αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι καταρευση και διαλυση
το αποκλειω να ειναι αγωνιστικοι οι λογοι εχει γινει κατι χοντρο στα αποδυτηρια τωρα μαλωσε ο αταμαν με παιχτες μαλωσε ο δγ με αταμαν μαλωσαν ολοι μεταξυ τους?
κατι εχει γινει εκει μεσα
Συντονιστής: Captains

μπιλυ η σεζον χωριζεται στο πριν το 26 και στο μετα

οι ολυμπιακοι τον θεωρουν λουζερ γιαυτο και τον λενε ηττουδη

ο δγ φετος εχει βαλει πολλα λεφτα φερνει οποιον του ζητησε ο αταμαν δεν εχει ανακατευτει καθολου στις μεταγραφες

αρχισε απτην επομενη δευτερα που θα ειναι σαρακοστη εξαλλου κατι μου λεει και το επομενο σαββατο τα ιδια θα ζησουμεbrandon_roy έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 11:46 pmΘα βγάλουμε αντίδραση από Δευτέρα, όπως κι εγώ όταν ξεκινάω δίαιτα.

αν τα κανει αυτα θα γραφετε οτι τιναξε την ομαδα στον αερα ο τρελος αυτα δεν γινονται πουθενα θα επρεπει να περιμενει το καλοκαιρι για τετοια πραγματα και παρομοιαpan24 έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 15, 2026 10:20 pm
Στη τελική όπως ειπώθηκε αν ένας παίκτης δε σου κάνει η σου κάνει μπουρδέλο τα αποδυτήρια ή γενικά δε τον θες μπορείς να μην τον βάλεις να παίξει ή να τον στείλεις σπίτι του μέχρι να λήξει το συμβόλαιο του ή να ζητήσει να φύγει.
Αν ξενερώσεις τον προπονητή δεν υπάρχει επιστροφή, είτε θα του δώσεις μέχρι τελευταίο ευρώ την αποζημίωση είτε θα έχεις έναν αδιάφορο να κάνει κουμάντο στην ομάδα εκατομμυρίων σου.

Αυτό νομίζω κι εγώ. αν το συνδυάσουμε και με την ανάρτηση για τα προβλήματα που προκαλούν μερικοί βγάζει νόημα.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 4:00 amπαιδια και περυσι δεν επαιζε πολυ καλα η ομαδα και φετος ως 31/12 δεν επαιζε καλα
αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι καταρευση και διαλυση
το αποκλειω να ειναι αγωνιστικοι οι λογοι εχει γινει κατι χοντρο στα αποδυτηρια τωρα μαλωσε ο αταμαν με παιχτες μαλωσε ο δγ με αταμαν μαλωσαν ολοι μεταξυ τους?
κατι εχει γινει εκει μεσα

Είμαστε στο λεγόμενο "μπρος γκρεμος και πίσω ρέμα" , απο την μία o Aταμάν έχει χάσει τον μπούσουλα και παρουσιάζει έναν μπασκετικό αχταρμα, απο την άλλη δεν υπάρχει αξιόλογη διάδοχη κατάσταση,να τον διώξεις να πάρεις ποιον?Μονο ο Ζοτς είναι η λύση αλλα δύσκολο ώς απίθανο να θέλει να επιστρέψει.kein έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 9:38 amΔυστυχώς φαίνεται ότι η προσπάθεια του του DPG για "turning point" μας φέρνει νομοτελειακά στο "point of no return". Αυτά που είπε δεν μαζεύονται και ενώ είμαι από αυτούς που σθεναρά υποστηρίζω την παραμονή του Άταμαν (τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν) πλέον δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι το σωστό με αγωνιστικά κριτήρια και μόνο. Εν ολίγοις μπλέξαμε ...