Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πώς στραβοπάτησε στο ίσιωμα δηλαδή..τυχαία; Απλά όπως πάτησε γερά για μπουκάρει δεν άντεξε ο σύνδεσμος να τον κρατήσει και του γύρισε.. Δεν είναι ότι αν έκανε το ίδιο πράγμα ο γουοκαπ ή ο ταρικ θα πάθαιναν το ίδιο
Για κάποιο λόγο επικρατεί ότι στον ολυμπιακό τραυματίζονται με βουντού και μάγια.. να φέρουμε μια ξεματιαστρα τότε.. δεν χρειάζεται να είναι καλό προπονημένοι .. να τρώνε σωστά και τέτοια .. αυτά είναι για τους φλωρους
Για κάποιο λόγο επικρατεί ότι στον ολυμπιακό τραυματίζονται με βουντού και μάγια.. να φέρουμε μια ξεματιαστρα τότε.. δεν χρειάζεται να είναι καλό προπονημένοι .. να τρώνε σωστά και τέτοια .. αυτά είναι για τους φλωρους
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στραμπουληγμα 101 για μεσηλικες+ ισως.
Δεν ξερω κανεναν με οποιοδηποτε αθλητικο background να γυριζει τον αστραγαλο του τρεχοντας σε ισιωμα.
Οι μονες φορες που εχω γυρισει τον αστραγαλο μου στο αθλητικο "prime" μου ηταν οταν πατησα σε ποδι αλλου (2-3 φορες) και 1 φορα σε προσγειωση απο ανεξελεγκτο αλμα.
Να τρεχω και να μου γυρισει ο αστραγαλος εμενα ή καποιου συμπαικτη μου δεν εχω δει στα χρονια που επαιζα.
Ουτε τηλεοπτικα θυμαμαι να εχω δει σε αγωνες tbh.
Oh, 2-3 περιστατικα (με το ενα προσφατο κιολας) οπου ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ σε κλασσικο ανισοπεδο κωλοπεζοδρομιο πηγε να γυρισει ο δεξιος μου αστραγαλος αλλα εκανε γρηγορα recover το ποδι και δεν επαθα τιποτα σε καμια απο αυτες τι περιπτωσεις και βαδιζω στα 40 ενω ειμαι και ξεκαθαρα out of shape εδω και 1-1.5 χρονο.
Για τον Σασα... ειχε ηδη 2 τραυματισμους στους αστραγαλους με τους Kings που τον αφησαν αρκετο καιρο εξω πριν ερθει σε εμας.
Με τον Παναθηναικο σε προσγειωση απο αλμα τον γυρισε στους τελικους. Με τον Παοκ που λες δεν το θυμαμαι.
Exits temporarily vs. Hawks
Vezenkov went to the locker room during the second half of Monday's game against Atlanta due to an ankle injury, but he's been cleared to return, Brenden Nunes of KHTK Sactown Spor...
Impact Vezenkov went down under the hoop and immediately went to the locker room for further evaluation, but it didn't take long to get the all-clear from Sacramento's medical staff. He'll be available if needed down the stretch.
JANUARY 23, 2024 • ROTOWIRE
Out at least a week
Vezenkov was diagnosed with a moderate right ankle sprain Wednesday and will be re-evaluated in 7-to-14 days, Jason Anderson of The Sacramento Bee reports.
Impact Vezenkov suffered the ankle sprain during Monday's win over Atlanta but was cleared to return, though he finished with only six minutes played. Over his last five appearances, he's averaged 10.0 minutes per game, so his absence shouldn't have a major ripple effect, though Chris Duarte and Trey Lyles are candidates for a few extra minutes off the bench until Vezenkov returns.
JANUARY 25, 2024 • ROTOWIRE
Gets three points in return
Vezenkov (ankle) tallied three points (3-3 FT) and one rebound across six minutes Wednesday in the Kings' 133-120 loss to the Pistons.
Impact Vezenkov missed the Kings' last seven games with a right ankle sprain before getting the green light to play Wednesday. He supplanted Kessler Edwards on the second unit but occupied only a minor role in head coach Mike Brown's rotation. The rookie forward is averaging 7.0 points, 2.3 rebounds and 1.0 triples in 11.0 minutes per game while shooting 55.9 percent from the field over seven appearances in January.
FEBRUARY 8, 2024 • ROTOWIRE
Won't play Sunday
Vezenkov is inactive for Sunday's game against Oklahoma City due to a right ankle sprain.
Impact Vezenkov compiled 22 minutes across Sacramento's last two games, following seven-game absence due to a right ankle sprain for the 28-year-old. It's unclear if he's dealing with a significant aggravation, but his next opportunity to take the court comes Tuesday versus Phoenix.
FEBRUARY 11, 2024 • ROTOWIRE
Re-evaluated in 4-to-6 weeks
The Kings announced Tuesday that Vezenkov (ankle) will be re-evaluated in four-to-six weeks, Frankie Cartoscelli of KHTK Sactown Sports 1140reports.
Impact Vezenkov was diagnosed with a grade 3 right ankle sprain and is looking at a lengthy stint on the sidelines. Based on his re-evaluation date, it's likely that he won't see the floor until at least mid-March. While Vezenkov is out, the Kings could continue to rely on Trey Lyles. In six February games, Lyles averaged 11.8 points, 4.3 rebounds and 2.7 three-pointers.
FEBRUARY 13, 2024 • ROTOWIRE
Back in action
Vezenkov (ankle) is available for Sunday's game against the Jazz, James Ham of ESPN 1320 Sacramento reports.
Impact Vezenkov will make his return to the lineup Sunday after missing the last 22 games with an ankle injury. His return comes at a great time for Sacramento, who recently lost Malik Monk (knee) and Kevin Huerter (shoulder) to injury. Vezenkov could find his way into a substantial role with the injuries at the guard spots.
APRIL 1, 2024 • ROTOWIRE
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το παπουτσι στρεβλωσε σαν σαγιοναρα .
https://kixstats.com/playerstats/monte-morris-9
kobe 6 ...
Εδω αλλων παικτων αν σας ενδιαφερει
https://kixstats.com/teamstats/piraeus-olympiacos
https://kixstats.com/playerstats/monte-morris-9
kobe 6 ...
Εδω αλλων παικτων αν σας ενδιαφερει
https://kixstats.com/teamstats/piraeus-olympiacos
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι και ...μεγάλο δείγμα αλλά μου έχει τύχει,, να είμαι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, λεπτός τότε και με το που πατάω τα πόδια στο χορτάρι (βαράτε, αλλά για ποδόσφαιρο μπήκα) μου γυρίζει το πόδι πριν προλάβω καν να τρέξω και έκανα και καιρό να συνέλθω. Οπότε θέλω να πω συμβαίνει. Το αγύμναστος είναι και διαφορετικό από την ευπάθεια ή όχι των συνδέσμων οι οποίοι ούτε δυναμώνουν τόσο γρήγορα όσο οι μυς αλλά ούτε και η αντίθετη διαδρομή είναι τόσο γρήγορη.reignman έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 08, 2026 6:42 pm
Δεν ξερω κανεναν με οποιοδηποτε αθλητικο background να γυριζει τον αστραγαλο του τρεχοντας σε ισιωμα.
Οι μονες φορες που εχω γυρισει τον αστραγαλο μου στο αθλητικο "prime" μου ηταν οταν πατησα σε ποδι αλλου (2-3 φορες) και 1 φορα σε προσγειωση απο ανεξελεγκτο αλμα.
Να τρεχω και να μου γυρισει ο αστραγαλος εμενα ή καποιου συμπαικτη μου δεν εχω δει στα χρονια που επαιζα.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Aυτα παθαινεις οταν πας να κανεις τρελες.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 08, 2026 9:46 pmΔεν είμαι και ...μεγάλο δείγμα αλλά μου έχει τύχει,, να είμαι σε εξαιρετική σωματική κατάσταση, λεπτός τότε και με το που πατάω τα πόδια στο χορτάρι (βαράτε, αλλά για ποδόσφαιρο μπήκα) μου γυρίζει το πόδι πριν προλάβω καν να τρέξω και έκανα και καιρό να συνέλθω. Οπότε θέλω να πω συμβαίνει. Το αγύμναστος είναι και διαφορετικό από την ευπάθεια ή όχι των συνδέσμων οι οποίοι ούτε δυναμώνουν τόσο γρήγορα όσο οι μυς αλλά ούτε και η αντίθετη διαδρομή είναι τόσο γρήγορη.reignman έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 08, 2026 6:42 pm

- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Για την κατάσταση των τραυματιών: «Είναι αβέβαιο. Χθες προπονήθηκαν Νιλικίνα, Παπανικολάου. Σήμερα θα δοκιμάσει ο Μόρις, γιατί έκανε ατομικές μέχρι και σήμερα. Ειλικρινά αυτή τη στιγμή δεν είμαι σίγουρος. Πάντα λέω ποιοι είναι διαθέσιμοι και ποιοι όχι, αλλά δεν είμαι σίγουρος αυτή τη στιγμή. Μετά την προπόνηση θα ξέρω περισσότερα».
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... yhasmo-apo
https://www.gazzetta.gr/basketball/euro ... yhasmo-apo

- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο