Euroleague Round 26: Dubai BC vs Olympiacos (3/2/2026, 18:00)
Συντονιστής: Captains
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς ισχύει...fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 8:30 pmΚαλυτερα να ηταν εμπροθεσμο του μπεικον στη ληξη απο αυτο το χαλι που ειδαμε στην παραταση...
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπέικον αν είχε μια στάλα μυαλό τώρα θα έπαιρνε 4κ για πλάκα αλλά που πουλάνε μυαλό ν αγοράσει. Έχει.τρομερα αθλητικά προσόντα και σκόρερ αλλά...coach blue έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 8:26 pmΔυο παικτες εχω δει στην ευρωλιγκα τα τελευταια χρονια να τους πηγαινουν καροτσι οταν εχουν μπαλα και να μην καταλαβαινουν τιποτα .
Τον χορτον τακερ και τον μπεικον .
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η Ντουμπάι ήταν καλύτερη σήμερα και δίκαια πήρε τη νίκη, εμείς πήγαμε να κλέψουμε αλλά αποτύχαμε. Τραγικές οι δυο επιθέσεις που κάναμε μετά το τζάμπολ που κέρδισε ο Τζόουνς. Δεν κατάλαβα γιατί δεν εξαντλήσαμε το χρόνο και να πάρουμε τη νίκη με κάποιο βίντεο. Οι Ντόρσει και Φουρνιέ σούταραν τρίποντα χωρίς λόγο. Στην παράταση ήμασταν για κλάματα, κάναμε μόνο μίας επίθεση της προκοπής και σ' αυτή πετύχαμε τους μοναδικούς μας πόντους με το τρίποντο του Ουόκαπ. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να πάρει μπάλες ο Σάσα είτε για να σκοράρει είτε για να κερδίσει φάουλ. Επίσης εντύπωση μου έκανε που ο Μπαρτζώκας πήρε τάιμ άουτ όταν η Ντουμπάι πήγε +7. Έπρεπε να το κάνει στο 101-98, για να ηρεμήσει η ομάδα και να διεκδικήσει τη νίκη με καλύτερες προϋποθέσεις.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Σασα ηταν σε αλλο γηπεδο σημερα κ βασικα δεν επρεπε να μπει στην παραταση! Και μπαλα να επαιρνε μια τρυπα στο νερο θα εκανε, δεν μπορουσε.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 8:33 pmΗ Ντουμπάι ήταν καλύτερη σήμερα και δίκαια πήρε τη νίκη, εμείς πήγαμε να κλέψουμε αλλά αποτύχαμε. Τραγικές οι δυο επιθέσεις που κάναμε μετά το τζάμπολ που κέρδισε ο Τζόουνς. Δεν κατάλαβα γιατί δεν εξαντλήσαμε το χρόνο και να πάρουμε τη νίκη με κάποιο βίντεο. Οι Ντόρσει και Φουρνιέ σούταραν τρίποντα χωρίς λόγο. Στην παράταση ήμασταν για κλάματα, κάναμε μόνο μίας επίθεση της προκοπής και σ' αυτή πετύχαμε τους μοναδικούς μας πόντους με το τρίποντο του Ουόκαπ. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να πάρει μπάλες ο Σάσα είτε για να σκοράρει είτε για να κερδίσει φάουλ. Επίσης εντύπωση μου έκανε που ο Μπαρτζώκας πήρε τάιμ άουτ όταν η Ντουμπάι πήγε +7. Έπρεπε να το κάνει στο 101-98, για να ηρεμήσει η ομάδα και να διεκδικήσει τη νίκη με καλύτερες προϋποθέσεις.
Φανταζομαι δεν πηρε ταιμ αουτ γιατι δικαιουται μονο ενα κ ηθελε να το κρατησει για τελευταια επιθεση. Στο +7 το πηρε γιατι μαλλον συνειδητοποιησε πως παει να χαθει το παιχνιδι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο