kein έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 8:58 am
Redoctor_33 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 1:10 am
7 χρόνια κλείνουμε απτό μέχρι τέλους σήμερα.
2 χρόνια Α2
3/4 πρωταθλήματα
3/4 κύπελλα.
Γενικά κυριαρχία εναντίον ΠΑΟ
4/5 φ4 0/1 τελικούς
Λείπει ένα
Ωραία επέτειος

!!! Η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου είναι : τα άλλαζες τα εγχώρια για ευρωλίγκα ; Γιατί σε αυτή την 7ετία εμείς πήγαμε από τις 6 στις 7 ευρωκούπες
Μ' αρέσουν πολύ γενικα΄τα διάφορα what if. Αν και δεν ρώτησε εμένα θα απαντήσω. Θέλω πολύ μια Ευρωλίγκα και τους περισσότερους ελληνικούς τελικούς με όλη αυτήν την τοξικότητα που υπάρχει ανάμεσα στις 2 ομάδες δεν μπορώ να τους ευχαριστηθώ. Όμως την όλη πορεία όλα αυτά τα χρόνια δεν θα την άλλαζα, και δεν θα πω μόνο για τα τελευταία χρόνια θα πω από την εποχή Γιαννάκη και έως τώρα. Θεωρώ ότι με τις νίκες και τις απογοητεύσεις τα συναισθήματα που έχω βιώσει από την ομάδα σαν οπαδός της, οι πορείες, το refuse to loose κάπου εκεί μετά το δεύτερο Ευρωπαϊκό μας έως τώρα με τις συνεχόμενες παρουσίες στα Φ4 τις επικές προκρίσεις στα Φ4 είναι περισσότερα από αυτά που θα είχα νοιώσει αν υποστήριζα τον ΠαναθηναΪκό όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε αν η ερώτηση είναι αν θα άλλαζα τις πορείες που έκανε η ομάδα σε αντάλλαγμα μια κούπα όχι. Αν η ερώτηση είναι αν αντάλλασσα τα 3 πρωταθλήματα και τα 3 κύπελλα ναι. Ψάξτε να δείτε ότι π.χ το 2018 έγραφα κιόλα ότι ήθελα να το πάρει η ΑΕΚ.
Για τις 7 κούπες ή τις 3, για το ποια είναι η καλύτερη ομάδα της 5ετίας, 10ετίας, 15ετίας, 30ετίας αντιλαμβάνομαι την σημασία που έχουν για κάποιους αλλά για μένα στον αθλητισμό μετράει πιο πολύ η στιγμή, το πως νοιώθω κατά την διάρκεια της χρονιάς, πόσο ευχαριστιέμαι το μπάσκετ και τον χαρακτήρα μιας ομάδας. Το ότι πήραμε 2 συνεχόμενα ευρωπαϊκά ή το πρώτο Ευρωπαϊκό, ή τις καταραμένες βολές του Πάσπαλι έχουν μια θέση στις αναμνήσεις μου ευχάριστη η δυσάρεστη και είναι οι λόγοι που έχω δεθεί με την ομάδα.