Ας μην με ετρεχε σε οικογενειακα παρτυ.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 5:03 pmεμπλεξες και την γυναικα στα ινσαιντεριλια ?Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 11:19 amΟι δικες μου πληροφοριες ειναι οτι ο DPG εχει στα σκαρια μεγαλη συμφωνια για πωληση του Παο σε επενδυτικo fund απο το εξωτερικο που περιλαμβανει και συμφωνια του Ζοτς για επιστροφη στον Παο απο το καλοκαιρι. Αυτο το ειχα ακουσει απο δημοσιογραφο συγγενη της συζυγου μου αλλα πλεον μου το επιβεβαιωσε υψηλοβαθμο στελεχος της eurobank μεσω της οποιας αναμενεται να κλεισει το deal.
Απο εκει και περα η ιδια πηγη αναφερεται για μη αναστρεψιμο κλιμα εναντιον του Αταμαν απο τους παικτες. Γενικα ψιλοκαφενειο η κατασταση.
Ο χρονος θα δειξει αλλα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ. Ο Αταμαν αν δεν καθοταν στα σχεδον 4,5 εκατομμυρια αποζημιωση που αξιωνει θα ειχε φυγει ηδη![]()
Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Καλημέρα φίλε μου. Ίσως να κατάλαβα λάθος το αρχικό σχόλιο περί πιθανής αλλαγής ιδιοκτησίας στο μέλλον, υποθέτοντας ότι σύμφωνα με αυτόν που το έγραψε αυτό σημαίνει κατάρρευση της ομάδας κλπ. Αν είναι έτσι, αναθεωρώ. Το ιδανικό πάντως για μένα είναι η ομάδα να μπορεί να έχει ένα καλό ρόστερ και να συντηρείται από τα έσοδα της, και αν ο Γιαννακόπουλος (και ο όποιος πιθανός επενδυτής στο μέλλον) θέλουν να βάζουν επιπλέον χρήματα, ακόμα καλύτερα.redcard έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 5:44 pmΜε καλή διάθεση θα πω ο,τι πω Μπιλυ και μη με παρεξηγησεις, άλλωστε τα παρακάτω αφορούν ολους μας ανεξαρτήτος ομάδας.
Διακρίνω μια άρνηση (σου) που ειναι και αρνηση πολλών εξ' υμών και εξ' ημών ως προς την αλλαγη ιδιοκτησιας. Αρχικά να πούμε οτι η αλλαγή αυτή (οπώς και κάθε αλλαγή) είναι αναπόφευκτη για λογους βιολογικούς οποτε το να την δαιμονοποιούμε ειναι μάχη οπισθοφυλακής. Όσο δε "μεγαλώνει" οικονομικα ενα brand τοσό πιο πολλοί θα εμφανιστούν να ασχοληθούν και να επενδύσουν - δε βλέπω δλδ κατι εξ' ορισμού παράλογο στη φήμη αυτή (κι ας μην είμαι insider). Με το δε brand που έχει φτιάξει πλέον ο Παναθηναικός (με δικο του γηπεδο, τα experience κλπ), αυτο γινεται ακομα ευκολοτερο. Αν θες τη γνωμη μου ως αντιπαλου, μακαρι να βρει εναν επενδυτη που θα βαζει τα ίδια (ή και περισσότερα) λεφτά αλλα δεν θα χρειαζεται να αναλώνεται σε ολο αυτο το show το οποιο φερνει πολλες φορες τους φιλαθλους του σε άβολη θεση.
Ο Παναθηναικος (σου) νομιζω αξίζει καλύτερα.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ρε κοκκινε αυτοκρατορα ας ειμαστε ρεαλιστες ακομη και τωρα με γηπεδο για να εχει την ομαδα σταθερα στο κορυφαιο επιπεδο, να συντηρει το γηπεδο αλλα να καλυπτει και τις δικες του λαλακιες με απολυσεις και αποδεσμευεσει(βιλντοζα, Μπραουν, οσονουπω αταμαν, προστιμα, απαγορευσεις ειδοδου, δικηγορους και μπραβους) το πολυ να του μενουνε 4-5 μυριακα στην τσεπη. Αν το deal ειναι για τριψηφιο νουμερο και πολυ πανω απο τα 100(το νουμερο που ακουσα δεν το αναφερω γιατι μου ειναι αδυνατο να το πιστεψω) και μετα απο χασουρα της οικογενειας 30 χρονων, εννοειταινθα τους πει παρτε την ομαδα και χιλια ευχαριστω. Σε 2-3 δεκαετιες πιο ζει πιο πεθαινειRedEmperor έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 4:36 pmΔεν έχει λόγο να φύγει. Πλέον έχει έσοδα 30.000.000 μπορεί και περισσότερα οπότε δεν χρειάζεται να χρηματοδοτεί. Στην χειρότερη να ρίξει λίγο το μπάτζετ. Δεν βγάζει νόημα να φύγει τώρα που έχει γήπεδοshaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 1:21 pmΑυτό με το ότι ο δπγ φεύγει έχει γραφτεί και στο τουιτερ.. βέβαια λίγο διαφορετικό,ότι πίσω από τον δπγ είναι μια τράπεζα που πάει για φούντο και κάτι τέτοια και ότι το καλοκαίρι ετοιμάζεται κανόνι.
Δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιστευτο σενάριο αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο πριν ίσως κάτι να υπάρχει
Πάντως για να καταλάβει ο δπγ τις σχέσεις με τον αταμαν δεν είναι δύσκολο.. φωνάζεις τον σλουκα και τον ναν και τους λες αν θέλει η ομάδα αλλαγή προπονητή… αν το κλίμα είναι καλό δεν έχει νόημα
Να αλλάξεις .. αν παίζουν έτσι για να τον διώξουν πρέπει να φύγει χτες
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω εγραψα για μια φημη που μου μεταφερθηκε και που την ακουσα απο δυο ασχετους μεταξυ τους αλλα και με ακρες ταυτοχρονα ανυρωπους σε διαφορερικο χρονο και σε διαφορετικες συζητησεις. Και δεν εχει σχεση με καμια καταρευση του brand παναθηναικου. Ισα ισα αυτος που θελει να επενδυσει τοσα λεφτα σημαινει οτι θα θελει και να τα βγαλει πισω αρα θα εχει την ομαδα στον Αφρο. Απο την αλλη εγω εγραψα οτι συμφωνα μετις φημες υπαρχει σημφωνια με τον Ζοτς για το καλοκαιρι κανγια αυτο δεν καιγεται ο Γιανακοπουλος να διωξει τον Αταμν καθως δεν θα βρει σοβαρο προπονητη για καποιους μηνες. Αρα αν παραιτηθει ο Αταμαν και ηλιτωσει ο Παο σχεδον 5 μυρρια ακομη καλυτερα. Αρα αυτο που ειπα ειναι οτι δεν βλεπω να βελτιωνονται τα πραγματα γιατι μαλλον εχει ραγισει το γυαλι μεταξυ προπονητη -παικτων αλλα καινπροπονητης διοικησης.BillyPao έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 5:58 pmΚαλημέρα φίλε μου. Ίσως να κατάλαβα λάθος το αρχικό σχόλιο περί πιθανής αλλαγής ιδιοκτησίας στο μέλλον, υποθέτοντας ότι σύμφωνα με αυτόν που το έγραψε αυτό σημαίνει κατάρρευση της ομάδας κλπ. Αν είναι έτσι, αναθεωρώ. Το ιδανικό πάντως για μένα είναι η ομάδα να μπορεί να έχει ένα καλό ρόστερ και να συντηρείται από τα έσοδα της, και αν ο Γιαννακόπουλος (και ο όποιος πιθανός επενδυτής στο μέλλον) θέλουν να βάζουν επιπλέον χρήματα, ακόμα καλύτερα.redcard έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 5:44 pm
Με καλή διάθεση θα πω ο,τι πω Μπιλυ και μη με παρεξηγησεις, άλλωστε τα παρακάτω αφορούν ολους μας ανεξαρτήτος ομάδας.
Διακρίνω μια άρνηση (σου) που ειναι και αρνηση πολλών εξ' υμών και εξ' ημών ως προς την αλλαγη ιδιοκτησιας. Αρχικά να πούμε οτι η αλλαγή αυτή (οπώς και κάθε αλλαγή) είναι αναπόφευκτη για λογους βιολογικούς οποτε το να την δαιμονοποιούμε ειναι μάχη οπισθοφυλακής. Όσο δε "μεγαλώνει" οικονομικα ενα brand τοσό πιο πολλοί θα εμφανιστούν να ασχοληθούν και να επενδύσουν - δε βλέπω δλδ κατι εξ' ορισμού παράλογο στη φήμη αυτή (κι ας μην είμαι insider). Με το δε brand που έχει φτιάξει πλέον ο Παναθηναικός (με δικο του γηπεδο, τα experience κλπ), αυτο γινεται ακομα ευκολοτερο. Αν θες τη γνωμη μου ως αντιπαλου, μακαρι να βρει εναν επενδυτη που θα βαζει τα ίδια (ή και περισσότερα) λεφτά αλλα δεν θα χρειαζεται να αναλώνεται σε ολο αυτο το show το οποιο φερνει πολλες φορες τους φιλαθλους του σε άβολη θεση.
Ο Παναθηναικος (σου) νομιζω αξίζει καλύτερα.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν έχει λόγο να πουλήσει για πολλούς λόγους, από τη στιγμή που τώρα κερδίζει.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 4:36 pmΔεν έχει λόγο να φύγει. Πλέον έχει έσοδα 30.000.000 μπορεί και περισσότερα οπότε δεν χρειάζεται να χρηματοδοτεί. Στην χειρότερη να ρίξει λίγο το μπάτζετ. Δεν βγάζει νόημα να φύγει τώρα που έχει γήπεδοshaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 1:21 pmΑυτό με το ότι ο δπγ φεύγει έχει γραφτεί και στο τουιτερ.. βέβαια λίγο διαφορετικό,ότι πίσω από τον δπγ είναι μια τράπεζα που πάει για φούντο και κάτι τέτοια και ότι το καλοκαίρι ετοιμάζεται κανόνι.
Δεν φαίνεται ιδιαίτερα πιστευτο σενάριο αλλά μιας και αναφέρθηκε κάτι παρόμοιο πριν ίσως κάτι να υπάρχει
Πάντως για να καταλάβει ο δπγ τις σχέσεις με τον αταμαν δεν είναι δύσκολο.. φωνάζεις τον σλουκα και τον ναν και τους λες αν θέλει η ομάδα αλλαγή προπονητή… αν το κλίμα είναι καλό δεν έχει νόημα
Να αλλάξεις .. αν παίζουν έτσι για να τον διώξουν πρέπει να φύγει χτες
Από την εποχή εσόδων εξόδων ακούμε για επενδυτές που θέλουν να πάρουν το Παναθηναϊκό, επιχειρηματίες, φαντς κλπ αλλά μηδέν εις το πηλίκο..
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Και αυτό ισχύει, έχουμε ακούσει κατά καιρούς για ενδιαφέρον ξένων fund για την ΚΑΕ χωρίς ποτέ αυτό να μετουσιωθεί σε κάτι περισσότερο...tarp7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:08 pmΚι εγώ αυτό πιστεύω ότι δεν έχει λόγο να πουλήσει για πολλούς λόγους, από τη στιγμή που τώρα κερδίζει.RedEmperor έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 4:36 pm
Δεν έχει λόγο να φύγει. Πλέον έχει έσοδα 30.000.000 μπορεί και περισσότερα οπότε δεν χρειάζεται να χρηματοδοτεί. Στην χειρότερη να ρίξει λίγο το μπάτζετ. Δεν βγάζει νόημα να φύγει τώρα που έχει γήπεδο
Από την εποχή εσόδων εξόδων ακούμε για επενδυτές που θέλουν να πάρουν το Παναθηναϊκό, επιχειρηματίες, φαντς κλπ αλλά μηδέν εις το πηλίκο..
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι όμως για κάποιον λόγο έχει βγει και το παρακάτω:Christofis έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:12 pmΔεν ξερω παιδια Αν το γραφει στο τουιτερ καθως δεν παρακολουθω και πολλους πρασινους λογαριασμους. Εγω σας ειπα τι μου ειπανε. Απο εκει και περα για να γραφετε στα σοσιαλ να ξερετε παντα υπαρχει ψωμι απο πισω και παρασκηνιο

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο