Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 18, 2026 6:36 pm

yawn.brigade έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 3:39 pm
είτε με Λεσόρ είτε χωρίς Λεσόρ έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ του Παναθηναϊκού δε τον παίρνει να έχει στην εξάδα πάνω από ένα σέντερ και θα είναι αμαρτία να μη το εκμεταλλευτούμε, τόσο το Σάββατο όσο κυρίως στους τελικούς τον Ιούνιο.
Δεν με ενδιαφέρει σαν διοργάνωση το ξαναλέω …….το κύπελλο!!! Για το πρωτάθλημα θα συμφωνήσω, όμως διαφωνώ ότι δεν μπορεί να έχει δεύτερη λύση ξένο στους τελικούς της GBL!!! Αρκεί να αξιοποιηθεί καλύτερα το πολύ ποιοτικό ρόστερ που έχει!!! Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι μια χαρά ο Ντέιβις, ………..χρειάζεται και Ντέιβις και Χουάντσο και Όσμαν στους τελικούς ώστε να πάει ΜΟΝΟ με ένα πεντάρι καθαρό ??? Δηλαδή τον Ρογκαβόπουλο, ακόμα και τον Μήτογλου………τους έχουν ξεχάσει σαν μπασκετμπολίστες??? Έχουνε λύσεις…….απλά ο Άταμαν εφέτος δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν στρίβει καθόλου όμως!!!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Φεβ 18, 2026 7:56 pm

BillyPao έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 5:06 pm
big_lebowski έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 4:59 pm
Δε καταλαβαίνω τι δε βγάζει νόημα.
Αν το γκουγλαρεις θα δεις 10 διαφορετικές πηγές που το αναφέρουν συν βίντεο του ιδιου το καλοκαίρι του 24 να λεει πως ήθελε να έρθει
Τι δε σου βγάζει νόημα?ότι κάναμε πατάτα?η πρώτη είναι? :lol:
Αν ήθελε να έρθει, να υπάρχε προσύμφωνο και η ομάδα να μην το ενεργοποίησε, δε δίνω ούτε 1% να συνέβη.
υπηρχε ενα διαστημα απο οταν ειχε φυγει ο ιτουδης μεχρι που εμεινε ελευθερος απτην φενερ που μπορουσαμε να τον ειχαμε παρει
ο κομισαριος ειχε πει σε μια εκπομπη τοτε οτι δεν υπαρχει χωρος για τον παιχτη γιατι εχουμε πολλους στα γκαρντ
τοτε δεν ειχε τραυματιστει και ο γκριγκονις

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:01 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 6:26 pm

Προφανώς και δεν κατάλαβες……..καταρχήν δεν είναι παλινωδία η hedge out άμυνα που μου γράφεις ότι είπα και πραγματικά δεν καταλαβαίνω πως το αντιλήφθηκες αυτό!!!! Το ότι είναι αμυντική τακτική, οκ τυγχάνει να το ξέρω αρκετά καλά , πίστεψε με!!! Αυτό που εννοώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, είναι ότι παλινωδία είναι ο ΤΡΟΠΟΣ που την χρησιμοποιεί μέχρι τώρα ο Άταμαν, ενώ ξέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΣΟΡ εδώ και ενάμιση χρόνο, εκθέτοντας ΠΡΩΤΑ από όλους τον Γιούρτσεβεν, δευτερευόντως τον Χολμς και εξουθενώνοντας τον μοναδικό παίκτη ( Φαρίντ) που μπορεί για λίγο ( λόγω ηλικίας) να την ακολουθήσει!!!Το ευτύχημα για εσάς, είναι ότι στο παιχνίδι με την Φενερμπαχτσέ χρησιμοποιήθηκε επιτέλους και άμυνα με αλλαγές και ολίγη από drop με καλά αποτελέσματα , ασχέτως αν δεν γούσταρει ο Αταμάν τις αμυντικές αυτές τακτικές !!! Προφανώς κάποιος του το σφύριξε ή του τραβήξανε το αυτί ( υποθέτω πάντα…..) !!!
Υγ: Με ρωτάς ποιον θα έβγαζα??? Οκ…..θα σου πω, ξεκάθαρα τον Όσμαν, διότι τον τελευταίο μήνα είναι πτώμα από την κούραση , αντικατοπτρίζεται πλήρως στην απόδοση του και τον θεωρώ επίφοβο για τραυματισμό!!!! Πιστεύω να σε κάλυψα………
ο παο δεν εχει καταλληλους παιχτες για να παιξει χεντζς
απτα γκαρντ ο μοναδικος που μπορει ειναι ο γκραντ και απτους ψηλους κανενας
ο λεσορ προφανως και ειναι καλυτερος απο αυτους που εχουμε τωρα αλλα και αυτος δεν ειναι κατι ιδιαιτερο
που και που οταν παιζει με αλλαγες ειναι παροδικο και αυτο δεν ειναι δουλεμενο και ουτε προκειται αφου ο ανθρωπος εχει κολλημα με τα χεντς ειναι ικανος να ειχαμε παρει τον βαλα και να τον εβαζε να παιζει αυτην την αμυνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:09 pm

ω ρε κατι γλυστες που πεφτουν σε αυτο το παρκε

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Τετ Φεβ 18, 2026 8:10 pm

Μετά τον τραυματισμό και την εγχείρηση του Μελι(μετά τον Χολ) θα είναι σημαντική μια επικράτηση σε κύπελλο και Ευρωλιγκα έναντι του Ολυμπιακού που για μένα στην παρούσα φάση χρηζεται πρώτο φαβορί της Ευρωλιγκας....... αν περάσουμε στον τελικό κυπελλου🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:10 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 6:36 pm
yawn.brigade έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 3:39 pm
είτε με Λεσόρ είτε χωρίς Λεσόρ έτσι όπως είναι δομημένο το ρόστερ του Παναθηναϊκού δε τον παίρνει να έχει στην εξάδα πάνω από ένα σέντερ και θα είναι αμαρτία να μη το εκμεταλλευτούμε, τόσο το Σάββατο όσο κυρίως στους τελικούς τον Ιούνιο.
Δεν με ενδιαφέρει σαν διοργάνωση το ξαναλέω …….το κύπελλο!!! Για το πρωτάθλημα θα συμφωνήσω, όμως διαφωνώ ότι δεν μπορεί να έχει δεύτερη λύση ξένο στους τελικούς της GBL!!! Αρκεί να αξιοποιηθεί καλύτερα το πολύ ποιοτικό ρόστερ που έχει!!! Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι είναι μια χαρά ο Ντέιβις, ………..χρειάζεται και Ντέιβις και Χουάντσο και Όσμαν στους τελικούς ώστε να πάει ΜΟΝΟ με ένα πεντάρι καθαρό ??? Δηλαδή τον Ρογκαβόπουλο, ακόμα και τον Μήτογλου………τους έχουν ξεχάσει σαν μπασκετμπολίστες??? Έχουνε λύσεις…….απλά ο Άταμαν εφέτος δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν στρίβει καθόλου όμως!!!
μωρέ ναι, απλά σκεφτόμουν και αυτό που λες ότι ο Αταμάν δε στρίβει καθόλου συν ότι υπάρχει και ο Σορτς που δε νομίζω να είναι μόνιμα εκτός. λογικά οι σέντερ θα την πληρώνουν αλλά υποθέσεις κάνουμε :)

tarp7

champion
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:22 pm

Πολυ σπαστικό το κριτς κριτς στο παρκέ και πολύ κουραστικό στο μάτι από την τηλεόραση.

Καλά ότι έβαλαν τον Πίτερς να κάνει διορθωτικη δήλωση το θεωρώ γελοίο κι από την ομάδα

Το θετικό ότι υπάρχουν πολλά παιδιά στην εξέδρα και είναι γεμάτη

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τετ Φεβ 18, 2026 8:28 pm

Ευδιάθετος ο Χατζηδημητρίου σήμερα :lol:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:40 pm

επιτελους δινουν μπαλες στο ποστ στον χολμς

Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί η ΕΡΤ δεν στριμάρει τον αγώνα στο εξωτερικό?
Δεν έχει τα δικαιώματα? Προσπαθεί να σε κάνει να πληρώσεις? Δεν έχω καταλάβει γιατί να μην μπορώ να δω μπασκετάκι...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:41 pm

Επιτέλους σοβαρότητα από την ομάδα σε τρόπο παιχνιδιού

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 8:42 pm

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
Μπορεί να μου εξηγήσει κανείς γιατί η ΕΡΤ δεν στριμάρει τον αγώνα στο εξωτερικό?
Δεν έχει τα δικαιώματα? Προσπαθεί να σε κάνει να πληρώσεις? Δεν έχω καταλάβει γιατί να μην μπορώ να δω μπασκετάκι...
Με ένα free vpn το βλέπεις

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
tanasen01

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan

Τετ Φεβ 18, 2026 8:43 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 8:28 pm
Ευδιάθετος ο Χατζηδημητρίου σήμερα :lol:
Χατζηβαζ... εεε, Χατζηγεωργίου λέγεται!

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
γιατι τον στριμαρει στο εσωτερικο? :hoho:
η σελιδα τους δεν λειτουργει εδω και καιρο

Άβαταρ μέλους
Μυστικό Αρκούδι

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς

Τετ Φεβ 18, 2026 8:47 pm

τουλουμπα έγραψε:
Μυστικό Αρκούδι έγραψε:
γιατι τον στριμαρει στο εσωτερικο? :hoho:
η σελιδα τους δεν λειτουργει εδω και καιρο
Μα λειτουργεί ακόμα. Απλά στο σπορτ δείχνει....πόλο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”