Δεν υπάρχει περίπτωση ισοβαθμίας με τον Αστέρα στο τέλος. Οκ , έγινε ματσολιά το καλοκαίρι στην θέση του pg το έχουμε επισημάνει όλοι ΠΟΛΛΑΚΙΣ, όμως η ομάδα έστω και αργά κινήθηκε!! Είχε και την τύχη με το μέρος της στις μεταγραφές ( πχ Τζόουνς αλλά και Μόρρις) και θεωρητικά πάντα, πάει για ένα δυναμικό τέλος στην χρονιά!! Τώρα η θλάση του Τζόζεφ οκ……μας χάλασε όλους!! Όμως από την άλλη συμπίπτει με την επερχόμενη διακοπή και τις επιστροφές Παπ και Μόρρις!! Οπότε μην ξανά ασχολούμαστε με τις καλοκαιρινές αστοχίες…..γίνανε τέλος!!!……..πιστεύω ότι θυμάσαι πως ήμουν από αυτούς που πριν τον Γενάρη ήμουν από τους πλέον απαισιόδοξους για την εφετινή ομάδα…..πλέον ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ!!Sharp Shooter έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 08, 2026 2:10 pmΤο θέμα είναι πως αν κάνει πάρτι ο Μιλερ Μακιντάιρ και οι άλλοι στην περιφέρεια και ηττηθούμε, ο Ερυθρός θα μας έχει στο 2-0 και θα μας πιάσει στις 17 νίκες. Οι δε Βαλένθια και Μπαρτσελόνα ίσως να μας προσπεράσουν κιόλας με τους Καταλανούς να υπερτερούν κι αυτοί στην ισοβαθμία και τους Βαλενθιάνους να μας έχουν κερδίσει στο ΣΕΦ και να μας περιμένουν στην Ισπανία.
Η ομάδα δείχνει να ρολάρει αλλά είναι τόσο ανταγωνιστική φέτος η λίγκα που δυστυχώς αρκεί μια λεπτομέρεια για να σε πάει πολύ πίσω και ξαφνικά να αρχίσει η καταστροφολογία εδώ πέρα και η κριτική στον Μπαρτζωκα και το επιτελείο του. Δεν θα βιαζόμουν λοιπόν να κρίνω θετικά τη συμβολή του Τζόσεφ ούτε ότι έχει «βγάλει τα λεφτά του».
ΥΓ: Με εκτίμηση φυσικά…….και τον Αστέρα θα τον κερδίσουμε εφέτος!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο