Η αποψη μου ειναι αυτη. Το χω πει και στο παρελθον για παικτη που εχω δει με τα ματια μου ειδικα σε μεγαλο δειγμα και δεν θα αλλαξω αποψη οπως ουτε περιμενω να αλλαξω αποψη σε καποιον αλλο. Και οταν πεφτω εξω (Λεσορ και Γκραντ) το λεω εξω απο τα δοντια οτι πηγα κουβα. Για τις αλλες περιπτωσεις παικτων που εχετε παρει μπορειτε να ανατρεξετε σε παλαιοτερα τοπικ να δειτε τι εχω γραψει κατα καιρους και για ποιους εχω μιλησει με θετικα σχολια και για ποιους αρνητικα.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 3:55 pmΤο θεμα ειναι οτι ο Ντειβις μπορει να βαλει την μπαλα κατω και να παει σε προσπαθεια.Το κανει.Οχι οπως ο Κλαιμπερν, αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο. Επισης, μπορει να ποσταρει ανετα τον αντιπαλο του,ρολαρει εξαιρετικα και εχει πολυ καλο footwork,για να ελευθερωθει και να τελειωσει την φαση.Κατι που επισης κανει σε πολυ καλο βαθμο.Επισης σουταρει ανετα μετα απο τριπλα,και στατικα.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 9:11 am
Αυτοφωτος στη θεση 3 ειναι ο Οσμαν, ο Γουορνυ, ο Κλαιμπερν, ο Φουρνιε, αυτος δηλαδη που θα βαλει την μπαλα κατω θα μπει με προσωπο στο καλαθι. Αυτοφωτος ηταν ο Περπερογλου και ο Παπαπετρου που μπορουσε να ποσταρει καθε λογης φοργουορντ της λιγκας. Στη θεση 4 αυτοφωτος ειναι ο Μιροτιτς που θα βαλει την μπαλα κατω, θα ποσταρει, θα δημιουργσει το σουτ του μονος του, ειναι ο Σενγκελια, ειναι ο Χεζονια ηταν ο Τσαρταρης και οχι ο Φωταση Δεν ειναι ουτε ο Βεζενκοφ ουτε ο Ντειβις ουτε ο Χουαντσο επειδη μπορουν να κανουν ενα ντραιβ, ενα καλο κοψιμο ή να εκμεταλευτουν ενα miss match.
Ισως να βλεπουμε διαφορετικα τον ορο ετεροφωτος και αυτοφωτος. Σε αυτο παω πασο.
Ειλικρινα απορω που τα συζηταμε αυτα τα πραγματα για τον συγκεκριμενο παικτη.
Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κανεναν δικο μου λογο δεν εχω. Συζητηση κανω στο πιο χοτ συζητηση της ημερας σε μια μερα που εχω απλετο ελευθερο . Για τον συγκεκριμενο εχω γραψει παρομοιο ποστ οταν και καλα ειχατε φαει χιλοπιτα πριν λιγες μερες και ηταν ετοιμος να κλεισει στην Χαποελ.xomitsious έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 4:02 pmΕ, δεν τα συζητάμε ιδιαίτερα.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 3:55 pm
Το θεμα ειναι οτι ο Ντειβις μπορει να βαλει την μπαλα κατω και να παει σε προσπαθεια.Το κανει.Οχι οπως ο Κλαιμπερν, αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο. Επισης, μπορει να ποσταρει ανετα τον αντιπαλο του,ρολαρει εξαιρετικα και εχει πολυ καλο footwork,για να ελευθερωθει και να τελειωσει την φαση.Κατι που επισης κανει σε πολυ καλο βαθμο.Επισης σουταρει ανετα μετα απο τριπλα,και στατικα.
Απλά ένας χρήστης γράφει τα δικά του για δικούς του λόγους.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H μεταγραφή είναι εξαιρετική(δεν χρειάζεται να αναφέρουμε το τι δίνει ατομικά, όλοι το ξέρουμε) και ο παίκτης προσφέρει και στις 2 πλευρές του παρκέ, δίνει πολλές ανάσες σε Χουάντσο-Οσμαν, δίνει μεγαλύτερη ευελιξία σε σχήματα μέχρι και τον Σορτς μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα σε ένα σχήμα με Σορτς-Οσμαν-Χειζ-Χουαντσο-Χολμς. Το ότι θέλει 5αρι είναι γεγονός είτε ερχόταν ο Χειζ είτε όχι. Είναι μεταγραφή που σε ανεβάζει επίπεδο λόγω της ποιότητας του παίκτη και σου ξεκλειδώνει πράγματα στο σύνολο όσον αφορά την ομάδα.Από εκεί και πέρα είναι καθαρά θέμα Αταμάν το πως και πόσο μπορεί να τον εκμεταλλευτεί.
Μέχρι φέτος
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς για εμάς τους παναθηναϊκούς συνηθίζεις να πηγαίνεις κουβά στις μεταγραφές μας, και αν έλεγες ότι θα πάει η καλά η μεταγραφή, θα άρχιζα να ανησυχώChristofis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 4:26 pmΗ αποψη μου ειναι αυτη. Το χω πει και στο παρελθον για παικτη που εχω δει με τα ματια μου ειδικα σε μεγαλο δειγμα και δεν θα αλλαξω αποψη οπως ουτε περιμενω να αλλαξω αποψη σε καποιον αλλο. Και οταν πεφτω εξω (Λεσορ και Γκραντ) το λεω εξω απο τα δοντια οτι πηγα κουβα. Για τις αλλες περιπτωσεις παικτων που εχετε παρει μπορειτε να ανατρεξετε σε παλαιοτερα τοπικ να δειτε τι εχω γραψει κατα καιρους και για ποιους εχω μιλησει με θετικα σχολια και για ποιους αρνητικα.j-kidd13 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 3:55 pm
Το θεμα ειναι οτι ο Ντειβις μπορει να βαλει την μπαλα κατω και να παει σε προσπαθεια.Το κανει.Οχι οπως ο Κλαιμπερν, αλλα το κανει σε πολυ καλο βαθμο. Επισης, μπορει να ποσταρει ανετα τον αντιπαλο του,ρολαρει εξαιρετικα και εχει πολυ καλο footwork,για να ελευθερωθει και να τελειωσει την φαση.Κατι που επισης κανει σε πολυ καλο βαθμο.Επισης σουταρει ανετα μετα απο τριπλα,και στατικα.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο χειζ ειναι παικτης που θα ανεβασει και τους αλλους γυρω του ενω ειναι ελβετικος σουγιας στο πως μπορεις να τον χρησιμοποιησεις..αυτος (μαζι με τον ναν) θα ναι το turning point που ακουμε εδω και κανα μηνα
μονο ο αταμαν μπορει να λουσει και να τον εχει απλα σε μια γωνια να κανει spacing..αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανει.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς και όταν βγαίνει στην αγορά ο Χέιζ και δεν έχεις τόση ποιότητα στην θέση 4 τον παίρνεις. Μπορεί να χρειάζεσαι για φέτος 5αρι πιο πολύ αλλά δεν τον παίρνεις για φέτος μόνο.
Το καλοκαίρι μπορεί να βγεί στην αγορά ο γιαμπουσελε. Κάποιος άλλος θα τον υπογράψει.
Από την στιγμή που ο Μήτογλου δεν παίζει καθόλου και ο χουαντσο είναι καλός αμυντικά αλλά όχι επιθετικά ο Χέιζ θα είναι το βασικό 4αρι με 30 λεπτά.
Τώρα πάμε στο αγωνιστικό. Για να αποδώσει πρέπει να κυκλοφορεί η μπάλα, να ποσταρει και να παίρνει την μπάλα στο post και γενικά να πάρει μπάλες επιθετικά. Για να γίνει αυτό πρέπει να μειώσουν τις προσπάθειες τους ο Ναν κατά κύριο λόγο και τα άλλα γκαρντ του παο. Και ο Οσμάν να κόψει τα γιουρούσια και να γίνει πιο ομαδικός.
Αν συνεχιστεί η λογική η μπάλα στο Ναν και νταμπα ντουμπα και iso ο Χέιζ δεν θα αποδόσει 100%. Απέδωσε 100% σε μια Φενέρ που έπαιζε ομαδικό μπάσκετ και βασίζε μεγάλο μέρος της επιθετικής λειτουργίας πάνω του
Το καλοκαίρι μπορεί να βγεί στην αγορά ο γιαμπουσελε. Κάποιος άλλος θα τον υπογράψει.
Από την στιγμή που ο Μήτογλου δεν παίζει καθόλου και ο χουαντσο είναι καλός αμυντικά αλλά όχι επιθετικά ο Χέιζ θα είναι το βασικό 4αρι με 30 λεπτά.
Τώρα πάμε στο αγωνιστικό. Για να αποδώσει πρέπει να κυκλοφορεί η μπάλα, να ποσταρει και να παίρνει την μπάλα στο post και γενικά να πάρει μπάλες επιθετικά. Για να γίνει αυτό πρέπει να μειώσουν τις προσπάθειες τους ο Ναν κατά κύριο λόγο και τα άλλα γκαρντ του παο. Και ο Οσμάν να κόψει τα γιουρούσια και να γίνει πιο ομαδικός.
Αν συνεχιστεί η λογική η μπάλα στο Ναν και νταμπα ντουμπα και iso ο Χέιζ δεν θα αποδόσει 100%. Απέδωσε 100% σε μια Φενέρ που έπαιζε ομαδικό μπάσκετ και βασίζε μεγάλο μέρος της επιθετικής λειτουργίας πάνω του
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα εχω πει και επεμενα ακομη και οταν δεν απεδιδαν στις αρχες οτι θα παει καλα ο Χουαντσο, ο Οσμαν, ο σλουκας, ο Ναν , ο Σορτς και ο Γκεμπριελkein έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 4:42 pmΕυτυχώς για εμάς τους παναθηναϊκούς συνηθίζεις να πηγαίνεις κουβά στις μεταγραφές μας, και αν έλεγες ότι θα πάει η καλά η μεταγραφή, θα άρχιζα να ανησυχώChristofis έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 4:26 pm
Η αποψη μου ειναι αυτη. Το χω πει και στο παρελθον για παικτη που εχω δει με τα ματια μου ειδικα σε μεγαλο δειγμα και δεν θα αλλαξω αποψη οπως ουτε περιμενω να αλλαξω αποψη σε καποιον αλλο. Και οταν πεφτω εξω (Λεσορ και Γκραντ) το λεω εξω απο τα δοντια οτι πηγα κουβα. Για τις αλλες περιπτωσεις παικτων που εχετε παρει μπορειτε να ανατρεξετε σε παλαιοτερα τοπικ να δειτε τι εχω γραψει κατα καιρους και για ποιους εχω μιλησει με θετικα σχολια και για ποιους αρνητικα.![]()
Ειχα πει οτι δεν θα αποδωσουν οι Βιλντοζα, Μπραουν, Χολμς, Γιουρτσεβεν, Λεσορ, Γκραντ, Γκαι και τωρα Ντειβις.
Αν συνηθιζω να πεφτω εξω μιλαει η στατιστική
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ποιος θα στραβωσει που θα του φαει την θεση ο μητογλου?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 11:27 amΑν δεν διαταράξει τα αποδυτήρια μιας και αποτι φαίνεται θα πάρει τα ίδια λεφτά με ναν και στραβώσουν και οι άλλοι επειδή απειλεί την θέση τους δεν βλέπω λόγο γιατί να μην ανεβάσει τον παο σε επίπεδα ολυμπιακού φενερ κτλ .. το ρόστερ ήθελε
Έναν αμυντικό στο 3-4 και πήρε τον καλύτερο και θέλει και ένα 5ρι..Υποθέτω κάποια λύση θα βρούνε και στο 5 είτε με μεταγραφή είτε με επιστροφή λεσορ (οκ αυτό φαντάζει δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις )
στο παο δεν υπαρχει καποιος εσωτερικος κανονισμος που λεει οτι καποιος δεν μπορει να παρει τα ιδια η και πιο πολλα απο ναν
αν ο ναν δεν γουσταρει οταν θα τελειωσει το δικο του συμβολαιο να ζητησει πιο πολλα η αν ζοριζεται τοσο να ζητησει να φυγει
προσωπολατριες και χαιδεματα τελος
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η εικονα του χουαντσο στο παιχνιδι με την παρτιζαν ηταν απελπιστικη η μουρη του τα ελεγε ολαJERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 3:51 pmΕννοείται ότι θα κατέληγε σε ανταγωνιστή 101%!!!!!
Εννοειται ότι τώρα θα ξεκουράζονται Χουαντσο και Οσμαν που χτυπούσαν 35αρια!!!!
Εννοειται ότι ο Αταμαν τα έκανε θάλασσα και σε χρόνια που έπρεπε να λυσσάξει μιας και παίζουμε ΦΦ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, 4 μήνες τώρα είναι ότι να ναι η ομάδα και ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ να παίξουμε play in με μειονέκτημα έδρας και στο Τοπ8 απέναντι σε Φενερ η Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας!!!!!!! Χειρωτερα δεν γίνεται!!!! Ας παρακαλάμε να χανουν Βαλένθια, Μπαρτσα, Χαποελ, Ερυθρος!!!!!!!
τωρα θα παιζει 15 λεπτα
ελπιζω να μην ξαναδουμε στην 12αδα στην ευρωλιγκα τον μητογλου
ο ρογκα αν δεν συνελθει στην ευρωλιγκα γιατι στην α1 τα βαζει τον βλεπω του χρονου να εχει την τυχη του μητογλου
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
χουαντσο οσμαν μητο ρογκα λιγο η πολυ επηρεαζονται απο τον χειζ..που ειναι παικτης των 35λ..τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 5:38 pmποιος θα στραβωσει που θα του φαει την θεση ο μητογλου?shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 11:27 amΑν δεν διαταράξει τα αποδυτήρια μιας και αποτι φαίνεται θα πάρει τα ίδια λεφτά με ναν και στραβώσουν και οι άλλοι επειδή απειλεί την θέση τους δεν βλέπω λόγο γιατί να μην ανεβάσει τον παο σε επίπεδα ολυμπιακού φενερ κτλ .. το ρόστερ ήθελε
Έναν αμυντικό στο 3-4 και πήρε τον καλύτερο και θέλει και ένα 5ρι..Υποθέτω κάποια λύση θα βρούνε και στο 5 είτε με μεταγραφή είτε με επιστροφή λεσορ (οκ αυτό φαντάζει δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις )![]()
στο παο δεν υπαρχει καποιος εσωτερικος κανονισμος που λεει οτι καποιος δεν μπορει να παρει τα ιδια η και πιο πολλα απο ναν
αν ο ναν δεν γουσταρει οταν θα τελειωσει το δικο του συμβολαιο να ζητησει πιο πολλα η αν ζοριζεται τοσο να ζητησει να φυγει
και ειναι και ενα παρεακι εκει ναν χουαντσο γκραντ κτλ..
καλα ο ναν αμα στραβωσει τρεχα γυρευε δεν υπαρχουν αυτα που λες..αλλα γενικα ο δπγ ειναι απλας σε αυτα,απλα θα τον καλεσει στο γραφειο του και θα του βαλει μπονους καμια φεραρι τωρα η καμια πολυκατοικια.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο χουαντσο εχει κλαταρει αυτος ειδικα θα επρεπε να χαιρεται πιο πολυ απολους με τον ντειβιςshaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 5:48 pmχουαντσο οσμαν μητο ρογκα λιγο η πολυ επηρεαζονται απο τον χειζ..που ειναι παικτης των 35λ..τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 12, 2026 5:38 pm
ποιος θα στραβωσει που θα του φαει την θεση ο μητογλου?![]()
και ειναι και ενα παρεακι εκει ναν χουαντσο γκραντ κτλ..
καλα ο ναν αμα στραβωσει τρεχα γυρευε δεν υπαρχουν αυτα που λες..αλλα γενικα ο δπγ ειναι απλας σε αυτα,απλα θα τον καλεσει στο γραφειο του και θα του βαλει μπονους καμια φεραρι τωρα η καμια πολυκατοικια.
οτι θα γινει το δευτερο 4αρι ηταν δεδομενο δηλαδη τι θα φερνανε τον χουγκαζ?
τον οσμαν δεν θα τον επηρεασει τοσο
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον κράζετε τον Μήτογλου αλλά παίρνει 750000 και είναι Έλληνας.. Ελλάδα θες 6 Ελληνικά διαβατήρια. Είναι ένα κορμί δηλαδή με Ελληνικό διαβατήριο. Χρήσιμος να παίρνει λεπτά Α1 και να ξεκουράζει βασικούς. Επίσης μπορεί να χρειαστεί ανά πάσα στιγμή στους τελικούς. Καλό είναι να υπάρχει για καβατζα όχι για μεγάλο ρόλο 15-20 λεπτών

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο