Έχετε δει το Μονεκε. Υπάρχει όντως κάποιος εδώ στο φόρουμ που πιστεύει οτι το "εγω" του χωράει σαν backup του Σάσα. Οριακά ο τύπος δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από AD ή GianniRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 3:54 pmΦρανσίσκο, γουοκαπ και έναν ακόμα αν δεν πείσει κανείς από τους Μόρις και Τζόσεφ.
Στο 2 είμαστε κομπλέ.
Στο 3 Γουορντ και μπονγκα
Στο 4 Σάσα και Μονεκε
Στο 5 Μιλου, Τζόουνς και Χολ η Φαλ
9 ξένους θα έχουμε εκ των οποίων 3 πρέπει να μένουν έξω στην Α1.
Φαλ η Χολ ο ένας. Στους άλλους 2 θα υπάρχει ζόρι
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά τα μιλήσει με τον προπονητή. Πάντως ταιριάζει γάντι με τα χαρακτηριστικά του. Και σκορ μπορεί να δώσει στη second unit και άμυνα, ριμπάουντ, αθλητικοτητα.SbioTech έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 4:04 pmΈχετε δει το Μονεκε. Υπάρχει όντως κάποιος εδώ στο φόρουμ που πιστεύει οτι το "εγω" του χωράει σαν backup του Σάσα. Οριακά ο τύπος δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από AD ή GianniRedEmperor έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 3:54 pmΦρανσίσκο, γουοκαπ και έναν ακόμα αν δεν πείσει κανείς από τους Μόρις και Τζόσεφ.
Στο 2 είμαστε κομπλέ.
Στο 3 Γουορντ και μπονγκα
Στο 4 Σάσα και Μονεκε
Στο 5 Μιλου, Τζόουνς και Χολ η Φαλ
9 ξένους θα έχουμε εκ των οποίων 3 πρέπει να μένουν έξω στην Α1.
Φαλ η Χολ ο ένας. Στους άλλους 2 θα υπάρχει ζόρι
Επίσης θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε ομάδα που διεκδικεί την κούπα
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα τον τσεκάρω εννοείται! Κάποιο μέλος να φτιάξει νήμα για τον σημερινό αγώνα, δεν κρατιέμαι! Εν τω μεταξύ, άλλο και τούτο, πρώτη φορά η Γιουρολιγκ ξεκινάει το λάιβ just με τον αγώνα χωρίς 15λεπτο pregame! Δεν το έχω ξαναδεί, κανονικά έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει!Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:40 pmΤσέκαρε για……..το μέλλον, μετά τον Ρόντεν της Παρί και αυτό το mobile 4 άρι της Ζάλγκιρις ……..Τουμπέλις λέγεται, παίζει πρώτη χρονιά Ευρωλίγκα και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Edit: Ξεκίνησε, αλλά μου φαίνεται άργησε λίγο ανεξήγητα. Τεσπ, καλό παιχνίδι!
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικα θεωρω οτι για του χρονου θα κινηθουμε για 3 προσθηκες (αντι Μακκισικ, Πιτερς, και παανικοκαου που λογικα θα παεινκαι αλλο πισω στο ροτεισιον) συν 1-2 κινησεις στα γκαρντ αναλογα πως θα εξελιχθει η χρονια με Μορις και Τζοσεφ αν και θεωρω πτι θα μεινει ενας απο τους δυο ή αν μεινουν και οι δυο ο ενας θα ειναι για σπολυ συμπληρωματικο ρολο.
Θα ηθελα να δω λιγο τον τροπο σκεψης σας
1η
1. Φρανσισκο/Μοντερο/Ραιτ, Γουοκαπ, Μορρις/Τζοσεφ
2. Ντορσει, Φουρνιε
3. Γουορντ, Νιανγκ/Μπονγκα
4. Σασα, Μπλοσονγκειμ/Μπραουν
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
2η
1.Φρανσισκο/Μοντερο/Ραιτ Γουοκαπ, Μορις/Τζοσεφ
2. Ντορσει Φουρνιε
2-3 Μπαντον/Μποστον/Γκαρσια/Νιλικινια
3. Γουορντ
3-4 Ντιαλο, Χοαρντ, Κολσον
4. Σασα
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
3η Επιλογη
1. Φρανσισκο/Μοντερο, Ραιτ, Γουοκαπ, Μορις
2. Ντορσει, Φουρνιε
2-3 Ντινγουιντι/Στερλινγκ Μπραουν/Τειλορ
3 Γουορντ
3-4 Ντιαλο/Χοαρντ/Κολσον
4 Σασα
4-5 Λεντει/Μοτλει/Μετου
5. Μιλου, Ταιρικ
Συν Λαρεντζακη, Παπανικολαου, Καραγιανιδη, Νετζηπογλου και 1-2 διαβατηρια ακομη
Γενικα μην κολλατε σε ονοματα.
Στην 1η επιλογή παιρνεις εναν ρολιστα στη θεση 3 που μπορει να παίξει κα τεσσαρι και εναν ρολιστα αθλητικο μπακαπ του Σασα που δεν θα απαιτησει χρονο συν 3 κλασσικα πενταρια.
Στη 2η επιλογη παιρνεις ενα ρολιστα στο 2-3 που εχει καθετο παιχνιδι και αν παραστει αναγκη θα κατεβασει και τη μπάλα αλα Μακκισικ, εναν πολυ καο παιχτη που θα μοιραζετε τη θεση στο 3-4 με Γουορντ και Σασα συν 3 κλασσικα πενταρια
Στην 3η επιλογη παιρνεις εναν καλο παικτη στο 2-3 που μπορει να παιξει απο 1-3 και θα εινα σκορερ, εναν καλο παιχτη στο 3-4 και ενα καλο 4-5αρι ενω πας με δυο κλασσικα πενταρια.
Εγω προσωπικα θα πηγαινα στην 3η επιλογη αλλα θεωρω τελικα θα επικρατησει η πρωτη επιλογη.
1η
2. Ντορσει, Φουρνιε
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
2η
2. Ντορσει Φουρνιε
3. Γουορντ
4. Σασα
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
3η Επιλογη
2. Ντορσει, Φουρνιε
3 Γουορντ
3-4 Ντιαλο/Χοαρντ/Κολσον
4 Σασα
4-5 Λεντει/Μοτλει/Μετου
5. Μιλου, Ταιρικ
Στην 1η επιλογή παιρνεις εναν ρολιστα στη θεση 3 που μπορει να παίξει κα τεσσαρι και εναν ρολιστα αθλητικο μπακαπ του Σασα που δεν θα απαιτησει χρονο συν 3 κλασσικα πενταρια.
Στη 2η επιλογη παιρνεις ενα ρολιστα στο 2-3 που εχει καθετο παιχνιδι και αν παραστει αναγκη θα κατεβασει και τη μπάλα αλα Μακκισικ, εναν πολυ καο παιχτη που θα μοιραζετε τη θεση στο 3-4 με Γουορντ και Σασα συν 3 κλασσικα πενταρια
Στην 3η επιλογη παιρνεις εναν καλο παικτη στο 2-3 που μπορει να παιξει απο 1-3 και θα εινα σκορερ, εναν καλο παιχτη στο 3-4 και ενα καλο 4-5αρι ενω πας με δυο κλασσικα πενταρια.
Εγω προσωπικα θα πηγαινα στην 3η επιλογη αλλα θεωρω τελικα θα επικρατησει η πρωτη επιλογη.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ροντεν θα θελα και εγω για μπακαπ 2/3Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:40 pmΤσέκαρε για……..το μέλλον, μετά τον Ρόντεν της Παρί και αυτό το mobile 4 άρι της Ζάλγκιρις ……..Τουμπέλις λέγεται, παίζει πρώτη χρονιά Ευρωλίγκα και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Τουμπελις ωραιος παικτης αλλα ελαφρυ 4 στυλ Πητερς πχ
Δεν ειναι αθλητικος καλος αμυντικος που μας λειπει.
Δεν νομιζω να κοιταξουμε τετοιο στυλ

-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε Γουόλτερ……4-5 άρι ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ είναι ο τύπος και με υψηλή ευφυΐα και με σουτ και με σκληράδα!!!! Αυτός και ο Mike της Bayern , θεωρώ ότι είναι τα καλύτερα φιτ για να συμπληρώσουν τον Σάσα!!!berry έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 07, 2026 11:24 amΡοντεν θα θελα και εγω για μπακαπ 2/3Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 8:40 pm
Τσέκαρε για……..το μέλλον, μετά τον Ρόντεν της Παρί και αυτό το mobile 4 άρι της Ζάλγκιρις ……..Τουμπέλις λέγεται, παίζει πρώτη χρονιά Ευρωλίγκα και είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Τουμπελις ωραιος παικτης αλλα ελαφρυ 4 στυλ Πητερς πχ
Δεν ειναι αθλητικος καλος αμυντικος που μας λειπει.
Δεν νομιζω να κοιταξουμε τετοιο στυλ
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατρέ επειδή εχω πιει και ενα τσίπουρο δεν θα κολλήσω σε ονόματα. Θα πω τι θα έκανα εγώ αν είχα (στο πλαίσιο του λογικου) δυνατότητα προσθαφαιρεσεων.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 07, 2026 11:20 amΓενικα θεωρω οτι για του χρονου θα κινηθουμε για 3 προσθηκες (αντι Μακκισικ, Πιτερς, και παανικοκαου που λογικα θα παεινκαι αλλο πισω στο ροτεισιον) συν 1-2 κινησεις στα γκαρντ αναλογα πως θα εξελιχθει η χρονια με Μορις και Τζοσεφ αν και θεωρω πτι θα μεινει ενας απο τους δυο ή αν μεινουν και οι δυο ο ενας θα ειναι για σπολυ συμπληρωματικο ρολο.
1η
2. Ντορσει, Φουρνιε
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
2η
2. Ντορσει Φουρνιε
3. Γουορντ
4. Σασα
5. Μιλου, Ταιρικ, Φαλ
3η Επιλογη
2. Ντορσει, Φουρνιε
3 Γουορντ
3-4 Ντιαλο/Χοαρντ/Κολσον
4 Σασα
4-5 Λεντει/Μοτλει/Μετου
5. Μιλου, Ταιρικ
Στην παρακάτω ανάλυση Θεωρώ δεδομένο οτι σταματάει ο Σακ, φεύγει με μεταγραφή ο Χολ, φεύγει ο Ντιλικινα
Θεωρώ οτι τα προβλήματα μας ειναι δυο
1. Έλλειψη παικτη με δυνατότητα να χρεώνεται την απόφαση στον άσσο στην crunch time. Θα έπαιρνα PG τύπου Τζέιμς (όχι τον ιδιο) ή τύπου Εβανς (όχι τον ιδιο). Ίσως αυτός είναι ο Φραντσίσκο. Τότε αν βγει ο Τζοσεφ τον κρατουσα για ασφάλεια. Βεβαίως αν βγει ο Μορρις σε αυτά που μπορεί να κάνει είναι ανώτερος όλων αυτών. Αν βγει ο Μορρις πάει για 1ος, οποτε θα έπαιρνα defensive stopper άσσο με απαραιτήτως καλο spot σουτ τύπου Weler Babb (είτε χαμηλότερου επιπέδου εξελίξιμος είτε κάποιον βετεράνο είτε τον Τζοζεφ αν μας βγει)
2. Αμυντικη κάλυψη Μιλουτινοφ στα φτερα
Εδώ υπάρχουν δυο σενάρια. Μένει (2α) ή φεύγει (2β) ο Πιτερς (εγώ θα τον κρατουσα).
Και σενάριο ξαναπαιζει ο Φαλ (i) ή δεν ξαναπαιζει ο Φαλ (ii). Εγώ θα ήθελα το (i)
2ai: Βρίσκω ενα facilitator αμυντικό κτήνος τύπου blossomgame για το 3-4 και έκλεισα
2aii: Φέρνω ενα 4-5αρι τύπου Σορκιν (+Καραγιαννιδη για εξτρα κορμι) και ενα 2-3αρι
τύπου Σακ)
2βi: Φέρνω ενα 3-4αρι πιο επιθετικογενές με π καλο σουτ αλλα αξιοπρεπή στην άμυνα. Ο Isiah Mike είναι για μένα άψογο fit. Αθλητικός, τρελό σουτ, και ελβετικό πολυεργαλείο. Από τους λίγους παίκτες Ευρωλιγκας που θα διάλεγα ως backup 4αρι αντι Πιτερς.
2βιι: Παλι ενα 4-5αρι τύπου Σορκιν, παλι έναν Μάικ και ίσως κάποιον στο φτερό.
Κοινώς στη front court βλέπω τον Isiaha Mike ως εξαιρετική περίπτωση
Μπλοσομγκειμ ο μεγαλος στοχος του Ολυμπιακου.
Συμφωνα με το sdna https://www.sdna.gr/mpasket/1401371_apo ... losomgkeim
Κορυφαιο τεσσαρι, ειδικα για Ολυμπιακο:
1) Αμυνα
2) Επιθεση
3) και μονο που παιρνεις απο αντιπαλο τον παιχτη σε νικαει (σταματαει αποτελεσματικα τον Βεζενκοφ) φτανει.
Αν δεν ηταν στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη ο Χειζ Ντειβις θα ελεγα οτι το καλυτερο στεσσαρι που μπορει να ερθει στον Ολυμπαικο ειναι ο Μπλοσομγκειμ.
Συμφωνα με το sdna https://www.sdna.gr/mpasket/1401371_apo ... losomgkeim
Κορυφαιο τεσσαρι, ειδικα για Ολυμπιακο:
1) Αμυνα
2) Επιθεση
3) και μονο που παιρνεις απο αντιπαλο τον παιχτη σε νικαει (σταματαει αποτελεσματικα τον Βεζενκοφ) φτανει.
Αν δεν ηταν στην Ευρωπη αυτη τη στιγμη ο Χειζ Ντειβις θα ελεγα οτι το καλυτερο στεσσαρι που μπορει να ερθει στον Ολυμπαικο ειναι ο Μπλοσομγκειμ.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τις θεσεις 2 και 5 να ειναι πληρεις για του χρονου η ομαδα θα χρειαστει ενισχυση ισως στη θεση 1 αν δεν πεισουν οι δυο μαγουληθρες μας και μια τονωση ενεργειας στις θεσεις 3-4.
Εγω προσωπικα θα πηγαινα σε 2 τουινερ δηλαδη ενα 2-3 αντι μακκισικ και ενα 3-4 αντι πιτερς.
Ο μπλοσονγκειμ δεν μου πολυαρεσει. Δηλαδη αν κινηθουμε γιααττον θα επρεπε να κοιτάξουμε για 2 επιπλεον παικτες καθως και ο Παπ θα ειναι ενα χρονο μεγαυτερος
Εγω προσωπικα θα πηγαινα σε 2 τουινερ δηλαδη ενα 2-3 αντι μακκισικ και ενα 3-4 αντι πιτερς.
Ο μπλοσονγκειμ δεν μου πολυαρεσει. Δηλαδη αν κινηθουμε γιααττον θα επρεπε να κοιτάξουμε για 2 επιπλεον παικτες καθως και ο Παπ θα ειναι ενα χρονο μεγαυτερος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Σάβ Φεβ 14, 2026 12:04 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο