Επανέρχεσαι με 2ο προκλητικό ποστ, δείξε μας αντίστοιχο ποστ σου με τον μπαρτζωκα στο ντουμπαι..modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 amΓια παίκτες και προπονητές ΟΚ θα είναι αστεία η ποινή.
Αλλά για τα ξύλο και τα μπουκάλια της φυσούσας πρέπει να πέσει βαριά καμπάνα .... Αλλιώς ότι σπείρεις θα θερίσεις ...
Προσωπικά είμαι της άποψης για βαριες ποινές στους παίκτες και στους προπονητές σε τέτοια περιστατικά ... ενώ για είσοδο φιλάθλων, μπουκάλια και συμπλοκές είμαι της άποψης να υπάρξει καταδικαστική ποινή (πχ 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων) ... Προφανώς και ζω στον κόσμο μου ...
Euroleague 28η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Fenerbahce Beko Istanbul(13/2, 21:15)
Συντονιστής: Captains
- MichaelKoch

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
1
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Οσμαν αποκτήθηκε για να καλύψει τις αδυναμίες στο σετ παιχνίδι όχι για να βοηθήσει σε αυτό. Ο Κόουτς το έχει για να τρέχει γρήγορα στο τρανζίσιον μετά από αμυντικά ριμπάουντ, και είναι ο καλύτερος στη θέση του στην λίγκα σε αυτό τον τομέα. Δυστυχώς μετά τον τραυματισμό δεν έχει επιστρέψει στα στάνταρ του.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:51 amΚάποιος σχετικότερος από εμένα με το άθλημα, μπορεί να περιγράψει συνοπτικά τι μας προσφέρει ο Οσμάν σε συνθήκες σετ παιχνιδιού;
Ελπίζω να μειωθεί αρκετά ο χρόνος του με την έλευση του NHD.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι σχετικότερος από σένα αλλά τα δύο μου σεντς:Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:51 amΚάποιος σχετικότερος από εμένα με το άθλημα, μπορεί να περιγράψει συνοπτικά τι μας προσφέρει ο Οσμάν σε συνθήκες σετ παιχνιδιού;
Ίσως ήδη ξέρεις τις «αρετές» του Οσμαν σαν παίκτη γενικά οπότε θα το αφήσω στην άκρη και θα πω μόνο για το σετ παιχνίδι. Ο Οσμαν κατ’αρχας ήταν/είναι role player και ως τέτοιος πρέπει να χρησιμοποιείται. Αν μπορεί να παίζει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστές που θα πάρουν μια καλή απόφαση να του δώσουν να χτυπήσει στο close out είναι πολύ χρήσιμος. Έχει και οκ τρίποντο. Κατά τα άλλα δεν το έχει δημιουργικά με τίποτα ο μπαγάσας, όταν αποφασίσει να ορμήσει έχει τελειώσει η επίθεση.

- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν μπορεί οπότε να βαράει ακατέβατα 30λεπτα...Ο κόουτς έχει, ωστόσο, παροπλίσει και τον έτερο ικανότατο στο τρανζίσιον (κι όχι μόνο) παίχτη, τον Σορτς. Θα μου πεις, πάρε πρώτα τα αμυντικά ριμπάουντ κι ύστερα το βλέπουμε και το τρανζίσιον...kein έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:05 pmO Οσμαν αποκτήθηκε για να καλύψει τις αδυναμίες στο σετ παιχνίδι όχι για να βοηθήσει σε αυτό. Ο Κόουτς το έχει για να τρέχει γρήγορα στο τρανζίσιον μετά από αμυντικά ριμπάουντ, και είναι ο καλύτερος στη θέση του στην λίγκα σε αυτό τον τομέα. Δυστυχώς μετά τον τραυματισμό δεν έχει επιστρέψει στα στάνταρ του.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:51 amΚάποιος σχετικότερος από εμένα με το άθλημα, μπορεί να περιγράψει συνοπτικά τι μας προσφέρει ο Οσμάν σε συνθήκες σετ παιχνιδιού;
Προσωπικά θα ήθελα να αλλάζαμε τον Οσμάν με κάποιον πληρέστερο στη θέση του,. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Ίσως το καλοκαίρι, αν δεν συνεχίσουμε με τον Αταμάν στον πάγκο.
Συμφωνώ απόλυτα. Είναι όντως ένας πολύ καλός ρολίστας.nikolas_asteri έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:09 pm
Δεν είμαι σχετικότερος από σένα αλλά τα δύο μου σεντς:
Ίσως ήδη ξέρεις τις «αρετές» του Οσμαν σαν παίκτη γενικά οπότε θα το αφήσω στην άκρη και θα πω μόνο για το σετ παιχνίδι. Ο Οσμαν κατ’αρχας ήταν/είναι role player και ως τέτοιος πρέπει να χρησιμοποιείται. Αν μπορεί να παίζει σε μια ομάδα με πρωταγωνιστές που θα πάρουν μια καλή απόφαση να του δώσουν να χτυπήσει στο close out είναι πολύ χρήσιμος. Έχει και οκ τρίποντο. Κατά τα άλλα δεν το έχει δημιουργικά με τίποτα ο μπαγάσας, όταν αποφασίσει να ορμήσει έχει τελειώσει η επίθεση.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
ρε αδερφε δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα αλλο πραγμα ο μπαρτζωκας κι ο λεσσορ (που στην τελικη οσο κι αν τους αγαπαμε σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι εδω) κι αλλο η εικονα ενος γηπεδου να πεταει μπουκαλια στους παικτες στη φυσουνα ,ιδιαιτερα οταν σε αυτο το γηπεδο θα γινει το φαιναλ φορ , επρεπε να το χειριστουν διαφορετικα οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ,οσο και εκνευριστικο να ηταν αυτο που εκανε ο Μπολντγουιν (που για να πω την αληθεια μου ηταν αντιπαθης ακομα και τοτε που επιαζε σε εμας)MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:58 amΕπανέρχεσαι με 2ο προκλητικό ποστ, δείξε μας αντίστοιχο ποστ σου με τον μπαρτζωκα στο ντουμπαι..modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 am
Για παίκτες και προπονητές ΟΚ θα είναι αστεία η ποινή.
Αλλά για τα ξύλο και τα μπουκάλια της φυσούσας πρέπει να πέσει βαριά καμπάνα .... Αλλιώς ότι σπείρεις θα θερίσεις ...
Προσωπικά είμαι της άποψης για βαριες ποινές στους παίκτες και στους προπονητές σε τέτοια περιστατικά ... ενώ για είσοδο φιλάθλων, μπουκάλια και συμπλοκές είμαι της άποψης να υπάρξει καταδικαστική ποινή (πχ 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων) ... Προφανώς και ζω στον κόσμο μου ...
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Οσμαν είναι ελίτ παίχτης στην λίγκα, μην τα ισοπεδώνουμε όλα, αυτός και ο Σλουκας μας κουβάλησαν από την αρχή της σεζόν. Τραυματίστηκε και δεν εχει βρει ακόμα ρυθμό, άλλα έχει ποιότητα και θα το βρει, θα τον βοηθήσει και η παρουσία του NHD.Αλέξανδρος Τ. έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:10 pmΔεν μπορεί οπότε να βαράει ακατέβατα 30λεπτα...Ο κόουτς έχει, ωστόσο, παροπλίσει και τον έτερο ικανότατο στο τρανζίσιον (κι όχι μόνο) παίχτη, τον Σορτς. Θα μου πεις, πάρε πρώτα τα αμυντικά ριμπάουντ κι ύστερα το βλέπουμε και το τρανζίσιον...kein έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:05 pm
O Οσμαν αποκτήθηκε για να καλύψει τις αδυναμίες στο σετ παιχνίδι όχι για να βοηθήσει σε αυτό. Ο Κόουτς το έχει για να τρέχει γρήγορα στο τρανζίσιον μετά από αμυντικά ριμπάουντ, και είναι ο καλύτερος στη θέση του στην λίγκα σε αυτό τον τομέα. Δυστυχώς μετά τον τραυματισμό δεν έχει επιστρέψει στα στάνταρ του.
Προσωπικά θα ήθελα να αλλάζαμε τον Οσμάν με κάποιον πληρέστερο στη θέση του,. Τέτοια ώρα, τέτοια λόγια. Ίσως το καλοκαίρι, αν δεν συνεχίσουμε με τον Αταμάν στον πάγκο.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ησουν παρόντας στην φυσουνα χθες και ειδες ξυλο και μπουκαλια?Ρωταω γιατι δεν υπαρχει καποιο τετοιο πλανο/βιντεο,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κατι που ειδα πολλα βιντεο που κυκλοφορουν.Μονο κατι σπρωξιδια εγιναν και στο κεντρο μετα την προκλητικη κινηση του Μπαλντουιν να παει επειδικτικα στο κεντρο να κανει το Μ'Μπαπε με τα χερια σταυρωμενα,και κατα την αποχωρηση παλι μια μανουρα επειδη ειχαν περικυκλωθει απο κοσμο και τους γνωστους σαματατζηδες.modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 amΓια παίκτες και προπονητές ΟΚ θα είναι αστεία η ποινή.
Αν εχεις καποια ντοκουμεντα με χαρα να τα μοιραστεις μαζι μας να δουμε τι εγινε!
-
modernam

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτά που γράφω, αυτά πιστεύω.MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:58 amΕπανέρχεσαι με 2ο προκλητικό ποστ, δείξε μας αντίστοιχο ποστ σου με τον μπαρτζωκα στο ντουμπαι..modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 am
Από πού και ως που, για την άποψη μου πρέπει να έχω προηγούμενη αναφορα;
Είναι προφανές για εμένα το ποιο στρατόπεδο ευνοείται (και άρα επιδιώκει) τις ακραίες συμπεριφορές.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Μπιμπεροβιτς λες; Καλα αυτος απο ταλεντο απλετο αλλα μυαλο κουκουτσι. Αυτο που ειπεMichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:57 amΟι προκλητικές και υποτιμητικές δηλώσεις του Ταρικ προς τον Ντεϊβις, πως δεν άξιζε το MVPF4 (ας έβγαινε να το πει όταν έγινε).. και η συμπεριφορά του Μπολντουιν, μπορούσε απλά να πανηγυρίσει με τους δικούς του , χωρίς να κάνει το σόου για να προκαλέσει, πιστεύω θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την ομάδα στη συνέχεια, και ελπίζω να ξυπνήσουν και κάποιοι να γυαλίζει το μάτι τους, όπως την πρώτη χρονιά του Αταμάν.
Αυτές οι ήττες, είναι καλύτερα να γίνονται τώρα.. ο Σαρούνας δεν έχει κερδίσει ποτέ με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ, στατιστικώς θα γινόταν κάποια στιγμή, καλύτερα τώρα..παρά στο F4.
παντως είναι η γενικη κοινη γνωμη οτι το περσινο Mvp του φαιναλ φορ θα επρεπε νατο παρει ο Χολ αλλα το πηρε ο καλυτερος παίκτης της ομαδα(εχει συμβει ξανα στο παρελθον, σπανουλης αντι Παπανικολαυ πχ).Αλλα με τι λογικη το λεει ενας παίκτης εκεινης της ομαδας λιγες μερες μετα αφοτου ο παικτης επελεξε αλλη ομαδα δεν ξερω πραγματικα σε τι αποσκοπει. Δεν μειωνεις ετσι απλα εναν πρωην συμπαικτη σου γιατι διαλεξε αλλο εργασιακο περιβαλλον
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς υπάρχουν και διάφορα βιντεάκια με σπρωξίδια, μπουκάλια, Νέστωρες και τα σχετικά στη φυσούνα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:16 pmΗσουν παρόντας στην φυσουνα χθες και ειδες ξυλο και μπουκαλια?Ρωταω γιατι δεν υπαρχει καποιο τετοιο πλανο/βιντεο,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κατι που ειδα πολλα βιντεο που κυκλοφορουν.Μονο κατι σπρωξιδια εγιναν και στο κεντρο μετα την προκλητικη κινηση του Μπαλντουιν να παει επειδικτικα στο κεντρο να κανει το Μ'Μπαπε με τα χερια σταυρωμενα,και κατα την αποχωρηση παλι μια μανουρα επειδη ειχαν περικυκλωθει απο κοσμο και τους γνωστους σαματατζηδες.modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 am
Αν εχεις καποια ντοκουμεντα με χαρα να τα μοιραστεις μαζι μας να δουμε τι εγινε!
Ενδεικτικά εδώ.
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... n-esproxe/
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να πει «ναι καλά έκανε η κερκίδα». Είναι σαφώς προβληματική η συμπεριφορά και πρέπει να τιμωρηθεί. Αν θέλεις την γνώμη μου όμως, πρέπει να τιμωρούνται πρόσωπα και όχι η ομάδα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:13 pmρε αδερφε δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα αλλο πραγμα ο μπαρτζωκας κι ο λεσσορ (που στην τελικη οσο κι αν τους αγαπαμε σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι εδω) κι αλλο η εικονα ενος γηπεδου να πεταει μπουκαλια στους παικτες στη φυσουνα ,ιδιαιτερα οταν σε αυτο το γηπεδο θα γινει το φαιναλ φορ , επρεπε να το χειριστουν διαφορετικα οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ,οσο και εκνευριστικο να ηταν αυτο που εκανε ο Μπολντγουιν (που για να πω την αληθεια μου ηταν αντιπαθης ακομα και τοτε που επιαζε σε εμας)
Επίσης συμφωνώ (να πετάξω και λίγο τυράκι στον manhac εδώ που θα με ψάχνει πάλι) ότι δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε επιχειρηματολογία «ναι αλλά για τη Μαρφίν δεν λέτε». Πρέπει να συζητάμε το θέμα που έχει τεθεί προς συζήτηση. Όμως αυτό ισχύει όταν υπάρχει μια βάση και οι συνομιλητές έχουν όντως πρόθεση να συζητήσουν, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ.

-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτο δεν ειναι προκλητικό ποστ θα επρεπε ναειναι η κοινη λογικη. Για μενα Αταμαν και Μπαρτζωκας θα επρεπε να πληρωσουν οχι 5-10 χιλιαρικα αλλα 150 για δυσφήμιση του αθληματος. Το ιδιο ισχυει και για τους παικτες. Μπορει το ΝΒΑ να ειναι φρου φρου και αρωματα αλλα σε αυτο δεν σηκωνουν μυγα στο σπαθι τους. Δεν θα εκλιψουν αυτα τα καραγκιοζιλικια που βλεπουμε ιδιαιτερα απο τις δικες μας ομαδες (δυστυχως) αν δεν αλλαξει αυτο και οι τιμωριες ειναι αυστηροτερες.MichaelKoch έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:58 amΕπανέρχεσαι με 2ο προκλητικό ποστ, δείξε μας αντίστοιχο ποστ σου με τον μπαρτζωκα στο ντουμπαι..modernam έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 11:53 am
Εγω παντως δεν βλεπω γιατι μετα απο ενα τετοιο σχολιο χανουμε την ουσια κα κοιταμε με οπαδικα γυαλια και ας υπαρχει οντως και οπαδικη σκοπιμοτητα απο αυτο που το γραφει
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
A sport 24 όλως τυχαίως,δεν μπαινω στο «αντικειμενικο» ερυθρόλευκο αυτο σαιτ.Οντως 2 τυποι αδειασαν τα μπουκαλια με το νερο τους πανω στον Μπαλντουιν ο οποίος προκάλεσε για δευτερη φορα με κινήσεις φεύγοντας για τη φυσούνα.Ξυλο παντως δεν υπαρχει πουθενα.pan24 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:23 pmΔυστυχώς υπάρχουν και διάφορα βιντεάκια με σπρωξίδια, μπουκάλια, Νέστωρες και τα σχετικά στη φυσούνα.j-kidd13 έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 14, 2026 12:16 pm
Ησουν παρόντας στην φυσουνα χθες και ειδες ξυλο και μπουκαλια?Ρωταω γιατι δεν υπαρχει καποιο τετοιο πλανο/βιντεο,τουλαχιστον εγω δεν εχω δει κατι που ειδα πολλα βιντεο που κυκλοφορουν.Μονο κατι σπρωξιδια εγιναν και στο κεντρο μετα την προκλητικη κινηση του Μπαλντουιν να παει επειδικτικα στο κεντρο να κανει το Μ'Μπαπε με τα χερια σταυρωμενα,και κατα την αποχωρηση παλι μια μανουρα επειδη ειχαν περικυκλωθει απο κοσμο και τους γνωστους σαματατζηδες.
Ενδεικτικά εδώ.
https://www.sport24.gr/basket/euroleagu ... n-esproxe/
Αστέρη δεν μας τα λες καλά. Για το περιστατικό του Λεσορτ συζητάμε, τι σχέση εχει η ποινή στο Μπαρτζώκα. Εκτός αν θεωρείς κάθε φορά που σχολιάζουμε ένα γεγονός να παραθέτουμε της ποινές που έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια στην ευρωλίγκα. Να γραφεις πχ κάτι για τους Αγγελόπουλους και εγώ να σου λεω ναι μεν αλλα ο DPG κάνει χειρότερα. Ελπίζω να με πιάνεις.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο