Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Φεβ 11, 2026 11:06 am

Stelios97 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 10:57 am
Φερε το σαριτς κ 1 αθλητικο 5αρι να τελειωσει το παραμυθι!θα περιμενω ποτε θα παιξει ο χολμς κ ο γιουρτσεβεν για να τα χασω ολα!δινω 4 εκ σαυτους τους παιχτες αν ειναι δυνατον!
Δε τα δίνεις εσύ, ο Γιαννακόπουλους τα δίνει.
Έχεις δει ποτέ τον Σαριτς , και αν ναι, κουμπώνει σε αυτό που θέλει η ομάδα ;

Ακούγεται για Αντονι Γκιλς πάντως

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 11, 2026 11:23 am

golitog7 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 10:22 am
j-kidd13 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 7:39 am

Ο Διαμαντιδης ειπε οτι βλέπει αδυναμίες στην ομαδα,κυρίως στην τριαδα στο 5,και οτι υπαρχει ενα έλλειμα και οτι δεν ειναι τόσο καλοί οσο πιστεύει ότι πρεπει να ειναι 5αρια επιπέδου ευρωλιγκας.
Ε δεν νομίζω να εννοούσε οτι ειναι καλοί παικτες,νομιζω ειναι ξεκάθαρο.

Επισης ειπε οτι η απουσία του Ναν επηρεάζει την ομαδα,αλλα δεν ειναι δικαιολογία για την εικονα που παρουσιάζει,και οτι το υπολοιπο ρόστερ μπορει να ανταπεξέλθει και να βγαλει καλύτερη εικονα.

Ο,τι λεμε και εδω δηλαδη,οι περισσότεροι.
Εγώ νομίζω ότι είναι και μάλιστα με το παραπάνω. Ο Παο χωρίς τον Ναν είναι 3 επίπεδα κάτω. Οριακά θα έπιανε την 10άδα αν δεν είχε στο ρόστερ της αυτόν τον παίκτη. Για τόσο μεγάλη διαφορά μιλάμε. Δείτε την εικόνα της ομάδας την πρώτη χρονιά πριν έρθει, δείτε πέρυσι όποτε έλειψε ή φέτος. Αυτό βέβαια είναι και το καλό της υπόθεσης, διότι μόλις θα γυρίσει θα αρχίσει τις 30άρες, θα ανέβουν λίγο και οι Όσμαν, Χουάντσο, Χολμς και θα στρώσει το πράγμα.
Γενικά βέβαια είναι ευχή και κατάρα να κρέμεται μία ομάδα από έναν παίκτη. Αν είναι καλά, δεν βλέπει κανέναν και σου κερδίζει πρωταθλήματα, αν δεν είναι ή κάπως καταφέρουν αν τον απενεργοποιήσουν κλάφτα.
Καλα δεν νομιζω οτι
Σλουκας-Σορτς
Γκραντ-καποιος σκορερ στην θεση του Ναν
Οσμαν-Ρογκαβοπουλος
Χουαντσο-Μητογλου
Χολμς-Ομερ-Φαριντ
ειναι για να πιασει οριακα την 10αδα, αλλα οκ, ο καθενας με την αποψη του.

Επίσης ο Παο δεν ειναι μονο χωρις Ναν αλλα και χωρις Λεσορ.2 απο τους 3 κομβικοτερους παικτες.Ειναι σαν να παιζει ο Ολυμπιακος τοσο καιρο χωρις Βεζενκοφ και Μιλουτινοφ.Δεν νομιζω πως ηταν υψηλοτερα απο οτι ειναι τωρα ο Παναθηναικος.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Φεβ 11, 2026 11:24 am

MichaelKoch έγραψε:
Stelios97 έγραψε:
Φερε το σαριτς κ 1 αθλητικο 5αρι να τελειωσει το παραμυθι!θα περιμενω ποτε θα παιξει ο χολμς κ ο γιουρτσεβεν για να τα χασω ολα!δινω 4 εκ σαυτους τους παιχτες αν ειναι δυνατον!
Αν ο Σάριτς κινδυνεύουμε να παλαιμαχίζει λίγο, ο Γκιλ πολύ.
Είναι 33 στα 34 και ποτέ δεν είχε μεγάλο ρόλο στην Αμερική.

Στα 6 χρόνια του εκεί ποτέ δε πέρασε τα 10 λεπτά μέσο όρο και συνήθως πατάει παρκέ σε λίγο πάνω από τα μισά παιχνίδια της σεζόν. Φέτος έχει παίξει μέσο όρο 7,5 λεπτά σε 27 παιχνίδια πέρσι τον ίδιο χρόνο σε 51 παιχνίδια.
Δηλαδή παίζει 6 χρόνια garbage time.

Πάντως δεν τον έχουν αφήσει ελεύθερο, ακόμα τουλάχιστον.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 11:41 am

MichaelKoch έγραψε:
Stelios97 έγραψε:
Δε τα δίνεις εσύ, ο Γιαννακόπουλους τα δίνει.
Έχεις δει ποτέ τον Σαριτς , και αν ναι, κουμπώνει σε αυτό που θέλει η ομάδα ;

μεγαλη καψουρα ο γκιλ αλλα 5ρι δυσκολα

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 11:46 am

j-kidd13 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Εγώ νομίζω ότι είναι και μάλιστα με το παραπάνω. Ο Παο χωρίς τον Ναν είναι 3 επίπεδα κάτω. Οριακά θα έπιανε την 10άδα αν δεν είχε στο ρόστερ της αυτόν τον παίκτη. Για τόσο μεγάλη διαφορά μιλάμε. Δείτε την εικόνα της ομάδας την πρώτη χρονιά πριν έρθει, δείτε πέρυσι όποτε έλειψε ή φέτος. Αυτό βέβαια είναι και το καλό της υπόθεσης, διότι μόλις θα γυρίσει θα αρχίσει τις 30άρες, θα ανέβουν λίγο και οι Όσμαν, Χουάντσο, Χολμς και θα στρώσει το πράγμα.
Γενικά βέβαια είναι ευχή και κατάρα να κρέμεται μία ομάδα από έναν παίκτη. Αν είναι καλά, δεν βλέπει κανέναν και σου κερδίζει πρωταθλήματα, αν δεν είναι ή κάπως καταφέρουν αν τον απενεργοποιήσουν κλάφτα.
Καλα δεν νομιζω οτι
Σλουκας-Σορτς
Οσμαν-Ρογκαβοπουλος
Χουαντσο-Μητογλου
Χολμς-Ομερ-Φαριντ

Επίσης ο Παο δεν ειναι μονο χωρις Ναν αλλα και χωρις Λεσορ.2 απο τους 3 κομβικοτερους παικτες.Ειναι σαν να παιζει ο Ολυμπιακος τοσο καιρο χωρις Βεζενκοφ και Μιλουτινοφ.Δεν νομιζω πως ηταν υψηλοτερα απο οτι ειναι τωρα ο Παναθηναικος.
το θεμα ειναι οτι ο ολυμπιακος πισω απο το σασα εχει τον πητερς που ...ντυνεται σασα οταν λειπει ο βεζενκοφ και πλεον πισω απο μιλου εχουμε τζοουν και χολ , δηλαδη υπαρχει δυνατοτητα καλυψης . και σε εσας οταν ειχε πρωτοερεθι ο φαριντ κι εκανε παπαδες η απουσια του λεσορ ειχε καλυφθει αν οχι πληρως ,σε μεγαλο βαθμο. για το θεμα ναν εχουν γραφτει σελιδες και σελιδες και δεν θα πρωτοτυπησω αν πω οτι οταν σου λειπει απο τοροστερ ο καλυτερος γκαρντ της λιγκας εχεις θεμα οποιος και αν ερχεται απο πισω του

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 11:49 am

Προφανώς πρέπει να κοιτάξουμε ένα πεντάρι να παίζει εξαιρετική άμυνα στο πικ εν ρολ, αν θέλουμε να ελπίζουμε για τίτλο. Αν δεν κοιτάζουμε τέτοιο παίχτη, ή η εικόνα του Ματίας είναι τέτοια που τους δίνει την δυνατότητα να ρισκάρουν, ή κάτι άλλο βλέπουν στις προπονήσεις και εμείς δεν το βλέπουμε. Τοκαλό είανι ότι έχουν μείνει λίγες μέρες προθεσμίας για μεταγραφές και θα λάβει σύντομα τέλος το μαρτύριο αυτό. Μετά θα ξέρουμε και τι προσδοκίες θα έχουμε. Θα ηρεμίσουμε λιγο :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Φεβ 11, 2026 12:16 pm

Το ξερω οτι δε τα δινω εγω!το θεμα ειναι τα δινει τζαμπα σε παιχτες που δεν κανουν!ειπα να φερει σαριτς στο 4 κ 1 αθλητικο 5αρι να μας βοηθησει στην αμυνα!μακαρι να φερει 2 αθλητικους στο 4 κ 5 κ να φυγουν ομερ κ γκριγκονις το ιδανικο!ο γκιλ παει 34 σε τι κατασταση ειναι εχει παιξει σε χιμκι οποτε εχει μια εμπειρια!

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Φεβ 11, 2026 12:31 pm

j-kidd13 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Καλα δεν νομιζω οτι
Σλουκας-Σορτς
Οσμαν-Ρογκαβοπουλος
Χουαντσο-Μητογλου
Χολμς-Ομερ-Φαριντ

Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, απλώς βλέπω την εικόνα του Παο χωρίς τον Ναν. πράγματι λείπει και ο Λεσόρ, Απλώς επειδή λείπει σχεδόν έναν χρόνο δεν τον έλαβα υπόχιν μου. Άλλωστε όταν είναι ο Ναν ο Παο πάλι είναι ομάδα 4άδας χωρίς τον Λεσόρ. Καλός δλδ ο Λεσόρ, αλλά ο Ναν είναι ο Game changer του Παο.
Ο Οσφπ έπαιξε μια χρονια χωρίς τον Σάσα (και χωρίς τον Φουρνιέ) και πήγε φ4 πάλι με μειονέκτημα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω ο Οσφπ παίζει τελείως διαφορετικό στυλ μπάσκετ, δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Βασικά πιο πολύ εξαρτάται ο Σάσα από τον Οσφπ παρά το αντίθετο. Αυτό βέβαια έχει και τα μειονεκτήματα του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασε και στα 4 φ4, μη λέμε πάλι τα ίδια.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τετ Φεβ 11, 2026 12:51 pm

Κοίταζα λίγο στο hackastat διάφορα στατιστικά και είπα να κοιτάξω λίγο το Team Net Rating των παικτών, δηλαδή την διαφορά θετική ή αρνητική στου πόντους που βάζει και δέχεται η ομάδα με τον παίκτη μέσα.
O Γκριγκόνις είναι με διαφορά ο χειρότερος με -35,6! Με την ομάδα να είναι χειρότερη και επιθετικά και αμυντικά με αυτόν μέσα.
Ο Φαρίντ έρχεται δεύτερος χειρότερος με το πρόβλημα του να είναι αμυντικό.
Ο Σορτς συμπληρώνει την τριάδα.

Αντίθετα η καλύτερη τριάδα είναι Σλούκας, Οσμάν και στην κορυφή ο ...Καλαϊτζάκης με 104 μόνο λεπτά βέβαια και την ομάδα βελτιωμένη και αμυντικά και επιθετικά όσο είναι αυτός μέσα: https://hackastat.eu/en/players-impacts ... er-impacts

Έτσι για την σύγκριση του Ολυμπιακού είναι αρκετά πιο ισορροπημένος ο συγκεκριμένος δείκτης, ο Λι ξεχώριζε με -27,8 όσο έπαιξε και ο αμέσως επόμενος είναι ο Χολ με -6,3
Ενώ στις 2 πρώτες θέσεις είναι κλασικά ο Γουόκαπ +3,1 (2ος) και 1ος ο Γουόρντ με +14,6!

https://hackastat.eu/en/players-impacts ... er-impacts

Μην με βαρέσετε αλλά ο Γιουρτσέβεν με αυτόν τον δείκτη είναι ο 4ος καλύτερος αμυντικός σας, πάνω από Γκραντ, Χουάντσο και Χολμς.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:45 pm

golitog7 έγραψε:
j-kidd13 έγραψε:

Καλα δεν νομιζω οτι
Σλουκας-Σορτς
Οσμαν-Ρογκαβοπουλος
Χουαντσο-Μητογλου
Χολμς-Ομερ-Φαριντ

Δεν το έβγαλα από το μυαλό μου, απλώς βλέπω την εικόνα του Παο χωρίς τον Ναν. πράγματι λείπει και ο Λεσόρ, Απλώς επειδή λείπει σχεδόν έναν χρόνο δεν τον έλαβα υπόχιν μου. Άλλωστε όταν είναι ο Ναν ο Παο πάλι είναι ομάδα 4άδας χωρίς τον Λεσόρ. Καλός δλδ ο Λεσόρ, αλλά ο Ναν είναι ο Game changer του Παο.
Ο Οσφπ έπαιξε μια χρονια χωρίς τον Σάσα (και χωρίς τον Φουρνιέ) και πήγε φ4 πάλι με μειονέκτημα. Όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω ο Οσφπ παίζει τελείως διαφορετικό στυλ μπάσκετ, δεν εξαρτάται από έναν παίκτη. Βασικά πιο πολύ εξαρτάται ο Σάσα από τον Οσφπ παρά το αντίθετο. Αυτό βέβαια έχει και τα μειονεκτήματα του. Δεν είναι τυχαίο ότι έχασε και στα 4 φ4, μη λέμε πάλι τα ίδια.
Ποτε πηγε Φ4 ο Ολυμπιακος χωρις τον Σασα?

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Τετ Φεβ 11, 2026 1:51 pm

j-kidd13 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Την χρονιά που το πήρε ο Παο, 2023/2024. Είχε τον τεράστιο Σίκμα για μπακαπ του Πίτερς

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος golitog7 την Τετ Φεβ 11, 2026 1:52 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:51 pm

j-kidd13 έγραψε:
golitog7 έγραψε:

Το 2023-2024 με τον Πίτερς να είναι ο καλύτερος μας παίκτης στον ημιτελικό που χάσαμε από την Ρεάλ με 23 πόντους, 10 ριμπάουντ και 26 πιρ και 5/6 τρίποντα.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:

Τετ Φεβ 11, 2026 1:53 pm

Oρθον αμφοτεροι, εχω σβησει απο την μνημη μου οτι ο Σασα πηγε nba :lol:

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 11, 2026 2:17 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Φεβ 11, 2026 1:53 pm
Oρθον αμφοτεροι, εχω σβησει απο την μνημη μου οτι ο Σασα πηγε nba :lol:
Εδώ το έχει σβήσει ο... Σάσα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Φεβ 11, 2026 2:24 pm

Ο σαριτς είναι για 5ρι πλέον πάντως .. οπότε καλύτερα να πάρετε και ένα 4ρι ή 4ρο5ρι τουλαχιστον μαζί..

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”