Euroleague Round 27: Olympiacos vs Virtus Bologna 6/2/2026, 21:15)

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 07, 2026 11:49 am

Ζούμε σε μια γκρίζα εποχή στην οποία το χιούμορ έχει ποινικοποιηθεί.

Ε, όχι!

Το καλοπροαίρετο χιούμορ ομορφαίνει τη ζωή μας και της βάζει λίγο αλατάκι. Νομίζω ότι αυτό αντιπροσωπεύει όλους μας, ένα παρατσούκλι δείχνει την αγάπη μας για τους παίκτες και τον θαυμασμό μας. Δεν θα ήθελα να επανέλθω για να εξηγώ τα αυτονόητα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Φεβ 07, 2026 11:52 am

kite26 έγραψε:

Ε, όχι!

Το καλοπροαίρετο χιούμορ ομορφαίνει τη ζωή μας και της βάζει λίγο αλατάκι. Νομίζω ότι αυτό αντιπροσωπεύει όλους μας, ένα παρατσούκλι δείχνει την αγάπη μας για τους παίκτες και τον θαυμασμό μας. Δεν θα ήθελα να επανέλθω για να εξηγώ τα αυτονόητα.
Είναι φανερό ποιος κάνει πλάκα κα ποιος όχι φίλε χαρταετέ! Εσύ προσωπικά μην σταματήσεις να κάνεις σχόλια γιατί ειλικρινά γελάω κάθε φορά που σε διαβάζω.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 07, 2026 12:01 pm

Μωρε καντε χιουμορ, η ζωη ειναι ωραια, απλα με επιασε λιγουρα για γιουβαρλακια και εχω ψαρι σημερα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 12:07 pm

Conan1982 έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 11:38 am
Dimmitz έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 11:15 am
Παιδιά ας κρίνουμε λίγο πιο σφαιρικά τα πράγματα όταν κάνουμε κριτική στους παίκτες.

Ο Μιλου για παράδειγμα έπαιζε στα κόκκινα από την αρχή της σεζόν χωρίς τραυματισμό, παίζοντας σταθερά 25 λεπτά και κάνοντας σεζόν καριέρας.

Είναι λογικό να του βγαίνει η κούραση, ούτε ξέχασε το μπάσκετ, ούτε πρέπει να πάει τρίτος επειδή μετά την διάσειση παρουσιάζει αυτή την εικόνα.

Γι αυτό έχουμε τρεις πρωτοκλασάτους παίκτες, για να μπορεί να κάνει step in o τρίτος όταν οι άλλοι δύο δεν μπορούν.

Για μένα δεν είναι κακό να του μειώσει λίγο το χρόνο ο Μπι προσωρινά, και να πάρει και μερικά λεπτά ο Χολ.

Στην τελική όταν είχαμε Μιλου, Φαλ και Ράιτ έπαιζε και ο τελευταίος από λίγα λεπτά.

Αναφορικά με τον Τσόσεφ, ο παίκτης αποκτήθηκε καθαρά για τρίτο pg. Ως τέτοιος πρέπει να κριθεί λοιπόν και όχι ως πρώτος.

Για τρίτο pg αυτά που κάνει και η εμπειρία που προσφέρει είναι 10/10 από μένα.

Είναι πολυτέλεια να έχεις τον Τσόζεφ ως τρίτο στο ρόστερ. Θα δώσει και τον απαιτούμενο χρόνο στον Μόρις να επανέλθει σταδιακά, χωρίς να χρειαστεί να πιέσει το σώμα του στα πρώτα παιχνίδια.
Ναι συμφωνώ για τον Τζόζεφ, απλώς βλέπω υπάρχει ένας υπερβολικός ενθουσιασμός, έχει στοιχεία που κουμπώνουν θεωρώ σε εμάς αλλά δεν είναι ο παικταράς που θα κάνει την διαφορά, για τρίτος γκαρντ που μπορεί να αναπληρώσει και τον δεύτερο είναι καλός.
Για την τριάδα ψηλών μας επίσης, τρομερή πολυτέλεια, ακόμα και χωρίς τον Μιλού να κατέβουμε οι Τζόουνς, Χολ μπορεί να καλύψουν άνετα μερικά παιχνίδια.
Ο Τζόζεφ θα πρέπει να συγκριθεί με τα τρίτα pg των ομάδων που είναι ανταγωνίστριες. Σε αυτό τον ρόλο έχουν κατά σειρά:

1. Φενέρ - Ντε κολό - Μπράντον Μπόστον
2. Χάποελ - Μαντάρ
3. Μονακό - Στραζέλ
4. ΠΑΟ - Shorts
5. Ερυθρός - Ντος Σάντος
6. Ρεάλ - Φελίζ
7. Μπάρτσα - Λαπροβίτολα/Μπριζουέλα
8. Βαλένθια - Ντε λα ρέα

Από τις παραπάνω ομάδες μόνο η Φενέρ μπορούμε να πούμε ότι έχει σαφώς καλύτερη εναλλακτική (που μπορεί να κάνει την διαφορά).

Ακολουθούν σε πολύ κοντινή απόσταση η Ρεάλ με την Μπάρτσα και η Μονακό.

Συγκρίνω ρόλους και όχι ποιος είναι καλύτερος (γι αυτό δεν βάζω μέσα τον Shorts). Οι Στραζελ, Φελιζ και Λαπροβιτολα έχουν μεγαλύτερο impact από τον Τσόσεφ, αλλά δεν είναι ότι είναι και πολύ μακριά τους.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Φεβ 07, 2026 12:16 pm

Εικόνα

Εικόνα
kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 12:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 11:52 am
kite26 έγραψε:

Ε, όχι!

Είναι φανερό ποιος κάνει πλάκα κα ποιος όχι φίλε χαρταετέ! Εσύ προσωπικά μην σταματήσεις να κάνεις σχόλια γιατί ειλικρινά γελάω κάθε φορά που σε διαβάζω.
Βλέπω Ταΐρίκ και με πιάνει...

ΤΑΡΑΧΗ!!!

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

Άβαταρ μέλους
Buzzer Beater

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Aris

Σάβ Φεβ 07, 2026 12:30 pm

berry έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 12:16 pm
Εικόνα
Στημένη φωτο για διαφημιστικους λογους απο Arrena :dribble:

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:07 pm

Περι Κορι, μακρια απο μενα πολιτικες ορθοτητες κλπ. Δεν ειναι το ποιντ μου εκει.

Το ποιντ μου ειναι οτι αν του καναμε ενα photoshop το μπρατσο, δε θα υπηρχε καν συζητηση θεωρω. Δε βγαζει θελω να πω τοσο εντονα εικονα out of shape παιχτη (παρ' ο.τι ειναι), τουλαχιστον στα δικα μου ματια για να στεκομαστε εκει.

Ο Μορις μου φαινοταν ξεκαθαρα πιο βαρυς.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:17 pm

kite26 έγραψε:

Ε, όχι!

προσωπικα πιστευω οτι οταν ενας ανθρωπος καταφερει να "τσαλακωσει " πρωτα απο ολα την δικη του εικονα ,στην περιπτωση σου μιλωντας για το γαλα σογιας κτλ και να δεχτει την πλακα απο την υπολοιπη παρεα κερδιζει αυτοματα το δικαιωμα να κανει πλακα (παντα στα ορια της αξιοπρεπειας) . το "γιουβαρλακι" δεν ειναι body shamming (γμ την πολιτικαλλυ κορρεκτιλα μου γμ) ειναι ορος που εκφραζει συμπαθεια και οποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ας μου ζητησει να του το εξηγησω περαιτερω αν και δεν νομιζω να εχει αναγκη καποιος απο αυτο το κλειστο γκρουπ ανθρωπων που μετα απο τοσα χρονια εχουμε γινει παρεα να εχει ιδιαιτερη αναγκη επεξηγησης. αν μη τι αλλο το ΙQ εδω μεσα ειναι γουεη μπιγιοντ αβερειτζ (που λεν και στην Κοκκινια)

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Ilias7

Honorary
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:28 pm

Μπράβο στην ομάδα για τη νίκη και για το ωραίο μπάσκετ που παρουσίασε.

Σιγά σιγά η ομάδα φτάνει στο επίπεδο που έστω και ένα δεκάλεπτο θα της αρκεί για να κερδίζει αγώνες με ομάδες εκτός δεκάδας.

Βλέπουμε πλέον την ομάδα να κάνει πολύ καλά δεύτερα δεκάλεπτα και η 2nd unit να συνεχίζει τη καλή εικόνα που έχει η πρώτη πεντάδα.Αυτό είναι αποτέλεσμα του γεμάτου και ποιοτικού ρόστερ. Η δική μας 2nd unit είναι πολύ καλύτερη από των αντιπάλων.

Οι παίχτες της ομάδα δείχνουν να απολαμβάνουν και χαίρονται με το τρόπο που παίζουν κι αυτό είναι σημαντικό για τη ψυχολογία τους. Η αγκαλιά του Μπαρτζώκα με το Ντόρσεϊ τη περασμένη εβδομάδα ή το χθεσινό μπλουζάκι του Φουρνιέ δείχνει ότι η ομάδα είναι μια γροθιά στα εύκολα και στα δύσκολα.

Φυσικά υπάρχουν και αδυναμίες στο αγωνιστικό κομμάτι που θεωρώ πως τις γνωρίζουν, γι αυτό το λόγο έγιναν και οι όποιες προσθήκες.

Βάση προγράμματος και αγωνιστικής εικόνας της ομάδας θεωρώ σχεδόν σίγουρο το πλεονέκτημα έδρας στα play off. Ίσως μέχρι τέλους διεκδικούμε και τη πρώτη θέση μαζί με τη Φενέρ.

ΥΓ. Μεγάλο respect στο ΜακΚίσικ. Πραγματικός εργάτης για την ομάδα. Του αξίζει θέση στο ρόστερ μέχρι να κλείσει τη καριέρα του.

ΥΓ1. Ο Τζόζεφ δε ξέρω πόσο θα βοηθήσει όταν θα έρθουν τα δύσκολα αλλά δείχνει πως κολλάει πολύ καλά στο κλίμα της ομάδας.

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:40 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 1:17 pm
kite26 έγραψε:

Ε, όχι!

προσωπικα πιστευω οτι οταν ενας ανθρωπος καταφερει να "τσαλακωσει " πρωτα απο ολα την δικη του εικονα ,στην περιπτωση σου μιλωντας για το γαλα σογιας κτλ και να δεχτει την πλακα απο την υπολοιπη παρεα κερδιζει αυτοματα το δικαιωμα να κανει πλακα (παντα στα ορια της αξιοπρεπειας) . το "γιουβαρλακι" δεν ειναι body shamming (γμ την πολιτικαλλυ κορρεκτιλα μου γμ) ειναι ορος που εκφραζει συμπαθεια και οποιος δεν μπορει να το καταλαβει αυτο ας μου ζητησει να του το εξηγησω περαιτερω αν και δεν νομιζω να εχει αναγκη καποιος απο αυτο το κλειστο γκρουπ ανθρωπων που μετα απο τοσα χρονια εχουμε γινει παρεα να εχει ιδιαιτερη αναγκη επεξηγησης. αν μη τι αλλο το ΙQ εδω μεσα ειναι γουεη μπιγιοντ αβερειτζ (που λεν και στην Κοκκινια)
Εντάξει, πάντα κοιτάς με το δικό σου εαυτό να κάνεις χιούμορ. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος καμιά φορά πώς εννοείς κάτι, για αυτό καλύτερα με τον εαυτό μας. Αν ξέρεις ότι θα το πάρει καλοπροαίρετα, τον γνωρίζεις καλά, εντάξει τότε. Αλλά πάντα θα το κάνω για νιώσουμε όμορφα όλοι, όχι για να κάνω τον έξυπνο. Όπως γελάω με κάτι ωραίο που θα πει κάποιος, έτσι γελάω και με τον εαυτό μου.

Τζόζεφ και Μόρρις είναι συμπαθητικές φυσιογνωμίες όπως και νά 'χει. Μακάρι το εγχείρημα του κόουτς να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:48 pm

Πολυ ωραιο μπασκετ η ομαδα χθες. Ημουν γηπεδο οποτε δεν εχω την πληρη εικονα για αποδοση παικτων οπως στην TV. Αυτο που δεν καταλαβαινω πλεον ειναι γιατι οποιο νεο pg ερχεται στην ομαδα κατεβαζει τη μπαλα κ παει κ αραζει στις γωνιες. Ο Θωμας δεν το κανει τουλαχιστον οχι σε τετοιο βαθμο, ολοι οι αλλοι το κανουν. Επισης δεν το εκανε ο Τζοζεφ στο πρωτο ματς που ειχε μονο μια προπονηση.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Φεβ 07, 2026 1:59 pm

Να πουμε γιουβαρλακι τον Μορρις να συμφωνησουμε; :D

kite26

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 2:04 pm

redcard έγραψε:
Σάβ Φεβ 07, 2026 1:59 pm
Να πουμε γιουβαρλακι τον Μορρις να συμφωνησουμε; :D
Απλώς το σουτζουκάτι είναι πιο πικάντικο :)

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 07, 2026 2:40 pm

Γιουβαρλαkey ειναι ο τζοζεφ γιατι ειναι το γευστικο κλειδι της περιφερειας .

Ο μορρις ειναι το ζελεδακι του ροτεισον για επιδορπιο . Θα τον λεω
Gummy candy .

Μου αρεσουν γευστικα και οι δυο στο μενου που παρουσιαζει η ομαδα το τελευταιο διαστημα σε αντιθεση με τον ντελικανη που δεν τρωγεται με τιποτα .

ΥΓ : Το παραπανω ειναι χιουμοριστικο ποστ και ειναι προιον φαντασιας .
Το τελικο αποτελεσμα περιλαμβανει τοποθετηση προιοντος στον αντιπαλο . :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”