Δεν διαφωνώ για το αποτέλεσμα. Προφανώς αν νικήσεις θα χαρείς. Αλλά να λες εκ των προτέρων "αχ μακάρι να καταρρεύσουν όλοι και να παίζουν είτε απλήρωτοι, είτε να έχουν θέματα, είτε να έχουν ατυχίες ώστε να φτάσω πιο εύκολα στον στόχο μου" πάει ενάντια στην δική μου ιδέα για τον αθλητισμό. Προφανώς δεν χρειάζεται να ασπαζόμαστε όλοι την ίδια ιδέα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό το σημείο, θενξ.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

-
Pani7.0

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ούτε κι εγώ διαφωνώ απαραίτητα με τον συλλογισμό σου στο γενικό πλαίσιο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:34 pmΔεν διαφωνώ για το αποτέλεσμα. Προφανώς αν νικήσεις θα χαρείς. Αλλά να λες εκ των προτέρων "αχ μακάρι να καταρρεύσουν όλοι και να παίζουν είτε απλήρωτοι, είτε να έχουν θέματα, είτε να έχουν ατυχίες ώστε να φτάσω πιο εύκολα στον στόχο μου" πάει ενάντια στην δική μου ιδέα για τον αθλητισμό. Προφανώς δεν χρειάζεται να ασπαζόμαστε όλοι την ίδια ιδέα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό το σημείο, θενξ.
Αλλά με έναν Παναθηναϊκο που έχει παρει ήδη ευρωλίγκα ενώ βρισκόταν τόσο καιρό στην ανυποληψία, με τόσα σερί φάιναλ φορ και το φετινό στο ΟΑΚΑ έχει γίνει για μας κάπως ψύχωση το φετινό.
Ειδικά αν είσαι και φαν του κόουτς (όπως εγώ) υπάρχει έξτρα κίνητρο να δικαιωθεί η δουλειά του και μετά να μείνει για πάντα εδώ. Διότι σε διαφορετική περιπτωση πιθανώς θα χαιρετίσει. Και είναι κριμα.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Μάλλον έχεις ξεχάσει το τι μας έχει σουρει ο Γιαννακόπουλος επί τόσα χρόνια. Γιατί να υπάρχει έστω και ένας Ολυμπιακός που να θέλει ο κύριος "οτιδήποτε άλλο από 3-0 δεν είναι αποδεκτό" να πηγαίνει καλά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:34 pmΔεν διαφωνώ για το αποτέλεσμα. Προφανώς αν νικήσεις θα χαρείς. Αλλά να λες εκ των προτέρων "αχ μακάρι να καταρρεύσουν όλοι και να παίζουν είτε απλήρωτοι, είτε να έχουν θέματα, είτε να έχουν ατυχίες ώστε να φτάσω πιο εύκολα στον στόχο μου" πάει ενάντια στην δική μου ιδέα για τον αθλητισμό. Προφανώς δεν χρειάζεται να ασπαζόμαστε όλοι την ίδια ιδέα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό το σημείο, θενξ.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σχετικό το "να πηγαίνει καλά", προφανώς κανείς Ολυμπιακός δε θέλει να κατακτά τίτλους ο Παναθηναϊκός γιατί αυτό σημαίνει ότι αποτύχαμε εμείς.Jeight έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:59 pmΜάλλον έχεις ξεχάσει το τι μας έχει σουρει ο Γιαννακόπουλος επί τόσα χρόνια. Γιατί να υπάρχει έστω και ένας Ολυμπιακός που να θέλει ο κύριος "οτιδήποτε άλλο από 3-0 δεν είναι αποδεκτό" να πηγαίνει καλά.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:34 pm
Δεν διαφωνώ για το αποτέλεσμα. Προφανώς αν νικήσεις θα χαρείς. Αλλά να λες εκ των προτέρων "αχ μακάρι να καταρρεύσουν όλοι και να παίζουν είτε απλήρωτοι, είτε να έχουν θέματα, είτε να έχουν ατυχίες ώστε να φτάσω πιο εύκολα στον στόχο μου" πάει ενάντια στην δική μου ιδέα για τον αθλητισμό. Προφανώς δεν χρειάζεται να ασπαζόμαστε όλοι την ίδια ιδέα, απλά ήθελα να ξεκαθαριστεί αυτό το σημείο, θενξ.
το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός όμως είναι άλλο πράγμα και εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, με παικταράδες, με γηπεδάρα, με τα όλα του. ιδανικά χωρίς τον κ. Δημήτρη αλλά αυτό στο τέλος της ημέρας είναι θέμα του Παναθηναϊκού και όχι δικό μας.
άλλη αξία έχει να παίρνεις το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Κέντρικ Ναν και άλλη με τον Κέντρικ Πέρι. και επειδή ο ένας αιώνιος σέρνει τον άλλο, άλλο να βλέπεις την ομάδα σου με το Φουρνιέ και άλλο με τον Άαρον Χάρισον.
αν ο Παναθηναϊκός χρεοκοπούσε αύριο το πρώτο πράγμα που θα έκαναν οι Αφοί θα ήταν να επιστρέψουν στο myway.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι εν μέρη σωστό αυτό που γράφεις και ταιριάζει και με την δική μου οπτική (και ας μην φαίνεται στο παραπάνω post).nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:20 pmΜα ένας εύκολος στόχος δεν αξίζει (προσωπικά πάντα μιλώντας). Φυσικά αυτό δεν γενικεύεται σε όλα, πχ δεν είναι ότι αξίζει πιο πολύ ένας καφές γιατί αγωνίστηκες για να τον αποκτήσεις με κίνηση, με δύσκολο παρκάρισμα, με το να μην έχεις ψιλά κλπ αντί να σου τον φέρει κάποιος σπίτι ας πούμεΑλλά στον αθλητισμό που μετριέσαι απέναντι στους συναθλητές σου, έχει σημασία να μπορείς να πεις ότι νίκησα απέναντι στους καλύτερους.
Στην πράξη, όμως, το αποτέλεσμα μετράει. Θυμάται κανείς ότι την χρονιά που το πήρε ο ΠΑΟ ήμασταν χωρίς Σάσα και Σλούκα ή ότι το reverse sweep έγινε ενώ ήμασταν αποδεκατισμένοι χωρίς τον Φαλ;
Αυτό που θυμάται και θα θυμάται ο κόσμος είναι το αποτέλεσμα: ότι το πήρε ο ΠΑΟ και ο Ολυμπιακός βγήκε 3ος.
Επίσης, στην Ευρωλίγκα δεν παίζουμε οι δύο μας, προτιμώ να έχω έναν αντίπαλο υπό διάλυση, γιατί έτσι έχω μια έννοια λιγότερη.
Δεν θέλει και πολύ ο ΠΑΟ να ξυπνήσει από την χειμερία νάρκη αν βρεθεί στο φ4 και να το πάρει σε μονά παιχνίδια.
Οπότε, προτιμώ να μείνει ο Άταμαν και να υπάρχει αυτή η συνεχόμενη αμφισβήτηση και γκρίνια ανάλογα με τα αποτελέσματα, παρά να φύγει και να γίνει καμιά συσπείρωση που έχουμε δει αρκετά φέτος σε όλων των κατηγοριών των ομάδων, και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε πάλι.
Η ομάδα μου φέτος είναι πολύ δυνατή, αλλά ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ότι στα κρίσιμα έχει τα κάκαλα για να κερδίσει ομάδες με προσωπικότητες όπως ο ΠΑΟ (για φ4 μιλάω).
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
Βρε αδερφέ………ΠΑΙΖΟΥΝΕ και άλλες ομάδες!!! Φέτος λέμε πως έχουμε ψύχωση, πέρυσι είχαμε πάλι ψύχωση, παραπρόπερσυ ξανά ψύχωση………ε, ήμαρτον πια!!! Ναι είναι πολύ καλή η ομάδα μας και σαφώς και πρέπει να υπάρχει αυτό το περίφημο winning mentality, αλλά να πατάμε και λιγάκι στα πόδια μας κάποια στιγμή!!! Σε ένα 48ωρο ενός final 4, γίνονται τόσα πολλά που η ιστορία θα έπρεπε να μας έχει κάνει αρκετά ως πολύ σοφότερους!!! Βήμα βήμα, ας φτάσουμε πρώτα στο τελικό ραντεβού και μετά τα ξανασυζητάμε!!! Καταλαβαίνεις πιστεύω ότι τον συλλογισμό σου περί ψυχώσεως κατάκτησης λόγω ΟΑΚΑ δεν τον επικροτώ…….ειναι τελείως παράλογος!!!Pani7.0 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:41 pmΟύτε κι εγώ διαφωνώ απαραίτητα με τον συλλογισμό σου στο γενικό πλαίσιο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 6:34 pm
Αλλά με έναν Παναθηναϊκο που έχει παρει ήδη ευρωλίγκα ενώ βρισκόταν τόσο καιρό στην ανυποληψία, με τόσα σερί φάιναλ φορ και το φετινό στο ΟΑΚΑ έχει γίνει για μας κάπως ψύχωση το φετινό.
Ειδικά αν είσαι και φαν του κόουτς (όπως εγώ) υπάρχει έξτρα κίνητρο να δικαιωθεί η δουλειά του και μετά να μείνει για πάντα εδώ. Διότι σε διαφορετική περιπτωση πιθανώς θα χαιρετίσει. Και είναι κριμα.
Με Εκτίμηση πάντα!!!
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Να εσύ έθεσες το ερώτημα γιατί να χαιρόμαστε αν ο ΠΑΟ είναι στα κάτω του. Ξέρω γω βρε αδερφέ μήπως γιατί ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟ βγαίνει και λέει ότι θα μας θάψει και θα μας στείλει στην α3;nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:08 pmΦοβάμαι πως δεν θα οδηγήσει κάπου αυτή η κουβέντα. Μπορείς να πιστεύεις ό,τι νομίζεις. Όπως είχα γράψει και σε προηγούμενο ποστ, δεν πρόκειται να κάνω τον χωροφύλακα στη χαρά κανενός.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για μενα ένα πρωτάθλημα έχει την ίδια αξία. Κανείς Παναθηναϊκός δεν έβαζε αστερίσκο ότι την μισή δεκαετία 2000-2011 ο Ολυμπιακός δεν είχε μια και είχε αφεθεί στην τύχη του. Οι παναθηναϊκοί το έχουν κάνει σημαία ότι κυριαρχούσαν επί 12 χρόνια και αυτό χρησιμοποιούν ως πάτημα μαζί με τα ευρωπαϊκά για την υπέροχη στο μπάσκετ.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:23 pmσχετικό το "να πηγαίνει καλά", προφανώς κανείς Ολυμπιακός δε θέλει να κατακτά τίτλους ο Παναθηναϊκός γιατί αυτό σημαίνει ότι αποτύχαμε εμείς.
το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός όμως είναι άλλο πράγμα και εγώ θέλω τον Παναθηναϊκό δυνατό, με παικταράδες, με γηπεδάρα, με τα όλα του. ιδανικά χωρίς τον κ. Δημήτρη αλλά αυτό στο τέλος της ημέρας είναι θέμα του Παναθηναϊκού και όχι δικό μας.
άλλη αξία έχει να παίρνεις το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Κέντρικ Ναν και άλλη με τον Κέντρικ Πέρι. και επειδή ο ένας αιώνιος σέρνει τον άλλο, άλλο να βλέπεις την ομάδα σου με το Φουρνιέ και άλλο με τον Άαρον Χάρισον.
αν ο Παναθηναϊκός χρεοκοπούσε αύριο το πρώτο πράγμα που θα έκαναν οι Αφοί θα ήταν να επιστρέψουν στο myway.
Δεν είδα ποτέ να λένε ότι τις μισές χρονιές ο Ολυμπιακός χειριζόταν να μπει play off a1...
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτό έχει να κάνει με το πώς ορίζει την αξία ο καθένας μας.Jeight έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:33 pmΓια μενα ένα πρωτάθλημα έχει την ίδια αξία. Κανείς Παναθηναϊκός δεν έβαζε αστερίσκο ότι την μισή δεκαετία 2000-2011 ο Ολυμπιακός δεν είχε μια και είχε αφεθεί στην τύχη του. Οι παναθηναϊκοί το έχουν κάνει σημαία ότι κυριαρχούσαν επί 12 χρόνια και αυτό χρησιμοποιούν ως πάτημα μαζί με τα ευρωπαϊκά για την υπέροχη στο μπάσκετ.yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:23 pm
σχετικό το "να πηγαίνει καλά", προφανώς κανείς Ολυμπιακός δε θέλει να κατακτά τίτλους ο Παναθηναϊκός γιατί αυτό σημαίνει ότι αποτύχαμε εμείς.
Δεν είδα ποτέ να λένε ότι τις μισές χρονιές ο Ολυμπιακός χειριζόταν να μπει play off a1...
(και με το πόσο σε νοιάζει να τσακώνεσαι με Παναθηναϊκούς για τους τίτλους
για εμένα ας πούμε έχει αξία και το τι βλέπω ως θεατής. το πρωτάθλημα του 2012 με τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το πρωτάθλημα του 2022. και τα δύο ως ένας τίτλος μετράνε αλλά η ένταση και τα συναισθήματα που μου προσέφεραν οι δυο σειρές δε συγκρίνονται.
οκ, πολλοί Παναθηναϊκοί δε θυμούνται ότι κάποιες χρονιές παίζαμε με βασικό σέντερ τον Αγαδάκο, αλλά πόση σημασία έχει αυτό για εσένα και πόσο επηρεάζει την ευχαρίστηση που λαμβάνεις εσύ προσωπικά από την ενασχόληση σου με το μπάσκετ;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
δυστυχως η ευτυχως ολες οι ευρωλιγκες μετρανε το ιδιο,αλλιως πχ αυτες που πηραμε το 12-13 θα μετραγανε 3πλες..οποτε προσωπικα δεν θα με πειραξει να παρουμε και μια με τυχη..απληρωτοι στην μονακο,ο παο να μην μπει καν τελικο κτλ..ας την παρουμε και απεναντι στην μπαγιερν
Αν συμβαινει αυτο συχνα χανεται το ενδιαφερον,1-2-3 φορες ειναι καλοδεχουμενο.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κανείς δεν θα θυμάται σε 15 χρόνια ότι ο ΠΑΟ έπαιζε με σαντ τις και οκαρο γουαιτ το 22. Θα θυμούνται το πρωτάθλημα και το 14-0 σερί. Και να μεγάλο μέρος αυτών είναι η καζούρα μεταξύ των οπαδών. Αν δεν υπήρχε αυτή καμία πλευρά δεν θα ήταν τίτλο θηρικη .Αλλά στον πρωταθλητισμό παγκοσμίως μετράει ποιος την έχει μεγαλύτερη όσο πεζό και αν ακούγεται. Άντε πείσε οπαδό της city ότι δεν πειράζει που ο united τους έχει θερίσει στα τρόπαια....yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:44 pmαυτό έχει να κάνει με το πώς ορίζει την αξία ο καθένας μας.Jeight έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:33 pm
Για μενα ένα πρωτάθλημα έχει την ίδια αξία. Κανείς Παναθηναϊκός δεν έβαζε αστερίσκο ότι την μισή δεκαετία 2000-2011 ο Ολυμπιακός δεν είχε μια και είχε αφεθεί στην τύχη του. Οι παναθηναϊκοί το έχουν κάνει σημαία ότι κυριαρχούσαν επί 12 χρόνια και αυτό χρησιμοποιούν ως πάτημα μαζί με τα ευρωπαϊκά για την υπέροχη στο μπάσκετ.
(και με το πόσο σε νοιάζει να τσακώνεσαι με Παναθηναϊκούς για τους τίτλους)
για εμένα ας πούμε έχει αξία και το τι βλέπω ως θεατής. το πρωτάθλημα του 2012 με τον Παναθηναϊκό του Ομπράντοβιτς έχει πολύ μεγαλύτερη αξία από το πρωτάθλημα του 2022. και τα δύο ως ένας τίτλος μετράνε αλλά η ένταση και τα συναισθήματα που μου προσέφεραν οι δυο σειρές δε συγκρίνονται.
οκ, πολλοί Παναθηναϊκοί δε θυμούνται ότι κάποιες χρονιές παίζαμε με βασικό σέντερ τον Αγαδάκο, αλλά πόση σημασία έχει αυτό για εσένα και πόσο επηρεάζει την ευχαρίστηση που λαμβάνεις εσύ προσωπικά από την ενασχόληση σου με το μπάσκετ;
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έτσι κι έτσι. Ο αριθμός των τίτλων (για μένα) δεν λέει κάτι. Είμαι εξωφρενικά τυχερός να έχει κατακτήσει ο Παναθηναικός όλες τις Ευρωλίγκες όταν σε ήμουν σε ηλικία που καταλάβαινα τι συμβαίνει. Αν πχ είχαμε 20 τίτλους σαν τη Ρεαλ από το 1856 δεν θα μου έλεγε κάτι. Δεν τους έχω βιώσει αυτούς του τίτλους. Δεν έζησα την αγωνία, τη χαρά. Αυτή την στάση είχα για όλους τους φίλους του Παναθηναικού και το Ουέμπλει. Είναι άλλο να μου το λέει η γιαγιά μου που πήγε στο γήπεδο και άλλο ο ραντομ συμμαθητής που το κουβαλάει σαν παράσημο (την πορεία, ούτε καν τον τίτλο) ενώ δεν έχει στην ουσία καμία επαφή με το γεγονός.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:48 pmδυστυχως η ευτυχως ολες οι ευρωλιγκες μετρανε το ιδιο,αλλιως πχ αυτες που πηραμε το 12-13 θα μετραγανε 3πλες..οποτε προσωπικα δεν θα με πειραξει να παρουμε και μια με τυχη..απληρωτοι στην μονακο,ο παο να μην μπει καν τελικο κτλ..ας την παρουμε και απεναντι στην μπαγιερνΑν συμβαινει αυτο συχνα χανεται το ενδιαφερον,1-2-3 φορες ειναι καλοδεχουμενο.
Όπως λέει και ο yawn σημασία έχει η χαρά που παίρνεις από αυτό. Ο αριθμός από μόνος του δεν λέει κάτι. Αν πχ έφευγαν οι μισές "καλές" ομάδες της Ευρωλίγκας για το ΝΒΑ Europe και παίρναμε άλλη μια, τι αξία θα είχε; Απλά στη σούμα που περηφανευόμαστε;

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο