Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντωμεταξυ τώρα που έχασε την μάνα του είναι unfair να τον απολύσεις στο καπάκι. Τουλάχιστον 3 εβδομάδες" ζωης" για τον Τούρκο.Θα υπερκερασει με ήττες τα εμπόδια της Φενερ και του Ολυμπιακού και θα μπει να πατήσει την Παρι
Γενικά παίζει να έχουμε ανύπαρκτο σκαουτινγκ πάντως.
Τόσα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο δεν εντοπίζουμε καμία 10αρια παίχτες που δεν ακούγονται. Μονάχα πιπιλιζουμε τους 4 γνωστούς που πέρασαν από Ευρωλιγκα.
Αν λέει o Dpg ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης τότε έχει αποδεχθεί την πλήρη αποτυχία της σεζόν χωρίς καν προσπάθεια ενώ έχει ένα τρίμηνο μπροστά του, ελπίδα σωτηρίας. Μια νίκη, μια ήττα, μια νίκη, μια ήττα.
Γενικά παίζει να έχουμε ανύπαρκτο σκαουτινγκ πάντως.
Αν λέει o Dpg ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης τότε έχει αποδεχθεί την πλήρη αποτυχία της σεζόν χωρίς καν προσπάθεια ενώ έχει ένα τρίμηνο μπροστά του, ελπίδα σωτηρίας. Μια νίκη, μια ήττα, μια νίκη, μια ήττα.
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ προσωπικά είμαι Παναθηναϊκός εδώ και δεκαετίες. Από το 13 και μετά μόνο μπασκετικός καθαρά. Δεν ξέρω ούτε παίχτες, ούτε τι κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Δεν είμαι από αυτούς που λένε τύφλα "in..... we trust" και μετά από κανένα δίμηνο"έπρεπε να φύγει. Δεν πήγαινε άλλο".
Η ομάδα χωλαίνει από πολύ νωρίς και το πρώτο δείγμα ήταν η ήττα στην Βίρτους. Δεν είναι φαινόμενο του τελευταίου διμήνου.
Είμαι σίγουρος ότι οι αταμανικοι στηρίζουν τις ελπίδες τους σε ένα ξαφνικό φορμάρισμα της ομάδας, απροσδόκητες νίκες με μεγάλες αντιπαλους στο φινάλε της ρεγκιοραλ σαιζόν και στα πλέι οφ χάριν της προσωπικής εμφάνισης κάποιων έμπειρων παιχτών η φλασια κοουτσαρισματος του Αταμαν πάρα στην πεποίθηση ότι η ομάδα δουλεύει και εξελίσσεται μέρα με την μέρα προς το καλύτερο.
Ο Διαμαντιδης το είπε ξεκάθαρα ότι τα 5αρια δεν είναι επιπέδου Επταστερου Παναθηναϊκόυ. Συν τα υπόλοιπα προβλήματα που δεν έχουν ληθεί.
Δεν είμαι από αυτούς που λένε τύφλα "in..... we trust" και μετά από κανένα δίμηνο"έπρεπε να φύγει. Δεν πήγαινε άλλο".
Η ομάδα χωλαίνει από πολύ νωρίς και το πρώτο δείγμα ήταν η ήττα στην Βίρτους. Δεν είναι φαινόμενο του τελευταίου διμήνου.
Είμαι σίγουρος ότι οι αταμανικοι στηρίζουν τις ελπίδες τους σε ένα ξαφνικό φορμάρισμα της ομάδας, απροσδόκητες νίκες με μεγάλες αντιπαλους στο φινάλε της ρεγκιοραλ σαιζόν και στα πλέι οφ χάριν της προσωπικής εμφάνισης κάποιων έμπειρων παιχτών η φλασια κοουτσαρισματος του Αταμαν πάρα στην πεποίθηση ότι η ομάδα δουλεύει και εξελίσσεται μέρα με την μέρα προς το καλύτερο.
Ο Διαμαντιδης το είπε ξεκάθαρα ότι τα 5αρια δεν είναι επιπέδου Επταστερου Παναθηναϊκόυ. Συν τα υπόλοιπα προβλήματα που δεν έχουν ληθεί.
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Διαμαντίδης δεν είπε ακριβώς αυτό, δεν είπε ότι τα 5άρια μας είναι κακοί παίκτες, είπε ότι θα ήθελε κάτι καλύτερο σε αυτή τη θέση. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε καλούς παίκτες, και αυτό έχει αποδειχθεί από τις νίκες που έχουμε κάνει απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Τρί Φεβ 10, 2026 11:40 pmΕγώ προσωπικά είμαι Παναθηναϊκός εδώ και δεκαετίες. Από το 13 και μετά μόνο μπασκετικός καθαρά. Δεν ξέρω ούτε παίχτες, ούτε τι κάνει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο