Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 01, 2026 10:10 pm

kite26 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:59 pm
Παιδιά, αφήστε με λίγο να γκαζώσω στην ευθεία:

Τι παικταράς Θεέ μου αυτός ο Ταϊρίκ, πρώτη φορά μου ήρθε διάθεση μετά από καιρό να αγοράσω φανέλα Ολυμπιακού. Τι πάθος, τι σωματικά προσόντα, τι impact αγωνιστικό και ψυχολογικό! Πωπω! Αφήστε με να ξεσπαθώσω, είχα να νιώσω έτσι από τον μεγάλο Κάιλ Χάινς. Τρομερή μεταγραφή!! Και το πώς έδεσε με τους άλλους δύο, τέλειο! Μπράβο σε όποιον τον πήρε τηλέφωνο να τον κλείσει, οι πρόεδροι, ο κόοουτς δεν ξέρω! Μπράβο του! Τον έβλεπε ολόκληρη Μπάρτσα και τον φοβήθηκε! Τι Κύκλωπας είναι αυτός;;;; Τι αρχιπούλαρος κολοσσιαίος, το λέω και μου τρέχουν τα σάλια! Πάντα τέτοια!
Ενθουσιαστηκες ε ; Λογικο οσο να ναι . Απο την απολυτη σοφτιλα η ομαδα απεκτησε στην ρακετα ενα παικτη που κυριως ειναι σκληρος .

Αθλητικος ειναι και ο νωντας , σκληρος ομως δεν ειναι να τις παιζει .
Θελουμε εναν ακομα αυτου του τυπου για τα δεκα που μενουν στο 4 :wink:

ΥΓ : Στην ευθεια εσενα σε φοβαμαι τελευταια .
Δεν καθομαι απο πισω αν δεν περασεις πρωτα κτεο :D

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Κυρ Φεβ 01, 2026 10:16 pm

coach blue έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 10:10 pm
kite26 έγραψε:
Κυρ Φεβ 01, 2026 9:59 pm
Παιδιά, αφήστε με λίγο να γκαζώσω στην ευθεία:

Τι παικταράς Θεέ μου αυτός ο Ταϊρίκ, πρώτη φορά μου ήρθε διάθεση μετά από καιρό να αγοράσω φανέλα Ολυμπιακού. Τι πάθος, τι σωματικά προσόντα, τι impact αγωνιστικό και ψυχολογικό! Πωπω! Αφήστε με να ξεσπαθώσω, είχα να νιώσω έτσι από τον μεγάλο Κάιλ Χάινς. Τρομερή μεταγραφή!! Και το πώς έδεσε με τους άλλους δύο, τέλειο! Μπράβο σε όποιον τον πήρε τηλέφωνο να τον κλείσει, οι πρόεδροι, ο κόοουτς δεν ξέρω! Μπράβο του! Τον έβλεπε ολόκληρη Μπάρτσα και τον φοβήθηκε! Τι Κύκλωπας είναι αυτός;;;; Τι αρχιπούλαρος κολοσσιαίος, το λέω και μου τρέχουν τα σάλια! Πάντα τέτοια!
Ενθουσιαστηκες ε ; Λογικο οσο να ναι . Απο την απολυτη σοφτιλα η ομαδα απεκτησε στην ρακετα ενα παικτη που κυριως ειναι σκληρος .

Αθλητικος ειναι και ο νωντας , σκληρος ομως δεν ειναι να τις παιζει .
Θελουμε εναν ακομα αυτου του τυπου για τα δεκα που μενουν στο 4 :wink:

ΥΓ : Στην ευθεια εσενα σε φοβαμαι τελευταια .
Δεν καθομαι απο πισω αν δεν περασεις πρωτα κτεο :D
Το ενθουσιάστηκα είναι λίγο με αυτόν τον παικταρά! Έχω τρελαθεί λέμε! Και ο Χολ για όσους λένε, καλός παίκτης, τίμιος, μ'αρέσει. Αλλά ο άλλος είναι άλλη ποιότητα. Και το καλύτερο; Εμπνέει και τους άλλους και δε θέλουν και πολύ. Θύμισέ μου, ο Άλφα Ντιαλό της Μονακό τεσσάρι δεν είναι; Θα τον ήθελα στη θέση του Πίτερς αν φύγει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Φεβ 01, 2026 10:18 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Δευ Φεβ 02, 2026 7:44 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 6:53 pm
Όποτε τον έχω δει τον Ντιαλό με ενθουσιάζει. Πραγματικά, εδώ και χρόνια τον θέλω στον Θρύλο, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Μην ξεχνάτε, ο Παπ αν δεν σταματήσει θα είναι ακόμη πιο βαρύς του χρόνου και Πίτερς μάλλον φεύγει.
Εμένα βρε φιλαράκι, μου κάνει εντύπωση που λες οτι έχεις δει τον Ντιαλό και μάλιστα σε ενθουσιάζει... αλλα πριν δεν θυμόσουν αν έχει αθλητικά προσόντα...

Μου φαίνεται περίεργο. :secret: :peace:

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Φεβ 02, 2026 8:35 pm

Knoxville έγραψε:
kite26 έγραψε:
Όποτε τον έχω δει τον Ντιαλό με ενθουσιάζει. Πραγματικά, εδώ και χρόνια τον θέλω στον Θρύλο, είναι πάρα πολύ καλός παίκτης. Μην ξεχνάτε, ο Παπ αν δεν σταματήσει θα είναι ακόμη πιο βαρύς του χρόνου και Πίτερς μάλλον φεύγει.
Εμένα βρε φιλαράκι, μου κάνει εντύπωση που λες οτι έχεις δει τον Ντιαλό και μάλιστα σε ενθουσιάζει... αλλα πριν δεν θυμόσουν αν έχει αθλητικά προσόντα...

Αν έπινες κι εσύ αυτά που πίνει ο ήρωας Χαρταετός, δεν θα σου φαινόταν καθόλου περίεργο !!! :D :D :D

kite26

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 8:41 pm

Knoxville έγραψε:
kite26 έγραψε:

Για τον Μπλοσογκέιμ ρώτησα. Όσες φορές έχω δει τον Ντιαλό μου άρεσε πολύ, ψέματα να πω; Αν τα ήξερα όλα θα δούλευα είτε σε σταφ, είτε σε καμία εφημερίδα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Φεβ 02, 2026 8:43 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 7:43 pm
οντως ο φαλ πηγε στο τουμπαι ενω πλεον κανει και προπονησεις με μπαλα..το θεμα ειναι οτι δεν μπορει να μπει να παιξει ματς στην α1..να τον βαλει ο μπαρτζωκας απευθειας ευρωλιγκα?πολυ εξτριμ..να καψουμε μια αλλαγη και τον χολ για να τον δοκιμασουμε παλι εξτριμ..

ρε συ ντιμιτζ λες αρχισαμε τα 2κ με ντιαλο και τον βαζεις στο ροστερ του παο που το 1-2-3 του κοστιζει 15εκ ξερω γω :lol: ασε που ο ντιαλο μονο παικτης αταμαν δεν ειναι,αυτος τους θελει ολους σκορερ.

Εγω παντως τον πεταξα σαν steal αν βαρεσει κανονι η μονακο,οχι οτι ειναι ιδιαιτερα ρεαλιστικο..αν γινει εγω το χω σιγουρο οτι θα ναι πρωτος στην λιστα.

ο μπλοσομ ειναι οκ για 4ρι πισω απο σασα..αλλα δεν ειναι παικτης να τον εχεις και πισω απο γουορντ..δηλαδη σε τραυματισμο ενος απο των δυο να τον εχεις βασικο..οχι τοτε μακρια.Η που θα παρεις 2 παικτες μετριους η εναν ''ντιαλο'' για το 3-4
Δεν εχεις αδικο. Η λογικη δεν λεει να τον βαλεις στην Α1 παρα μονο ισως για τα πλειοφς της Α1 πριν τους τελικους αν και καις 1 αλλαγη που ισως σου στοιχισει αν εχειζ τραυματισμο.

Και δεν υπαρχουν και ευκολα παιχνιδια τις τελευταια αγωνιστικη οπου να πεις τον πεταω μεσα να δω αν αντεπεξελθεται.

Παντως και εγω θα επαιρνα εναν παικτη οπως ο Κολσον, ο Μπονγκα ή εστω ο Οτζελεγε. Δηλαδη παικτες που δεν θα ερθει η α καταστροφη να παιξουν και λιγα παιχνιδια βασικοι αν χρειαστει.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Δευ Φεβ 02, 2026 11:25 pm

Προτείνω να κλείσει το τόπικ. Ήδη συζητάμε για ρόστερ 2026-2027.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Παρ Φεβ 06, 2026 2:21 pm

7η σελίδα το αγαπημένο μας τόπικ; θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι, μπορούμε πολύ καλύτερα :!:

κάνει ό,τι μπορεί έστω και για ένα βλέμμα από Σκινδήλια :lol:

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Παρ Φεβ 06, 2026 2:52 pm

Άλλο level το topic , αφού φτάσαμε να συζητάμε για τις μεταγραφές της επόμενης σεζόν. :wave:

Πάντως όλα θα εξαρτηθούν από την φετινή χρονιά και την κατάληξη που αυτή θα έχει.
Αλλιώς σχεδιάζεις όταν για παράδειγμα έχεις πάρει Ευρωπαϊκό και αλλιώς όταν αποτυγχάνεις σε ένα ακόμα F4.
Αν για παράδειγμα η ομάδα καταφέρει φέτος να κατακτήσει το τρόπαιο, θα έχει πετάξει από πάνω της ένα τεράστιο βάρος που θα τις επιτρέψει να ρισκάρει περισσότερο την νέα σεζόν , πατώντας βέβαια σε μια πολύ καλή βάση.
Μου έχει λείψει δηλαδή η φάση ενός Χάινς Λοτζέσκι, Ντόρσεϊ (Τζοε) , Λο , Χαντερ , Ντάνστον ,ΜακΚισικ κλπ κλπ.
Παικτών δηλαδή που δεν έρχονται ως τα ήδη μεγάλα ονόματα ή ως παίκτες που ήδη κοιτάζει η μισή Ευρώπη.
Αν βέβαια το φετινό αποτέλεσμα δεν είναι και πάλι το επιθυμητό προφανώς και θα υπάρξει ακόμα μεγαλύτερη γκρίνια και πίεση που θα προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα, οπότε δεν τολμάς καν να σκεφτείς να ρισκάρεις με επιλογές που δεν θα είναι "hot " ονόματα, γιατί πολύ απλά κάνεις δεν θα έχει την υπομονή και την διάθεση να δει κάτι τέτοιο.

kite26

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 06, 2026 4:36 pm

Μεταξύ μας, δε βλέπω φως στο τούνελ με Γιουβαρλάκι και Σουτζουκάκι.

Ίσως αυτό κρίνει όλη τη χρονιά. Πονάει πολύ, αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Παρά τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου δε φαίνεται να δίνεται οριστική λύση στο 1 λόγω ανετοιμότητας.

Είναι άλλη ομάδα ο Θρύλος με άσσο βαρβάτο κουβαλητικό.

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee

Παρ Φεβ 06, 2026 6:05 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 4:36 pm
Μεταξύ μας, δε βλέπω φως στο τούνελ με Γιουβαρλάκι και Σουτζουκάκι.

Ίσως αυτό κρίνει όλη τη χρονιά. Πονάει πολύ, αλλά αυτή είναι η σκληρή αλήθεια. Παρά τις πολύ φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου δε φαίνεται να δίνεται οριστική λύση στο 1 λόγω ανετοιμότητας.

Είναι άλλη ομάδα ο Θρύλος με άσσο βαρβάτο κουβαλητικό.

Ειναι τρέλα αυτό που συμβαίνει. Η θέση του playmaker είναι η πιο σημαντική. Γενικά το σημερινό μπάσκετ θέλει αθλητικοτητα. Ο διμετρος Μπέικον πέρναγε σαν σταματημένο το playmaker μας Γουοκαπ.

Όλα τα playmaker είναι αθλητικά και περνάνε τον αμυντικό και αμέσως δημιουργούν ανισορροπία στην αντίπαλη άμυνα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 06, 2026 6:17 pm

Απ τον τζοζεφ μην περιμένετε πολλά πέρα απ τα πολύ βασικά αν δεν φταίξει το κορμί του.
Τουλάχιστον ο τουβλικινα στην άμυνα είναι τίμιος, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι μονιμος τραυματίας.

Ολο το ζουμί είναι αν ο Μόρρις πλησιάσει τον παίκτη που θυμόμαστε και αν η διστακτικότητα του ήταν θέμα μόνο προσαρμογής.
Αν όχι είναι πρακτικά αδύνατο να πας μόνο με τον Γουοκαπ να κατακτήσεις τον μεγάλο σου στόχο

kite26

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 06, 2026 6:28 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Φεβ 06, 2026 6:17 pm
Απ τον τζοζεφ μην περιμένετε πολλά πέρα απ τα πολύ βασικά αν δεν φταίξει το κορμί του.
Τουλάχιστον ο τουβλικινα στην άμυνα είναι τίμιος, αλλά τι να το κάνεις όταν είναι μονιμος τραυματίας.

Ολο το ζουμί είναι αν ο Μόρρις πλησιάσει τον παίκτη που θυμόμαστε και αν η διστακτικότητα του ήταν θέμα μόνο προσαρμογής.
Αν όχι είναι πρακτικά αδύνατο να πας μόνο με τον Γουοκαπ να κατακτήσεις τον μεγάλο σου στόχο
Αυτό! Αρχίζει και μου λείπει ο Ντιλικινά, αλήθεια σου λέω, μπέσα!

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 06, 2026 6:41 pm

Δεν έχετε βαρεθεί να γράφετε τα ίδια και τα ίδια;

Παρακαλώ τους mods να κλείσουν το εν λόγω τοπικ.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Φεβ 06, 2026 6:53 pm

Δεν υπαρχει τιποτα που να κανει τα λαμπακια μου να αναβουν περισσοτερο απο παικτες να κρινονται στα 1-2 ματς. Ειναι αδιανοητο σε μια εποχη που υπαρχει τοση γνωση online να βκεοω τετοια takes καφενειου των 80ς.

Που να μην ημασταν και δευτεροι δηλαδη.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”