Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
2
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν πιάνω το νόημα της κουβέντας να πω την αλήθεια. Έχουμε κάνει την ευρωλίγκα ελληνικό πρωτάθλημα και πλακωνόμαστε μόνο εμείς και ο Παο ποιος θα την πάρει? Τι σημασία έχει αν ο Παο είναι ή γίνει ομάδα Β εθνικής? Δεν έχει άλλες ομαδάρες η ευρωλίγκα να σε σταματήσουν? Ρεάλ, Μπάρτσα, Μονακό, η Φενέρ που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα?yawn.brigade έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 8:00 pmκοίτα κι εγώ δεν είναι ότι θα στενοχωρηθώ αν πάρουμε την Ευρωλίγκα υπό αυτές τις συνθήκες ούτε θα αρνούμαι να τη μετράω ως τίτλο ξερωγω. ειδικά τώρα με τα τόσα χαμένα φάιναλ 4.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Φεβ 16, 2026 7:48 pmδυστυχως η ευτυχως ολες οι ευρωλιγκες μετρανε το ιδιο,αλλιως πχ αυτες που πηραμε το 12-13 θα μετραγανε 3πλες..οποτε προσωπικα δεν θα με πειραξει να παρουμε και μια με τυχη..απληρωτοι στην μονακο,ο παο να μην μπει καν τελικο κτλ..ας την παρουμε και απεναντι στην μπαγιερνΑν συμβαινει αυτο συχνα χανεται το ενδιαφερον,1-2-3 φορες ειναι καλοδεχουμενο.
αλλά ως θεατή με ενδιαφέρει κυρίως η μεγιστοποίηση της απόλαυσης/των συγκινήσεων και η μεγιστοποίηση αυτή δε μπορεί να επιτευχθεί χωρίς δυνατό Παναθηναϊκό.
Την ευρωλίγκα του 13 ας πούμε που ο Παο δεν πήγε καν φ4 δεν τη χαρήκατε? Για μένα είναι από τις πιο ωραίες αναμνήσεις.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα δεν είναι αυτή η κουβέντα. Προφανώς και θα χαρείς στο αποτέλεσμα. Η κουβέντα ξεκίνησε από την εκ των προτέρων ευχή "αχ ας πάνε όλα χάλια για τους αντιπάλους μας μην μας κάνουν καμία στραβή και μας κερδίσουν".
Φαντάσου να άνοιγες μια μέρα το φόρουμ και έβλεπες ποστ μου που έγραφα "αχ μακάρι να είναι απλήρωτοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ώστε να έχουν εσωτερικά προβλήματα και να μην μπορούν να μας κοντράρουν τον Μάη. Επίσης --συγγνώμη κύριε τζίνι μου, μιας και σας έχω εδώ-- αν γίνεται να κρατήσει και λίγο παραπάνω η αποθεραπεία του Μπιμπέροβιτς μην μας πετύχει στο Φ4 ο άτιμος, α και αν γίνεται να πέσουν και κάνα 2 πύραυλοι στο Τελ Αβίβ ώστε να παίξουμε σε καμία Βουλγαρία τα εκτός". Θα έλεγες "Ναι ρε Νικολάρα, είσαι υπόδειγμα μπασκετάνθρωπου";

- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
απάντησα στο "οποτε προσωπικα δεν θα με πειραξει να παρουμε και μια με τυχη..απληρωτοι στην μονακο,ο παο να μην μπει καν τελικο κτλ.." του Σακ που προσθέτει και άλλες συνθήκες πέρα από το να μην είναι καλά ο Παναθηναϊκός.golitog7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 5:23 pmΔεν πιάνω το νόημα της κουβέντας να πω την αλήθεια. Έχουμε κάνει την ευρωλίγκα ελληνικό πρωτάθλημα και πλακωνόμαστε μόνο εμείς και ο Παο ποιος θα την πάρει? Τι σημασία έχει αν ο Παο είναι ή γίνει ομάδα Β εθνικής? Δεν έχει άλλες ομαδάρες η ευρωλίγκα να σε σταματήσουν? Ρεάλ, Μπάρτσα, Μονακό, η Φενέρ που αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα?
