Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 03, 2026 11:27 am

Conan1982 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 11:23 am
kein έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 11:10 am
Συμφωνώ δεν πρέπει να φύγει τώρα, είναι λάθος από κάθε άποψη. Μόνο μια διόρθωση, 15 νίκες έχουμε, δύο νίκες παραπάνω έχει η Φενερ που είναι πρώτη, ενώ στις 16 νίκες (μια περισσότερη από εμάς) είναι οι θέσεις 2-6. Συνεπώς με 2 θα ήταν πρώτος τώρα και με 1 μέσα στην τετράδα με βάση τις ισοβαθμίες κλπ κλπ. Δηλαδή είναι μέσα στους στόχους όπως και να χει.
Οπότε τίθεται το ερώτημα, έχει όντως πρόβλημα ο Παναθηναϊκός; Είναι η εικόνα του ανησυχητική ή είναι αποτέλεσμα των απουσιών που είχε και κυρίως του Ναν;
Kαι με τον Ναν ειχε σκαμπανευασματα στην αποδοση του,και συνολικα οχι καλη αγωνιστικη εικονα.Προσωπικα την χαρακτηριζα προβληματικη. Οι απουσιες επιδείνωσαν την κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Τρί Φεβ 03, 2026 11:34 am

Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 11:17 am
Kατανοώ την γκρίνια για το πολύ κακό μπάσκετ σε σχέση με την ποιότητα του ρόστερ , οκ…….αλλά 3 Φλεβάρη είναι και χωρίς τον Ναν!!!! Μην φθάνετε και στο άλλο άκρο!!! ( προφανώς δεν πάει σε σένα αυτό…..)
Νομίζω πως αυτό που χάνεται στα ποστ που μιλάνε για το timing της «γκρίνιας» είναι πως αντιμετωπίζεται σα να είναι κάτι προσωρινό. Δηλαδή σαν να είναι κάτι που προέκυψε από το πουθενά. Στην πραγματικότητα βλέπουμε εδώ και καιρό την τροχιά την οποία έχει η ομάδα με βάση όλα τα στραβά που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς (δεν θα τα ξαναγράψω).

Γράφεις για 2 συνεχόμενες νίκες και πως θα αλλάξουν το φίλαθλο αίσθημα όμως δεν έχεις δίκιο. Οι νίκες μόνες τους δεν θα αλλάξουν τίποτα. Τώρα αν αυτές έρθουν με αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού τότε οκ, μπορεί να υπάρξει κάποια αισιοδοξία.

Για πες μου όμως, αν αυτή την εβδομάδα χάσουμε από Ρεάλ, και την επόμενη εβδομάδα χάσουμε από τη Φενερ, θα είναι ίδια η αντιμετώπιση; «Έλα μωρέ 10 Φλεβάρη είναι πως κάνετε έτσι, με 2 νίκες αλλάζει το πράμα»; Δηλαδή, να σου πω την αλήθεια, ρωτάω αυτό που είχα ρωτήσει και πριν κάποιους μήνες: πότε είναι δικαιολογημένη η «γκρίνια»;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 11:54 am

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 11:10 am
Συμφωνώ δεν πρέπει να φύγει τώρα, είναι λάθος από κάθε άποψη. Μόνο μια διόρθωση, 15 νίκες έχουμε, δύο νίκες παραπάνω έχει η Φενερ που είναι πρώτη, ενώ στις 16 νίκες (μια περισσότερη από εμάς) είναι οι θέσεις 2-6. Συνεπώς με 2 θα ήταν πρώτος τώρα και με 1 μέσα στην τετράδα με βάση τις ισοβαθμίες κλπ κλπ. Δηλαδή είναι μέσα στους στόχους όπως και να χει.
Οπότε τίθεται το ερώτημα, έχει όντως πρόβλημα ο Παναθηναϊκός; Είναι η εικόνα του ανησυχητική ή είναι αποτέλεσμα των απουσιών που είχε και κυρίως του Ναν;
Κοίταξε αν το δούμε με ψύχραιμη ματιά, χωρίς να πιάνουμε τα άκρα των αντίθετων απόψεων. Η ομάδα παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της. Και σε αυτό φταίει σίγουρα ο κόουτς γιατί έχει τεράστιο μπατζετ και στα "χαρτιά" ίσως το πληρέστερο ροστερ της λιγκας. Όμως αν το δούμε και με την αντίθετη ανάγνωση, παρότι παίζει σχεδόν όλη τη σεζόν με συνεχείς τραυματισμούς σε καίριες θέσεις, και ουσιαστικά χωρίς ένα σέντερ της προκοπής, ο Παναθηναικός είναι εντός στόχων, μι α νίκη από την δεύτερη θέση, ή 2 νίκες από την κορυφή. Άρα και για αυτό σίγουρα έχει μερίδιο ο κοόυτς που το κατάφερε. Δηλαδή αν το δούμε ήρεμα, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
Αυτό που δεν τον αφήνει να ορθοποδήσει, είναι ξεκάθαρα η έλλειψη σέντερ, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορεί να λειτουργήσει το αμυντικό πλάνο. Δεν μπορεί αυτό το ροστερ να παίξει άλλη άμυνα και είναι πιο ευκολο να βρεις εναν ψηλό να παιζει σωστα τα χετζ παρά αν αλλαξεις την περιφέρεια και τα φτερά σου. Και δεν είναι μόνο αμυντικό το θέμα. Στην επίθεση και οι 3 (Ναν Γκραντ Σλουκας) είναι παίχτες που θέλουν έναν καλό σκρινερ ψηλό για να παίξουν σωστά και να βρουν χώρο. Αλλιώς τους αχρηστεύεις σε μεγάλο βαθμό. Ιδίως ο Σορτς που είναι και κοντός και γρήγορος, και θέλει ένα καλό σκριν πολύ ψηλά στα 9+ μέτρα για να δημιουργήσει ανισορροπίες ή να βρέι μιντ ρειντζ χωρις ψηλους μπροστα του. Αν δεις, όταν ειχε ξαναλειψει ο Ναν είχε κανει παιχνιδαρα ο Σορτς αλλά ήταν στα καλά του ο Φαριντ και σε καθε επιθεση του του έκανε ενα fade σκριν και εβρισκε μιντ ή αεροδιαδρομο για λει απ, ενώ στην αμυνα τον καλυπτε με τα χετζ ψηλα. Οσες φορε επιξε καλα ο Χολμς ή ο Φαριντ η ομάδα έκανε κυριαρχικά παιχνίδια ή πηρε σοβαρα διπλά ή και τα δύο. Εχω γράψει ολόκληρα σεντόνια (2 φορές μάλιστα) γιατί ο ψηλος είναι το προβλημα που μας χαλάει όλο το οικοδόμημα, και γιατί ο Αταμαν επιμενει σε αυτο. Καλώς ή καώς έχει την ελπιδα ότι θα βρει την λυση, είτε περιμενοντας Χολμς και Λεσσορ, είτε παίρνοντας παίχτη.
Γενικά η ήττα από τον Άρη και η ανασφάλεια με τον Ναν, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα. Ο ΔΠΓ βλέπει εφιαλτες στο κεφάλι του, πως είναι πιο πιθανό το σενάριο να πάει και να σηκώσει ο αιώνιος αντίπαλος την κούπα μέσα στο σπίτι του και αυτό έφερε την αντίδραση του. Ας είμαστε ειλικρινείς, κατι τέτοιο θ αήταν χειρότερη κηδεία και από αυτή που "έφαγε" ο καψερός σπίκερ του TV Magic στην μεταδωση του Φ4 της Μπολόνια (2002) όταν το σήκωνε ο Παναθηναϊκός και αυτός περιέγραφε όπως περιγράφει κάποιος τον επιτάφιο. :mrgreen:
Ας είμαστε ειλικρινείς, γι αυτο σταυρώνεται ό Αταμαν ...

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 03, 2026 12:14 pm

nikolas_asteri έγραψε:

Δηλαδή, να σου πω την αλήθεια, ρωτάω αυτό που είχα ρωτήσει και πριν κάποιους μήνες: πότε είναι δικαιολογημένη η «γκρίνια»;
Αλήθεια, πότε είναι δικαιολογημένη η γκρίνια;
Εγώ το βλέπω ως εξής:
Όλες οι ομάδες ξεκινάνε τον μαραθώνιο της ευρωλίγκας τον Σεπτέμβρη. Έχουν κάνει τις μεταγραφές τους, την προετοιμασία τους και αρχίζουν τα παιχνίδια. Εκεί εμφανίζονται τα προβλήματα που έχει η κάθε ομάδα. Προβλήματα που σχετίζονται με κάθε είδους αδυναμίες. Μπορεί να είναι κακός ή ελλιπής αρχικός σχεδιασμός του ρόστερ, μπορεί να είναι ελλιπής προετοιμασία, μπορεί να είναι μειωμένη ικανότητα κάποιων παικτών, και άλλα πολλά. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και αναμενόμενο. Καμμιά ομάδα δεν ξεκινάει έχοντας λυμένα όλα της τα θέματα.

Στο στάδιο αυτό είναι φυσικό να ακούγονται φωνές κριτικής που να τα επισημαίνουν όλα αυτά. Το θέμα είναι τι κάνει ο προπονητής για να λύσει αυτά τα προβλήματα. Αν η λεγόμενη "γκρίνια" ξεκινάει από τον Σεπτέμβρη με αφορισμούς του τύπου "ξεκουμπιστείτε", κατά τη γνώμη μου είναι αδικαιολόγητη. Αν είναι του τύπου "βλέπετε το πρόβλημα, κάντε κάτι" είναι δικαιολογημένη. Αυτό που χρειάζεται είναι αυτός που ασκεί κριτική και "γκρινιάζει" να έχει ανοιχτά μάτια, να μπορεί να διακρίνει τις κινήσεις της ομάδας για τη λύση των προβλημάτων, και πάνω απ' όλα να έχει υπομονή και όχι εμμονή.

Αν βλέπει διορθωτικές κινήσεις, αν βλέπει προσπάθεια να ανέβει το επίπεδο της ομάδας, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσει. Αν βλέπει απάθεια, μη κατανόηση του προβλήματος, και ότι ο καιρός περνάει χωρίς να αλλάζει τίποτα, τότε καλά κάνει και συνεχίζει την γκρίνια.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 03, 2026 12:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Slow horses 7 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 11:17 am
Kατανοώ την γκρίνια για το πολύ κακό μπάσκετ σε σχέση με την ποιότητα του ρόστερ , οκ…….αλλά 3 Φλεβάρη είναι και χωρίς τον Ναν!!!! Μην φθάνετε και στο άλλο άκρο!!! ( προφανώς δεν πάει σε σένα αυτό…..)
Νομίζω πως αυτό που χάνεται στα ποστ που μιλάνε για το timing της «γκρίνιας» είναι πως αντιμετωπίζεται σα να είναι κάτι προσωρινό. Δηλαδή σαν να είναι κάτι που προέκυψε από το πουθενά. Στην πραγματικότητα βλέπουμε εδώ και καιρό την τροχιά την οποία έχει η ομάδα με βάση όλα τα στραβά που έχουμε αναφέρει κατά καιρούς (δεν θα τα ξαναγράψω).

Γράφεις για 2 συνεχόμενες νίκες και πως θα αλλάξουν το φίλαθλο αίσθημα όμως δεν έχεις δίκιο. Οι νίκες μόνες τους δεν θα αλλάξουν τίποτα. Τώρα αν αυτές έρθουν με αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού τότε οκ, μπορεί να υπάρξει κάποια αισιοδοξία.

Για πες μου όμως, αν αυτή την εβδομάδα χάσουμε από Ρεάλ, και την επόμενη εβδομάδα χάσουμε από τη Φενερ, θα είναι ίδια η αντιμετώπιση; «Έλα μωρέ 10 Φλεβάρη είναι πως κάνετε έτσι, με 2 νίκες αλλάζει το πράμα»; Δηλαδή, να σου πω την αλήθεια, ρωτάω αυτό που είχα ρωτήσει και πριν κάποιους μήνες: πότε είναι δικαιολογημένη η «γκρίνια»;
Ή γκρίνια είναι δικαιολογημένη όταν δεν βλέπεις ( όχι εσύ , γενικά μιλώντας) βελτίωση σε βάθος χρόνου και συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο λαθών, χωρίς να κουνιέται φύλλο!!!……και σου μιλάει άνθρωπος που έχει διαφωνήσει με πολλούς συμφορουμίτες και φιλάθλους της ομάδας του, για το πόσο λάθος είχε σχεδιαστεί ο Ολυμπιακός το καλοκαίρι και για την μεγάλη ευθύνη που έφερε επί τούτου ο προπονητής (μία παρένθεση εδώ…… άσχετα αν τον έκραζα για αυτά που σου έγραψα παραπάνω, ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ)!! Ρωτάς πράγματα που αν δεν κάνω λάθος στα απάντησα………ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ, ΤΕΛΟΣ!!!! Θεωρώ θα τις κάνει + ότι θα επιστρέψει και ο Ναν και το πράγμα θα ισιώσει!!! Ναι, έχει δομικά θέματα η ομάδα σου, το έχω ξαναπεί, όμως έχει και πάρα πολύ ποιότητα!!!! Τώρα το τι θα γίνει με το αν κάνει δύο ήττες ή αν κάνει 50 νίκες, να με συγχωρείς……κατανοείς πιστεύω ότι σε εκτιμώ, (αλλιώς δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να απαντήσω σε κάποιον για άλλη ομάδα ) αλλά υποθετικά μιλώντας θεωρώ πως δεν πρέπει να μπω σε τέτοια διαδικασία!!! Η άποψη μου όμως, επαναλαμβάνω η δικιά μου άποψη και μόνο, είναι ότι τα πράγματα στον Πάο θα φτιάξουν αν
1) Κάνει προσαρμογές ο Άταμαν……που θα κάνει!
2) Εξαφανιστεί ο dpg για κανένα τετράμηνο ταξίδι σε κανένα Βιετνάμ για να αφήσει την ομάδα σας να δουλέψει!!,
Ειλικρινά με ΕΚΤΙΜΗΣΗ…….

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 12:42 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Ή γκρίνια είναι δικαιολογημένη όταν δεν βλέπεις ( όχι εσύ , γενικά μιλώντας) βελτίωση σε βάθος χρόνου και συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο λαθών, χωρίς να κουνιέται φύλλο!!!
Άρα δηλαδή ακριβώς αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναικο; Με μπέρδεψες. Αυτά που συμβαίνουν τώρα τα σχολιάζουμε από το Σεπτέμβρη και δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Slow horses 7 έγραψε:
Ειλικρινά με ΕΚΤΙΜΗΣΗ…….
Ναι όμως ρε ‘σύ Slow, μου λες ότι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να απαντήσεις σε υποθέσεις (και καλά κάνεις) όμως κι εσύ υποθέσεις κάνεις. Κανείς μας δεν ξέρει το μέλλον, υποθέσεις κάνουμε βασισμένοι στο παρελθόν. Λες δηλαδή (και επαναλαμβάνω καλά κάνεις) ότι τα πράγματα θα φτιάξουν *αν* και βάζεις δύο προϋποθέσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν, μπορεί και όχι.

Οπότε η ερώτηση μου δεν έχει απαντηθεί. Εσύ αν ήσουν Παναθηναϊκός και έβλεπες ότι δεν γίνονται αλλαγές, πότε θα θεωρούσες δικαιολογημένη την γκρίνια;

Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 12:52 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 12:42 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Ή γκρίνια είναι δικαιολογημένη όταν δεν βλέπεις ( όχι εσύ , γενικά μιλώντας) βελτίωση σε βάθος χρόνου και συνεχίζεται και επαναλαμβάνεται το ίδιο μοτίβο λαθών, χωρίς να κουνιέται φύλλο!!!
Άρα δηλαδή ακριβώς αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναικο; Με μπέρδεψες. Αυτά που συμβαίνουν τώρα τα σχολιάζουμε από το Σεπτέμβρη και δεν έχει αλλάξει τίποτα.
Slow horses 7 έγραψε:
Ειλικρινά με ΕΚΤΙΜΗΣΗ…….
Ναι όμως ρε ‘σύ Slow, μου λες ότι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να απαντήσεις σε υποθέσεις (και καλά κάνεις) όμως κι εσύ υποθέσεις κάνεις. Κανείς μας δεν ξέρει το μέλλον, υποθέσεις κάνουμε βασισμένοι στο παρελθόν. Λες δηλαδή (και επαναλαμβάνω καλά κάνεις) ότι τα πράγματα θα φτιάξουν *αν* και βάζεις δύο προϋποθέσεις που μπορεί να πραγματοποιηθούν, μπορεί και όχι.

Οπότε η ερώτηση μου δεν έχει απαντηθεί. Εσύ αν ήσουν Παναθηναϊκός και έβλεπες ότι δεν γίνονται αλλαγές, πότε θα θεωρούσες δικαιολογημένη την γκρίνια;
Βρε γίγαντα μου δεν είναι υπόθεση οι προσαρμογές!!! Θεωρώ ( ως αρκετά μπασκετικός τόσα χρόνια) σίγουρα ότι θα κάνει ο Αταμάν και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ναν, αυτά τα δύο είναι standard facts για εμένα!! Αν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΑΜΑΝ…….sorry αλλά θεωρώ ότι απλά επιδιώκει προκλητικά να φύγει, που δεν του το έχω!!! Το ταξίδι του dpg που έγραψα, ε είσαι αρκετά ευφυής για να αντιληφθείς τι θέλω να πω!!! Το reality sow που δημιουργεί ο ίδιος μόνο κακό κάνει την στιγμή που η ομάδα σας θέλει ηρεμία και μόνο!!! Οκ, μπορεί να διαφωνείς, αλλά αν το ξαναδείς…….απο την δική μου την σκοπιά δεν υπάρχει το αν!!! Θεωρώ σίγουρα ότι και οι προσαρμογές θα γίνουν και ότι ο Ναν θα γυρίσει!!! Το ότι το μπάσκετ που παράγει η ομάδα σου είναι κακό και ότι έπρεπε με τόσα λεφτά που δώθηκαν ακόμα και η απουσία δυο τριών παικτών έπρεπε να μπορεί καμουφλαριστεί θα συμφωνήσω με τα χίλια!!!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 1:17 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Βρε γίγαντα μου δεν είναι υπόθεση οι προσαρμογές!!! Θεωρώ ( ως αρκετά μπασκετικός τόσα χρόνια) σίγουρα ότι θα κάνει ο Αταμάν και σε συνδυασμό με την επιστροφή του Ναν, αυτά τα δύο είναι standard facts για εμένα!! Αν ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΑΤΑΜΑΝ…….sorry αλλά θεωρώ ότι απλά επιδιώκει προκλητικά να φύγει, που δεν του το έχω!!! Το ταξίδι του dpg που έγραψα, ε είσαι αρκετά ευφυής για να αντιληφθείς τι θέλω να πω!!! Το reality sow που δημιουργεί ο ίδιος μόνο κακό κάνει την στιγμή που η ομάδα σας θέλει ηρεμία και μόνο!!! Οκ, μπορεί να διαφωνείς, αλλά αν το ξαναδείς…….απο την δική μου την σκοπιά δεν υπάρχει το αν!!! Θεωρώ σίγουρα ότι και οι προσαρμογές θα γίνουν και ότι ο Ναν θα γυρίσει!!! Το ότι το μπάσκετ που παράγει η ομάδα σου είναι κακό και ότι έπρεπε με τόσα λεφτά που δώθηκαν ακόμα και η απουσία δυο τριών παικτών έπρεπε να μπορεί καμουφλαριστεί θα συμφωνήσω με τα χίλια!!!
Τότε γιατί δεν έκανε την τελευταία του χρονιά στην Εφες αφού είναι τόσο διαλλακτικός;

Τέλος πάντων συμφωνώ πως δεν οδηγεί κάπου αυτό. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Μακάρι να γίνουν όσα λες, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου.

Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 1:28 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 1:17 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Τότε γιατί δεν έκανε την τελευταία του χρονιά στην Εφες αφού είναι τόσο διαλλακτικός;

Τέλος πάντων συμφωνώ πως δεν οδηγεί κάπου αυτό. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Μακάρι να γίνουν όσα λες, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την αισιοδοξία σου.
Εντάξει βρε εσύ, τότε στην Εφές αν θυμάσαι είχανε προκύψει και κάτι φήμες ( Τούρκοι δημοσιογράφοι βέβαια τις αναπαρήγαγαν) περί επεισοδίων στα αποδυτήρια, για μη καταβολή μπόνους προηγούμενων χρόνων σε παίκτες, για τσακωμό Αταμάν με Λάρκιν και Μπομπουά κοκ)!! Δυστυχώς οι ομάδες είναι ζωντανοί οργανισμοί και εμφανίζονται δυναμικές καταστάσεις ανά πάσα στιγμή!!! Πάντως Νικόλα μου, δεν έγραψα ότι έγραψα ούτε για να χρυσώσω κανένα χάπι, ούτε γιατί είμαι αισιόδοξος ( άλλωστε Ολυμπιακός είμαι)!! Τα έγραψα επειδή απλά πιστεύω ότι θα επικρατήσει η λογική στην ομάδα σου και επιτέλους θα δούμε τα αυτονόητα!!

j.browning

a1greece
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 1:53 pm

kein έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Κοίταξε αν το δούμε με ψύχραιμη ματιά, χωρίς να πιάνουμε τα άκρα των αντίθετων απόψεων. Η ομάδα παίζει πολύ κάτω των δυνατοτήτων της. Και σε αυτό φταίει σίγουρα ο κόουτς γιατί έχει τεράστιο μπατζετ και στα "χαρτιά" ίσως το πληρέστερο ροστερ της λιγκας. Όμως αν το δούμε και με την αντίθετη ανάγνωση, παρότι παίζει σχεδόν όλη τη σεζόν με συνεχείς τραυματισμούς σε καίριες θέσεις, και ουσιαστικά χωρίς ένα σέντερ της προκοπής, ο Παναθηναικός είναι εντός στόχων, μι α νίκη από την δεύτερη θέση, ή 2 νίκες από την κορυφή. Άρα και για αυτό σίγουρα έχει μερίδιο ο κοόυτς που το κατάφερε. Δηλαδή αν το δούμε ήρεμα, η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση.
Αυτό που δεν τον αφήνει να ορθοποδήσει, είναι ξεκάθαρα η έλλειψη σέντερ, γιατί χωρίς αυτόν δεν μπορεί να λειτουργήσει το αμυντικό πλάνο. Δεν μπορεί αυτό το ροστερ να παίξει άλλη άμυνα και είναι πιο ευκολο να βρεις εναν ψηλό να παιζει σωστα τα χετζ παρά αν αλλαξεις την περιφέρεια και τα φτερά σου. Και δεν είναι μόνο αμυντικό το θέμα. Στην επίθεση και οι 3 (Ναν Γκραντ Σλουκας) είναι παίχτες που θέλουν έναν καλό σκρινερ ψηλό για να παίξουν σωστά και να βρουν χώρο. Αλλιώς τους αχρηστεύεις σε μεγάλο βαθμό. Ιδίως ο Σορτς που είναι και κοντός και γρήγορος, και θέλει ένα καλό σκριν πολύ ψηλά στα 9+ μέτρα για να δημιουργήσει ανισορροπίες ή να βρέι μιντ ρειντζ χωρις ψηλους μπροστα του. Αν δεις, όταν ειχε ξαναλειψει ο Ναν είχε κανει παιχνιδαρα ο Σορτς αλλά ήταν στα καλά του ο Φαριντ και σε καθε επιθεση του του έκανε ενα fade σκριν και εβρισκε μιντ ή αεροδιαδρομο για λει απ, ενώ στην αμυνα τον καλυπτε με τα χετζ ψηλα. Οσες φορε επιξε καλα ο Χολμς ή ο Φαριντ η ομάδα έκανε κυριαρχικά παιχνίδια ή πηρε σοβαρα διπλά ή και τα δύο. Εχω γράψει ολόκληρα σεντόνια (2 φορές μάλιστα) γιατί ο ψηλος είναι το προβλημα που μας χαλάει όλο το οικοδόμημα, και γιατί ο Αταμαν επιμενει σε αυτο. Καλώς ή καώς έχει την ελπιδα ότι θα βρει την λυση, είτε περιμενοντας Χολμς και Λεσσορ, είτε παίρνοντας παίχτη.
Γενικά η ήττα από τον Άρη και η ανασφάλεια με τον Ναν, έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα. Ο ΔΠΓ βλέπει εφιαλτες στο κεφάλι του, πως είναι πιο πιθανό το σενάριο να πάει και να σηκώσει ο αιώνιος αντίπαλος την κούπα μέσα στο σπίτι του και αυτό έφερε την αντίδραση του. Ας είμαστε ειλικρινείς, κατι τέτοιο θ αήταν χειρότερη κηδεία και από αυτή που "έφαγε" ο καψερός σπίκερ του TV Magic στην μεταδωση του Φ4 της Μπολόνια (2002) όταν το σήκωνε ο Παναθηναϊκός και αυτός περιέγραφε όπως περιγράφει κάποιος τον επιτάφιο. :mrgreen:
εχω να γραψω χρόνια στο φορουμ,γιατι το επιπεδο εχει κατεβει παρα πολυ και εχω ξενερωσει.
καιρο τωρα διαβαζω τα γραφομενα σου,και χαιρομαι,σημερα δεν κρατηθηκα.
εισαι ωαση μεσα στην ερημο του σαιτ,μπραβο σου!

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Φεβ 03, 2026 2:01 pm

j.browning έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 1:53 pm
kein έγραψε:

εχω να γραψω χρόνια στο φορουμ,γιατι το επιπεδο εχει κατεβει παρα πολυ και εχω ξενερωσει.
καιρο τωρα διαβαζω τα γραφομενα σου,και χαιρομαι,σημερα δεν κρατηθηκα.
εισαι ωαση μεσα στην ερημο του σαιτ,μπραβο σου!
Ευχαριστώ από καρδιάς φίλε μου για τα καλά σου λόγια. Βασικά προσπαθώ να πείσω πρώτα τον εαυτό μου και μετά τους άλλους, ότι :
1. Είναι χόμπι και πρέπει να εστιάζεις σε αυτά που σε κάνουν να νιώθεις καλύτερα ,όχι αυτά που σε χαλάνε.
2. Ότι δεν γίνεται να κερδίζεις πάντα ή να είσαι πάντα ο καλύτερος.
3. Ότι είναι ανθρώπινο δικαίωμα και η αποτυχία.
4. Το άθλημα είναι η ουσία όχι η επιτυχία παντα.

Θα τολμούσα να προτρέψω να επιστρέψεις για να γίνουμε 3 οι "τρελοί του χωριού" ... οι αισιοδοξιάκηδες παύλα στηριχτάκηδες :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τρί Φεβ 03, 2026 2:15 pm

kein έγραψε:
Conan1982 έγραψε:

Γράφεις πολύ εύστοχα το θεμα στο σεντερ (οχι μόνο ,γενικά το ποστ είναι εύστοχο,πλην ισως οτι εχουμε το πληρεστερο ροστερ) ,και για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι , πως γίνεται να βλεπουμε το τεραστιο προβλημα στο 5 εμεις που ειμαστε ανιδεοι απο μπασκετ,μπροστα στους επαγγελματιες του χωρου,και ο Αταμαν να αποφασισε να πορευτει με Χολμς-Ομερ-Φαριντ...Ο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Φεβ 03, 2026 2:51 pm

νομιζω οτι το καλοαιρι ο αταμαν θα φυγει ετσι και αλλιως

για φετος θα παει παιχνιδι παιχνιδι το πραγμα δηλαδη πχ αν χασει απο ρεαλ παρτιζαν φενερ υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φυγει καθως δεν θα μπορει να σταθει οσο και να θελει καποιος να τον στηριξει

δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικους τους εκπλησει οτι σε μια ομαδα με στοχο την κουπα προπονητης που δεν την παιρνει φευγει

αυτο ισχυει για ολες τις ομαδες,πλην του οσφπ

στην εφες πηρε 2 σερι την τριτη χρονια δεν μπηκε 8αδα τον σουταραν
τον ιτουδη στα 2 χρονια στην φενερ τον σουταραν
τον ματεο πηρε μια κουπα πηγε ενα τελικο και τριτη χρονια πηγε στην 8αδα τον σουταραν
τον σαρας στα 3 χρονια τον σουταραν

αν ο αταμαν δεν ειχε παρει την κουπα την πρωτη χρονια θα ειχε φυγει ηδη καθως η εικονα της ομαδας ειναι χαλια και οσο περναει ο καιρος αντι να καλυτερευει χειροτερευει

ο παο εκανε μεγαλη προσπαθεια να παρει το φ4 στην αθηνα
η ομαδα εχει ενα πολυ μεγαλο ροστερ
αν ο αταμαν δεν καταφερει να παει καν στο φ4 η αποτυχια ειναι τεραστια σε σημειο απολυσης

ο αταμαν εχει λαβει την μεγαλυτερη στηριξη που εχει λαβει προπονητης στις ημερες του δγ
η ομαδα εχει ανεχτει και εχει ικανοποιησει πολλες <<παραξενιες>> του που σιγουρα θα βγουν στην φορα οταν ερθει η ωρα,οταν φυγει δηλαδη

περα απτην εικονα της ομαδας και η εικονα του αταμαν ειναι χαλια ο ανθρωπος φαινεται οτι δεν πολυθελει να ειναι εδω οποτε τι το συζηταμε

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Φεβ 03, 2026 2:55 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τρί Φεβ 03, 2026 2:15 pm

Γράφεις πολύ εύστοχα το θεμα στο σεντερ (οχι μόνο ,γενικά το ποστ είναι εύστοχο,πλην ισως οτι εχουμε το πληρεστερο ροστερ) ,και για άλλη μια φορά αναρωτιέμαι , πως γίνεται να βλεπουμε το τεραστιο προβλημα στο 5 εμεις που ειμαστε ανιδεοι απο μπασκετ,μπροστα στους επαγγελματιες του χωρου,και ο Αταμαν να αποφασισε να πορευτει με Χολμς-Ομερ-Φαριντ...Ο
γιατι πλεον στην ομαδα δεν μπαινει πρωτα το καλο της αλλα το ατομικο καλο
και αυτο δεν ισχυει μονο για τον αταμαν αλλα και για τον δγ
οπως και για μερικους παιχτες που την εχουν δει λεμπρον αλλα μεσα στο γηπεδο παιζουν σαν τον σκροπολιθα

Άβαταρ μέλους
Gerasimos Moraitis

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 03, 2026 3:20 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Δευ Φεβ 02, 2026 12:22 pm
Πιστεύω κι εγώ ότι πρέπει να φύγει ο Αταμάν το καλοκαίρι, αλλά το να πάμε τώρα με πρώτο τον Σερέλη σημαίνει λευκή πετσέτα.
Γαριασμένη λευκή πετσέτα για την ακρίβεια!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”