Euroleague Round 28: Olympiacos Piraeus vs Crvena Zvezda (12/2/2026 , 21:15)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Γενικα οτι μανουριασε ο Μιλου ειναι παραξενη φαση αφου γενικα δεν εχει δειξει τετοια στοιχεια ακομα και σε φασεις που ετρωγε παγκο αβερτα... Στην τελικη δεν ειναι και τοσο κακο αν τον βοηθησει να βαλει λιγο τσαμπουκα στο παιχνιδι του ,αρκει να μην τον παρει η κατω βολτα ψυχολογικα και κρεμασει αγωνιστικα...tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 1:38 pmΠαρατήρησε κανεις με ποιον μανουριασε στην άκρη του πάγκου ο Μιλουτινοφ όταν βγήκε αλλαγή σε κάποια φάση;
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
συμφωνώ για Μίλου. πέραν του ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεζόν που να παίζει μονίμως στα κόκκινα (δε την αντέχει το σώμα του), έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι στα κρίσιμα είναι εκεί και αυτό πιστεύω θα συμβεί και φέτος.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 10:43 amO Μιλού από την αρχή της χρονιάς έχει παίξει μόνο σε 9 παιχνίδια εκεί στο 25λεπτο ή παραπάνω. Μέχρι και το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είχε παίξει 12 παιχνίδια με όχι πάνω από 21 λεπτά και κάτι ψηλά (αξιοσημείωτο σε 3 παιχνίδια έχει ακριβώς 21:05), με το Ντουμπάι που ήταν δύσκολο το ματς έπαιξε 25 λεπτά. Αν ήθελε ο Μπαρτζώκας θα τον είχε δώσει και τα λεπτά του Χολ χθες. Για μένα είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί να τον αποφορτίσει για να τον έχει υγιή στην τελική ευθεία. Και για τον Ντόρσεϊ και για τον Φουρνιέ το έχω ξαναγράφει ότι πρέπει λίγο να περιορίσουν τα υπερβολικά σουτ, και τα ποσοστά τους θα αυξήσουν και δεν θα χαλούν επιθέσεις, αν και κάποια χθες ήταν στο τέλος του χρόνου. Μαζί δεν νομίζω να έπαιξαν πάνω από 7-8 λεπτά πάντως χθες, μπορούμε να το δούμε από κάπου;
και κάπως πρέπει να έχουν και ρυθμό οι άλλοι δύο, γενικότερα δε χρησιμεύει σε τίποτα το να ζορίζεται ο Μίλου τώρα.
για Ντόρσεϊ, Φουρνιέ ψιλοδιαφωνώ. νομίζω ότι για τα δεδομένα τους έχουν ήδη περιορίσει αρκετά τα υπερβολικά σουτ, ειδικά ο Φουρνιέ δε συγκρίνεται με πέρυσι αλλά και ο Ντόρσεϊ κάνει την πιο ώριμη σεζόν του. άσε που καλό είναι να υπάρχει στο τραπέζι και η "τρέλα" ως απειλή για τις αντίπαλες άμυνες.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε πολύ μαλθακοι ακόμα. Όταν βλέπεις ότι αφήνουν το τρελό ξύλο πρέπει να κάνεις το ίδιοgolitog7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 10:23 amΝαι ενώ εμείς είμαστε αθώες περιστέρες και τους χαιδεύουμε με φτερά. Ταβερνόξυλο τρομερό ρίχνουμε και εμείς. Ο Αστέρας πράγματι έριξε αλλά και έφαγε πολλές χθες. Είναι καλά ματς αυτά γιατί προπονείσαι σε καταστάσεις που θα αντιμετωπίσεις πιο μετά. Μου άρεσε που άντεξε η ομάδα στο τέλος, δε μάσησε. Θα ήθελα λίγο καλύτερες αποφάσεις από Φουρνιέ προς το τέλος.RedEmperor έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 12:36 amΟι διαιτητές άφησαν τον αστέρα να βαράει στο ψαχνό. Όταν γίνεται αυτό και βλέπεις ότι οι διαιτητές αφήνουν το ξύλο για να μην ζοριστεις πρέπει να μάθεις να δέρνεις και εσύ. Η σκληράδα θέλει σκληράδα
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο φουρνιε παίρνει ελάχιστα σουτ και ίσα ίσα πρέπει να παίρνει παραπάνω.. μην κοιτάτε τις προσπάθειες,πάνω από τις μισές είναι σκοτωμένα σουτ που αναγκάζεται να πάρει γιατί δεν δούλεψε η επίθεση.. Σουτ με καλές προϋποθέσεις παίρνει ελάχιστα
Ο ντορσει από την άλλη έχει πάρει το ρόλο του περσινού φουρνιε.. απλά το παραχεζει κάτι φορές
Ο ντορσει από την άλλη έχει πάρει το ρόλο του περσινού φουρνιε.. απλά το παραχεζει κάτι φορές
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για Ντορσει Φουρνιε κανεις από τους δυο δεν είναι σουτερ τύπου Πιτερς ή τύπου Κάρολ πιο παλιά. Να ειναι σποταρισμένοι δλδ και να πάρουν στο παιχνίδι 3-4σουτ ελεύθερα μετά την έξτρα πάσα και να έχουν ενα 45+%.
Και οι δυο είναι σουτερ-σκορερ ρυθμού και όγκου. Οπότε η οικονομία δεν είναι στο ρεπερτόριο τους. Πολλές φορές (όπως κι ο Σάσα όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι) προσπαθούν με κάτι σκοτωμένα να βρουν ρυθμό.
Εμένα με χαλάει η πολύ ταλαιπωρία της μπάλας, αλλα είναι αυτοί που είναι και κακά τα ψέματα, ειναι οι μόνοι που μπορεί να δώσουν έναν τόνο απρόβλεπτο.
Για Μιλου εγώ ξενέρωσα γιατί τον είχα στο φάνταζι, και ή αλήθεια το 4ο 10λεπτο φώναζε οτι τον χρειαζόταν όταν χάναμε το ενα αμυντικό ριμπάουντ μετά το αλλο, αλλα μπορεί ο κόουτς να θέλει να εντάξει πιο αποτελεσματικά με ολα τα σχήματα τον Τζόουνς, ενώ δεν μπορεί να παρκάρει εντελώς τον Χολ.
ΥΓ: Δεν μου άρεσε ο Μπάτλερ χθες, αλλα αυτή του η σταυρωτη είναι ζηλευτή...
Και οι δυο είναι σουτερ-σκορερ ρυθμού και όγκου. Οπότε η οικονομία δεν είναι στο ρεπερτόριο τους. Πολλές φορές (όπως κι ο Σάσα όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι) προσπαθούν με κάτι σκοτωμένα να βρουν ρυθμό.
Εμένα με χαλάει η πολύ ταλαιπωρία της μπάλας, αλλα είναι αυτοί που είναι και κακά τα ψέματα, ειναι οι μόνοι που μπορεί να δώσουν έναν τόνο απρόβλεπτο.
Για Μιλου εγώ ξενέρωσα γιατί τον είχα στο φάνταζι, και ή αλήθεια το 4ο 10λεπτο φώναζε οτι τον χρειαζόταν όταν χάναμε το ενα αμυντικό ριμπάουντ μετά το αλλο, αλλα μπορεί ο κόουτς να θέλει να εντάξει πιο αποτελεσματικά με ολα τα σχήματα τον Τζόουνς, ενώ δεν μπορεί να παρκάρει εντελώς τον Χολ.
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Mε την πολύ μεγάλη διαφορά βέβαια ότι ο Ταϊρίκ χαμηλώνει τόσο πολύ και έχει γρήγορα πλάγια μετατόπιση, που υποχρεώνει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αντίπαλο να ψάξει την επόμενη δεύτερη και τρίτη αλλαγή στα σκριν στο υφιστάμενο επιθετικό του σύστημα…….με λίγα λόγια και τελείως μπακαλίστικα, του μειώνει τα 24 δευτερόλεπτα της επιθετικής του δράσης κοντά στα 15…………. Ο Δε Ντόντα στην πρώτη αλλαγή, ο εκάστοτε αντίπαλος ποιντ γκαρντ ή ο secondary ball handler τους χωρίς καμία δυσκολία , έχει φτάσει ήδη εντός του elbow , οπότε είτε έχει επιλογή ένα εύκολο mid range shot, είτε μία alley hoops pass σε ψηλό, , είτε και να πάει μόνος του με drive στο καλάθι!!! Ο Ντόντα σε άμυνα με αλλαγές και όταν βρίσκεται ειδικά μαζί με τον Αλέκο στην ίδια πεντάδα………. Ο κάθε επιτιθέμενος κάνει πάρτυ!!!!
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Κάποιες μικρές διορθωσούλες να μου επιτρέψεις…….SbioTech έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 2:39 pmΓια Ντορσει Φουρνιε κανεις από τους δυο δεν είναι σουτερ τύπου Πιτερς ή τύπου Κάρολ πιο παλιά. Να ειναι σποταρισμένοι δλδ και να πάρουν στο παιχνίδι 3-4σουτ ελεύθερα μετά την έξτρα πάσα και να έχουν ενα 45+%.
1) Ο Αλέκος είναι spot up σουτέρ και μόνο αυτό!! ο δε Carol έγινε διαβόητος και αξεπέραστος , για την απαράμιλλη και γρήγορη εκτέλεση μετά από screen……καμία σχέση η σύγκριση μεταξύ τους!!!
2) Τα ριμπάουντ δεν ήταν θέμα Μιλουτίνοφ!! Απλά παίζαμε αλλαγές,οπότε αφού το Τεσσάρι που ρίχνει ξύλο δεν υπάρχει ( το λέμε από το καλοκαίρι), ο δε Ward ήταν εκτός και blockouts δεν υπήρχαν, οπότε………. ΗΤΑΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ να ανέβει ο Ταϊρικ ψηλά, διότι θεώρησε ο κόουτς πως είχε πολλά περισσότερα πράγματα να κερδίσει, από το να χάσει!!! Εκ του αποτελέσματος, δικαιώθηκε, εκ της μπασκετικής εικόνας θεωρώ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ!!!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο