Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Ιαν 31, 2026 11:36 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Σάβ Ιαν 31, 2026 11:19 pm
Δεν είναι δυνατόν πχ να μην έχουμε συζητήσει για το ότι είδαμε λειτουργικό επιτέλους αμυντικά τον Χολ στο 5, όταν ήταν 4…….ποιος??? Ο Ward φυσικά, αλλά πέραν αυτού να ασχολούμαστε εκτεταμένα μόνο με τα κιλά του Τζόζεφ!!!
Στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω βέβαια πόσο λειτουργικό είναι κάτι τέτοιο που τα τεσσαρια είναι πιο μεγάλα και δυνατά. Είναι αθλητικός ο Γουόρντ, με μακριά άκρα αλλά όχι τόσο δυνατός για αυτό το επίπεδο.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Ιαν 31, 2026 11:47 pm

Conan1982 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Δεν είναι δυνατόν πχ να μην έχουμε συζητήσει για το ότι είδαμε λειτουργικό επιτέλους αμυντικά τον Χολ στο 5, όταν ήταν 4…….ποιος??? Ο Ward φυσικά, αλλά πέραν αυτού να ασχολούμαστε εκτεταμένα μόνο με τα κιλά του Τζόζεφ!!!
Στην Ευρωλίγκα δεν ξέρω βέβαια πόσο λειτουργικό είναι κάτι τέτοιο που τα τεσσαρια είναι πιο μεγάλα και δυνατά. Είναι αθλητικός ο Γουόρντ, με μακριά άκρα αλλά όχι τόσο δυνατός για αυτό το επίπεδο.
Δεν διαφωνώ επί τούτου…….δεν αποκλείω όμως να αποτελέσει εν δυνάμει μία επιλογή σε ένα σχήμα ανάγκης. Πχ δεν σου κρύβω για να πω την αμαρτία μου , πως περιμένω να δω κάποια στιγμή ένα κοντό σχήμα που θα περιλαμβάνει και τον Γουόρντ τεσσάρι με πεντάρι τον Ταιρίκ και τον Μόρρις (ή τον Γουόκαπ) και Φουρνιέ με Ντορσευ , ως καμικάζι πεντάδα!!!! Μιλάμε πάντα για πειραματικά σχήματα 5 λέπτου - 8 λεπτού που αν βγουν, ξέρεις καλά ότι δεν αντιμετωπίζονται με τίποτα διότι δεν υπάρχει χρόνος για αμυντικές προσαρμογές!!!

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Ιαν 31, 2026 11:58 pm

Conan1982 έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Σ' αυτό έχεις δίκιο, αλλά αυτό που ήθελε να πει ο Slow ήταν πόσο πολύ ανέβηκε η αμυντική επίδοση του Χολ, όταν στο 4 έπαιζε άλλου τύπου 4άρι. Αν το καλοκαίρι φύγει ο Πίτερς και πάρουμε άλλου τύπου 4/5άρι (π.χ. ένα πιο δυνατό Γουόρντ ή έναν Λεντέι κλπ) τότε η ομάδα θα είναι φόβητρο. Φόβητρο, πιστεύω πως θα την δούμε και από φέτος, μόλις μονταριστεί ακόμα περισσότερο.

Christofis

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 12:20 am

Για τον Τζοσεφ ειπα την Πεμπτη το μεσημερι οτι τα εργομετρικα του ηταν καλα. Προφανως και δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου. Ναι δεν ειναι σε τελεια σωματικη κατασταση αλλα μια χαρα μπορει να ειναι λειτουργικος.

Γενικα οπως εχω ξαναπει αν ερχοταν στη θεση του Μορις δεν θα τρελαινομουν καθως δεν εχει σουτ μετα απο ντριπλα ή προσωπικη φαση. Αλλα για μαζι με τον Μορις πραγματικα ειναι πολυτελεια. Φερνει εμπειρια, ψηλο μπασκετικο iq και καλη αμυνα( οχι τοσο στην πιεση ατην μπαλα οπως εκανε παλιοτερα αλλα στον χωρο. Το χερι του θα το βρει σιγουρα. Με δυο προπονησεις εδωσε δυο ασιστ με Μπαρτσα ενω σημερα εμεινε στο παρκε 22 λεπτα(μια χαρα για Γιουβαρλακι) και εδωσε 7 μετα απο 3 προπονησεις και εναν αγωνα εστω και σε χαμηλοτερης δυναμικοτητας παιχνιδι.

Εγω δεν αμφιβαλω ουτε για Μορις ούτε για Τζοσεφ. Θεωρω δεδομενο οτι θα βγουν καο οι δυο για τον ρολο που αποκτηθηκαν. Αν περιμενετε παιχνιδια αλλα Ναν δεν θα τα δειτε αλλα θα δειτε οτι τα κενα διαστηματα της ομαδας θα τεινουν να εξαφανισθουν.

Γενικα μεσα απο εναν δυσλειτουργικο σχεδιασμο η τυχη επιτελους φαινεται να μας ευνοησε και βγαλαμε λαγους απο το καπελο. Κατι πολυ δυσκολο αν σκεφτεις οτι εκτος απο το 23 καμια αλλη χρονια την τελευταια 15ετια δεν μας νγηκαν οι χειμερινες μεταγραφες(με εξαιρεση τον Μακκισικ αλλα σε μια χαμενη χρονια).

Παντως ο Τζοσεφ μια χαρα μπορει να τρεξει και να πηδηξει και να μαρκαρει. Οκ τα πλαγια βηματα του δεν ειναι οπως ηταν πριν 3-4 χρονια αλλα ο Γκατζουλης θα κανει θαυματα μαζι του σιγουρα φτανει να εχει ορεξη που απο οτι φαινεται εχει μπολικη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Φεβ 01, 2026 12:39 am

το θεμα του χολ ειναι που χανεται στις τοποθετησεις και οτι δεν εχει την δυναμη για ποστ αμυνα..δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι αν εχει τον γουορντ στο 4..επισης το τι εκανε με το περιστερι δεν νομιζω οτι μεταφραζεται και σε αγωνα ευρωλιγκας..θα μαρκαρει πχ ο γουορντ τον σενγκελια?τον μιροτιτς? πιο ευκολα ανεβαινει θεση παρα κατεβαινει.Αμα παιζουμε αλλαγες δεν θα σταυρωνουμε ριμπαουντ απο την αλλη.

μιλου ταρικ ειναι 2 λεβελ πανω..δεν εχει λογικη να προσπαθουμε να χωρεσουμε τον χολ τετοια εποχη..θα μεινει απλα πισω στο ροτεισον.Ειναι οπως πριν 2 μηνες που διαβαζαμε οτι ο μβπ σασα δεν πρεπει να παιζει πανω απο 20λ για να χωρεσουμε εναν αθλητικο εκει και τον πιτερς..δεν νομιζω οτι εχουν λογικη αυτα για προπονητες που θελουν να κερδιζουν.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 01, 2026 1:31 am

shaq7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 12:39 am
το θεμα του χολ ειναι που χανεται στις τοποθετησεις και οτι δεν εχει την δυναμη για ποστ αμυνα..δεν νομιζω οτι αλλαζει κατι αν εχει τον γουορντ στο 4..επισης το τι εκανε με το περιστερι δεν νομιζω οτι μεταφραζεται και σε αγωνα ευρωλιγκας..θα μαρκαρει πχ ο γουορντ τον σενγκελια?τον μιροτιτς? πιο ευκολα ανεβαινει θεση παρα κατεβαινει.Αμα παιζουμε αλλαγες δεν θα σταυρωνουμε ριμπαουντ απο την αλλη.

μιλου ταρικ ειναι 2 λεβελ πανω..δεν εχει λογικη να προσπαθουμε να χωρεσουμε τον χολ τετοια εποχη..θα μεινει απλα πισω στο ροτεισον.Ειναι οπως πριν 2 μηνες που διαβαζαμε οτι ο μβπ σασα δεν πρεπει να παιζει πανω απο 20λ για να χωρεσουμε εναν αθλητικο εκει και τον πιτερς..δεν νομιζω οτι εχουν λογικη αυτα για προπονητες που θελουν να κερδιζουν.
Βρε Σακ…..ελπίζω πως δεν απαντάς σε εμένα για τον Χολ, διότι είμαι από τους ελάχιστους εδώ μέσα που τον θεωρούσα λίγο από το καλοκαίρι ακόμα , για δεύτερο Σέντερ πίσω από τον Μιλού!!!!! Για σχήματα γίνεται η κουβέντα, άσε τον Χολ, τον Γουόρντ, τον α, τον Β, τον χ ξέρω γώ……..η ομάδα λέω, ότι είναι εν δυνάμει πλέον τόσο πλήρης, που δεν αποκλείεται να μας εκπλήξει με σχήματα και επιλογές που ούτε καν φανταζόμασταν στην αρχή της Λίγκας!!! Να μας εκπλήξει…….ΘΕΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ!!!! :roofl: :roofl:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 1:39 am

γενικα το ειπα..οτι τωρα μπαινουμε στην εποχη που θα κλεινει το ροτεισον σιγα σιγα..ενω ο μπαρτζω δεν φημιζεται για περιεργα σχηματα και δοκιμες αν δεν υπαρξει τραυματισμος.Τωρα οντως εχουμε τοσο γεματο ροστερ που θα παμε σε στανταρ σχηματα και επιλογες.Ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Κυρ Φεβ 01, 2026 3:38 am

Ενώ έχω ενσυναίσθηση της ψυχολογίας ενός επαγγελματία παίκτη (Χολ) που παραγκωνίζεται λόγω της έλευσης ενός καλύτερου, ο Τζόουνς είναι ο X factor που έλειπε για να πάμε F4 χωρίς άγχος. Από εκεί και πέρα, μακάρι να βρεθούμε σε καλές μέρες (F4) και χωρίς τραυματισμούς.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 10:04 am

Παιδιά έχετε συνειδητοποιήσει ότι σήμερα εχουμεω1η Φλεβάρη;

Πιστεύει κανείς ότι μέχρι το φ4 δεν θα έχουμε κάποιον τραυματισμό στους ψηλούς ή δεν θα χάσουν παιχνίδια ο Μίλου με τον Ταιρίκ;

Ο Χολ στα ματς που θα λείπει κάποιος από τους παραπάνω θα είναι υπέρ χρήσιμος. Καλά κάνει και τον βάζει Α1 ο Μπαρτζώκας να τον έχει ζεστό.

Το ίδιο ισχύει για όλους τους παίκτες του ρόστερ (πλην των Ελλήνων), ακόμα και για τον Μακίσικ.

Για μένα όλο το θέμα είναι πως θα χειριστεί ο Μπι την θέση στον άσο όταν γυρίσουν όλοι. Εκεί είναι το ενδιαφέρον.

Θα συνεχίσει ο Θωμάς να παίζει 20 λεπτά ή θα πέσει στα 17; Θα το πάει όπως στους ψηλούς με 2ο τον Μόρις ή θα παίζουν και οι δύο από κανά δεκαλεπτο;

Προς το παρόν ο Μόρις πάει λίγο πιο πίσω και θα τον βάλει πιο σταδιακά δίνοντας του χρόνο στην Α1.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 1:46 pm

δεν ειπε κανεις το αναποδο..να παιζει α1 να ξεκουραζει τον μιλου και τωρα πχ που εχουμε διαβολοβδομαδες..αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να ψαχνουμε να τον χωρεσουμε σωνει και ντε μην στεναχωρηθει και να μεινουν οι βασικοι σεντερ χωρις ρυθμο στο τελος.

στα γκαρντ θα μου φανει περιεργο να μην δουμε καθολου και 2 απο τους 3 να παιζουν μαζι ..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 2:29 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 1:46 pm
δεν ειπε κανεις το αναποδο..να παιζει α1 να ξεκουραζει τον μιλου και τωρα πχ που εχουμε διαβολοβδομαδες..αυτο δεν εχει καμια σχεση με το να ψαχνουμε να τον χωρεσουμε σωνει και ντε μην στεναχωρηθει και να μεινουν οι βασικοι σεντερ χωρις ρυθμο στο τελος.

στα γκαρντ θα μου φανει περιεργο να μην δουμε καθολου και 2 απο τους 3 να παιζουν μαζι ..
Δεν νομίζω οτι έδειξε κάτι τέτοιο ο Μπι με την διαχείριση του Τζόουνς. Οκ, τώρα που έχει διαβολοβδομάδα με την Βίρτους μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο ο Χολ.

Στα Γκαρντ δεν διαφωνώ σε αυτό που γράφεις, αλλά από ποιον θα κόψει χρόνο; Γιατί τα κουκιά είναι πολύ μετρημένα.

Πιο πιθανό να δούμε σχήματα με 3 Γκαρντ και να κόβεται ο χρόνος του Παπ…αν θες την γνώμη μου.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Φεβ 01, 2026 2:30 pm

Εικόνα
tarp7

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 2:48 pm

Τον Πίτερς δεν κάαταλαβαίνω γιατί λέτε ότι κάνει κακή χρονιά η είναι αδιάφορος. Στο πρωτάθλημα παίζει καλά αλλά και στην Ευρωλίγκα έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια για το χρόνο που παίζει. Είναι λίγο αστάθεις ως παίκτης αλλά για δεύτερος είναι πολύ καλός . Ούτως η άλλως καλύτερος να κάνει τα ρεπα του Σάσα η του μιλουτινοφ, Τζόουνς.,Χολ η φαλ δεν πρόκειται να έρθει

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Φεβ 01, 2026 3:06 pm

Το τελευταίο πάντως που θα με ανησυχούσε στην ομάδα είναι η διαχείριση των παικτών ως προ το να είναι φρέσκιοι, εφόσον φυσικά δεν έχουμε τραυματισμούς. Έβλεπα και κάτι βιντεάκια με τον Φαλ σήμερα να προπονείται, δεν κατάλαβα αν είναι "φρέσκα".

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 01, 2026 4:42 pm

δεν θα μου κανει εκπληξη αν φαει την θεση τουλαχιστον του χολ :lol:

παντως τελικα ο τζοουνς ειναι καλος αμυντικος..γιατι διαβαζαμε οτι ειναι χειροτερος η ιδιος του χολ επειδη στην παρτιζαν ηταν τσιρκο ολοι.

ο τζοσεφ στο αεροδρομιο φανηκε να εχει ξεπρηστει και να του εχουν φυγει τα πρωτα νερα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”