Euroleague Round 27: Olympiacos vs Virtus Bologna 6/2/2026, 21:15)
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οποιοσδηποτε μπασκετικος μολις ακουσει τα ονοματα Doncic & Harden συνειρμικα το επομενο ονομα που τους ερχεται στο μυαλο ειναι Cory Joseph.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 10:49 pmΙσχύει, άλλα το έβαλε, και ο Ντόνσιτς και Χάρντεν στο ΝΒΑ σε slow motion παίζουν, άλλα δεν τους κόβει κανείς...
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ετσιιιιι....χαχαreignman έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:00 pmΟποιοσδηποτε μπασκετικος μολις ακουσει τα ονοματα Doncic & Harden συνειρμικα το επομενο ονομα που τους ερχεται στο μυαλο ειναι Cory Joseph.karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 10:49 pm
Ισχύει, άλλα το έβαλε, και ο Ντόνσιτς και Χάρντεν στο ΝΒΑ σε slow motion παίζουν, άλλα δεν τους κόβει κανείς...
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
redcard

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πολυ θα θελα μου εξηγησει καποιος γιατι υποτιμαται ο Κορι ως "χοντρος", "γιουβαρλάκι" κλπ. λες και ειναι κανενας χθεσινός ή καμιά ατραξιον των Χαρλεμ.
Οκ δεν ειναι 100% έτοιμος (και ειναι απόλυτα λογικό) αλλα είναι 100% προσαρμοσμένος (καθόλου δεδομένο) και με 200% διάθεση να προσφέρει.
Μόνο εγω τον βλεπω μια χαρα στο ρόλο του και με τη προοπτικη να γινει ακομα καλύτερος;
Οκ δεν ειναι 100% έτοιμος (και ειναι απόλυτα λογικό) αλλα είναι 100% προσαρμοσμένος (καθόλου δεδομένο) και με 200% διάθεση να προσφέρει.
Μόνο εγω τον βλεπω μια χαρα στο ρόλο του και με τη προοπτικη να γινει ακομα καλύτερος;
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα τολμήσω να ποντάρω ένα ποσό Αρμάνι πρωταθλήτρια, θα πληρώνει καλά.prime7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:12 pmΠίστευα ότι είχε κλείσει η 10αδα αλλά με τα χάλια της Μονακό οικονομικά και την άνοδο Αρμάνι/ Dubai έχουμε δρόμο ακόμα. Παο/ Χάποελ έχουν αγωνιστική πτώση. Φενέρ και εμείς φαίνεται να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Ρεάλ,Μπάρτσα πάντα δυνατές αλλά δεν τρομάζουν.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί εμείς θέλουμε τον Μίσιτς να την κάνει κομπολόι και να τρώει ankle breaker στην άμυνα από τον Μοντέροredcard έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:09 pmΠολυ θα θελα μου εξηγησει καποιος γιατι υποτιμαται ο Κορι ως "χοντρος", "γιουβαρλάκι" κλπ. λες και ειναι κανενας χθεσινός ή καμιά ατραξιον των Χαρλεμ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
kite26 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:16 pmΘα τολμήσω να ποντάρω ένα ποσό Αρμάνι πρωταθλήτρια, θα πληρώνει καλά.prime7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:12 pmΠίστευα ότι είχε κλείσει η 10αδα αλλά με τα χάλια της Μονακό οικονομικά και την άνοδο Αρμάνι/ Dubai έχουμε δρόμο ακόμα. Παο/ Χάποελ έχουν αγωνιστική πτώση. Φενέρ και εμείς φαίνεται να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Ρεάλ,Μπάρτσα πάντα δυνατές αλλά δεν τρομάζουν.

- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι χοντρος ειναι..τι να τον πουμε κομματια?Δεν υποτιμαει κανενας τις μπασκετικες του ικανοτητες αλλα με αυτα τα κιλα δουλεια δεν γινεται..αυτος και ο μορις ειναι τα πιο υπερβαρα γκαρντ της λιγκας..εκτος και μου ξεφευγει κανας αλλος κεφτες.ο τακερ πχ ειναι ταυρι και εχει μαγουλακια.redcard έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:09 pmΠολυ θα θελα μου εξηγησει καποιος γιατι υποτιμαται ο Κορι ως "χοντρος", "γιουβαρλάκι" κλπ. λες και ειναι κανενας χθεσινός ή καμιά ατραξιον των Χαρλεμ.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Eντάξει χαριτολογώντας τον λέμε έτσι, δεν υποτιμάμαι κανέναν...στην τελική ε αφού είναι χοντρός, τι να κάνουμε...μπάσκετ προφανώς και ξέρει, όχι βέβαια ότι ήταν κάτι τρομερό στο Nba, ρολίστας μια ζωή ήταν, άλλα αν χάσει μερικά κιλά και αποκτήσει φυσική κατάσταση θα μας βοηθήσει, ήδη δηλαδή δείχνει να βοηθάει. Την άλλη εβδομάδα επανέρχεται και ο Μόρις οπότε θα δούμε τι θα γίνει...redcard έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:09 pmΠολυ θα θελα μου εξηγησει καποιος γιατι υποτιμαται ο Κορι ως "χοντρος", "γιουβαρλάκι" κλπ. λες και ειναι κανενας χθεσινός ή καμιά ατραξιον των Χαρλεμ.
-
kite26

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, προσωπικά μου είναι και οι δύο πολύ συμπαθείς, ιδιαίτερα ο Τζόζεφ! Σουτζουκάκι για τρειςςςςςςς!!karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:21 pmEντάξει χαριτολογώντας τον λέμε έτσι, δεν υποτιμάμαι κανέναν...στην τελική ε αφού είναι χοντρός, τι να κάνουμε...μπάσκετ προφανώς και ξέρει, όχι βέβαια ότι ήταν κάτι τρομερό στο Nba, ρολίστας μια ζωή ήταν, άλλα αν χάσει μερικά κιλά και αποκτήσει φυσική κατάσταση θα μας βοηθήσει, ήδη δηλαδή δείχνει να βοηθάει. Την άλλη εβδομάδα επανέρχεται και ο Μόρις οπότε θα δούμε τι θα γίνει...redcard έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:09 pmΠολυ θα θελα μου εξηγησει καποιος γιατι υποτιμαται ο Κορι ως "χοντρος", "γιουβαρλάκι" κλπ. λες και ειναι κανενας χθεσινός ή καμιά ατραξιον των Χαρλεμ.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι εμένα μου αρέσει ο Τζόζεφ και ο Μόρις, και φατσικά και μόνο φαίνονται συμπαθέστατοι, άλλα είναι χοντροί!! Πρέπει να χάσουν κιλά και οι 2. Εχουν εμπειρία, ξέρουν μπάσκετ, αν προσέξουν λίγο την φυσική τους κατάσταση θα μας εκτοξεύσουν...μιλάμε για 2 παίκτες NBA με μεγάλη παρουσία εκει. Ας τους βάλει η ομάδα σε πρόγραμμα να είναι έτοιμοι σε 2-2,5 μήνες να πάμε να τα πάρουμε όλα!!!kite26 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:25 pmΝαι, προσωπικά μου είναι και οι δύο πολύ συμπαθείς, ιδιαίτερα ο Τζόζεφ! Σουτζουκάκι για τρειςςςςςςς!!karamelitsa έγραψε: ↑Παρ Φεβ 06, 2026 11:21 pm
Eντάξει χαριτολογώντας τον λέμε έτσι, δεν υποτιμάμαι κανέναν...στην τελική ε αφού είναι χοντρός, τι να κάνουμε...μπάσκετ προφανώς και ξέρει, όχι βέβαια ότι ήταν κάτι τρομερό στο Nba, ρολίστας μια ζωή ήταν, άλλα αν χάσει μερικά κιλά και αποκτήσει φυσική κατάσταση θα μας βοηθήσει, ήδη δηλαδή δείχνει να βοηθάει. Την άλλη εβδομάδα επανέρχεται και ο Μόρις οπότε θα δούμε τι θα γίνει...

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο