Συμφωνώ.Christofis έγραψε: ↑Τετ Φεβ 11, 2026 11:16 pmΕγω παλι θεωρω οτι αν θα καταληξει σε εσας για φετος(και μονον) δεν θα προσφερει το παραμικρο παραπανω απο οτι ο Χουαντσο και δεν θα λυσει κανενα προβλημα του Παο. Για να δουμε θα παω για τεταρτη φορα κουβα ή θα πεσω μεσα ως συνηθως για τις μεταγραφες του Παο.![]()
Σούπερ παίκτης αλλά αν είναι η μόνη κίνηση θα είναι για άλλη μια φορά (όπως τα 2-3 τελευταία καλοκαίρια με τους άσσους) η απόκτηση του καλύτερου διαθέσιμου παίκτη αντί για τον παίκτη που χρειαζόμαστε.
Αν αποκτηθεί και 5αρι οκ,δεν τον είχαμε ανάγκη αλλά δε τον πληρώνω από τη τσέπη μου οπότε καλοδεχούμενος.
Αυτό είπα και εγώ.coach blue έγραψε: ↑Τετ Φεβ 11, 2026 11:17 pmΟ χειζ ντειβις μπορει να ταλαιπωρησει και να φθειρει τον βεζενκοφ αναγκαζοντας τον να χαλασει ενεργεια στην αμυνα , ο χουαντσο δεν μπορει .pan24 έγραψε: ↑Τετ Φεβ 11, 2026 10:33 pm
Κοίτα σίγουρα αν έρθει βοηθάει ότι στο 4 θα υπάρχει μόνιμα ένας πολύ καλός αμυντικός αλλά πόσο καλύτερος αμυντικός είναι σε σχέση με τον Χουάντσο;
Η διαφορά δε νομίζω ότι είναι στην άμυνα είναι στο τι άλλο κάνει που δε κάνει ο Χουάντσο και εκεί θα είναι η πρόκληση να καταφέρουμε να τον αξιοποιήσουμε.
Συν οτι ο ισπανος φαινεται καμμενος . Θα χρειαστει συντηρηση για κανα μηνα να επανερθει .
Για να φθείρει τον Βεζένκοφ θα πρέπει να παίρνει μπάλες στην επίθεση και την ελευθερία να δημιουργεί καταστάσεις.
Ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει το απέδειξε στη Φενέρ, το ερώτημα είναι αν ο Αταμάν θα του δώσει αυτή την ελευθερία. Μέχρι τώρα εδώ αλλά και στην Εφές από το 4αρι του ζητάει να είναι στημένο στο τρίποντο και να περιμένει τη μπάλα χωρίς άλλες αρμοδιότητες.

Ευτυχώς δεν τζογάρω
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο