Πες μου έναν παίκτη (πλην Φουρνιέ) που έχει πάρει ο Μπαρτζώκας μετά το 22-23´ και του έχει δώσει την φανέλα βασικού σπίτι του με χρόνο πάνω από 20 λεπτά. Κανένας θα σου πω εγώ.shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 19, 2026 2:11 pmΌτι ο ολυμπιακός έχει επενδύσει στον γουορντ για βασικό κτλ κτλ δεν προκύπτει από πουθενά πάντως.ο μπαρτζωκας δεν τον είχε βασικό ούτε χωρίς Παπ μακισικ.Αδικως για μένα δεν έχει μεγαλύτερο ρόλο αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα.Οτι θα το κάνει του χρόνου ποιος το λέει με τέτοια σιγουριά κιόλας ;!
Όλοι οι «καινούργιοι» περνάνε από διαδικασία ένταξης στο σύστημα και από την 2η χρονιά που ενσωματώνονται αναλαμβάνουν μεγαλύτερο ρόλο.
Γενικά έχω πει την άποψη μου πολλάκις για τα ρόστερ 2κ (Chris απαντάω και σε σένα), τελευταία φορά που το γράφω προς αποφυγή επανάληψης:
Δεν νομίζω ότι είναι στο στυλ του Μπαρτζώκα α) να μπουκώνει το ρόστερ με πρωτοκλασάτους παίκτες που θα θέλουν 25´ στην ίδια θέση, ούτε τον έχουμε δει να φέρνει παίκτες που θα παίξουν και σε άλλη θέση δέκα λεπτά για να συμπληρώσουν τον χρόνο τους (αυτό το πείραμα έχει γίνει φέτος μόνο με Ντορσει - Φουρνιε με τα αποτελέσματα που βλέπουμε), και β) δεν πρόκειται να δώσει σε Ντιαλό 2 χαρτιά το χρόνο (minimum) ενώ ο «βασικός» του παίρνει 700 χιλιάρικα. Εδώ ο Τζόουνς λένε ότι ήρθε με 750κ.
Αν πέσουν λεφτά του χρόνου θα είναι μόνο στον άσο. Και δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά πολιτικής το κόουτς.
Ο Ντιαλό είναι παικταράς, αλλά και αυτός είναι σούπερ streaky από το τρίποντο και δεν χωράει παίκτης με αυτό το star quality σε αυτή την θέση (εδώ μέχρι τώρα δεν έχει φέρει star quality στον άσο ο Μπαρτζώκας).
Δεν θα ξανά τοποθετηθώ για το θέμα Ντιαλό, shaq μπορείς να γράφεις ότι θέλεις, αλλά θα σου πω ότι έλεγα και για Μίσιτς περί ονείρων θερινής νυκτός. Αμα θέλετε να αυτοπαπατζώνεστε δικαίωμα σας, δεν θα σας το χαλάσω!

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο