Γιώργος Μπαρτζώκας

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 04, 2026 2:27 pm

eddiedimitris έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:10 pm
Αρχικά ο Μπαρτζωκας είναι απαράδεκτο να πηγαίνει να βρίζει έτσι και εμένα με πειράζει ακόμα περισσότερο τα μπινελικια τα χυδαία που ρίχνει στη διάρκεια των ματς...
Όμως καλό είναι να έχουμε υπόψη

1)Χρόνια τώρα δέχεται απίστευτα έντονο πόλεμο από συγκεκριμένα media που τα διαχειρίζεται ο εφευρέτης...κανείς από μας δε νομίζω να μπορεί να το νιώσει αυτό τι σημαίνει σε καθημερινή βάση...το θεωρώ απάνθρωπο και δε θυμάμαι να έχει ξανά γίνει.

2)Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έβρισε τον οπαδό της αντίπαλης ομάδας αλλά έναν τύπο που πήγε στην εξέδρα σε ματς που δεν έπαιζε η ομάδα του μόνο και μόνο για να βρίσει....πολύ άρρωστο πραγματικά...

3)Δεν υπάρχει σύγκριση με τον πρόεδρο του παναθηναϊκού που βρίζει και καταριέται ακόμα και μωρά παιδιά χωρίς να έχει πάει μάλιστα κάποιος να τον βρίσει....το έκανε ακόμα και στο ΟΑΚΑ με παρουσία μόνο οπαδών του παναθηναϊκού....καμμία σύγκριση...

Νομίζω έχουν σπάσει τα νεύρα του προπονητή και καλό θα είναι το καλοκαίρι σταματήσει για να ηρεμήσει και αυτός.
Βεβαια αν έρθει όντως ο Σπανουλης τα media που ανέφερα παραπάνω θα αναλάβουν αυτόν και δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γραφτεί από το δήθεν παρελθόν της γυναίκας του και της κουνιάδας του μέχρι το αν αντέγραψαν τα παιδιά του στο σχολείο...θα πέσει χειρότερη λάσπη
Μην ασχολείσαι βρε! Ο καθένας όσο αντικειμενικά και να σκέφτεται ή όσο να το παίζει ότι σκέφτεται αντικειμενικά και καλά…..πάντα θα καταλήγει ότι το σπιτάκι του δεν θα φταίει ποτέ, γιατί είναι ΚΑΙ το καλύτερο ΚΑΙ μαγαζί γωνία!! ΑΡΑ και για όλα πάντα θα φταίει ο κακός και εριστικός αντίπαλος όπως και να λέγεται αυτός!!!……..ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ στο μάξιμουμ δηλαδή !!! Οπότε καλύτερα για εμάς πιστεύω ότι είναι να σχολιάζουμε τα ματσάκια μας, που δεν πιστεύω ότι χαλάει την ζαχαρένια μας και ας αφήσουμε την υψηλή διανόηση και την επίλυση του προβλήματος ( εδώ γελάμε βέβαια, αλλά οκ) σε όλους αυτούς που έθρεψαν το θηρίο της αλητείας τόσα χρόνια και ειδικά σε επίπεδο παραγόντων, αφήνοντας το ατιμώρητο!!

Sabenlee

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Saben lee
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 04, 2026 2:29 pm

Θεός ο Μπαρτζώκας. Εντάξει καταδικάζουμε και καλά αλλά το στομάχι μου πονάει από τα γέλια. Ο Μπαρτζώκας αν νευριάσει δεν κρατιέται. Θυμάμαι πέρυσι ή προπερσι να παίζουμε με Βαλένθια και στο ημίχρονο περνάει μπροστά του ο Άντερσον που τώρα παίζει στην Ντουμπάι και τον κοιτάει ο Μπαρτζώκας και του λέει "άντε γαμησου και εσύ φύγε από μπροστά μου" :shot:

Χθες αφού βρίζει τον οπαδό του ΠΑΟ του λέει μια karen " έλα έλα ηρέμησε λίγο" και απαντά ο Θεός "άντε γαμησου και εσύ μωρη πουτανα"

Είναι προπονηταρα αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Είναι και λίγο άτυχος γιατί θα είχε 2 Ευρωλίγκες και όχι μια , αλλά η σιχαμερή Ρεάλ και ο μπάρμπας ο Γιούλ μόνο με Ολυμπιακό βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι. Χθες με τον ΠΑΟ όλα μα όλα τα τρίποντα τους αμαρκαριστα από την αεράμυνα του Αταμάν και έβρισκαν σίδερο. Με Ολυμπιακό θα έχουν 30 στα 30 τρίποντα.

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 04, 2026 2:37 pm

Sabenlee έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:29 pm
Θεός ο Μπαρτζώκας. Εντάξει καταδικάζουμε και καλά αλλά το στομάχι μου πονάει από τα γέλια. Ο Μπαρτζώκας αν νευριάσει δεν κρατιέται. Θυμάμαι πέρυσι ή προπερσι να παίζουμε με Βαλένθια και στο ημίχρονο περνάει μπροστά του ο Άντερσον που τώρα παίζει στην Ντουμπάι και τον κοιτάει ο Μπαρτζώκας και του λέει "άντε γαμησου και εσύ φύγε από μπροστά μου" :shot:

Χθες αφού βρίζει τον οπαδό του ΠΑΟ του λέει μια karen " έλα έλα ηρέμησε λίγο" και απαντά ο Θεός "άντε γαμησου και εσύ μωρη πουτανα"

Είναι προπονηταρα αλλά δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του. Είναι και λίγο άτυχος γιατί θα είχε 2 Ευρωλίγκες και όχι μια , αλλά η σιχαμερή Ρεάλ και ο μπάρμπας ο Γιούλ μόνο με Ολυμπιακό βλέπουν το καλάθι σαν βαρέλι. Χθες με τον ΠΑΟ όλα μα όλα τα τρίποντα τους αμαρκαριστα από την αεράμυνα του Αταμάν και έβρισκαν σίδερο. Με Ολυμπιακό θα έχουν 30 στα 30 τρίποντα.
Ε βρε αδερφέ……..δεν ειναι και ο ορισμός του Θεού πάντως αυτά που αναφέρεις :sorry:
Υγ: Κατάλαβα ότι δεν το επικροτείς εννοείται……αλλά όχι και Θεός βρε αδερφέ!

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 2:47 pm

Εντωμεταξύ αυτό το αστείο ότι ο Μπαρτζώκας τάχα μου δέχεται πόλεμο επειδή βρίζει τα θεία, τι φάση; Είδαμε τον πόλεμο που δέχεται ο Γιάννης σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Ή μήπως δέχεται πόλεμο επειδή είναι εριστικός, λες και άλλοι προπονητές (βλέπε Αταμαν) δεν είναι.

Ο Μπαρτζώκας δέχεται διαχρονικά και συστηματικά λάσπη στα πρότυπα της πολιτικής προπαγάνδας από γνωστά γραφεία τύπου και γνωστούς Γκεμπελίσκους της αθλητικογραφίας. Ο λόγος είναι απλός και έχει να κάνει με την ανάγκη αυτών των φυλλάδων να πουλήσουν κάτι παραπάνω στο οπαδικό ακροατήριο, επενδύοντας στο μίσος και στην τοξικότητα. Ο ίδιος τσιμπάει και ανατροφοδοτεί αυτή τη λάσπη. Τώρα καλώς ή κακώς, δεν είμαι στη θέση του και δε μπορώ να το κρίνω.

Τόσα χρόνια γράφε γράφε προφανώς πολλά έχουν περάσει και στον κόσμο. Έτσι λειτουργούσε πάντα άλλωστε η προπαγάνδα. Είναι στην κρίση του καθενός από εκεί και πέρα να κανονικοποιήσει τις καταστάσεις που εκείνος θέλει. Άλλος μπορεί να θέλει να κανονικοποιήσει τη συστηματική στοχοποίηση ενός προπονητή (ανθρώπου γενικά). Άλλος την άκομψη αντίδραση αυτού του ανθρώπου προς τους υβριστές του.

Κατά τη γνώμη μου τίποτα από τα δύο δεν πρέπει να κανονικοποιείται. Από την άλλη ωστόσο δεν μπορούμε ούτε να τα βάζουμε όλα στο ίδιο καζάνι. Ούτε να αγνοούμε ποιο είναι το αίτιο και πιο το αποτέλεσμα, ποια η δράση και ποια η αντίδραση. Γιατί πλέον έχουμε φτάσει στο "έλα μωρέ ας γράφουν ο,τι θέλουν οι Γκεμπελίσκοι, ας βρίζουν χυδαία και προσωπικά οι οπαδοί, λογικό είναι. Ο άλλος γιατί απαντάει".

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:24 pm
eddiedimitris έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:10 pm
Νομίζω έχουν σπάσει τα νεύρα του προπονητή και καλό θα είναι το καλοκαίρι σταματήσει για να ηρεμήσει και αυτός.
Βεβαια αν έρθει όντως ο Σπανουλης τα media που ανέφερα παραπάνω θα αναλάβουν αυτόν και δε θέλω να σκέφτομαι τι έχει να γραφτεί από το δήθεν παρελθόν της γυναίκας του και της κουνιάδας του μέχρι το αν αντέγραψαν τα παιδιά του στο σχολείο...θα πέσει χειρότερη λάσπη
Δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο,γιατι δεν πιστευω πως ο Σπανουλης θα ειναι το ιδιο εριστικος/προκλητικος οπως ειναι ο Μπαρτζωκας,ουτε θα βριζει τα θεια 6-7 φορες σε καθε ματς.Δεν λεω οτι η λασπη που δεχεται ειναι δικαιολογημενη προφανως,μεχρι και εγω που ειμαι αλλη ομαδα, νευριαζω ειδικα με συγκεκριμενα αρθρα συγκεκριμενου δημοσιογραφου συγκεκριμενου σαιτ που ασχολειται με τον κοουτς συνεχως,εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα.Αλλα εχει δωσει αφορμες σε καποιον που ειναι ετοιμος να του ριξει λασπη.
Δηλαδη οντως πιστευεις οτι ο πολεμος γινεται διοτι ο Μπαρτζωκας....βριζει τα θεια και ειναι εριστικος....;
Στο Σπανουλη δεν θα γινεται τετοιος πολεμος καταρχην διοτι ο Σπανουλης δεν ειναι (ακομα) Μπαρτζωκας. Αν καταφερει ο Σπανουλης να διατηρησει ή να φτιαξει κατι παρομοιο (αμφιβαλλω) μια χαρα πολεμος θα του γινει.
Ο μονος λογος που γινεται ο πολεμος ειναι για να αποδομησουν τον Μπαρτζωκα και να φυγει απο τον ΟΣΦΠ. Εκτος αν τα μμε που πολεμανε λυσσαλεα τον Μπι, τα χρηματοδοτει η Μητροπολη Αθηνων :roofl:

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Φεβ 04, 2026 2:53 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 1:23 pm
Conan1982 έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 12:35 pm

Έχουν κάποιον άλλο τρόπο να προστατευτούν; Τι προτείνετε ως αντίδραση;
Δλδ συγνώμη..θεωρείς πως εν προκειμένω, σε ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως αυτο(δλδ ένας άνθρωπος στη κερκίδα των ολυμπιακών όπως αντιλαμβάνομαι που εντοπίστηκε,όχι εν χορώ από κερκίδα αντιπαλων) η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση είναι να συμπεριφερθεις ως τελειωμένος χουλιγκανος της 7, λέγοντας πως γ@μ@ς όλους τους βαζελες κι δίνοντας κ μια ευχή και σε μια κυρία εκεί διπλα(αντί πχ να ζητήσεις να ταυτοποιηθεί να του αφαιρεθεί η δυνατότητα να παρακολουθεί αγωνας και να του κάνεις κ μια μηνύσαρα όπως έχεις κάθε δικαιωμα)??!Αυτό θεωρείς είναι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση που θα δώσει λύση?Θεωρείς ότι τώρα προστατευτηκε?
Αν, λέω αν, με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκίναγαν όλοι οι προπονητές μόλις τους βριζουν τη μανα και τα παιδια να αντιδράνε σαν τον Μπαρτζώκα, θα φτάναμε σε ένα σημείο όπου θα έπρεπε να γίνει πραγματικά κάτι. Δλδ, ή θα γίνονταν κάθε ματς Κούγκι ή επιτέλους κάποιος θα αναλάμβανε δράση (όχι επειδή θα υποκινούνταν από αγνά αισθήματα καλοσύνης) κυρίως για να προστατέψει το ίδιο το προιόν. Τη μέθοδο σας την έχουμε δοκιμάσει, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, πολλά πολλά χρόνια. Ήμουνα νιος και γέρασα και βαρέθηκα να βλέπω καθυστερημένους στερημένους νοικοκυραίους να βγάζουν το άχτι της βδομάδας τους σε παιδάκια, σε προπονητές που προσπαθούν να μάθουν τα παιδιά μας τα βασικά, σε επαγγελματίες που απλά προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, σε διαιτητές που επίσης κάνουν την δουλειά τους. Αποτέλσμα μηδέν. Ε αν αντιδράσει κάποιος ή κάποιοι ίσως όντως γίνει κάτι.
Υπό αυτή την έννοια επικροτώ την αντίδραση του κόουτς, όχι επειδή μου αρέσει η μονόπατη καφρίλα.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Φεβ 04, 2026 2:57 pm

Rivers15 έγραψε:
Δηλαδη οντως πιστευεις οτι ο πολεμος γινεται διοτι ο Μπαρτζωκας....βριζει τα θεια και ειναι εριστικος....;
Στο Σπανουλη δεν θα γινεται τετοιος πολεμος καταρχην διοτι ο Σπανουλης δεν ειναι (ακομα) Μπαρτζωκας. Αν καταφερει ο Σπανουλης να διατηρησει ή να φτιαξει κατι παρομοιο (αμφιβαλλω) μια χαρα πολεμος θα του γινει.
Ο μονος λογος που γινεται ο πολεμος ειναι για να αποδομησουν τον Μπαρτζωκα και να φυγει απο τον ΟΣΦΠ. Εκτος αν τα μμε που πολεμανε λυσσαλεα τον Μπι, τα χρηματοδοτει η Μητροπολη Αθηνων :roofl:
Καλό είναι να θυμηθούμε ότι το ίδιο γινόταν και με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, ο οποίος σαν άνθρωπος ήταν χαμηλών τόνων και σαν μπασκετική προσωπικότητα είχε ένα κύρος που διαπερνά τα όποια ομαδικά ή οπαδικά στεγανά. Όλα αυτά που έχουν γραφτεί για τον Μπαρτζώκα στις τελευταίες σελίδες αποπνέουν μια εσάνς υποκρισίας η οποία κάνει θραύση και εκτός αθλητικού πλαισίου. Οπαδισμός, υποκρισία και ηθικολογία: ο ορισμός του κρετινισμού.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 04, 2026 3:07 pm

Rivers15 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:24 pm

Δεν νομιζω οτι θα γινει αυτο,γιατι δεν πιστευω πως ο Σπανουλης θα ειναι το ιδιο εριστικος/προκλητικος οπως ειναι ο Μπαρτζωκας,ουτε θα βριζει τα θεια 6-7 φορες σε καθε ματς.Δεν λεω οτι η λασπη που δεχεται ειναι δικαιολογημενη προφανως,μεχρι και εγω που ειμαι αλλη ομαδα, νευριαζω ειδικα με συγκεκριμενα αρθρα συγκεκριμενου δημοσιογραφου συγκεκριμενου σαιτ που ασχολειται με τον κοουτς συνεχως,εχει καταντησει αηδια αυτο το πραγμα.Αλλα εχει δωσει αφορμες σε καποιον που ειναι ετοιμος να του ριξει λασπη.
Ειπα,δεν ειναι δικαιολογημενη,αλλα εχει δωσει πατηματα σε καποιους που τον περιμενουν στην γωνια.
Mπορει να ισχυει και αυτο που λες. Αλλα δεν βλεπω πως ενα σαιτ, το οποιο ειναι γνωστο για την ταση του να εναντιωνεται και στον κοουτς,και στον Ολυμπιακο γενικοτερα, μπορει να αποδομησει τον κοουτς και να τον διωξει απο την ομαδα του.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Φεβ 04, 2026 3:14 pm

H χθεσινή αντίδραση του Μπαρτζώκα ειναι προφανώς λάθος (αν απομονωθεί). Ειναι επίσης πάρα πολύ βολικό να απομονωθεί.

Το να δέχεσαι ασύμμετρο πόλεμο λάσπης επί 5 χρόνια καθημερινά δεν ειναι μέρος της εξίσωσης. Είναι Η εξίσωση. Και το οτι αμοίβεται πολλά λεφτά δε καταλαβαίνω τι σημαίνει ακριβώς. Μέχρι που φτάνει αυτό δλδ; Αν δλδ πληρωθεί παραπάνω πρέπει να πει κι ευχαριστω;

Έχει θέση ευθύνης ο (καθε) Μπαρτζώκας; Ναι.
Πρέπει να προσέχει πολύ περισσότερο τι λέει και τι κάνει απο το μέσο όρο; Ναι.
Πρέπει να έχει ανεξαντλητη υπομονή και να είναι ρομπότ επειδή πληρώνεται πολλά λεφτά; Ουτε καν, κατ' εμε.

Το δικό μου ήθος (μιας και θα παιξει πολύ αυτή η λέξη σήμερα και μαλιστα απο ατομα που τη ντροπιάζουν) λεει οτι είναι άλλο πράγμα να προκαλείς και άλλο να αντιδράς στη πρόκληση. Και το να συμβαλλεις με ολες σου τις δυναμεις να φτασει ενας ανθρωπος στα όρια του και μετα να τον κατηγορείς που έφτασε εκει ειναι ο ορισμος της χυδαιοτητας.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 3:16 pm

διαβάζω ότι θα κινηθεί νομικά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και καλά θα κάνει, προσωπικά είμαι υπέρ του να γίνονται καταγγελίες όταν τα πράγματα ξεφεύγουν.

και πάντα πρέπει να θυμόμαστε ότι την τιμωρία τη ρίχνει ο δικαστής και όχι αυτός που κάνει την καταγγελία.

από κει και πέρα και χωρίς να είμαι νομικός έχει για εμένα ενδιαφέρον το πώς θα αντιμετωπιστεί η συμπεριφορά του Μπαρτζώκα στο δικαστήριο.

αν έπρεπε να μαντέψω θα έλεγα ότι θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο αλλά όχι κάτι περισσότερο γιατί δε μιλάμε για δημόσιες δηλώσεις όπως π.χ. με κ. Δημήτρη και Τσαρούχα αλλά για στιγμή που βιντεοσκοπήθηκε εν αγνοία του από κάποιο τρίτο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 3:18 pm

redcard έγραψε:
Το δικό μου ήθος (μιας και θα παιξει πολύ αυτή η λέξη σήμερα και μαλιστα απο ατομα που τη ντροπιάζουν) λεει οτι είναι άλλο πράγμα να προκαλείς και άλλο να αντιδράς στη πρόκληση.
αυτό βέβαια είναι το επιχείρημα του πορτοκαλί σάιτ για να δικαιολογεί τον κ. Δημήτρη.

ότι βρίζει Τσαρούχες κτλ γιατί τον προκαλούν με τις διαιτησίες.

προσωπικά διαφωνώ κάθετα.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 3:28 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 2:53 pm
big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 1:23 pm

Δλδ συγνώμη..θεωρείς πως εν προκειμένω, σε ένα μεμονωμένο περιστατικό όπως αυτο(δλδ ένας άνθρωπος στη κερκίδα των ολυμπιακών όπως αντιλαμβάνομαι που εντοπίστηκε,όχι εν χορώ από κερκίδα αντιπαλων) η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση είναι να συμπεριφερθεις ως τελειωμένος χουλιγκανος της 7, λέγοντας πως γ@μ@ς όλους τους βαζελες κι δίνοντας κ μια ευχή και σε μια κυρία εκεί διπλα(αντί πχ να ζητήσεις να ταυτοποιηθεί να του αφαιρεθεί η δυνατότητα να παρακολουθεί αγωνας και να του κάνεις κ μια μηνύσαρα όπως έχεις κάθε δικαιωμα)??!Αυτό θεωρείς είναι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση που θα δώσει λύση?Θεωρείς ότι τώρα προστατευτηκε?
Αν, λέω αν, με κάποιο μαγικό τρόπο ξεκίναγαν όλοι οι προπονητές μόλις τους βριζουν τη μανα και τα παιδια να αντιδράνε σαν τον Μπαρτζώκα, θα φτάναμε σε ένα σημείο όπου θα έπρεπε να γίνει πραγματικά κάτι. Δλδ, ή θα γίνονταν κάθε ματς Κούγκι ή επιτέλους κάποιος θα αναλάμβανε δράση (όχι επειδή θα υποκινούνταν από αγνά αισθήματα καλοσύνης) κυρίως για να προστατέψει το ίδιο το προιόν. Τη μέθοδο σας την έχουμε δοκιμάσει, πόσο μάλλον στην Ελλάδα, πολλά πολλά χρόνια. Ήμουνα νιος και γέρασα και βαρέθηκα να βλέπω καθυστερημένους στερημένους νοικοκυραίους να βγάζουν το άχτι της βδομάδας τους σε παιδάκια, σε προπονητές που προσπαθούν να μάθουν τα παιδιά μας τα βασικά, σε επαγγελματίες που απλά προσπαθούν να κάνουν τη δουλειά τους, σε διαιτητές που επίσης κάνουν την δουλειά τους. Αποτέλσμα μηδέν. Ε αν αντιδράσει κάποιος ή κάποιοι ίσως όντως γίνει κάτι.
Υπό αυτή την έννοια επικροτώ την αντίδραση του κόουτς, όχι επειδή μου αρέσει η μονόπατη καφρίλα.
Δεν ηταν μεμονωμενο γεγονος που πυροδοτησε την αντιδραση του. Τον βριζουν συνεχως σε ΜΜΕ, γηπεδα. Νταξει εχει ξεφυγει η κατασταση εγω δεν θυμαμαι κατι παρομοιο σε ενταση και διαρκεια με προπονητη/αθλητη του Ολυμπιακου ή αλλης ομαδας.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Τετ Φεβ 04, 2026 3:30 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 3:18 pm
redcard έγραψε:
Το δικό μου ήθος (μιας και θα παιξει πολύ αυτή η λέξη σήμερα και μαλιστα απο ατομα που τη ντροπιάζουν) λεει οτι είναι άλλο πράγμα να προκαλείς και άλλο να αντιδράς στη πρόκληση.
αυτό βέβαια είναι το επιχείρημα του πορτοκαλί σάιτ για να δικαιολογεί τον κ. Δημήτρη.

ότι βρίζει Τσαρούχες κτλ γιατί τον προκαλούν με τις διαιτησίες.

προσωπικά διαφωνώ κάθετα.
Δε πρόκειται να βαλω τον κυριο Δημητρη στην ιδια προταση με τον Μπαρτζωκα και ουτε θα δωσω βαση στα λογικα ακροβατικα του πορτοκαλι σαιτ για να μπουν στην ιδια προταση.

Ακομα λειτουργει ο εγκεφαλος μου ευτυχως.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Φεβ 04, 2026 3:32 pm

Ο μπαρτζωκας σαν κοντά 70 χρονών που είναι θα πρεπε να μην λειτουργεί σαν τον τσουκαλά και να προσπαθούσε να μαζέψει και τους άλλους προπονητές να κάνουν κάτι για τις κερκίδες.Το μόνο του ελαφρυντικό είναι ότι έχει και αυτός και αταμαν τεράστια πίεση με το φ4 στο ΟΑΚΑ

Πάντως αυτό που διάβασα πριν αν του έριχνε καμία ψηλή θα χαιρόμουν.. να δω τι θα λέγατε αν τον
Κάνουν μαύρο πουθενά ..γιατί δεν είναι ο σοφό να μπορεί να τα βάλει με 5ατομα ή ο φουρνιε που ξέρει πολεμικές τέχνες ..έτσι και του την πέσουν 2-3 θα τον στείλουν νοσοκομείο και εκεί θα δω πόσο θα σας αρέσει

Ότι η λύση είναι να καβαλάνε τα κάγκελα να πάνε να τις παίξουν και να τους βρίσουν πίσω πραγματικά με ξεπερνάει.. και εγώ όταν είχα δει τον σοφό έλεγα μακάρι να τον πιάσει η που ο Καντονά είχε ρίξει καράτια στον άλλο ,ακόμα και με τον Μπαρτζωκα τώρα γέλασα αλλά θα πρεπε να είναι κοινή λογική ότι αν πας να τα βάλεις με τα λιοντάρια απλά θα σε φάνε ..

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 04, 2026 3:33 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Φεβ 04, 2026 3:07 pm
Rivers15 έγραψε:

Ειπα,δεν ειναι δικαιολογημενη,αλλα εχει δωσει πατηματα σε καποιους που τον περιμενουν στην γωνια.
Mπορει να ισχυει και αυτο που λες. Αλλα δεν βλεπω πως ενα σαιτ, το οποιο ειναι γνωστο για την ταση του να εναντιωνεται και στον κοουτς,και στον Ολυμπιακο γενικοτερα, μπορει να αποδομησει τον κοουτς και να τον διωξει απο την ομαδα του.
Προκειται για ενα σαιτ που καλως ή κακως εχει αρκετη επισκεψιμοτητα και δημιουργει τασεις. Οι τασεις μπαινουν στο μυαλο των αναγνωστων του και σε συνδυασμο με δηλωσεις παραγοντων του βασικου σου αντιπαλου, αναπαραγονται στα social media, φτανουν στα γηπεδα και καταληγουμε μετα απο 3-4 χρονια bullying σε τετοιες αντιδρασεις.
Προσωπικα, οπως εχω ξαναγραψει και στο φορυμ, ενας απο τους σημαντικους λογους που εχω παραδεχτει τον Μπαρτζωκα ειναι η αντοχη του σε ενα τοσο τοξικο και επιθετικο περιβαλλον. Θελει καρυδια για να αντεχεις μεσα σε ενα τετοιο περιβαλλον κ παραλληλα να πρωταγωνιστεις.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”