Ο Πίτερς ήταν καλός στο 4ο δεκάλεπτο έπρεπε να συνεχίσει.mixalisgate7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 8:49 pmΒασικά κανένας μας παίκτης δεν ήταν καλός. Και οι Ντόρσει και Φουρνιέ που ήταν πρώτοι σκόρερ μας είχαν 6/18 σουτ και 6/16 σουτ αντίστοιχα. Οπότε καλώς μπήκε στο παρκέ, κακώς δεν πήρε μπάλες είτε να σκοράρει είτε να κερδίσει φάουλ ή να ανοίξει την άμυνα σε περίπτωση που του έκαναν double team.
Euroleague Round 26: Dubai BC vs Olympiacos (3/2/2026, 18:00)
Συντονιστής: Captains
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δε με χαλάει η συγκριμενη ήττα στο συγκεκριμένο σημείο. Ήμασταν πολύ χάι χωρίς να παίζουμε τρομερό μπάσκετ. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η ομάδα θέλει πολύ δουλειά και κυρίως τα σχήματα με walk up έξω. Επίσης η επαναφορά του παπ θα μειώσει τα σχήματα χωρίς τριάρι που πρέπει να είναι μόνο για 4-5 λεπτά max ανά παιχνίδι.
Είμαι αρκετά αισιόδοξος γενικά.
Είμαι αρκετά αισιόδοξος γενικά.
je suis jazz thrillos 
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν νομιζω πως το βασικό προβλημα σημερα ηταν στον ασσο. Αλλα στο οτι οι Σασα-Πιτερς-Μιλου ηταν τροχονομοι, στο οτι η ομαδα κατεβηκε με ενα κανονικο τριαρι (λεμε για τους ασσους αλλα σημερα δευτερο τριαρι ηταν ο Μακισικ και οχι δεν θεωρω τον Φουρνιε τριαρι) και πως αν συνεχισουν ετσι βλεπω τον Ντορσει (που εδω και περιπου 4 μηνες παιζει στο κοκκινο) να μενει απο καυσιμα στο κρισιμοτερο σημειο της σεζον.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 8:41 pmκαλο ειναι να γινονται τωρα αυτα παρα στο μελλον..αρκει να μαθαινει ο μπαρτζωκας απο τα λαθη του..καλα με τοσο τραγικο σασα και ντορσει ηταν θαυμα που πηγαμε και παραταση..ο βασικος μας σεντερ πρεπει να ειναι ο ταρικ παντως,τουλαχιστον μεχρι να συνελθει ο μιλου..
εγω παλι βλεπω ελειψη ασσου παντως..και δεν ξερω αν ο μορις μπορει να κανει την διαφορα σε τετοια ματς,μακαρι..
για το γιουβαρλακι δεν το πιστευω οτι μπορει,δεν το χει καθολου αυτο το στυλ,ιδιος ο γουοκαπ ειναι.
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό που πόνεσε την ομάδα από τον άσσο σήμερα είναι τα έξι λάθη των Γουόκαπ-Τζόζεφ στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι λίγων λαθών είναι αυτό που ζητάει ο Μπαρτζώκας από τα pass first γκαρντ που διαθέτει και αυτό οφείλουν να δώσουν με συνέπεια, το έκαναν άλλωστε σε σχεδόν απόλυτο βαθμό στο δεύτερο μέρος του αγώνα.
Κατά τα λοιπά το γεγονός ότι επέστρεψε από το -15 του 25ου λεπτού και πήγε το ματς στην παράταση είναι πολύ σημαντικό για το χτίσιμο χαρακτήρα που χρειάζεται για να φτάσει με απαιτήσεις στα δύο νοκ άουτ του φάιναλ φορ. Το σημαντικό από το σημερινό είναι ότι η ομάδα δεν παράτησε το ματς και το πήγε μέχρι τα όρια της αντοχής των παικτών. Σήμερα έχασε, αύριο θα νικήσει. Τουλάχιστον ξέρουμε ότι έχει τα φόντα να γυρίσει ένα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει άσχημα.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έγινε υπερπροσπάθεια στο 4ο δεκάλεπτο, αναμενόμενο να μην έχουμε αντοχές στην παράταση, ειδικά από την στιγμή που παίζαμε με μια ομάδα που έπαιζε σε πολύ υψηλό ρυθμό και αρκετά physical. O Dorsey είχε σκάσει, ενώ και ο Σάσα έπρεπε να βγει νωρίτερα. Από την στιγμή κιόλας που βγήκε, κρύωσε, και μάλλον δεν έπρεπε να ξαναμπεί.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Boston1

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπήκαμε λίγο nonchalant, παίζουμε με ένα PG που έχει δώσει και την ψυχή του, συνυπολογίζοντας και την κούραση από το ταξίδι, κάναμε μια ήττα που τη λες και εντός προγράμματος.
Θετικά δεν είδα πολλά: Το comeback της ομάδας και η απόδοση του Πίτερς στο τελευταίο δεκάλεπτο που ακολούθησε από μη συμμετοχή του (!) στην παράταση.
Πολλές χαμένες βολές, λάθη, άστοχα ελεύθερα σουτ από παίκτες που περιμένεις περισσότερα. Από το Φουρνιέ, που καλώς τον παινεύουμε για την άμυνα του και το πως ανοίγει χώρους στην επίθεση, περίμενα να είναι πιο κλατς. Έβαλε το σουτ της ισοφάρισης αλλά έχει χτίσει φέτος.
Ήττα σε καλή χρονική στιγμή. Θα ανησυχούσα αν πηγαίναμε τρένο από τώρα.
Θετικά δεν είδα πολλά: Το comeback της ομάδας και η απόδοση του Πίτερς στο τελευταίο δεκάλεπτο που ακολούθησε από μη συμμετοχή του (!) στην παράταση.
Πολλές χαμένες βολές, λάθη, άστοχα ελεύθερα σουτ από παίκτες που περιμένεις περισσότερα. Από το Φουρνιέ, που καλώς τον παινεύουμε για την άμυνα του και το πως ανοίγει χώρους στην επίθεση, περίμενα να είναι πιο κλατς. Έβαλε το σουτ της ισοφάρισης αλλά έχει χτίσει φέτος.
Ήττα σε καλή χρονική στιγμή. Θα ανησυχούσα αν πηγαίναμε τρένο από τώρα.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Πόσες φορές έχει χάσει αυτό το σουτακι με το ένα χέρι ο Γουοκαπ μόνος του κάτω απ'το καλάθι είναι απαράδεκτος. Το ματς μέχρι εκεί ήταν στους δυο πόντους μετά χάνει το ίδιο ο Ντόρσεϊ και μετά τους δίνουμε την μπάλα στα χέρια για αιφνιδιασμό. Τι να κάνει και ο Μπαρτζώκας. Ειλικρινά δεν έχω πειστεί ότι δεν θα δούμε τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια λάθη απ όλους σε κανα ημιτελικό πάλι, αυτό με στοιχειώνει.
Ας χάσουμε αλλιώς βρε αδερφέ.
Δεν θέλω να χάσουμε πάλι επειδή θα μας δειρουν θα χαλάσουν την μοσιον θα κλειδώσουν τον βεζενκοφ και θα κάνουμε παιδικά λάθη χάνοντας λει απ και τρώγοντας το ίδιο καλάθι 20 φορές.
Ας χάσουμε αλλιώς βρε αδερφέ.
Δεν θέλω να χάσουμε πάλι επειδή θα μας δειρουν θα χαλάσουν την μοσιον θα κλειδώσουν τον βεζενκοφ και θα κάνουμε παιδικά λάθη χάνοντας λει απ και τρώγοντας το ίδιο καλάθι 20 φορές.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιθανότατα να έχεις δίκιο, αλλά ρε παιδιά τι περιμένουμε ακριβώς; Ότι ο Τζόζεφ που είχε να παίξει 9 μήνες μπάσκετ και παίζει το δεύτερο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα στο αφιλόξενο Ντουμπάϊ θα κάνει την διαφορά;yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 9:09 pmπαίξαμε άσχημα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα οπότε καλύτερα που χάσαμε.
η χρονιά νομίζω θα κριθεί από το αν και πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι Μόρις και Τζόσεφ όταν σφίξουν τα γάλατα. έχω τις αμφιβολίες μου και για τους δύο αλλά ας περιμένουμε να δούμε.
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές με κάποια πράγματα και επιεικείς σε κάποια άλλα..
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι έκανε σήμερα ή τι θα κάνει στα επόμενα παιχνίδια ο Τζόσεφ, απλά έχω αμφιβολίες κατά πόσο θα μπορέσουν είτε αυτός είτε ο Μόρις να μας προσφέρουν αυτό που μας έλειπε τα προηγούμενα χρόνια στα κρίσιμα.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 9:14 pmΠιθανότατα να έχεις δίκιο, αλλά ρε παιδιά τι περιμένουμε ακριβώς; Ότι ο Τζόζεφ που είχε να παίξει 9 μήνες μπάσκετ και παίζει το δεύτερο παιχνίδι του στην Ευρωλίγκα στο αφιλόξενο Ντουμπάϊ θα κάνει την διαφορά;yawn.brigade έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 9:09 pmπαίξαμε άσχημα σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα οπότε καλύτερα που χάσαμε.
η χρονιά νομίζω θα κριθεί από το αν και πόσο θα μπορέσουν να ανταποκριθούν οι Μόρις και Τζόσεφ όταν σφίξουν τα γάλατα. έχω τις αμφιβολίες μου και για τους δύο αλλά ας περιμένουμε να δούμε.
Ας είμαστε λίγο ρεαλιστές με κάποια πράγματα και επιεικείς σε κάποια άλλα..
-
Ilias7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε ξέρω αν ήταν ήττα εντός προγράμματος ή όχι γιατί αν δει κανείς τα αποτελέσματα γενικότερα θα καταλάβει πως δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και δεδομένες νίκες. Σίγουρα δε θα πηγαίναμε και αήττητη πάντως. Μπράβο πάντως για τη προσπάθεια που σε ένα παιχνίδι που δε μας πήγαινε και τόσο καλά καταφέραμε να κάνουμε την ανατροπή.
Συνήθως τα παιχνίδια που πας να τα κλέψεις πρέπει να τα κερδίζεις στη κανονική διάρκεια. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε αν και είχαμε την ευκαιρία.
Είναι γνωστό ότι με αθλητικές ομάδες και ομάδες που παίζουν αρκετό ξύλο στην άμυνα έχουμε πρόβλημα. Σ´ αυτό είναι που πρέπει να βρούμε λύσεις.
Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ οκ έκαναν ένα κακό παιχνίδι. Μην είμαστε όμως ισοπεδωτικοί μαζί τους. Ο Μιλουτίνοφ έχει τραβήξει μεγάλο κουπί μέχρι στιγμής στη σεζόν και ο Βεζένκοφ σχεδόν 1,5 μήνα τώρα είναι καταπληκτικός.
Ο Μιλουτίνοφ μπήκε πάλι στο παιχνίδι αφού χρεώθηκε με 5 φάουλ ο Τζόουνς αλλά ο Βεζένκοφ δεν υπήρχε λόγος να παίξει στη παράταση. Ο Πίτερς είχε βρει ρυθμό και η ομάδα εκείνη τη στιγμή έπαιζε καλά.
Τα 25 συνεχόμενα λεπτά του Ντόρσεϊ σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τέτοια ένταση είναι πολλά. Λογικό και να χάσει βολή και να αστοχήσει σχεδόν εξ επαφής.
Το έχω γράψει και παλιότερα το τεχνικό επιτελείο ίσως πρέπει να έχει πιο επεμβατικό ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις. Όπως για τη 5αδα της παράτασης.
Τέλος θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι φάγαμε πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο καλάθι όπως τη προηγούμενη εβδομάδα ασχέτως αν δε μέτρησε. Κάποια στιγμή θα μας στοιχίσει πραγματικά.
Συνήθως τα παιχνίδια που πας να τα κλέψεις πρέπει να τα κερδίζεις στη κανονική διάρκεια. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε αν και είχαμε την ευκαιρία.
Είναι γνωστό ότι με αθλητικές ομάδες και ομάδες που παίζουν αρκετό ξύλο στην άμυνα έχουμε πρόβλημα. Σ´ αυτό είναι που πρέπει να βρούμε λύσεις.
Μιλουτίνοφ και Βεζένκοφ οκ έκαναν ένα κακό παιχνίδι. Μην είμαστε όμως ισοπεδωτικοί μαζί τους. Ο Μιλουτίνοφ έχει τραβήξει μεγάλο κουπί μέχρι στιγμής στη σεζόν και ο Βεζένκοφ σχεδόν 1,5 μήνα τώρα είναι καταπληκτικός.
Ο Μιλουτίνοφ μπήκε πάλι στο παιχνίδι αφού χρεώθηκε με 5 φάουλ ο Τζόουνς αλλά ο Βεζένκοφ δεν υπήρχε λόγος να παίξει στη παράταση. Ο Πίτερς είχε βρει ρυθμό και η ομάδα εκείνη τη στιγμή έπαιζε καλά.
Τα 25 συνεχόμενα λεπτά του Ντόρσεϊ σε ένα τέτοιο παιχνίδι με τέτοια ένταση είναι πολλά. Λογικό και να χάσει βολή και να αστοχήσει σχεδόν εξ επαφής.
Το έχω γράψει και παλιότερα το τεχνικό επιτελείο ίσως πρέπει να έχει πιο επεμβατικό ρόλο σε τέτοιες καταστάσεις. Όπως για τη 5αδα της παράτασης.
Τέλος θα πρέπει να μας προβληματίσει ότι φάγαμε πάλι στο τελευταίο δευτερόλεπτο καλάθι όπως τη προηγούμενη εβδομάδα ασχέτως αν δε μέτρησε. Κάποια στιγμή θα μας στοιχίσει πραγματικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο