Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:11 pm

pan24 έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 9:55 pm
Slow horses 7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 9:49 pm

Βρε ροστεράρα έχουνε……απλά εφέτος ο Άταμαν είναι αλλού για αλλού μέχρι στιγμής και επιπλέον δεν έχουνε βρει τρόπο να κλείδώσουν τον κυκλοθυμικό σε ένα σκοτεινό θάλαμο να τους αφήσει επιτέλους ήσυχους!!! Η ομάδα τους χρειάζεται ηρεμία και ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ………ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ποιοτικότερα ρόστερ της Ευρωλίγκας!!! Απλά έχει από τα χειρότερα crisis and damage control διοικητικά επιτελεία, ίσως σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα ( με μοναδικό ερωτηματικό τον Γιανάϊ της Χάποελ)!!!
Το ρόστερ είναι ποιοτικό αλλά έχει και κάτι ορθάνοιχτες τρύπες.

Λένε από πάντα ότι δε πετυχαίνεις τίποτα χωρίς άσσο και 5.
Εμείς στο 1 είμαστε καλά από τύχη, επειδή ο Σλούκας παίζει καλύτερα από ότι θα περίμενε ο οποιοσδήποτε σε αυτή την ηλικία. Η επιλογή Σορτς που θα ήταν κανονικά ο βασικός για φέτος τουλάχιστον φαίνεται να έχει αποτύχει.

Στο 5 δεν υπάρχει καν αυτό. Έχει 3 2-3ους και κανέναν βασικό.

Οπότε υπάρχουν αυτά, βάλε και την διαχείριση Αταμάν, την διαχείριση ΔΠΓ και βλέπεις αυτό που βλέπουμε.
Συγγνώμη αλλά υπάρχει ομάδα πιο ποιοτική από εσάς στον άσσο??? Ρε φίλε μου, μην με τρελαίνεις, αλλά οκ…….οπως νομίζετε!!! Να ξέρεις πάντως πως ούτε και τα πεντάρια σας είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ κακά όπως νομίζετε!!!Απλά είναι ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΑ στο μπάσκετ του Άταμαν που εφέτος είναι γεγονός πως τα έχει κάνει μαντάρα!!! Όμως τέλη Φλεβάρη έχουμε και επειδή είμαι χρόνια σε αυτό το κολοάθλημα και……εκτιμώ μεγαλύτερος από εσένα σε ηλικία, νθ σου θυμίσω ότι πριν περίπου 30 χρόνια έχανα ως Ολυμπιακός Γενάρη μήνα από έναν σύλλογο που ονομάζονταν ΒΑΟ Θεσσαλονίκης………μετά από Τρεις και μισό μήνες, έκανα το τρέμπλ!!!!
Με Εκτίμηση και ……..σας συνιστώ ηρεμία!

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:12 pm

Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά που λέτε είναι υπερβολές, γιατί δυστυχώς είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων. Και επειδή δε συμμερίζομαι τις απόψεις σας, σας καληνυχτίζω.

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:20 pm

BillyPao έγραψε:
Εγώ νομίζω ότι όλα αυτά που λέτε είναι υπερβολές, γιατί δυστυχώς είμαστε λαός της υπερβολής και των άκρων. Και επειδή δε συμμερίζομαι τις απόψεις σας, σας καληνυχτίζω.
Ε, ισχύει. Πώς κάνουν έτσι; Φαντάσου και να χάναμε από τον τελευταίο της κατάταξης με 100ρα στην έδρα μας, Ναν παρόντος!
Καληνύχτα!

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:22 pm

Καληνύχτα Μπίλι και όνειρα γλυκά και μακάρι να αλλάξουν όλα και να ανέβει η ομάδα με τον Αταμαν και να γυαλίσει το μάτι των παιχτών και με πάθος να διεκδικούν την νίκη., να γίνουμε ο προπέρσινος διψασμένος και και παθιασμένος Παναθηναϊκός που δεν βλέπει μπροστά του κανένα αντίπαλο να τον σταματά.Ειθε τα 2 μεγάλα πνεύματα (με τα καλά τους και τα κακά τους) του προέδρου και του προπονητή να "συμπλευσουν "ώστε να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι τον Μάιο στο Οακα. 🙏☘️👍

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:24 pm

Slow horses 7 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Εμείς στο 1 είμαστε καλά από τύχη, επειδή ο Σλούκας παίζει καλύτερα από ότι θα περίμενε ο οποιοσδήποτε σε αυτή την ηλικία. Η επιλογή Σορτς που θα ήταν κανονικά ο βασικός για φέτος τουλάχιστον φαίνεται να έχει αποτύχει.

Οπότε υπάρχουν αυτά, βάλε και την διαχείριση Αταμάν, την διαχείριση ΔΠΓ και βλέπεις αυτό που βλέπουμε.
Συγγνώμη αλλά υπάρχει ομάδα πιο ποιοτική από εσάς στον άσσο??? Ρε φίλε μου, μην με τρελαίνεις, αλλά οκ…….οπως νομίζετε!!! Να ξέρεις πάντως πως ούτε και τα πεντάρια σας είναι ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ κακά όπως νομίζετε!!!Απλά είναι ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΑ στο μπάσκετ του Άταμαν που εφέτος είναι γεγονός πως τα έχει κάνει μαντάρα!!! Όμως τέλη Φλεβάρη έχουμε και επειδή είμαι χρόνια σε αυτό το κολοάθλημα και……εκτιμώ μεγαλύτερος από εσένα σε ηλικία, νθ σου θυμίσω ότι πριν περίπου 30 χρόνια έχανα ως Ολυμπιακός Γενάρη μήνα από έναν σύλλογο που ονομάζονταν ΒΑΟ Θεσσαλονίκης………μετά από Τρεις και μισό μήνες, έκανα το τρέμπλ!!!!
Ποιότητα υπάρχει αλλά πρέπει να είναι συμβατοί με το μπάσκετ του προπονητή όπως λες αλλά και συμβατοί μεταξύ τους.

Ο Σορτς πχ φαίνεται να μη μπορεί να αποδώσει στο επίπεδο που θέλουμε παίζοντας το μπάσκετ που παίζουμε και σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουμε.

Μπορεί ξέρω γω αν ήταν σε 5αδες με Γκραντ και Γουόρντ να έπαιζε καλύτερα αλλά δεν είναι αυτούς έχουμε.

Το ίδιο και τα 5αρια, συμφωνώ ότι αν παίζαμε κάπως αλλιώς δεν θα φαίνονταν τόσο κακοί στην άμυνα πιθανώς.
Όμως αυτό παίζουμε και δεν υπάρχει ο χρόνος σε 2 μήνες να παίξουμε κάτι διαφορετικό από ότι παίζουμε όλη τη χρονιά.

Η κατάσταση θεωρώ μπορεί να γυρίσει αλλά είναι σε οριακό σημείο. Τελευταία ευκαιρία βλέπω το κύπελλο, αν χαθεί και ενώ έχουν προηγηθεί όλα αυτά βλέπω να μπαίνουμε οριστικά στον δρόμο χωρίς επιστροφή για φέτος λόγω ψυχολογίας και όποιας άλλης αντίδρασης μπορεί να προκύψει.

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:25 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Ε, ισχύει. Πώς κάνουν έτσι; Φαντάσου και να χάναμε από τον τελευταίο της κατάταξης με 100ρα στην έδρα μας, Ναν παρόντος!
Καληνύχτα!
Η ήττα μου είναι αδιάφορη από τη στιγμή που δε κρίνει κάτι, και προφανώς δε σημαίνει πως ο Κολοσσός είναι καλύτερη ομάδα από μας.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:30 pm

Μεγάλο πνεύμα ο δπγ?

.... :lol:

Πάω να δω γιουροβιζιον

t0ny3

Honorary
Reactions:

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:31 pm

BillyPao έγραψε:
Αλέξανδρος Τ. έγραψε:

Καληνύχτα!
Η ήττα μου είναι αδιάφορη από τη στιγμή που δε κρίνει κάτι, και προφανώς δε σημαίνει πως ο Κολοσσός είναι καλύτερη ομάδα από μας.
Το ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή χάνει και από τον τελευταίο της ΕΣΚΑΝΑ με το βασικό της ρόστερ δε σου λέει τίποτα; Ούτε εμένα μου λέει τίποτα ήττα. Στέκομαι στην εμφάνιση και στην νοοτροπία όπως και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας εδώ και 1,5 μήνα. Πέρυσι κάναμε ένα δεκάλεπτο και καθαρίζαμε μαύρα τα παιχνίδια. Ούτε πέρυσι παίζαμε καλά. Ηττες μπορείς να κάνεις πόσο μάλλον με το απαιτητικό πρόγραμμα. Το θέμα ει ΑΚ ότι η ομάδα δεν έχει διάθεση κίνητρο όρεξη ψυχολογία. Αν θεωρείς ότι γινόμαστε υπερβολικοί και πως δεν είναι άρρωστη η ομάδα ή πως ο Αταμάν δείχνει αδιάφορος και δεν εμπνέει μάλλον τότε βλέπεις κάτι που εμείς δε βλέπουμε. Ξαφνικά η ομάδα δεν μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να παίξει μπάσκετ όταν θελήσει. Δεν είναι 2Κ.

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:34 pm

t0ny3 έγραψε:
Κυρ Φεβ 15, 2026 11:31 pm
BillyPao έγραψε:

Το ότι η ομάδα αυτή τη στιγμή χάνει και από τον τελευταίο της ΕΣΚΑΝΑ με το βασικό της ρόστερ δε σου λέει τίποτα; Ούτε εμένα μου λέει τίποτα ήττα. Στέκομαι στην εμφάνιση και στην νοοτροπία όπως και στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας εδώ και 1,5 μήνα. Πέρυσι κάναμε ένα δεκάλεπτο και καθαρίζαμε μαύρα τα παιχνίδια. Ούτε πέρυσι παίζαμε καλά. Ηττες μπορείς να κάνεις πόσο μάλλον με το απαιτητικό πρόγραμμα. Το θέμα ει ΑΚ ότι η ομάδα δεν έχει διάθεση κίνητρο όρεξη ψυχολογία. Αν θεωρείς ότι γινόμαστε υπερβολικοί και πως δεν είναι άρρωστη η ομάδα ή πως ο Αταμάν δείχνει αδιάφορος και δεν εμπνέει μάλλον τότε βλέπεις κάτι που εμείς δε βλέπουμε. Ξαφνικά η ομάδα δεν μπορεί να πατήσει ένα κουμπί και να παίξει μπάσκετ όταν θελήσει. Δεν είναι 2Κ.
Το "αδιάφορος" είναι δική σου άποψη, το να μη σου έρχονται τα αποτελέσματα όπως τα θέλεις δε σημαίνει ότι ο προπονητής είναι αδιάφορος. "Μαγικά κουμπιά" όντως δεν υπάρχουν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για βελτίωση. Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι η ομάδα θα βγάλει αντίδραση όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:43 pm

Tο θέμα δεν είναι να βγάλει αντίδραση. Αυτό ίσως και να γίνει αλλά η αντίδραση αν δεν υπάρχει βελτίωση είναι παροδική κατάσταση
Και δυστυχώς βελτίωση δεν υπάρχει, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Στη περίοδο που μπαίνουμε στη τελική ευθεία και οι ομάδες φορμαρονται εμείς χειροτερευουμε.Και συν τοις άλλοις πλέον φαίνεται πως το εσωτερικό της ομάδας είναι ένα μ@€ρδ€()ο με την ευθύνη πρωτίστως να βαραίνει τον ινσταγκραμερ

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:46 pm

Θα βγάλουμε αντίδραση από Δευτέρα, όπως κι εγώ όταν ξεκινάω δίαιτα.

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:50 pm

Αν τα play in και τοπ8 ήταν διπλοί αγώνες τότε θα ήμουν αισιόδοξος γιατί έχουμε φλασιες (και προπονητικής) και δυνατές μονάδες και προσωπικότητες παιχτων. Όλα είναι πιθανά.Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδηποτε (όπως και ο Ολυμπιακός).

Σε 4αδα - 5αδα αγώνων στο τοπ 8 η συγκεκριμένη ομάδα του ξεζουμισμενου μικρού ροτεισον δεν δύναται να επικρατήσει.Θα καταρρεύσει σαν χαρτινος πυργος.....ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΊ ΑΓΩΝΕΣ!!!!! ο Ολυμπιακός πέρσι πέρασε την Ρεαλ. Ξέχωρα των διαφόρων πλεονεκτήματα ως ομάδα πόσο να άντεχε ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ ο Καμπατσο στην οργάνωση του παιχνιδιού;;;;;;;;;

Παντως η σχεδόν ανυπαρξία στο 5 μας έχει στοιχήσει αδικωντας κυρίως την προσπάθεια των κοντων μας. Είμαστε σοβαροί τώρα;;;;;;; Είναι εικόνα 5αριων Παναθηναϊκόυ αυτη ρε παιδιά;;;;;;; η βάζει καμία "πινελιά" ο προπονητής να κρύψει αδυναμίες τους;;;;;

BillyPao

champion
Reactions:

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:50 pm

Καλά, ειρωνευτείτε εσείς. Είτε σας αρέσει είτε όχι, όσες φορές η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο έβγαλε αντίδραση.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:51 pm

Slow horses 7 έγραψε:
pan24 έγραψε:

Σ αυτο δεν εχεις αδικο αλλα υπαρχουν πλειστες αλλες χρονιες που οι ομαδες μας (και οχι μονο) χανουν απο τους αντιστοιχους ΒΑΟ και τελικα η χρονια τους οντως παει κατα διαολου. Μου θυμιζει λιγο αυτο που λεμε εμεις οι Ολυμπιακοι για τα final4, οτι παμε καθε χρονο, ε τι διαολο, καποια στιγμη θα το παρουμε. Θελω να πω, καλοι οι οιωνοι, οι στατιστικες, τα παραδειγματα κλπ αλλα στο μεταξυ πρεπει να γινει και η δουλειά.

Btw σε περιπτωση που φυγει ο Αταμαν φετος, εγω δεν ξερω γιατι να υποτιμηθει ο Σερελης υπο την εννοια οτι ειναι καλος προπονητης, ξερει την ομαδα απ' εξω κι ανακατωτά, ταλεντο προς διαχειριση εχει μπολικο και πιστεύω οτι με αυτον πολλοι παιχτες του Παναθηναικου θα ξεμπλοκάραν ψυχολογικα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος redcard την Κυρ Φεβ 15, 2026 11:54 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Κυρ Φεβ 15, 2026 11:51 pm

Πώς σας φαίνεται ο Φρι για κόουτς;

Εικόνα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”