Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 10, 2026 10:06 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 10, 2026 9:58 pm
Απλα στο τουιτερ επειδη οι περισσοτεροι παναθηναικοι βρηκαν αποτι λενε,εχει βγει μια φημη οτι τα χαν στημενα..και οι παναθηναικοι δηλαδη το λενε αυτο..Μπορει να ειναι παπατζα??προφανως..Απλα αν στο τελος εχει 10χιλ ο παο και 2χιλ ο ολυμπιακος..εε μαλλον θα ειναι αληθεια.
Γενικά δε ξέρουμε καθόλου πως δουλεύει το όλο σύστημα.

Θα μπορούσε να υπάρχει ακόμα και κόφτης στους πρώτους γύρους να μην πάει σε οπαδούς κάποιας συγκεκριμένης ομάδας πάνω από ένα ποσοστό των εισιτηρίων του γύρου για να υπάρχει δυνατότητα να ισομοιραστούν οσο γίνεται.

Πάντως το ότι η Ευρωλίγκα έχει στήσει την πλατφόρμα για να πάρουν τα εισιτήρια οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας σε αυτή τη φάση που δεν είναι καν σίγουρο ότι αυτή η ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί είναι peak θεωρία συνωμοσίας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Φεβ 10, 2026 10:10 pm

ναι αυτο λεω και εγω..οτι δεν μπορουμε να ξερουμε απο τωρα..ειδικα στο τουιτερ ενας πεταει μια @@ και το παιρνουν ολοι σχοινι κορδονι..Παντως απο μεγαλα ακκαουντ του ολυμπιακου δε βρηκε κανενας,αλλα ολυμπιακοι δικαιουχοι ειναι πιθανον 6-7-8χιλ,αφου τοσοι πανε καθε χρονο,στο τουιτερ θα ειναι αντε 500 απο αυτους.

το οτι μπορει προεδρος ομαδας που εχει το φ4 στην εδρα του να στησει την διαδικασια για να εχει περισσοτερους σε συνεργασια με την ευρωλιγκα εμενα δεν μου φαινεται θεωρια συνωμοσιας..το ιδιο θα πιστευα και αν ηταν στο σεφ η στο γιαντελιαου ξερω γω..για να μην παραξηγηθω οτι λεω μονο για τον δπγ.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Φεβ 11, 2026 8:46 am

Τα προβλήματα ήταν καθολικά απ' ότι βλεπω, βλέπω οπαδό της Παρτιζάν να διαμαρτύρεται, Τούρκους, οπαδό του Παναθηναϊκού στα σχετικά σχόλια. https://basketnews.com/news-240929-fans ... blems.html
Βλέπω μέχρι και σχόλια που κατηγορεί ότι οι Έλληνες (δεν ξέρω ποιους εννοεί) είχαν προμηθευτεί εισιτήρια από την Δευτέρα.

Η Ευρωλίγκα έβγαλε και ανακοίνωση ότι ήδη ενημέρωσε όσους είχαν προβλήματα (αν τους ξέρει) και θα ανοίξει επιπλέον παράθυρο γι' αυτούς:
https://basketnews.com/news-240963-euro ... ssues.html

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τετ Φεβ 11, 2026 1:02 pm

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:06 pm

berry έγραψε:
Είμαι πολύ περίεργος πως θα δουλέψει αυτό όταν για έλληνες είναι υποχρεωτικό να δώσεις ΑΜΚΑ (το λέει και στο σαιτ της Ευρωλίγκας) και ο μόνος τρόπος να μπεις στο γήπεδο είναι με το εισιτήριο στο gov wallet.

Αφού η Ευρωλίγκα πουλάει ενιαίο εισιτήριο οχι ξεχωριστό ανα ημέρα πως θα μπορεί ένα εισιτήριο να ανήκει σε πολλαπλά ΑΜΚΑ;

Νομίζω κάποιοι θα χάσουν (πολλά) λεφτά...

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:32 pm

pan24 έγραψε:
berry έγραψε:
Είμαι πολύ περίεργος πως θα δουλέψει αυτό όταν για έλληνες είναι υποχρεωτικό να δώσεις ΑΜΚΑ (το λέει και στο σαιτ της Ευρωλίγκας) και ο μόνος τρόπος να μπεις στο γήπεδο είναι με το εισιτήριο στο gov wallet.

Αφού η Ευρωλίγκα πουλάει ενιαίο εισιτήριο οχι ξεχωριστό ανα ημέρα πως θα μπορεί ένα εισιτήριο να ανήκει σε πολλαπλά ΑΜΚΑ;

και αν το εισιτήριο δεν είναι Ελληνικό; Αφού δεν ζητάνε ταυτοπροσωπία. Καλά το ότι θα δώσει κάποιος δυο χιλιάρικα συν για να δει τον αγώνα με ξεπερνάει.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:53 pm

Δεν πειραζει . Δεκα χιλιαρικα να τα πανε να βαλουν μυαλο στην ευρωλιγκα να βαλουν πλει οφ μεχρι το τελος .

Παει ο κοσμος και αγοραζει διαρκειας να βλεπει βιλερμπαν και αλμπα και οταν φτανει το καλο πανε στα φαιναλ οι σελεμπριτις και οι μαιντανοι να βγαλουν σελφι .

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Τετ Φεβ 11, 2026 2:01 pm

coach blue έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 1:53 pm
Δεν πειραζει . Δεκα χιλιαρικα να τα πανε να βαλουν μυαλο στην ευρωλιγκα να βαλουν πλει οφ μεχρι το τελος .

Παει ο κοσμος και αγοραζει διαρκειας να βλεπει βιλερμπαν και αλμπα και οταν φτανει το καλο πανε στα φαιναλ οι σελεμπριτις και οι μαιντανοι να βγαλουν σελφι .
έτσι είναι ο καπιταλισμός ... :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 2:13 pm

Conan1982 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 1:32 pm
pan24 έγραψε:

και αν το εισιτήριο δεν είναι Ελληνικό; Αφού δεν ζητάνε ταυτοπροσωπία. Καλά το ότι θα δώσει κάποιος δυο χιλιάρικα συν για να δει τον αγώνα με ξεπερνάει.
Στην Ελλάδα ο μόνος (νόμιμος) τρόπος εισόδου σε γήπεδο είναι με gov wallet.

Απλώς για έλληνες η ταυτοποίηση γίνεται μέσω ΑΜΚΑ στο εισιτήριο και κωδικούς taxis στην εφαρμογή ενω για ξένους προβλέπεται μια διαδικασία με σκανάρισμα του διαβατηρίου από το nfc του κινητού και λογικά το όνομα στο εισιτήριο πρέπει να ταιριάζει με το όνομα στο διαβατήριο.
Προφανώς αν το διαβατήριο είναι Ελληνικό δε θα περάσει.

Είναι παράνομο να αφήσουν να μπει κάποιος στο γήπεδο χωρίς επίδειξη του εισιτηρίου στο wallet ανεξαρτήτως εθνικότητας. Οπότε δε μπορεί Έλληνας να πάρει εισιτήριο που είχε πουληθεί σε ξένο και να μπει.

Και να μπορούσε δηλαδή θα ήταν τρελό να δώσει 2,5 χιλιάρικα για να δει ένα παιχνίδι αλλά δε νομίζω ότι είναι εφικτό κιόλας.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 2:16 pm

Κάπου πήρε το μάτι ότι θα μπορείς να πουλήσεις το εισιτήριο σου αλλά στην τιμή που το πήρες όχι με υπεραξία.. οπότε αν πετύχεις τίμιο μαυραγορίτη θα το αγοράζεις μια από εκεί που το χει 2χιλ και μετά θα πηγαίνετε να στο μεταβιβάζει και με την αρχική τιμή

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 2:22 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 2:16 pm
Κάπου πήρε το μάτι ότι θα μπορείς να πουλήσεις το εισιτήριο σου αλλά στην τιμή που το πήρες όχι με υπεραξία.. οπότε αν πετύχεις τίμιο μαυραγορίτη θα το αγοράζεις μια από εκεί που το χει 2χιλ και μετά θα πηγαίνετε να στο μεταβιβάζει και με την αρχική τιμή
Αυτό έχει λογική αλλά το πιο πάνω έδειχνε να πουλάνε για μονά παιχνίδια.
Δηλαδή αν κάποιος στο μεταβιβάσει για να δεις το παιχνίδι της Παρασκευής μόνο μετά πως θα πάει το ίδιο εισιτήριο σε κάποιον άλλο τη Κυριακή; Και άντε και σε αφήνει το σύστημα να το μεταβιβάσεις εν μέσω final 4 οχι μονο πριν ξεκινήσει, πως θα σε υποχρεώσουν να μεταβιβάσεις το εισιτήριο που αγόρασες μόνο για Παρασκευή και να μη το κρατήσεις και για τη Κυριακή αφού πλέον είναι στο όνομα σου και το κάνεις ότι θες :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 2:28 pm

Νομίζω δεν είναι όπως τώρα στα ματς του ολυμπιακού με μεταβίβαση..Στην ουσία το γυρίζεις πίσω στην Ευρωλίγκα .. αλλά αν είναι έτσι μετά θα το πουλάει η ίδια ..οπότε ναι ίσως δεν γίνεται αυτό που είπα πριν

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 4:38 pm

Πρωτοπορεί και πάλι η κυβέρνηση μας στον ψηφιακό έλεγχο.... Η φτώχεια θέλει QR code.

Αυτό με το ΑΜΚΑ που το χουμε καταπιεί έτσι αμασητο δήθεν για την ασφάλεια μας φυσικα....

Άκου τώρα να έχει πιο ελεύθερο καθεστώς εισόδου ο ξένος φιλαθλος απτό ντόπιο. Εντωμεταξυ νομίζω στο ΟΑΚΑ δεν υπάρχει καν δυνατότητα να αγοράσεις εισιτήριο χωρίς το application. Αποκλειστικό σκαναρισμα και απτον δήθεν αντινεοταξιτη δπγ δηλαδή. (Νταξει μετά το ημίχρονο υπάρχει πρόσβαση από ορισμένες θύρες βέβαια)

Θυμάμαι ένας μπλόγκερ παοκτζης το χε κόψει το γήπεδο όταν είχε πρωτοκαθιερωθει αυτό με το ΑΜΚΑ πάντως.

Τεσπά έξω οι χούλιγκαν μέσα οι ινφλουενσερ και οι ονλιφανσερ. Αυτή η υπερδιμημοφιλια του μπάσκετ είναι περίεργη πάντως. Δεν έχουμε με τι να γεμίσουμε τις ζωές μας μου φαίνεται..

Όσον αφορά το πρασινο φ4 θυμάμαι είχε σχολιαστεί απο κάποιους ως αρκετά πρασινη η επιτροπή φ4 https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... in-athina/

Δεν ξέρω αν ισχύει και τι γινόταν στις έδρες άλλων ομάδων που φιλοξενούσαν φ4

Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 4:45 pm

shaq7 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 2:28 pm
Νομίζω δεν είναι όπως τώρα στα ματς του ολυμπιακού με μεταβίβαση..Στην ουσία το γυρίζεις πίσω στην Ευρωλίγκα .. αλλά αν είναι έτσι μετά θα το πουλάει η ίδια ..οπότε ναι ίσως δεν γίνεται αυτό που είπα πριν
Καλά γενικά πάντα παίζει η μεταπώληση μέσω άλλων πηγών. Στο Κάουνας επειδή ειχαν πάει μονακο-ρεαλ-μπαρτσα που δεν κατεβάζουν καθολυι φιλάθλους συν τη δυσκολία πρόσβασης γιατί δεν έχει μεγάλο αεροδρόμιο στο τέλος στη μεταπώληση τα εισιτήρια ήταν περίπου στην αρχική τιμή.

Τωρα το ερώτημα είναι αν θα ελέγχουν περισσότερο μέσω Wallet και τέτοια. Λογικά δεν θα Κάνουν τίποτα στο ίδιο το γήπεδο. Αρκεί να έχεις έγκυρο QR code. Θα γίνει πάρτυ στη μεταπώληση. Τώρα αν μπλοκάρουν εισιτήρια τι να πω. Μακάρι να μπλοκάρουν όλων των ινφλουενσερ...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 4:48 pm

αν ειναι και ολυμπιακοι παναθηναικοι στο φ4 θα πρεπει να χουν αυστηρο ελεγχο...αλλιως φανταζεστε τι εχει να γινει,εδω πλακωθηκαν περσι στο ντουμπαι κατι ΄΄φλωροι΄΄ οπαδοι οχι τωρα να ειναι ο μπαμπης ο σουγιας.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”