Ο Τζόζεφ με το σωματότυπο που έχει προστοπαρων είναι μονο για α1
Αν δεν γυρίσει άμεσα ο Μόρρις θα υπάρξει πρόβλημα.
Συντονιστής: Captains

Ο Τζόζεφ με το σωματότυπο που έχει προστοπαρων είναι μονο για α1

Σχεδόν αδύνατον να πάρεις Ευρωλίγκα χωρίς ποιοτικό playmaker.Ειναι η πιο σημαντική θέση. Με ένα Φρανσίσκο και θα κάναμε περίπατο. Με Γουοκαπ μόνο δεν παίρνεις Ευρωλίγκα. Δεν βλέπω να προσφέρει ο Τζόσεφ γιατί φαίνεται παλαίμαχος δυστυχώς. Μόνο ο Μόρις ίσως ανέβειprime7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 03, 2026 11:55 pmΣημαντικό ότι επιστρέψαμε και πήγαμε να το πάρουμε το ματς. Αλλά μάγκες δεν μπορούμε να κερδίζουμε παντού. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και πλήρης. Στον άσσο όπως είπε ένας φίλος πιο πάνω δεν υπάρχει σπουδαία ποιότητα αλλά τουλάχιστον υπάρχουν άσσοι και Τζόζεφ/Μόρις θα ανεβάσουν απόδοση και άλλο. Το σημαντικό είναι να μπούμε 4αδα και να έχουμε πλεονέκτημα έδρας. Αν φτάσουμε Final 4 μετά το συζητάμε αν όντως μπορούμε σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές...

Κοίτα, εμένα η άποψη μου είναι σταθερή και την έχω εκφράσει εδώ στο φόρουμ κατά καιρούς σε παρόμοια περιστατικά, μην με αυτοπαραθέτω. Το ότι θεωρούμε φυσιολογικό επειδή είναι επαγγελματίες να κάθονται να τους βρίζουν και ειδικά όταν οι βρισιές δεν είναι προσωπικές αλλά για την οικογένεια του άλλου και να θεωρούνται και γραφικοί όσοι αντιδρούν εμένα δεν μου κάθεται καλά. Πρέπει να μάθουν οι οπαδοί ότι το ότι είναι στα γήπεδα και η δύναμη του όχλου δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν ότι θέλουν. Καταλαβαίνω την λογική της αντίθετης άποψης απλώς δεν μπορώ να συμφωνήσω και κάπως έτσι προχωράμε.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 04, 2026 8:48 amΒασικά γιατί το ψειρίζουμε δεν καταλαβαίνω. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Κάποιοι τα παίρνουν κράμα με τους μονγγολους της κερκίδας και αντιδράνε, καποοοι άλλοι είναι πιο ζεν. Σιγά τώρα που μετά από τόσα χρόνια χέστηκε ο Β για την εικόνα του. Και ο κόσμος ξέρει ποιος είναι και αυτός ο ίδιος. Για μένα καλά κάνει και δε μασάει. Αν του έριχνε και καμία ψιλή θα γούσταρα περισσότερο.