Reynolds η αλήθεια μόνο λόγω όγκου αλλά δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε.
Σκορ δεν χρειαζόμαστε από το 5 πολύ, επομένως όχι Trevion Williams
Ονουακου δεν ξέρει να ρίχνει βολες.
Συντονιστής: Captains

Οι μεταγραφες κλεινουν σε 12 μερεςpan24 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 2:06 pmΔε περίμενα ότι θα το πω ως υποστηρικτής του ότι περίπου όποιον και να πάρουμε θα είναι καλύτερος από αυτούς που έχουμε, αλλά αν είναι να πάρουμε τον Ρέινολντς καλύτερα να μη πάρουμε κανέναν.
Είναι περίπτωση σαν τον Τζέκιρι που βγήκε στην αγορά λίγο νωρίτερα.
Δηλαδή ένας παίκτης που δε θα έλεγες ότι μπορούσε να κάνει τη διαφορά στο τοπ επίπεδο ακόμα και όταν έπαιζε στην Ευρωλίγκα, που 3,5 χρόνια τώρα παίζει στην Ρωσία χωρίς συμμετοχή σε Ευρωπαικές διοργανώσεις για να έχεις μέτρο σύγκρισης για την κατάσταση του σε σχέση με άλλους και πλέον είναι και 33 στα 34.
Δηλαδή στη καλύτερη να είναι και αυτός για 2ος ψηλός όπως ο Χόλμς ενω εμείς έχουμε ανάγκη βασικό. Δεν μας αρκεί να πάρουμε έναν ψηλό για βάθος, αριθμητικά με Χόλμς, Φαρίντ, Γιουρτσεβέν + Μήτογλου είμαστε παραπάνω από καλά στο 5. Ποιοτικό είναι το θέμα.

ολοι αυτοι ειναι αναλωσιμοιassistant έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 2:44 pmΤαπεινη μου αποψη κι αν θετε την πετατε ειναι οτι αν παρετε 5αρι επιπεδου Χολμς και κατω δε βγαζει νοημα.....Χολμς και Φαριντ τιμιοι ειναι για 2οι....ο χψ Ρεινολτς τι θα προσφερει παραπανω;;;;......
10-15 ο Χολμς--10-15 λεπτα ο Φαριντ και 10-15 λεπτα small ball.......και με την προσμονη(λιγες οι πιθανοτητες) να γυρισει ο Μεσσιας στο 100% μες στο Μαρτη........

με αταμαν προπονητη αποκλειεται

Ντιαλο Χειζ ε?

Λογικά γι'αυτόν θα πρέπει να περιμένουμε. Πρέπει να λήξει το συμβόλαιο του (σε 2 μέρες νομίζω) μετά θα περιμένει λίγο μήπως βρεθεί κάποιος να του δώσει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς (δεν μπορεί να υπογράψει άλλο 10ήμερο) ε και αν δεν βρει κάτι, ίσως έρθει κατά δω. Δεν έχω καθόλου αν μπορεί/υπάρχει κάποια ομάδα που θα ενδιαφερόταν.tokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 4:23 pmΑκούγεται στην πιάτσα που λέει και ο τουλουμπας οτι προσπαθεί να πείσει τον Μπασει ο ντι πι Τζι για το 5

Εμείς έχουμε προθεσμία, εκείνος όχι.JERIAN GRANDAKOS έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 4:46 pmΠοσες μέρες πρέπει μετά να περιμένουμε τον Μπασει.;;;;