Την ευρωλίγκα του 13 ας πούμε που ο Παο δεν πήγε καν φ4 δεν τη χαρήκατε? Για μένα είναι από τις πιο ωραίες αναμνήσεις.
και πάλι θα τη χαιρόμουν την Ευρωλίγκα, ειδικά λόγω της στέρησης των τελευταίων χρόνων, αλλά ως γενική ιδέα ναι, θέλω δυνατούς αντιπάλους, δυνατό Παναθηναϊκό, ματσάρες που κρίνονται με μπάζερ μπίτερ και τέτοια.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει αυτή η ανωτερότητα για όποιον εύχεται για ένα all - star game και ας κερδίσει ο καλύτερος, ενώ αυτοί που εύχονται να συνεχιστεί η αναταραχή/αναμπουμπούλα στα εσωτερικά του αιώνιου είναι κατώτερα όντα ή έχουν κάποιο “flaw” στον χαρακτήρα τους.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 5:43 pmΜα δεν είναι αυτή η κουβέντα. Προφανώς και θα χαρείς στο αποτέλεσμα. Η κουβέντα ξεκίνησε από την εκ των προτέρων ευχή "αχ ας πάνε όλα χάλια για τους αντιπάλους μας μην μας κάνουν καμία στραβή και μας κερδίσουν".
Φαντάσου να άνοιγες μια μέρα το φόρουμ και έβλεπες ποστ μου που έγραφα "αχ μακάρι να είναι απλήρωτοι οι παίκτες του Ολυμπιακού ώστε να έχουν εσωτερικά προβλήματα και να μην μπορούν να μας κοντράρουν τον Μάη. Επίσης --συγγνώμη κύριε τζίνι μου, μιας και σας έχω εδώ-- αν γίνεται να κρατήσει και λίγο παραπάνω η αποθεραπεία του Μπιμπέροβιτς μην μας πετύχει στο Φ4 ο άτιμος, α και αν γίνεται να πέσουν και κάνα 2 πύραυλοι στο Τελ Αβίβ ώστε να παίξουμε σε καμία Βουλγαρία τα εκτός". Θα έλεγες "Ναι ρε Νικολάρα, είσαι υπόδειγμα μπασκετάνθρωπου";
Εσύ, δηλαδή, προσωπικά δεν πανηγύριζες την Ευρωλίγκα του 23´ που παίζαμε χωρίς Σάσα και Σλούκα ή είπες έλα μωρέ σιγά το τρόπαιο, αφού ο αιώνιος ήταν μέτριος φέτος; Αντίστοιχα, δεν πανηγύρισες το πρωτάθλημα με το reverse sweep ή είπες αχ τι κρίμα που ο κακομοίρης ο Φαλ έπαθε κάταγμα κοπώσεως, θα ήθελα να τους είχα κερδίσει πλήρεις;
Εντωμεταξύ, αυτό το άλμα συλλογισμού που κάνεις από μια ατάκα να συνεχιστεί το αρνητικό κλίμα σε μια ομάδα με το να πέσουν βόμβες στο Ισραήλ, πραγματικά με ξεπερνάει. Οι λόγοι που το κάνεις βέβαια είναι προφανείς.
Η πλειοψηφία των νοημόνων οπαδών του Ολυμπιακού στεναχωρήθηκαν στον τραυματισμό του Λεσόρ και οι αντίστοιχοι του ΠΑΟ στον τραυματισμό του Έβανς. Σε βάθος χρόνου, κανείς δεν τα έβαψε μαύρα που αποδυναμώθηκε ο αιώνιος, το αντίθετο θα έλεγα. Ούτε νομίζω υπάρχει κανείς που θα πει αν κερδίσουμε την Φενέρ στον τελικό, κρίμα έλειπε ο Χολ, διαφορετικά θα βλέπαμε άλλο ματς. Επειδή βάζεις και στην εξίσωση τραυματισμό παίκτη τα αναφέρω.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός οπότε θα προσπαθήσω άλλη μία φορά.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 6:01 pmΕσύ, δηλαδή, προσωπικά δεν πανηγύριζες την Ευρωλίγκα του 23´ που παίζαμε χωρίς Σάσα και Σλούκα ή είπες έλα μωρέ σιγά το τρόπαιο, αφού ο αιώνιος ήταν μέτριος φέτος; Αντίστοιχα, δεν πανηγύρισες το πρωτάθλημα με το reverse sweep ή είπες αχ τι κρίμα που ο κακομοίρης ο Φαλ έπαθε κάταγμα κοπώσεως, θα ήθελα να τους είχα κερδίσει πλήρεις;
Χάρηκα για την Ευρωλίγκα του '24 για διάφορους λόγους που δεν αφορούν την συγκεκριμένη συζήτηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είπα το Φλεβάρη "Yes, λείπει ο Βεζένκοφ φέτος, είναι η ευκαιρία μας". Μάλιστα θεώρησα λίγο faux-pas το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας στα πλειοφ δεν έπαιζε στην έδρα του.
Έχεις κάνει ξεκάθαρη τη θέση σου, δεν χρειάζεται να την αναλύσεις περαιτέρω. Δεν φαίνεται να ξεχωρίζεις (ή κάνεις πως δεν ξεχωρίζεις) την διαφορά μεταξύ:
- "χαίρομαι που κέρδισα" (που είναι αυτονόητο και ανθρώπινο) και
- "εύχομαι να στραβώσουν πράγματα στον άλλον για να κερδίσω"
Τώρα τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν ξέρω αν έχουν κάποια πραγματική αξία και η απάντηση μου θα τους δώσει κάποια αλλά μιας και μοιάζεις μπερδεμένος και ίσως φταίει ο τρόπος που γράφω ίσως (;) θα σου πω.
"Ηθική ανωτερότητα" δεν νομίζω πως προκύπτει από τα γραπτά μου (και θα μπορούσα να πετάξω και ένα "αλλά ο λόγος που το κάνεις είναι προφανής" έτσι για το αούα) αλλά δεν χαρακτήρισα κάποιον ως "κατώτερο". Είναι απλά μία λογική την οποία προσωπικά (και άλλοι όπως φαίνεται) βρίσκουν λανθασμένη. Το να παίρνεις μια υπερβολή που έγραψα για να δείξω τη λογική που εκφράστηκε ("εύχομαι εξωαγωνιστικά στραβά") και να το κάνεις "άρα είπες να πέσουν βόμβες" είναι απλά κάποιου είδους ηθικό δράμα ώστε να παρουσιαστώ ως "παράλογος" παρά να ασχοληθείς με το επιχείρημα. Α κι εδώ θα κολλούσε ένα "αλλά ο λόγος που το κάνεις είναι προφανής" έτσι για το σβήσιμο. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τραυματισμοί/πόλεμοι/βόμβες είναι άλλη ηθική κατηγορία. Η ουσία του επιχειρήματος όμως μένει ίδια καθώς εύχεσαι εξωαγωνιστικά στραβά για να νιώσεις πιο ασφαλής. Τώρα αν για να πείσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις γύρω σου και να πεις "Μα καλά όλοι αυτό δεν θα κάνατε;"...δεν ξέρω...ίσως πρέπει να σκεφτείς λίγο καλύτερα.

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα το άλμα στον συλλογισμό δεν το έκανα εγώ, εσύ το έκανες. Τώρα δια μαγείας πας να μου το φορτώσεις;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 6:25 pmΜάλλον δεν γίνομαι κατανοητός οπότε θα προσπαθήσω άλλη μία φορά.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 6:01 pmΕσύ, δηλαδή, προσωπικά δεν πανηγύριζες την Ευρωλίγκα του 23´ που παίζαμε χωρίς Σάσα και Σλούκα ή είπες έλα μωρέ σιγά το τρόπαιο, αφού ο αιώνιος ήταν μέτριος φέτος; Αντίστοιχα, δεν πανηγύρισες το πρωτάθλημα με το reverse sweep ή είπες αχ τι κρίμα που ο κακομοίρης ο Φαλ έπαθε κάταγμα κοπώσεως, θα ήθελα να τους είχα κερδίσει πλήρεις;
Χάρηκα για την Ευρωλίγκα του '24 για διάφορους λόγους που δεν αφορούν την συγκεκριμένη συζήτηση αλλά σε καμία περίπτωση δεν είπα το Φλεβάρη "Yes, λείπει ο Βεζένκοφ φέτος, είναι η ευκαιρία μας". Μάλιστα θεώρησα λίγο faux-pas το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας στα πλειοφ δεν έπαιζε στην έδρα του.
Έχεις κάνει ξεκάθαρη τη θέση σου, δεν χρειάζεται να την αναλύσεις περαιτέρω. Δεν φαίνεται να ξεχωρίζεις (ή κάνεις πως δεν ξεχωρίζεις) την διαφορά μεταξύ:
. Το να παίρνεις μια υπερβολή που έγραψα για να δείξω τη λογική που εκφράστηκε ("εύχομαι εξωαγωνιστικά στραβά") και να το κάνεις "άρα είπες να πέσουν βόμβες" είναι απλά κάποιου είδους ηθικό δράμα ώστε να παρουσιαστώ ως "παράλογος" παρά να ασχοληθείς με το επιχείρημα. Α κι εδώ θα κολλούσε ένα "αλλά ο λόγος που το κάνεις είναι προφανής" έτσι για το σβήσιμο. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τραυματισμοί/πόλεμοι/βόμβες είναι άλλη ηθική κατηγορία. Η ουσία του επιχειρήματος όμως μένει ίδια καθώς εύχεσαι εξωαγωνιστικά στραβά για να νιώσεις πιο ασφαλής. Τώρα αν για να πείσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις γύρω σου και να πεις "Μα καλά όλοι αυτό δεν θα κάνατε;"...δεν ξέρω...ίσως πρέπει να σκεφτείς λίγο καλύτερα.
Επίσης, να σε διορθώσω: δεν εύχομαι για εξωαγωνιστικά στραβά, ούτε έχω κάπου ένα κουκλάκι του Σλούκα και του Λεσόρ να του πετάω βελάκια.
Τα αγωνιστικά στραβά μόνοι σας τα δημιουργήσατε, οι λόγοι πάνω κάτω γνωστοί (Άταμαν, dpg κ.ο.κ). Πιάστηκες από ένα σχόλιο που είπα ότι θα προτιμούσα να παραταθεί αυτή η κατάσταση για να δείξεις τι;
Ότι και καλά είσαι ανώτερος εσύ και όσοι θέλετε να βλέπετε Φέντερερ - Ναντάλ στο prime τους; Και ότι οι υπόλοιποι είμαστε ποταποί που θέλουμε το «κακό» των αντιπάλων μας;
Ακόμα και εσύ, όμως, σε συγχωρήσεις μεταξύ των συνοπαδων σου όταν περάσατε την Μακάμπι, δεν είδα πουθενά να αναφέρεσαι ότι έπαιζε σε ουδέτερη έδρα χωρίς τον καλύτερο της παίκτη. Το λες τώρα μετά από δύο χρόνια αφού έχετε κατακτήσει την κούπα, εκ το ασφαλούς πάντα.
Δηλαδή για να είμαστε όλοι ηθικοί και ψυχικά ανώτεροι θα έπρεπε να ευχόμαστε ο ΠΑΟ να βρει την φόρμα του, να μπει ο Χέιζ και να κάνει παπάδες και να αρχίσουν οι κατοστάρες στα επόμενα 10 ματς της Ευρωλίγκας, να τερματίσει 4ος κ.ο.κ για να πούμε ότι το πήραμε επί ίσοις όροις;
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν είμαι ηθικά ανώτερος, δεν θέλω τραυματισμούς παικτών, άλλα μια χαρά θα χαρώ αν παραταθεί η κακή εικόνα του Παναθηναικού, ή τα σπάσουν και καταρρεύσουν και τους κερδίσουμε όπου τους πετύχουμε μια χαρά θα χαρώ!! Οπως είπες δεν είδα να πει κανείς τότε με την Μακάμπι, να περάσαμε άλλα η ομάδα έπαιζε σε ουδέτερο χωρίς τον καλύτερό της παίκτη και άλλα πολλά παραδείγματα...οπότε μην το παίζουμε ηθικοί, μια αρά θα χαρούν και αυτοί αν μας κάτσουν στραβά καταρρεύσουμε και μας κερδίσουν, και θα γελάνε και από πάνω...και καλά θα κάνουν....Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 6:39 pmΜα το άλμα στον συλλογισμό δεν το έκανα εγώ, εσύ το έκανες. Τώρα δια μαγείας πας να μου το φορτώσεις;nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 17, 2026 6:25 pm
Μάλλον δεν γίνομαι κατανοητός οπότε θα προσπαθήσω άλλη μία φορά.
. Το να παίρνεις μια υπερβολή που έγραψα για να δείξω τη λογική που εκφράστηκε ("εύχομαι εξωαγωνιστικά στραβά") και να το κάνεις "άρα είπες να πέσουν βόμβες" είναι απλά κάποιου είδους ηθικό δράμα ώστε να παρουσιαστώ ως "παράλογος" παρά να ασχοληθείς με το επιχείρημα. Α κι εδώ θα κολλούσε ένα "αλλά ο λόγος που το κάνεις είναι προφανής" έτσι για το σβήσιμο. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι τραυματισμοί/πόλεμοι/βόμβες είναι άλλη ηθική κατηγορία. Η ουσία του επιχειρήματος όμως μένει ίδια καθώς εύχεσαι εξωαγωνιστικά στραβά για να νιώσεις πιο ασφαλής. Τώρα αν για να πείσεις τον εαυτό σου πρέπει να κοιτάξεις γύρω σου και να πεις "Μα καλά όλοι αυτό δεν θα κάνατε;"...δεν ξέρω...ίσως πρέπει να σκεφτείς λίγο καλύτερα.
Επίσης, να σε διορθώσω: δεν εύχομαι για εξωαγωνιστικά στραβά, ούτε έχω κάπου ένα κουκλάκι του Σλούκα και του Λεσόρ να του πετάω βελάκια.
Τα αγωνιστικά στραβά μόνοι σας τα δημιουργήσατε, οι λόγοι πάνω κάτω γνωστοί (Άταμαν, dpg κ.ο.κ). Πιάστηκες από ένα σχόλιο που είπα ότι θα προτιμούσα να παραταθεί αυτή η κατάσταση για να δείξεις τι;
Ότι και καλά είσαι ανώτερος εσύ και όσοι θέλετε να βλέπετε Φέντερερ - Ναντάλ στο prime τους; Και ότι οι υπόλοιποι είμαστε ποταποί που θέλουμε το «κακό» των αντιπάλων μας;
Ακόμα και εσύ, όμως, σε συγχωρήσεις μεταξύ των συνοπαδων σου όταν περάσατε την Μακάμπι, δεν είδα πουθενά να αναφέρεσαι ότι έπαιζε σε ουδέτερη έδρα χωρίς τον καλύτερο της παίκτη. Το λες τώρα μετά από δύο χρόνια αφού έχετε κατακτήσει την κούπα, εκ το ασφαλούς πάντα.
Δηλαδή για να είμαστε όλοι ηθικοί και ψυχικά ανώτεροι θα έπρεπε να ευχόμαστε ο ΠΑΟ να βρει την φόρμα του, να μπει ο Χέιζ και να κάνει παπάδες και να αρχίσουν οι κατοστάρες στα επόμενα 10 ματς της Ευρωλίγκας, να τερματίσει 4ος κ.ο.κ για να πούμε ότι το πήραμε επί ίσοις όροις;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μορις πρεπει να ειναι καλα αφου κανει κανονικα ομαδικη προπονηση..τι μπορει να συμβαινει?
α)δεν εχει φυσικη κατασταση για να παιξει..θελει χρονο ακομα
β)τον φυλανε για το επομενο ματς για καποιο λογο,αν και δεν βρισκω λογικη.
γ)θεωρουν τον νιλικινα καλυτερο αυτην την στιγμη..αυτο πραγματικα ειναι ανησυχητικο..
α)δεν εχει φυσικη κατασταση για να παιξει..θελει χρονο ακομα
β)τον φυλανε για το επομενο ματς για καποιο λογο,αν και δεν βρισκω λογικη.
γ)θεωρουν τον νιλικινα καλυτερο αυτην την στιγμη..αυτο πραγματικα ειναι ανησυχητικο..
-
Slow horses 7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
2

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο