Ωστόσο στην περίπτωση του Μπαρτζώκα θεωρώ πως έχει 100% λάθος ο κοουτς. Οι παίκτες οκ έχουν και την ένταση/νεύρα του αγώνα και σε σωματικό επίπεδο, τους δίνω λίγα ελαφρυντικά παραπάνω. Ο κάθε Μπαρτζώκας δεν είναι όμως ούτε 25 χρόνων, ούτε είναι ίδια η θέση του με αυτή των παικτών για να ξεφεύγει έτσι. Γιου αρ μπετερ δαν δις Γκαντ ντεμετ
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- Quincy

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A. Iverson
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμενα πάλι μου ήρθε στο μυαλό ο Σοφο τότε που τάραξε στις μπουνιές έναν οπαδό της Μακάμπι και εξακολουθώ να πιστεύω πως καλά έκανε τότε ο Σοφοκλής. Αλήθεια ο ίδιος οπαδός θα του έλεγε τα ίδια αν τον πετύχαινε μια μέρα στο δρόμο;;;
Ωστόσο στην περίπτωση του Μπαρτζώκα θεωρώ πως έχει 100% λάθος ο κοουτς. Οι παίκτες οκ έχουν και την ένταση/νεύρα του αγώνα και σε σωματικό επίπεδο, τους δίνω λίγα ελαφρυντικά παραπάνω. Ο κάθε Μπαρτζώκας δεν είναι όμως ούτε 25 χρόνων, ούτε είναι ίδια η θέση του με αυτή των παικτών για να ξεφεύγει έτσι. Γιου αρ μπετερ δαν δις Γκαντ ντεμετ
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι και εγω καραφλιασα οταν το ειδα αλλα ηταν σταθερα στην τριαδα με τις περισσοτερες τεχνικες σερι χρονιες.j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:39 pmΑυτο για τις τεχνικες δεν το γνωριζα,να είμαι ειλικρινής.Jeight έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:30 pm
Σωστο αλλα ο Κατας ηταν πρωτος και σε τεχνικες ποινες δυο χρονιες σερι οποτε τα φαινομενα απατουν.
Επιση μια χαρα εχουν τσακωθει και αλλοι κοουτς με οπαδους, Σπανουλης, Ιτουδης, Σαρας. Απλα δεν τα βλεπουμε γιατι δεν παρακολουθουμε τα παιχνιδια περα απο τα μεταξυ μας. Ο Σπανουλης ειχε τσακωθει με τους οργανωμενους στο περιστερι και ο Ιτουδης ανοιγε beef με οπαδο της Φενερ το 2023...
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από το παιχνίδι Περιστέρι - Ολυμπιακός, όπου κάποιος τον έβρισε:
"Δεν είναι θέμα των ημερών που έρχονται. Είναι θέμα παιδείας. Εμένα αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι αυτός που με έβρισε χυδαία ήταν ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος
, αλλά είχε δίπλα του δύο παιδάκια, 5-7 ετών, μάλλον εγγόνια του. Πιο πολύ αυτό με θύμωσε. (...) δεν είναι ότι με ξενίζει, απλώς μου προκαλεί αηδία ."
Να πουμε οτι τους αγωνες του Ολυμπιακού τους δειχνει το ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι, και συνηθως τις κυριακές μεσημεράκι. Για τη χώνεψη.
Ποια διαφορά βλέπω εγώ στο ύφος του κόουτς (από το ακατάλληλο για ανηλίκους στο κοινωνικό-διδακτικό)?? Αλλάζει όταν χάνει ή όταν κερδίζει, αυτό. Κατα τα άλλα οι σφυγμοί είναι περίπου οι ίδιοι.
Παντως προσωπικά, στα ήρεμα του (πχ συνεντεύξεις κλπ) μου αρέσει.
"Δεν είναι θέμα των ημερών που έρχονται. Είναι θέμα παιδείας. Εμένα αυτό που με στεναχώρησε ήταν ότι αυτός που με έβρισε χυδαία ήταν ένας μεγάλος σε ηλικία κύριος
Να πουμε οτι τους αγωνες του Ολυμπιακού τους δειχνει το ΚΡΑΤΙΚΟ κανάλι, και συνηθως τις κυριακές μεσημεράκι. Για τη χώνεψη.
Ποια διαφορά βλέπω εγώ στο ύφος του κόουτς (από το ακατάλληλο για ανηλίκους στο κοινωνικό-διδακτικό)?? Αλλάζει όταν χάνει ή όταν κερδίζει, αυτό. Κατα τα άλλα οι σφυγμοί είναι περίπου οι ίδιοι.
Παντως προσωπικά, στα ήρεμα του (πχ συνεντεύξεις κλπ) μου αρέσει.
-
Peris123

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ginobili
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε έχω εκτιμήσει για τις υποσημειώσεις σου γενικότερα φίλε Νικόλα. Δεν πολυσχολιάζω ήθελα να το σχολιάσωnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:58 pmΚατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:44 pmπες μου σε παρακαλω αν καποιος κατι πει για τη μητερα σου θα εισαι ζεν εσυ? γιατι εγω οχι . συμφωνω οτι η εικονα η προχτεσινη δεν ηταν ομορφη αλλα το γεγονος οτι ανθρωποι γνωστοι που καθονται στα επισημα κι οχι τιποτα χουλιγκανοι νομιζουν οτι επειδη πληρωσαν ενα διαρκειας μπορουν κα βριζουν και να χειρονομουν ατιμωρητοι παιζοντας το μαγκες απεναντι σε ανθρωπους εικοσι ποντους ψηλοτερους και την περιπτωση παικτων και καμποσα μυικα κιλα μεγαλυτερους, προστατευομενοι μονο απο το γεγονος οτι παικτες και προπονητες θα τιμωρηθουν αν αντιδρασουν, ειναι απο μονο του στοιχειο μελετης .
Δεύτερον, έχοντας φάει τη ζωή μου στα γήπεδα της Αττικής σε μικρότερες κατηγορίες (και σαν αθλητής και σαν θεατής) όπου οι καταστάσεις είναι αρκετά πιο οικογενειακές (λιγότερος κόσμος, μικρότερα γήπεδα) έχω αρκετές μνήμες είτε από αντιπάλους/συναθλητές αλλά και προσωπικές που ακούγαμε δύο ώρες ποίηση και δεν λέγαμε τίποτα. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που αντιδρούσαν. Αλλά δεν ήταν όλοι. Δεν είναι κανόνας δηαλδή. Και μάλιστα πάντα έπεφτε η ομάδα πάνω να τους προστατεύσει και να τους ηρεμήσει. Μία κοινή συνιστώσα είναι πως όταν κέρδιζαν ήταν πολύ πιο χαλαροί όλοι "ναι ναι, λέγε λέγε" και πολύ πιο τσαντισμένοι όταν έχαναν "τι είπες ρε; έλα εδώ".
Θυμάμαι στο Ζεφύρι έναν τύπο που μου έβριζε τη μάνα στα μουλωχτά όταν έτρεχα από τη μεριά της κερκίδας. Κατέβαινε στο κάγκελο και μου τα έλεγε σιγά για να μην ακούσει ο διαιτητήςΤεσπα, όχι ποτέ δεν γύρισα να πω κάτι γιατί στην τελική τι με νοιάζει τι λέει ο κάθε άσχετος; Σιγά μην του δώσω αξία με την απάντηση μου. Ειδικά αν έβγαζα και εκατομμύρια από αυτό, μάλλον ούτε που θα τον άκουγα.
Φυσικά πρέπει να βάλω μια υποσημείωση για να μην παρεξηγούμαι πως είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά των φιλάθλων και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεύτερη υποσημείωση, να μην μπερδεύεται αυτή η στάση μου με ατάκες τύπου "καταδικάζουμε τη βία από όπου προέρχεται". Η βία δεν είναι ίδια παντού, το επιχείρημα μου είναι αποκλειστικά για τον χώρο του αθλητισμού και την δυναμική οπαδών-αθλητών.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πετάω κάνα τυράκι (Popper) που και που μπας και εμφανιστείς αλλά φεύPeris123 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 2:16 pmΣε έχω εκτιμήσει για τις υποσημειώσεις σου γενικότερα φίλε Νικόλα. Δεν πολυσχολιάζω ήθελα να το σχολιάσωnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:58 pm
Κατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.
Δεύτερον, έχοντας φάει τη ζωή μου στα γήπεδα της Αττικής σε μικρότερες κατηγορίες (και σαν αθλητής και σαν θεατής) όπου οι καταστάσεις είναι αρκετά πιο οικογενειακές (λιγότερος κόσμος, μικρότερα γήπεδα) έχω αρκετές μνήμες είτε από αντιπάλους/συναθλητές αλλά και προσωπικές που ακούγαμε δύο ώρες ποίηση και δεν λέγαμε τίποτα. Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που αντιδρούσαν. Αλλά δεν ήταν όλοι. Δεν είναι κανόνας δηαλδή. Και μάλιστα πάντα έπεφτε η ομάδα πάνω να τους προστατεύσει και να τους ηρεμήσει. Μία κοινή συνιστώσα είναι πως όταν κέρδιζαν ήταν πολύ πιο χαλαροί όλοι "ναι ναι, λέγε λέγε" και πολύ πιο τσαντισμένοι όταν έχαναν "τι είπες ρε; έλα εδώ".
Θυμάμαι στο Ζεφύρι έναν τύπο που μου έβριζε τη μάνα στα μουλωχτά όταν έτρεχα από τη μεριά της κερκίδας. Κατέβαινε στο κάγκελο και μου τα έλεγε σιγά για να μην ακούσει ο διαιτητήςΤεσπα, όχι ποτέ δεν γύρισα να πω κάτι γιατί στην τελική τι με νοιάζει τι λέει ο κάθε άσχετος; Σιγά μην του δώσω αξία με την απάντηση μου. Ειδικά αν έβγαζα και εκατομμύρια από αυτό, μάλλον ούτε που θα τον άκουγα.
Φυσικά πρέπει να βάλω μια υποσημείωση για να μην παρεξηγούμαι πως είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η συμπεριφορά των φιλάθλων και πρέπει να τιμωρηθούν. Δεύτερη υποσημείωση, να μην μπερδεύεται αυτή η στάση μου με ατάκες τύπου "καταδικάζουμε τη βία από όπου προέρχεται". Η βία δεν είναι ίδια παντού, το επιχείρημα μου είναι αποκλειστικά για τον χώρο του αθλητισμού και την δυναμική οπαδών-αθλητών.

-
Peris123

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ginobili
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
χαχα προσέχω τη ψυχική μου υγεία για αυτό. Θα χωθώ σε καμιά επόμενη ωραία θεματική που θα ανοίξει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 2:20 pmΠετάω κάνα τυράκι (Popper) που και που μπας και εμφανιστείς αλλά φεύ![]()
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.stabatos.gr/product-page/%C ... E%B9%CE%B1
εδω εισαι,εχει και αλλα σχεδια
υπαρχει φανελαρα με το σκηνικο στο ντουμπαι ισως την φορανε στο σεφ αποψε..δεν την βαζω γιατι μπορει να προσβληθει κανενας.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:54 pmhttps://www.stabatos.gr/product-page/%C ... E%B9%CE%B1
υπαρχει φανελαρα με το σκηνικο στο ντουμπαι ισως την φορανε στο σεφ αποψε..δεν την βαζω γιατι μπορει να προσβληθει κανενας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Παρ Φεβ 06, 2026 11:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
φιλε μου η βια γενναει βια δεν το λεω εγω η ιστορια της ανθρωποτητας μας το δειχνει, γιατι μην μου πεις οτι Α)αν ειχες τον τυπο που σου εβριζε την μητερα ,σε ενα κλειστο χωρο χωρις δυνατοτητα διαφυγης δεν θα του εδινες τα δοντια στο χερι και Β) ο τυπος αυτος θα σου εβριζε τη μητερα αν βρισκοσασταν στις παραπανω συνθηκες.με λιγα λογια ο τυπος ηταν τοσο θρασυδειλος που δεν ειχε ουτε τα κοτσια να σε βρισει στα φανερα η κατ'ιδιαν ... ε κατι τετοιο εγινε και με τον μπαρτζωκα οπου για πολλοστη φορα ενας "φιλαθλος" κρυμμενος πισω απο μια μαζα ανθρωπων θεωρησε οτι το πιο πρεπον πραγμα που μπορουσε να γινει εκεινη τη στιγμη ηταν να προκαλεσει τον κοουτς. Δεν δικαιολογω τον μπαρτζωκα αλλα ουτε και τον "φιλαθλο".nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:58 pmΚατ'αρχάς φαντάσου τι ακούν ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ και δεν ορμάνε στις κερκίδες. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ μακριά και να ψάχνουμε να συγκρίνουμε.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 1:44 pmπες μου σε παρακαλω αν καποιος κατι πει για τη μητερα σου θα εισαι ζεν εσυ? γιατι εγω οχι . συμφωνω οτι η εικονα η προχτεσινη δεν ηταν ομορφη αλλα το γεγονος οτι ανθρωποι γνωστοι που καθονται στα επισημα κι οχι τιποτα χουλιγκανοι νομιζουν οτι επειδη πληρωσαν ενα διαρκειας μπορουν κα βριζουν και να χειρονομουν ατιμωρητοι παιζοντας το μαγκες απεναντι σε ανθρωπους εικοσι ποντους ψηλοτερους και την περιπτωση παικτων και καμποσα μυικα κιλα μεγαλυτερους, προστατευομενοι μονο απο το γεγονος οτι παικτες και προπονητες θα τιμωρηθουν αν αντιδρασουν, ειναι απο μονο του στοιχειο μελετης .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο Μπαρτζωκας ειναι ο προπονητης του Ολυμπιακου , ως τετοιος (προπονητης του Ολυμπιακου δηλαδη )στοχοποιειται με καθε πιθανο κι απιθανο τροπο απο ολα τα εμετικα τρολακια του διαδυκτιου κι ολουςτους καλοπροαιρετους ευθικτους τυπους (που φυσικα εχουν επιλεκτικη ευθιξια) και εμ αυτη την ιδιοτητα στηριζεται και απο μια μεριδα φιλαθλων του Ολυμπιακου. Αν στον παγκο του Ολυμπιακου ημουν εγω ,εμενα θα κυνηγουσαν τα τρολακια και οι "υγιεις φιλαθλοι" κι εμενα θα στηριζαν οι φιλοι του Ολυμπιακου , τι θα γινοταν δηλαδη θα σταματαγαν να ειναι ολυμπιακοι και θα γινονταν "Φωτιακοι" ? Δεν νομιζω.BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:39 pmΚαλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:54 pm
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ειναι παντως πολυ χειροτερο προεδρος ομαδας να ειναι πρωτα "εχθρος του Ολυμπιακου" και μετα "οπαδος του ΠΑΟ". Μακροπροθεσμα αυτο μονο κακο κανει στην ομαδα του...BillyPao έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:39 pmΚαλά, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις φανέλες που απλά δημιουργήθηκαν με σκοπό να προκαλέσουν. Τελικά ισχύει και με το παραπάνω ότι κάποιοι είναι πρώτα "Μπαρτζώκας" και μετά "Ολυμπιακός"...shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:54 pm
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο