Ειναι κακος σουτερ ΤΩΡΑ. Ειναι η βασικη αδυναμια του μαζι με το να διαβαζει το παιχνιδι. Φοβερο ταλεντο αλλα θελει δουλεια. Σε 2 χρονια μπορει να λεμε αλλα 22 ειναιStam Tziant έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 10:14 pmΕ όχι και κακός σουτέρ ο Μοντέρο. Μην κοιτάς το ποσοστό κι ο Σπανούλης με τον Mike James 31% σούταραν. Μισό μέτρο δε του αφήνεις αν είσαι αντίπαλη άμυνα.Jeight έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 10:09 pm
Δεν στεκει αυτο το ροστερ με την καμια. Επισης ο Μοντερο ειναι κακος σουτερ και πολυ επιρρεπης στο λαθος, αρα ο Μπαρτζωκας δεν νομιζω να τον καλοκοιταζει ακομα.
Ειναι παντως αστειονα βλεπεις καποιους που γκρινιαζαν για τοτς χτιστες που εχει η ομαδα και θελουν και Μοντερο και Μπλοσομγκειμ και Μπονγκα...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2026-2027
Συντονιστής: Captains
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κακός σουτέρ όπως το εννοώ εγώ είναι αυτός που δεν έχει σουτ. Ο Μοντέρο τα βάζει και από τα 9 μέτρα αποδεδειγμένα. Το ότι παίρνει πολλές προσπάθειες (και αρκετές δύσκολες) και μπορεί να ρίχνει το ποσοστό του ναι. Αλλά δεν είναι παίχτης που σαν αντίπαλη άμυνα θα πεις ποτέ "άσ' του το σουτ".Jeight έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 10:16 pmΕιναι κακος σουτερ ΤΩΡΑ. Ειναι η βασικη αδυναμια του μαζι με το να διαβαζει το παιχνιδι. Φοβερο ταλεντο αλλα θελει δουλεια. Σε 2 χρονια μπορει να λεμε αλλα 22 ειναιStam Tziant έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 10:14 pm
Ε όχι και κακός σουτέρ ο Μοντέρο. Μην κοιτάς το ποσοστό κι ο Σπανούλης με τον Mike James 31% σούταραν. Μισό μέτρο δε του αφήνεις αν είσαι αντίπαλη άμυνα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καταρχας εγω δεν θα επαιρνα και μπλοσομγκειμ και μπονγκα το λεω τοσες μερες..θα εφερνα ενα 3-4 και καλο..μιλαω υποθετικα και καλα που εχει κλεισει ο μπλοσομγκειμ..Αρα μετα στο 3 παλι πρεπει να ερθει ρολιστας αλλιως δεν χωραει..και αν καποιος διαβαζε τι εγραψα μιλησα για χαρακτηριστικα παικτων οχι σωνει και ντε αυτους..
οταν απο την μεση και μπροστα εχεις ντουκια να παιζουν αμυνα ε δεν γινεται να τα εχεις και στον ασσο..μετα θα παμε για να χτισουμε το γηπεδο και οχι να παιξουμε μπασκετ.
αρα με την λογικη οτι στο 3 θα χεις γουορντ και εναν μπονγκα και στους ψηλους τον μπλοσομ και τον ταρικ ε στα γκαρντ δεν μπορεις να πας με τον μορις και τον γουοκαπ..
οτι ο μοντερο ειναι κακος σουτερ το προσπερναω
οταν απο την μεση και μπροστα εχεις ντουκια να παιζουν αμυνα ε δεν γινεται να τα εχεις και στον ασσο..μετα θα παμε για να χτισουμε το γηπεδο και οχι να παιξουμε μπασκετ.
αρα με την λογικη οτι στο 3 θα χεις γουορντ και εναν μπονγκα και στους ψηλους τον μπλοσομ και τον ταρικ ε στα γκαρντ δεν μπορεις να πας με τον μορις και τον γουοκαπ..
οτι ο μοντερο ειναι κακος σουτερ το προσπερναω
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κακος σουτερ ειναι ο γουοκαπ ο σορτς ο μακισικ κτλ..που τους δινουν 5μ να σουταρουν..οχι αυτοι που τους κυνηγανε μεχρι τα αποδυτηρια να μην παρουν σουτ..απλα αυτος ειναι σαν τον τζειμς στα νιατα του,απαξ και εχει περασει το κεντρο μπορει να σηκωθει για 3π δεν πα να εχει και κρεμασμενο παικτη πανω του.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ παίδες μια φορά το ξαναλέω. Ο Μπλόσομγκειμ δεν ταιριάζει στην ομάδα. Έχει νόημα να τον έχεις σε μια ομάδα ξέχειλη από επιθετικό ταλέντο για να σου κρατάει τα μπόσικα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στον Ολυμπιακό αφού στο 4 έχεις το Σάσα, και όταν δεν παίζει στο Σάσα, δεν θα έχεις ομάδα "ξέχειλη από ταλέντο". Επειδή δλδ κυκλοφορεί ένας Σάσα-κίλερ πρέπει να τον πάρουμε εμείς για να μην τον έχουν οι άλλοι; Ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά; Θα βγάζει ο Μπαρτζώκας (ή ο όποιος κόουτς) το Σάσα για να σφίξει την άμυνα; Δεν παίζει.
Ο Πίτερς ξέρουμε τι πρεσβεύει, τις αδυνμίες του και τα strengths του. Νομίζω ωστόσο ότι ειδικά με Μπαρτζώκα κόουτς η ερώτηση δεν θα είναι αν εμείς τον θέλουμε αλλά αν αυτός θέλει να μείνει. Όπως έχω ξαναγράψει εγώ στη θέση του δεν θα έμενα.
Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται ενέσεις μετρίων. Ποιότητα χρειαζόμαστε. Και αυτή η ποιότητα αν φύγει ο Πίτερς θα έρθει με tweener αναγκαστικά ώστε όποιος έρθει να παίρνει και ικανό χρόνο για να δεχθεί να έρθει. ή θα έρθει παίκτης rotation στο 3-4 (έγραφα Ησαϊα Μάικ), που έχει twο-way στοιχεία και άψογο σουτ και αθλητικότητα, ή παίκτης rotation στο 4-5. Αν και το 3-4 με βρίσκει πολύ πιο σύμφωνο δεδομένου ότι το πλήρωμα του χρόνου για τον αρχηγό σιγά σιγά φτάνει.
Προσωπική άποψη πάντα.
Στα γκαρντ επειδή ο Μόρρις (αν βγει) είναι όσο τον ξέρουμε καλό φιτ, ο παίκτης που θα πάρουμε θα είναι κατεμέ combo με ικανότητα iso, γιατί πλέον είναι το μοναδικό στοιχείο που θα λείπει από το παιχνίδι.
Και το αστείο με το να περιμένουμε τον Έβανς σας παρακαλώ μην το κάνετε ούτε σαν χωρατό, γιατί τον κόουτς τον φοβάμαι... Είναι απολύτως ικανός να το κάνει και αυτό και να περάσουμε άλλο ένα καλοκαίρι γράφοντας για τον Έβανς. Ειλικρινά δεν με πειράζει να τον αφήσουμε να πάει όπου στο καλό θέλει και ας μας φορτώνει 20αρες όποτε μας βλέπει, τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλη μια τέτοια offseason.
Τώρα αν ο 666 θα είναι ο Φραντζίσκο, ο Τζέιμς, ή ο όποιος, ας το δούμε εν καιρώ. Ο Φραντζίσκο έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, δεν είναι ακόμα επιπέδου ελίτ Έβανς (γιατί τέτοιον θα ψάχνουμε).
ΥΓ: Νομίζω η κουβέντα για Ντιαλό είναι πέρα για πέρα άτοπη. Ο Ντιαλό όπως σωστά έχουν πει παιδιά έχει στάτους Σάσα, Χέιζ κοκ. Δεν είναι για να μοιράζεται το χρονο 50-50 με κάποιον άλλο, και ούτε τέτοιο συμβόλαιο θα έχει.
Ο Πίτερς ξέρουμε τι πρεσβεύει, τις αδυνμίες του και τα strengths του. Νομίζω ωστόσο ότι ειδικά με Μπαρτζώκα κόουτς η ερώτηση δεν θα είναι αν εμείς τον θέλουμε αλλά αν αυτός θέλει να μείνει. Όπως έχω ξαναγράψει εγώ στη θέση του δεν θα έμενα.
Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται ενέσεις μετρίων. Ποιότητα χρειαζόμαστε. Και αυτή η ποιότητα αν φύγει ο Πίτερς θα έρθει με tweener αναγκαστικά ώστε όποιος έρθει να παίρνει και ικανό χρόνο για να δεχθεί να έρθει. ή θα έρθει παίκτης rotation στο 3-4 (έγραφα Ησαϊα Μάικ), που έχει twο-way στοιχεία και άψογο σουτ και αθλητικότητα, ή παίκτης rotation στο 4-5. Αν και το 3-4 με βρίσκει πολύ πιο σύμφωνο δεδομένου ότι το πλήρωμα του χρόνου για τον αρχηγό σιγά σιγά φτάνει.
Προσωπική άποψη πάντα.
Στα γκαρντ επειδή ο Μόρρις (αν βγει) είναι όσο τον ξέρουμε καλό φιτ, ο παίκτης που θα πάρουμε θα είναι κατεμέ combo με ικανότητα iso, γιατί πλέον είναι το μοναδικό στοιχείο που θα λείπει από το παιχνίδι.
Και το αστείο με το να περιμένουμε τον Έβανς σας παρακαλώ μην το κάνετε ούτε σαν χωρατό, γιατί τον κόουτς τον φοβάμαι... Είναι απολύτως ικανός να το κάνει και αυτό και να περάσουμε άλλο ένα καλοκαίρι γράφοντας για τον Έβανς. Ειλικρινά δεν με πειράζει να τον αφήσουμε να πάει όπου στο καλό θέλει και ας μας φορτώνει 20αρες όποτε μας βλέπει, τα νεύρα μου δεν αντέχουν άλλη μια τέτοια offseason.
Τώρα αν ο 666 θα είναι ο Φραντζίσκο, ο Τζέιμς, ή ο όποιος, ας το δούμε εν καιρώ. Ο Φραντζίσκο έχει πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία, δεν είναι ακόμα επιπέδου ελίτ Έβανς (γιατί τέτοιον θα ψάχνουμε).
ΥΓ: Νομίζω η κουβέντα για Ντιαλό είναι πέρα για πέρα άτοπη. Ο Ντιαλό όπως σωστά έχουν πει παιδιά έχει στάτους Σάσα, Χέιζ κοκ. Δεν είναι για να μοιράζεται το χρονο 50-50 με κάποιον άλλο, και ούτε τέτοιο συμβόλαιο θα έχει.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τον Φρανσίσκο αν είναι να τον πάρουμε έχει νόημα για την ερχόμενη σεζόν που θα έχει κλείσει τα 29 και θα είναι στην καλύτερη περίοδο ενός παίκτη. Διαφορετικά θα κλείσει κάπου για 2-3 χρόνια και θα τον συζητήσουμε ξανά στα 31-32 του.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 11:02 pmΕγώ παίδες μια φορά το ξαναλέω. Ο Μπλόσομγκειμ δεν ταιριάζει στην ομάδα. Έχει νόημα να τον έχεις σε μια ομάδα ξέχειλη από επιθετικό ταλέντο για να σου κρατάει τα μπόσικα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στον Ολυμπιακό αφού στο 4 έχεις το Σάσα, και όταν δεν παίζει στο Σάσα, δεν θα έχεις ομάδα "ξέχειλη από ταλέντο". Επειδή δλδ κυκλοφορεί ένας Σάσα-κίλερ πρέπει να τον πάρουμε εμείς για να μην τον έχουν οι άλλοι; Ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά; Θα βγάζει ο Μπαρτζώκας (ή ο όποιος κόουτς) το Σάσα για να σφίξει την άμυνα; Δεν παίζει.
Προσωπική άποψη πάντα.
- SbioTech

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνούμε. Ωστόσο διαφωνείς οτι δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε; γιατί το επόμενο του συμβολαιο θα ειναι 2μυρ λογικά με τη χρονιά που κάνει.Conan1982 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 10:37 amΓια τον Φρανσίσκο αν είναι να τον πάρουμε έχει νόημα για την ερχόμενη σεζόν που θα έχει κλείσει τα 29 και θα είναι στην καλύτερη περίοδο ενός παίκτη. Διαφορετικά θα κλείσει κάπου για 2-3 χρόνια και θα τον συζητήσουμε ξανά στα 31-32 του.SbioTech έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 11:02 pmΕγώ παίδες μια φορά το ξαναλέω. Ο Μπλόσομγκειμ δεν ταιριάζει στην ομάδα. Έχει νόημα να τον έχεις σε μια ομάδα ξέχειλη από επιθετικό ταλέντο για να σου κρατάει τα μπόσικα. Αυτό δεν μπορεί να γίνει στον Ολυμπιακό αφού στο 4 έχεις το Σάσα, και όταν δεν παίζει στο Σάσα, δεν θα έχεις ομάδα "ξέχειλη από ταλέντο". Επειδή δλδ κυκλοφορεί ένας Σάσα-κίλερ πρέπει να τον πάρουμε εμείς για να μην τον έχουν οι άλλοι; Ειλικρινά δεν βλέπω πως μπορεί να προσφέρει ουσιαστικά; Θα βγάζει ο Μπαρτζώκας (ή ο όποιος κόουτς) το Σάσα για να σφίξει την άμυνα; Δεν παίζει.
Προσωπική άποψη πάντα.
Καταλαβαίνω οτι τα hypothetically ειναι χαζομάρα αλλα αν υποθέσουμε οτι είχες να διαλέξεις μεταξύ υγιούς prime Evans και Φραντζίσκο ποιον θα διαλεγες; χαζή ερώτηση ξαναλέω αλλα just trying to make a point
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχω καταλήξει είναι αλήθεια για το αν μας κάνει η όχι οπότε δεν μπορώ και να απαντήσω κατηγορηματικά. Ο Evans θεωρητικά ήταν καλύτερο φίτ σε άμυνα και επίθεση αλλά δεν είναι ότι τον είχαμε δει και καθόλου να παίζει σ' εμάς.SbioTech έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 11:38 am
Συμφωνούμε. Ωστόσο διαφωνείς οτι δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνουμε; γιατί το επόμενο του συμβολαιο θα ειναι 2μυρ λογικά με τη χρονιά που κάνει.
Καταλαβαίνω οτι τα hypothetically ειναι χαζομάρα αλλα αν υποθέσουμε οτι είχες να διαλέξεις μεταξύ υγιούς prime Evans και Φραντζίσκο ποιον θα διαλεγες; χαζή ερώτηση ξαναλέω αλλα just trying to make a point
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αυτος δινει συνεντευξεις και σε ελληνικα σχετικα ΄΄αγνωστα΄΄ καναλια..τον βλεπω οντως να ερχεται..
αποτι ειπε ηδη τον εχουν πλησιασει ομαδες οποτε λογικα ειμαστε και εμεις μεσα.
Για τον φρανσισκο που λετε..εγω σαν παικτη τον παω,τωρα σαν φιτ με μπαρτζωκα δεν ξερω..αλλα προσωπικα θελω 2 γκαρντ του χρονου καλα μαζι με τον θωμα..αν βγει ο μορις οκ ,αλλιως να βρεις 2 γκαρντ καλα στην ευρωπη δεν ειναι ευκολο..οποτε ηδη θα κλεινα τον γαλλο και βλεπουμε.
Για πειτε καλα γκαρντ που ειναι διαθεσιμα..ο τζειμς πχ κοντευει 36 δεν νομιζω να απασχολησει παλι,αυτοι της βαλενθια εχουν συμβολαιο ολοι εχω την εντυπωση..τον σορτς σε μας δεν νομιζω να μας τον δωσουν..δεν βλεπω τι καλυτερο του φρανσισκο μπορουμε να παρουμε.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Περιμεναμε μεχρι δεκεμβρη να παρουμε τον Μορις και τωρα δεν τον βαζουμε καν στον σχεδιασμο του χρονου? Ακομα και μετριος να ειναι φετος εγω θα τον κρατουσα, εχει στοιχεια που οι αλλοι ασοι δεν εχουν και ο ανθρωπος δεν εχει ξαναπαιξει ευρωπη. Ειναι ταμαμ για δευτερος ασος.
Ο Φρανσισκο εμενα μου αρεσει αλλα το usage που εχει στην Ζαλγκιρις σε εμας ουτε κατα διανοια. Οποτε αν ερθει δεν θα δουμε τον φετινο φρανσισκο ειδικα με ντορσει, σασα μεσα. Και ο cris jones της Χαποελ εμενα μου αρεσει, δεν ξερω τι συμβολαιο εχει.
Ο Φρανσισκο εμενα μου αρεσει αλλα το usage που εχει στην Ζαλγκιρις σε εμας ουτε κατα διανοια. Οποτε αν ερθει δεν θα δουμε τον φετινο φρανσισκο ειδικα με ντορσει, σασα μεσα. Και ο cris jones της Χαποελ εμενα μου αρεσει, δεν ξερω τι συμβολαιο εχει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο