pmΟ Βιλντόζα (για μένα) ήταν πάντα ένας πολύ μέτριος παίκτης χωρίς καμία αξία για το υψηλότερο επίπεδο, δεν τον μετράω. Citation (με ημερομηνία):Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 1:17 pmΟ Μπράουν κάηκε από τον Άταμαν 100%. Δεν είναι εύκολο να επανέλθεις σε αυτή την ηλικία όταν σου έχουν σαν τον βράχον οπού αφήνει κάθε ακάθαρτο νερό εις τα πόδια του να χύνει ευκολόσβηστον αφρό, τόσο πολύ την ψυχολογία. Ήρθαν και κάτι τραυματισμοί, δεν θέλει και πολύ.
Ακόμα και ο Βιλτόζα φέτος δείχνει να συνέρχεται από αυτό που πέρασε στον ΠΑΟ και, δυστυχώς, βλέπω και τον Shorts να έχει την ίδια μοίρα (μακάρι όχι γιατί είμαι μεγάλος φαν του).
Κάποτε λέγανε την Αρμάνι ότι είναι νεκροταφείο παικτών, μήπως ισχύει το ίδιο και με ΠΑΟ για την θέση των Γκαρντ;Τώρα για τον Μπράουν το επιχείρημα ποιο είναι; Ότι τον ξεπάτωσε ο Παναθηναικός οπότε πήγε και στην νυν και της έκανε τη ζωή δύσκολη από το τραύμα που κουβαλάει;nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 14, 2023 11:01 pmΜπορεί να φανεί λίγο αιρετικό αυτό που θα πω αλλά ο Βιλντόζα ποτέ δεν μου γέμισε το μάτι σαν πολύ ξύπνιος παίκτης. Δεν είναι απαραίτητα τούβλο αλλά σαν γκαρντ που πρέπει να παίρνει αποφάσεις, θεωρώ τον Γκριγκονις πολύ καλύτερο. Στη Μπασκονια δεν μου άρεσε καθόλου, τον θεωρούσα πολύ φλύαρο, και οκ στον Ερυθρό έκανε μια τίμια χρονιά. Δεν είναι «τα’λεγα εγώ» ποστ, γιατί πίστευα ότι ήταν σε ανοδική πορεία και ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά μου φαίνεται ότι όντως στη Μπασκονια απλά φαινόταν καλύτερος απ’ότι πραγματικά είναι. Θέλω να πω πως δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι «Ε δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα ξυπνήσει» γιατί νομίζω ότι αυτό μπορεί αυτό κάνει.
Τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω πως μπορεί αν είναι νεκροταφείο γκαρντ η ομάδα των Σλούκα, Ναν, Γκραντ αλλά οκ, θα σου δώσω ότι μπορεί να είναι το "νεκροταφείο του 4ου γκαρντ". Όταν ανακοινώθηκε ο Σορτς δεν ήταν λίγοι που είχαν τη γνώμη "κάτσε να δούμε πρώτα, άλλο Παρί και άλλο Παναθηναικός". Δεν είναι αυτόματες οι μεταβάσεις.
Η ένσταση μου για τόσο για τον Μπράουν όσο και για τον Shorts είναι ο τρόπος που τους χρησιμοποιεί ο Άταμαν, γιατί και οι δύο ήρθαν από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας τους.
Ο Μπράουν έπρεπε να παίζει στην θέση του Σλούκα και όχι μαζί με τον Σλούκα. Ήταν παίκτης που ήθελε την μπάλα στα χέρια όπως και ο Shorts.
Ε όταν παίρνεις παίκτες (που εσύ ο ίδιος διάλεξες) και τους βάζεις να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που ξέρουν, θα έχουν την κατάληξη του Μπράουν και του Shorts, και του Λι σε εμάς.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πλήρεις μπορούμε να περάσουμε τον οποιονδήποτε, νομίζω ότι υποτιμάς υπερβολικά την ομάδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:17 pmακομα και οπως επαιζε πριν τον ιανουαριο δυσκολο να πηγαινε φ4 αλλα αντε πες οκΕυγενές αέριο έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:08 pm
Δε φτάνει Φ4 με τη συγκεκριμένη απόδοση. Αν φτάσει σημαίνει ότι στο μεταξύ θα έχουν κάνει στεπ απ αρκετοί παίχτες. Θέλω να πω δεν είναι Ο ή Ι. Τώρα αν αυτό το ντεμαράζ το κρατάνε οντως για τα τελευταία 6-7 ματς της χρονιάς και πάνε τελικό, τί να πω. Θα αποδομήσει λίγο και τη διοργάνωση έτσι. Κοροϊδεύουμε στα 9/10 της χρονιάς και παίζουμε στο 1. Ε μετά μέχρι και ο Νικόλας θα πει "βάλτε σειρά αγώνων" μέχρι τελικής ρανίδας.
θα τερματισει σιγουρα σε θεσεις με μειονεκτημα και ετσι οπως ειναι ποιον μπορει να περασει απο αυτους που θα εχουν πλεονεκτημα?κανεναν
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πληρης θεωρητικα μπορει ο Παο να περασει τον οποιονδηποτε σε ενα υποθετικο σεναριο που ολοι εχουν βρει ρολο. Το τριπτυχο Ναν, Σλουκας, Γκραβτ εκτος απο οτι το μαθανε οι παντες πως να το αντιμετωπιζουν(αντε εκτος της ΡεαλBillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:44 pmΠλήρεις μπορούμε να περάσουμε τον οποιονδήποτε, νομίζω ότι υποτιμάς υπερβολικά την ομάδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:17 pm
ακομα και οπως επαιζε πριν τον ιανουαριο δυσκολο να πηγαινε φ4 αλλα αντε πες οκ
Οποτε θεωρητικα πληρης μπορεις να περασεις τον οποιονδηποτε αλλα πραγματικα ακομη και με Ναν δεν περνας κανεναν οπως παιζεις φετος μεχρι στιγμης
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποσοτικά υπάρχει το θέμα της καταπόνησης. Ο Αταμάν φαίνεται να πηγαίνει σε συνταγή 2023-2024 και στενεύει το ρόστερ.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:44 pmΠλήρεις μπορούμε να περάσουμε τον οποιονδήποτε, νομίζω ότι υποτιμάς υπερβολικά την ομάδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:17 pm
Στην θέση του Λεσόρτ έχουμε τον Χόλμς, δεν συγκρίνω την ποιότητα αλλά φαίνεται ότι ο τελευταίος έχει κάποια ευπάθεια και πρέπει να προστατεύεται, δεν πρέπει να βγάζει 30+ λεπτά,
στο 3-4 δεν έχετε θέμα υπάρχει Οσμάν-Ρογκαβόπουλος και Χουάντσο-Μήτογλου.
Στα γκαρντ όμως φαίνεται να πηγαίνετε με τριπλέτα Ναν-Σλούκας-Γκραντ, αυτό δούλεψε πριν 2 χρόνια αλλά με τον Σλούκα στα 36, τον Γκραντ στα 34 όπως και να το κάνεις είναι ρίσκο. Το ζήτημα είναι προλαβαίνει να διορθωθεί η κατάσταση με τον Σορτς;
Σε κάθε περίπτωση το να επιστρέψει ο Ναν και να μην έχει θέμα είναι κομβικό, η απουσία του όσο και να λέγαμε κάποιοι ότι χαλάει σε πολλές περιπτώσεις το παιχνίδι της ομάδας φαίνεται τελικά ότι δεν ήταν αυτός που το χαλούσε, απλώς ήταν αναγκαίο να παίζει έτσι.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aν κανουμε δραματικα μεγαλο στεπ απ στον τροπο που παιζουμε,ναι.100%,και με μειονεκτημα εδρας.Αλλα θελει δραματικα μεγαλο στεπ απ,γιατι η ομαδα ειναι χαλια.BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:44 pmΠλήρεις μπορούμε να περάσουμε τον οποιονδήποτε, νομίζω ότι υποτιμάς υπερβολικά την ομάδα.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Ιαν 31, 2026 3:17 pm
Αν συνεχισει ετσι,100% θα αποκλειστει.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπιλυς οταν γραφει πληρεις εννοει να μην ειναι τραυματιας ουτε ο σαμοντουροφ η ο καλαιτζακης ,δηλαδη παιχτες που δεν εχουν ιδιαιτερο ρολο
που αυτο ειναι σχετικα απιθανο ολο και καποιος θα ειναι τραυματιας
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ό,τι να'ναι τουλούμπα μου, όταν λέω "πλήρεις" εννοώ να μη λείπουν παίκτες όπως ο Ναν ή ο Οσμάν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο