Καλωσόρισμα νέων μελών

Συντονιστής: Captains

sacarame

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 28, 2025 1:22 pm

Επ τι έχουμε; Τι κάνετε κύριοι;

Πέρασε λίγος καιρός. Είπα να περάσω να πω ένα γεια..

:dribble:

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρί Οκτ 28, 2025 2:33 pm

sacarame έγραψε:

Τι λες τωρα ?!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Τρί Οκτ 28, 2025 5:53 pm

sacarame έγραψε:

Xαρά μας να είσαι παρών ξανά. :D

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τρί Οκτ 28, 2025 6:26 pm

sacarame έγραψε:

Γεια, δε με ξέρεις. Ούτε εγώ εσένα. Πάω όπου φυσά ο άνεμος, μου το λένε και στο τέλος το πίστεψα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:33 pm

Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που κάνω την πρώτη μου ανάρτηση σ' ένα φόρουμ που πραγματικά τιμά το άθλημα, μένοντας μακριά από τις τοξικότητες που συχνά βλέπουμε στα social. Ως φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα εδώ, που Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί (και όλοι οι άλλοι βέβαια) μπορούν να συζητούν με σεβασμό, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ που μας ενώνει. Τον αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ βλέπω πως δεν υπάρχουν οι ακρότητες που κυκλοφορούν έξω. Οι όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι σ' ένα πνεύμα που δεν το βρίσκεις αλλού. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι έτσι, με αρμονική συνύπαρξη, ωραίες κουβέντες και πάθος μόνο για το παιχνίδι!
Για τα μεταγραφικά της ομάδας θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αλλά περιμένω να ...εγκλιματιστώ!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Νοέμ 16, 2025 6:08 pm

Leon Man έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που κάνω την πρώτη μου ανάρτηση σ' ένα φόρουμ που πραγματικά τιμά το άθλημα, μένοντας μακριά από τις τοξικότητες που συχνά βλέπουμε στα social. Ως φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα εδώ, που Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί (και όλοι οι άλλοι βέβαια) μπορούν να συζητούν με σεβασμό, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ που μας ενώνει. Τον αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ βλέπω πως δεν υπάρχουν οι ακρότητες που κυκλοφορούν έξω. Οι όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι σ' ένα πνεύμα που δεν το βρίσκεις αλλού. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι έτσι, με αρμονική συνύπαρξη, ωραίες κουβέντες και πάθος μόνο για το παιχνίδι!
Για τα μεταγραφικά της ομάδας θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αλλά περιμένω να ...εγκλιματιστώ!
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λές προσπαθούμε όμως, Και σημασία έχει να επικεντρωνόμασττε στο παιχνίδι, στην επιχειρηματολογία και όχι να κρίνουμε τους άλλους για τις απόψεις που έχουν.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:19 pm

Conan1982 έγραψε:
Κυρ Νοέμ 16, 2025 6:08 pm
Leon Man έγραψε:
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λές προσπαθούμε όμως, Και σημασία έχει να επικεντρωνόμασττε στο παιχνίδι, στην επιχειρηματολογία και όχι να κρίνουμε τους άλλους για τις απόψεις που έχουν.
Φυσικά και ισχύουν.....τα φόρουμ είναι εντελώς παρωχημένα εδώ και χρόνια, για να είμαστε ζωντανοί κάτι σημαίνει :)

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Νοέμ 16, 2025 11:29 pm

Καλώς ήρθες ... και σιδεροκέφαλος !!! :mrgreen:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Νοέμ 17, 2025 1:47 pm

Καλησπέρα σας!

Μετά από πολύ καιρό που επισκέπτομαι το φόρουμ, ήρθε η ώρα που αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ!
Μ'αρέσει πολύ το ρετρό στιλ που διατηρείται εδώ, αλλά και το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνήθως γίνονται κόσμια. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας! :bblove:

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Νοέμ 17, 2025 2:46 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 1:47 pm
Καλησπέρα σας!

Μετά από πολύ καιρό που επισκέπτομαι το φόρουμ, ήρθε η ώρα που αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ!
Μ'αρέσει πολύ το ρετρό στιλ που διατηρείται εδώ, αλλά και το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνήθως γίνονται κόσμια. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας! :bblove:
Καλώς όρισες. Αγαπώ πολύ τα φόρουμ, ειδικά αυτό βέβαια αν η θεματολογία με ενδιαφέρει, όπως το μπάσκετ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παρωχημένο. Είναι κάτι υπέροχο και κλασικό. Εγώ είμαι ο kite26, λένε ότι αλλάζω εύκολα άποψη, όλα κατά βάθος είμαι σταθερός (δε με παίρνει ο άνεμος:) και είμαι αφοσιωμένος Ολυμπιακός).

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Δευ Νοέμ 17, 2025 3:08 pm

kite26 έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 2:46 pm

Καλώς όρισες. Αγαπώ πολύ τα φόρουμ, ειδικά αυτό βέβαια αν η θεματολογία με ενδιαφέρει, όπως το μπάσκετ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παρωχημένο. Είναι κάτι υπέροχο και κλασικό. Εγώ είμαι ο kite26, λένε ότι αλλάζω εύκολα άποψη, όλα κατά βάθος είμαι σταθερός (δε με παίρνει ο άνεμος:) και είμαι αφοσιωμένος Ολυμπιακός).
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, kite! Καλώς σας βρήκα!
Συμφωνώ απόλυτα για τα φόρουμ, θα προσθέσω και τα μπλογκ που αργο(;)πεθαίνουν, δυστυχώς :cry:

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
koulis

Reactions:

Παρ Φεβ 13, 2026 8:22 pm

Καλησπέρα και από μένα, δεν ξέρω αν είθισται ή αν είναι καν εντός κανόνων να ποστάρω εδώ καθώς έχει κανά χρόνο που μπαίνω με λογαριασμό εδω και 2-3 που διαβάζω ποστς (συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του '23 που διάβαζα ανελλιπώς τα μεταγραφικά στην εξεταστική μου και στα πλοία των διακοπών). Γράφω πιο πολύ γιατί μου αρέσει το κλίμα που βλέπω εδώ και σε μια προσέγγιση "ενίσχυσης" αυτής της κουλτούρας. Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός, μου αρέσει περισσότερο η μπάλα, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διαβάζω συζητήσεις σε φόρουμ, να ψάχνω παλιά ποστ, να ψαχουλεύω σε αρχεία κλπ. Επίσης μου αρέσει και ο βαθμός προσπάθειας ή όρεξης που βλέπω στα περισσότερα ποστ εδώ. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά σε σχέση με πιο μαζικής συμμετοχής μίντια, όταν γράφονται απόψεις ή σχόλια γιατί ο γράφων θέλει να συνομιλήσει, να εκφραστεί και να έχει μια ειλικρινή συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο εδώ. Καλό και το σιτπόστινγκ αλλά κάπου κουράζει. Από την άλλη αυτή η ολντ σκουλ ιντερνετική ειλικρίνεια και νέρντυ δέσμευση λες και είμαστε όλοι στο γυμνάσιο είναι κάπως καθησυχαστική. Τέλος πάντων ίσως να είπα και πολλά, τα περισσότερα δε σχετίζονται με μπάσκετ. Τα λέμε σε άλλα θρεντς. :D

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Φεβ 13, 2026 8:26 pm

koulis έγραψε:
Καλησπέρα και από μένα, δεν ξέρω αν είθισται ή αν είναι καν εντός κανόνων να ποστάρω εδώ καθώς έχει κανά χρόνο που μπαίνω με λογαριασμό εδω και 2-3 που διαβάζω ποστς (συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του '23 που διάβαζα ανελλιπώς τα μεταγραφικά στην εξεταστική μου και στα πλοία των διακοπών). Γράφω πιο πολύ γιατί μου αρέσει το κλίμα που βλέπω εδώ και σε μια προσέγγιση "ενίσχυσης" αυτής της κουλτούρας. Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός, μου αρέσει περισσότερο η μπάλα, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διαβάζω συζητήσεις σε φόρουμ, να ψάχνω παλιά ποστ, να ψαχουλεύω σε αρχεία κλπ. Επίσης μου αρέσει και ο βαθμός προσπάθειας ή όρεξης που βλέπω στα περισσότερα ποστ εδώ. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά σε σχέση με πιο μαζικής συμμετοχής μίντια, όταν γράφονται απόψεις ή σχόλια γιατί ο γράφων θέλει να συνομιλήσει, να εκφραστεί και να έχει μια ειλικρινή συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο εδώ. Καλό και το σιτπόστινγκ αλλά κάπου κουράζει. Από την άλλη αυτή η ολντ σκουλ ιντερνετική ειλικρίνεια και νέρντυ δέσμευση λες και είμαστε όλοι στο γυμνάσιο είναι κάπως καθησυχαστική. Τέλος πάντων ίσως να είπα και πολλά, τα περισσότερα δε σχετίζονται με μπάσκετ. Τα λέμε σε άλλα θρεντς. :D

Καλώς ήρθες!

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Φεβ 13, 2026 9:18 pm

koulis έγραψε:
Καλώς ήρθες ! Ελπίζω να είσαι γουρλής σήμερα :)

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
DSP

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης

Κυρ Απρ 19, 2026 4:39 pm

Χαιρετώ την κοινότητα!

Αν και παρακολουθώ το forum εδώ και μήνες, μόλις πρόσφατα αποφάσισα να εγγραφώ ως μέλος.

Τα στοιχεία που έχω εκτιμήσει, είναι, αφ'ενός το επίπεδο γνώσεων των συμμετεχόντων, αφ'ετέρου το (κατά κανόνα) πολιτισμένο επίπεδο των συζητήσεων.

Εύχομαι μακροημέρευση, κόντρα στην άποψη που θεωρεί τα forum ως τους δεινόσαυρους του διαδικτύου! :)

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ο Χώρος των Μελών: Προτάσεις - Mπασκετικές Αγγελίες - Συζητήσεις - Αναφορές Προβλημάτων”