Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα μου αρέσει σαν παίχτης αλλά είναι περίπτωση Σινγκλετον που έπαιζε άμυνα όταν είχε κέφια. Και σε μεγαλύτερο βαθμό και με μικρότερο αμυντικό iq. Επιθετικά βέβαια έχει καλύτερο ρεπερτόριο. Βασικά την μπάλα την βάζει με κάθε τρόπο στο καλάθι, ποστ, με πρόσωπο, με τη μπάλα κάτω, απο ξεμαρκαρισμα από κόψιμο, απ ότι θες. Αλλά ασταθής και διαλέγει παιχνίδια.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο ρευνολντς πριν καμια 10ρια χρονια ηταν η καψουρα μου ,αν θυμαμαι καλα επαιζε στην ζενιτ..μετα εκανε μια τοπ χρονια με μακαμπι που δεν τον κρατησαν και μετα κατεληξε στη μπαγιερν που ουτε εκει τον κρατησαν..πολλα θεματα χαρακτηρα και γενικα πολυ χαμηλο iq. Τωρα αμα δεν υπαρχουν επιλογες ισως ειναι καλη λυση,απο φαριντ και τουρκο καλυτερος θα ναι..αλλα μην περιμενετε τιποτα τρελο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
για πείτε προβλέψεις για εξάδες ξένων.
η δική μου :
Νιλικίνα, Φουρνιέ, Γουόρντ, Πίτερς, Χολ, Μίλου που θα παίξει μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο
Ναν, Γκραντ, Οσμάν, Χουάντσο, ΝΧΝ, Χολμς
υπάρχει βέβαια και η δήλωση Μπαρτζώκα "Για αύριο χρειαζόμαστε τρία πόιντ γκαρντ αλλά και τρεις ψηλούς γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος" οπότε παίζει να μπει μέσα και ο Μόρις και να μείνει ο Μίλου εκτός.
η δική μου :
Νιλικίνα, Φουρνιέ, Γουόρντ, Πίτερς, Χολ, Μίλου που θα παίξει μόνο αν κριθεί απολύτως απαραίτητο
υπάρχει βέβαια και η δήλωση Μπαρτζώκα "Για αύριο χρειαζόμαστε τρία πόιντ γκαρντ αλλά και τρεις ψηλούς γιατί κανείς δεν είναι σίγουρος" οπότε παίζει να μπει μέσα και ο Μόρις και να μείνει ο Μίλου εκτός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Σάβ Φεβ 21, 2026 10:47 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η λογική λέει ακριβώς αυτό αλλά γιατί νομίζω ότι θα μείνει έξω ο Ντιλικινά και θα παίξει ο Μόρις;yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:44 amγια πείτε προβλέψεις για εξάδες ξένων.
η δική μου :
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Για του Παναθηναϊκού συμφωνώ. Για τον Ολυμπιακό, λένε ότι η παρουσία του Τζόουνς είναι σχεδόν σίγουρη. Για να μπει και ο Μιλουτινοφ, θα πρέπει να μεινει έξω ο Πίτερς. Δεν το πιστεύω .yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:44 amγια πείτε προβλέψεις για εξάδες ξένων.
η δική μου :
Στα γκαρντ προσωπικά βλεπω να μπαίνει ο Μορις. Ήδη ο Νιλικινα ένιωσε ενοχλήσεις χθες χαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Erether την Σάβ Φεβ 21, 2026 11:06 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
ΠΑΟ ομοίως.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:44 amγια πείτε προβλέψεις για εξάδες ξένων.
η δική μου :
ΟΣΦΠ: Μόρρις, Φουρνιέ, Γουόρντ, Πίτερς, Χολ, Μιλού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leon Man την Σάβ Φεβ 21, 2026 12:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Kwstantino

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Κοίτα να δεις, κι εγώ είμαι της άποψης να αλλάξουν οι 6 ξένοι.Kwstantino έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:57 amΠρεπει να σταματησει αυτο το αστειο με τους 6 μονο ξενους σε καθε αγωνα.Στο ποδοσφαιρο απεριοριστες οι Θεσεις ξενων και μια χαρα ταλεντα και παιχταραδες Ελληνες βγαινουν
Να γίνουν 2, το πολύ 3. Όχι δηλωμένοι, αλλά στην επιλογή της ομάδας να χρησιμοποιεί όποιους θέλει από το ρόστερ της.
Να αναγκαστούν όλες οι ομάδες να χρησιμοποιούν Έλληνες παίκτες, μπας και δούμε να βγαίνει και κανείς αξιόλογος επιτέλους.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν ομάδες για ευρωλίγκα με όσους ξένους παίκτες θέλουν. Τα παιχνίδια της ευρωλίγκας είναι ήδη πολλά και δεν θα υπάρχει κανένα θέμα ρυθμού, αν δεν παίζουν όλοι στα εγχώρια.
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ίσως θα ήταν μια καλή κίνηση για τον ΠΑΟ να βάλει μέσα και τον Σορτς και να αφήσει έξω τον ντεφορμαρισμένο Οσμάν.Leon Man έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 11:46 amΠΑΟ ομοίως.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Φεβ 21, 2026 10:44 amγια πείτε προβλέψεις για εξάδες ξένων.
η δική μου :
ΟΣΦΠ: Μόρρις, Φουρνιέ, Γουόρντ, Πίτερς, Χολ, Μιλού.
- Αλέξανδρος Τ.

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δυστυχώς, τέτοια εποχή δεν μπορούμε να είμαστε εκλεκτικοί.
Η μεταγραφή Χολμς μας κόστισε 2,5 εκατομμύρια και συναγωνίζεται αυτή του Πολυτέλεια για το ποια είναι η χειρότερη. Βέβαια, τον Πολυτελή τον κρατήσαμε 3 (!) φορές.
Το επίδικο είναι αν θα περιμένουμε τον Λεσόρ (!!!) ή αν θα πάρουμε κάποιον, ιδανικά αξιόλογο, παίκτη. Δύο ρίσκα.
Επίσης, δεν είμαι σίγουρος ότι μπορεί κάποιος να βγει εύκολα πολύ χειρότερος του Χολμς. Μπορεί να είμαι υπερβολικός. Βέβαια, αυτό που είπε ο Σακ7 για το IQ με προβλημάτισε.
Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο