Καλωσόρισμα νέων μελών
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που κάνω την πρώτη μου ανάρτηση σ' ένα φόρουμ που πραγματικά τιμά το άθλημα, μένοντας μακριά από τις τοξικότητες που συχνά βλέπουμε στα social. Ως φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα εδώ, που Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί (και όλοι οι άλλοι βέβαια) μπορούν να συζητούν με σεβασμό, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ που μας ενώνει. Τον αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ βλέπω πως δεν υπάρχουν οι ακρότητες που κυκλοφορούν έξω. Οι όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι σ' ένα πνεύμα που δεν το βρίσκεις αλλού. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι έτσι, με αρμονική συνύπαρξη, ωραίες κουβέντες και πάθος μόνο για το παιχνίδι!
Για τα μεταγραφικά της ομάδας θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αλλά περιμένω να ...εγκλιματιστώ!
Για τα μεταγραφικά της ομάδας θέλω να πω κι εγώ τη γνώμη μου, αλλά περιμένω να ...εγκλιματιστώ!
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λές προσπαθούμε όμως, Και σημασία έχει να επικεντρωνόμασττε στο παιχνίδι, στην επιχειρηματολογία και όχι να κρίνουμε τους άλλους για τις απόψεις που έχουν.Leon Man έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:33 pmΚαλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που κάνω την πρώτη μου ανάρτηση σ' ένα φόρουμ που πραγματικά τιμά το άθλημα, μένοντας μακριά από τις τοξικότητες που συχνά βλέπουμε στα social. Ως φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα εδώ, που Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί (και όλοι οι άλλοι βέβαια) μπορούν να συζητούν με σεβασμό, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ που μας ενώνει. Τον αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ βλέπω πως δεν υπάρχουν οι ακρότητες που κυκλοφορούν έξω. Οι όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι σ' ένα πνεύμα που δεν το βρίσκεις αλλού. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι έτσι, με αρμονική συνύπαρξη, ωραίες κουβέντες και πάθος μόνο για το παιχνίδι!
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Φυσικά και ισχύουν.....τα φόρουμ είναι εντελώς παρωχημένα εδώ και χρόνια, για να είμαστε ζωντανοί κάτι σημαίνειConan1982 έγραψε: ↑Κυρ Νοέμ 16, 2025 6:08 pmΚαλώς ήρθες και καλά ποσταρίσματα. Δεν ξέρω αν ισχύουν όσα λές προσπαθούμε όμως, Και σημασία έχει να επικεντρωνόμασττε στο παιχνίδι, στην επιχειρηματολογία και όχι να κρίνουμε τους άλλους για τις απόψεις που έχουν.Leon Man έγραψε: ↑Σάβ Νοέμ 15, 2025 9:33 pmΚαλησπέρα σε όλους! Χαίρομαι πολύ που κάνω την πρώτη μου ανάρτηση σ' ένα φόρουμ που πραγματικά τιμά το άθλημα, μένοντας μακριά από τις τοξικότητες που συχνά βλέπουμε στα social. Ως φίλος του Ολυμπιακού, εκτιμώ ιδιαίτερα την ατμόσφαιρα εδώ, που Ολυμπιακοί και Παναθηναϊκοί (και όλοι οι άλλοι βέβαια) μπορούν να συζητούν με σεβασμό, χιούμορ και αγάπη για το μπάσκετ που μας ενώνει. Τον αρκετό καιρό που σας παρακολουθώ βλέπω πως δεν υπάρχουν οι ακρότητες που κυκλοφορούν έξω. Οι όποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις είναι σ' ένα πνεύμα που δεν το βρίσκεις αλλού. Εύχομαι να συνεχίσουμε όλοι έτσι, με αρμονική συνύπαρξη, ωραίες κουβέντες και πάθος μόνο για το παιχνίδι!
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς όρισες. Αγαπώ πολύ τα φόρουμ, ειδικά αυτό βέβαια αν η θεματολογία με ενδιαφέρει, όπως το μπάσκετ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παρωχημένο. Είναι κάτι υπέροχο και κλασικό. Εγώ είμαι ο kite26, λένε ότι αλλάζω εύκολα άποψη, όλα κατά βάθος είμαι σταθερός (δε με παίρνει ο άνεμος:) και είμαι αφοσιωμένος Ολυμπιακός).Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 1:47 pmΚαλησπέρα σας!
Μετά από πολύ καιρό που επισκέπτομαι το φόρουμ, ήρθε η ώρα που αποφάσισα να εγγραφώ κι εγώ!
Μ'αρέσει πολύ το ρετρό στιλ που διατηρείται εδώ, αλλά και το γεγονός ότι οι συζητήσεις συνήθως γίνονται κόσμια. Καλή επιτυχία στις ομάδες μας!![]()
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα, kite! Καλώς σας βρήκα!kite26 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 17, 2025 2:46 pm
Καλώς όρισες. Αγαπώ πολύ τα φόρουμ, ειδικά αυτό βέβαια αν η θεματολογία με ενδιαφέρει, όπως το μπάσκετ. Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παρωχημένο. Είναι κάτι υπέροχο και κλασικό. Εγώ είμαι ο kite26, λένε ότι αλλάζω εύκολα άποψη, όλα κατά βάθος είμαι σταθερός (δε με παίρνει ο άνεμος:) και είμαι αφοσιωμένος Ολυμπιακός).
Συμφωνώ απόλυτα για τα φόρουμ, θα προσθέσω και τα μπλογκ που αργο(;)πεθαίνουν, δυστυχώς
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
- koulis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλησπέρα και από μένα, δεν ξέρω αν είθισται ή αν είναι καν εντός κανόνων να ποστάρω εδώ καθώς έχει κανά χρόνο που μπαίνω με λογαριασμό εδω και 2-3 που διαβάζω ποστς (συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του '23 που διάβαζα ανελλιπώς τα μεταγραφικά στην εξεταστική μου και στα πλοία των διακοπών). Γράφω πιο πολύ γιατί μου αρέσει το κλίμα που βλέπω εδώ και σε μια προσέγγιση "ενίσχυσης" αυτής της κουλτούρας. Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός, μου αρέσει περισσότερο η μπάλα, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διαβάζω συζητήσεις σε φόρουμ, να ψάχνω παλιά ποστ, να ψαχουλεύω σε αρχεία κλπ. Επίσης μου αρέσει και ο βαθμός προσπάθειας ή όρεξης που βλέπω στα περισσότερα ποστ εδώ. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά σε σχέση με πιο μαζικής συμμετοχής μίντια, όταν γράφονται απόψεις ή σχόλια γιατί ο γράφων θέλει να συνομιλήσει, να εκφραστεί και να έχει μια ειλικρινή συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο εδώ. Καλό και το σιτπόστινγκ αλλά κάπου κουράζει. Από την άλλη αυτή η ολντ σκουλ ιντερνετική ειλικρίνεια και νέρντυ δέσμευση λες και είμαστε όλοι στο γυμνάσιο είναι κάπως καθησυχαστική. Τέλος πάντων ίσως να είπα και πολλά, τα περισσότερα δε σχετίζονται με μπάσκετ. Τα λέμε σε άλλα θρεντς. 
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
koulis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 8:22 pmΚαλησπέρα και από μένα, δεν ξέρω αν είθισται ή αν είναι καν εντός κανόνων να ποστάρω εδώ καθώς έχει κανά χρόνο που μπαίνω με λογαριασμό εδω και 2-3 που διαβάζω ποστς (συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του '23 που διάβαζα ανελλιπώς τα μεταγραφικά στην εξεταστική μου και στα πλοία των διακοπών). Γράφω πιο πολύ γιατί μου αρέσει το κλίμα που βλέπω εδώ και σε μια προσέγγιση "ενίσχυσης" αυτής της κουλτούρας. Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός, μου αρέσει περισσότερο η μπάλα, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διαβάζω συζητήσεις σε φόρουμ, να ψάχνω παλιά ποστ, να ψαχουλεύω σε αρχεία κλπ. Επίσης μου αρέσει και ο βαθμός προσπάθειας ή όρεξης που βλέπω στα περισσότερα ποστ εδώ. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά σε σχέση με πιο μαζικής συμμετοχής μίντια, όταν γράφονται απόψεις ή σχόλια γιατί ο γράφων θέλει να συνομιλήσει, να εκφραστεί και να έχει μια ειλικρινή συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο εδώ. Καλό και το σιτπόστινγκ αλλά κάπου κουράζει. Από την άλλη αυτή η ολντ σκουλ ιντερνετική ειλικρίνεια και νέρντυ δέσμευση λες και είμαστε όλοι στο γυμνάσιο είναι κάπως καθησυχαστική. Τέλος πάντων ίσως να είπα και πολλά, τα περισσότερα δε σχετίζονται με μπάσκετ. Τα λέμε σε άλλα θρεντς.![]()
Καλώς ήρθες!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλώς ήρθες ! Ελπίζω να είσαι γουρλής σήμεραkoulis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 13, 2026 8:22 pmΚαλησπέρα και από μένα, δεν ξέρω αν είθισται ή αν είναι καν εντός κανόνων να ποστάρω εδώ καθώς έχει κανά χρόνο που μπαίνω με λογαριασμό εδω και 2-3 που διαβάζω ποστς (συγκεκριμένα από το καλοκαίρι του '23 που διάβαζα ανελλιπώς τα μεταγραφικά στην εξεταστική μου και στα πλοία των διακοπών). Γράφω πιο πολύ γιατί μου αρέσει το κλίμα που βλέπω εδώ και σε μια προσέγγιση "ενίσχυσης" αυτής της κουλτούρας. Προσωπικά δεν είμαι μπασκετικός, μου αρέσει περισσότερο η μπάλα, αλλά με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να διαβάζω συζητήσεις σε φόρουμ, να ψάχνω παλιά ποστ, να ψαχουλεύω σε αρχεία κλπ. Επίσης μου αρέσει και ο βαθμός προσπάθειας ή όρεξης που βλέπω στα περισσότερα ποστ εδώ. Είναι μεγάλη η ποιοτική διαφορά σε σχέση με πιο μαζικής συμμετοχής μίντια, όταν γράφονται απόψεις ή σχόλια γιατί ο γράφων θέλει να συνομιλήσει, να εκφραστεί και να έχει μια ειλικρινή συνεισφορά στο δημόσιο διάλογο εδώ. Καλό και το σιτπόστινγκ αλλά κάπου κουράζει. Από την άλλη αυτή η ολντ σκουλ ιντερνετική ειλικρίνεια και νέρντυ δέσμευση λες και είμαστε όλοι στο γυμνάσιο είναι κάπως καθησυχαστική. Τέλος πάντων ίσως να είπα και πολλά, τα περισσότερα δε σχετίζονται με μπάσκετ. Τα λέμε σε άλλα θρεντς.![]()
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- DSP

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan, Bird, Γκάλης
- Προειδοποιήσεις:
0
Χαιρετώ την κοινότητα!
Αν και παρακολουθώ το forum εδώ και μήνες, μόλις πρόσφατα αποφάσισα να εγγραφώ ως μέλος.
Τα στοιχεία που έχω εκτιμήσει, είναι, αφ'ενός το επίπεδο γνώσεων των συμμετεχόντων, αφ'ετέρου το (κατά κανόνα) πολιτισμένο επίπεδο των συζητήσεων.
Εύχομαι μακροημέρευση, κόντρα στην άποψη που θεωρεί τα forum ως τους δεινόσαυρους του διαδικτύου!
Αν και παρακολουθώ το forum εδώ και μήνες, μόλις πρόσφατα αποφάσισα να εγγραφώ ως μέλος.
Τα στοιχεία που έχω εκτιμήσει, είναι, αφ'ενός το επίπεδο γνώσεων των συμμετεχόντων, αφ'ετέρου το (κατά κανόνα) πολιτισμένο επίπεδο των συζητήσεων.
Εύχομαι μακροημέρευση, κόντρα στην άποψη που θεωρεί τα forum ως τους δεινόσαυρους του διαδικτύου!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο