Euroleague 28η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Fenerbahce Beko Istanbul(13/2, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Φεβ 14, 2026 1:48 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:38 pm
kein έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:40 pm

Επίσης η ομάδα δεν είναι δίκαιο να τιμωρειται για 50 ηλίθιους.

Αυτό που εγώ θα ήθελα σε τέτοια είναι αναλογική τιμωρία των ομάδων ανάλογα το τι έκαναν για να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι και να μη ξαναγίνει κάτι αντίστοιχο.

Από καμία τιμωρία αν βρήκαν ποιοι είναι, τους απαγόρευσαν την είσοδο στο γήπεδο και έδωσαν τα ονόματα τους στην αστυνομία για οτι άλλο προβλέπει ο νόμος μέχρι κάτι εξοντωτικό πχ 10 αγωνιστικές κεκλεισμένων αν δεν έκαναν απολύτως τίποτα.
αφου η ομαδα τους βαζει αυτους τους 50 ηλιθιους γιατι να μην τιμωρηθει?εκτος και δεν ξερουν ποιος ειναι ο νεστορας και ο τσουκαλας.απλα γενικα υπαρχει ατιμωρησια στην ευρωλιγκα,στο βελιγραδι πετανε μεσα κινητα αναπαπτηρες μπουκαλια..στην φενερ παλι εχουν αουγκανους τριγυρο..γενικα δεν προσπαθουν να κανουν κατι γιαυτα.

manhac

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Φεβ 14, 2026 1:56 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:33 pm
manhac έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:30 pm

Αστέρη δεν μας τα λες καλά. Για το περιστατικό του Λεσορτ συζητάμε, τι σχέση εχει η ποινή στο Μπαρτζώκα. Εκτός αν θεωρείς κάθε φορά που σχολιάζουμε ένα γεγονός να παραθέτουμε της ποινές που έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια στην ευρωλίγκα. Να γραφεις πχ κάτι για τους Αγγελόπουλους και εγώ να σου λεω ναι μεν αλλα ο DPG κάνει χειρότερα. Ελπίζω να με πιάνεις.
Ωπ να’τος. Ούτε το bat signal να είχα. Το σχόλιο μου εδώ είναι όντως λάθος και περισσότερο tongue-in-cheek παρά η πραγματική μου άποψη.

Νόμιζα σε κάλυψα με το παρακάτω σχόλιο :sad:
Είμαι groupie, fanboy και I love to hate you γενικά

Slow horses 7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Φεβ 14, 2026 2:13 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:11 pm
redcard έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:07 pm
Σχετικοασχετο αλλα οποιος πιστευει οτι το πραγματικό προβλημα του Λεσορ ειναι οντως οτι ο Μπαλτγουιν εκατσε στο σημα του Παναθηναικου και "δεν αντεξε τη προκληση" να μας πει αν πιστευει και στις νεραιδες ή τον Αγιο Βασιλη.
Γιατί σου φαίνεται περίεργο; Και στην Τουρκία κάτι παρόμοιο δεν έγινε; Είναι κάποιοι αθλητές που πουλάνε λίγο περισσότερο οπαδιλίκι από τους άλλους, συμβαίνει.
Αυτό βρε υπονοεί…….το ίδιο λέτε!!!

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Φεβ 14, 2026 3:14 pm

manhac έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:56 pm
Είμαι groupie, fanboy και I love to hate you γενικά
Ε δεν είναι του χαρακτήρα μου να απογοητεύω το κοινό μου γι’αυτό έγραψα αυτό:
nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:25 pm
Επίσης συμφωνώ (να πετάξω και λίγο τυράκι στον manhac εδώ που θα με ψάχνει πάλι) ότι δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε επιχειρηματολογία «ναι αλλά για τη Μαρφίν δεν λέτε». Πρέπει να συζητάμε το θέμα που έχει τεθεί προς συζήτηση. Όμως αυτό ισχύει όταν υπάρχει μια βάση και οι συνομιλητές έχουν όντως πρόθεση να συζητήσουν, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ.
αλλά το αγνόησες :-?

Εικόνα
JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Φεβ 14, 2026 3:28 pm

Η χθεσινή πατάτα του Μπαλντγουιν μόνο καλό μπορεί να μας κάνει 😉👌. Μοναδικός που μπορεί να επηρεαστεί από αυτή την "βεντέτα" είναι ο Ναν αλλά τώρα με Χεις Ντέιβις θα μειωθούν λίγο οι προσπάθειες του ευτυχώς. Χθες για πρώτη εμφάνιση δεν έπρεπε να παίξει 30+.ο.Σορτς ήταν και ζεστός μπορούσε να τον αντικαταστήσει ένα 5λεπτο.

ο Ναν είδα ότι από το πρώτο του εύστοχο καλάθι "την έλεγε" στον Μπαλντγουιν🤣🤣🤣🤣

Το παιχνίδι χάθηκε στις λεπτομέρειες. Ένα άστοχο κάρφωμα του Ναν που μπορούσε να το τελιωσει με λει απ και κάτι άλλες υπερβολές του ενώ έδειχνε κουρασμένος, ένα λει απ μονος του ο Χουαντσο, ένα ίδιο ο Οσμαν που μπορούσε να ήταν γκολ φάουλ ... Σιγά τα ωά. Μόνο στην βαθμολογία μας επηρέασε αλλά στο τέλος θα μας πεισμωσει περισσότερο.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 14, 2026 4:02 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:37 pm
MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:51 pm

Ο Χειζ ηταν καλος στο τελικο αοσμος στον ημιτελικο. Ο Χολ ηταν ο παραγοντας x και στα δυο παιχνιδια. Προσεφερε σκορ και καταπληκτικη μαυνα στους καλυτερους παιξτες του Παο και της Μονακο . Με συγχωρεις αλλα στο φαιναλ φορ που για αυτο βγηκε mvp μ(οχι γιατι ηταν ο καλυτερος παικτης ολη τη σεζον, για αυτο βγηκε ο Ναν) ο Χειζ ο Χολ ηταν πολυ πιο καθοριστικος. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη οπως και της πλειοψηφιας που καθισαν να δουν το περσινο ο φαιναλ φορ ακομη και μεσα σρο φορουμ. Μπορεις να ανατρεξεις στο συγκεκριμενο τοπικ και να αναζητησεις την συγκεκριμενη συνομιλια. Αλλα ο καθενας εχει την γνωμη του και ειναι σεβαστη για μενα.
Final Four — πλήρη στατιστικά 2 αγώνων (πόντοι, ριμπάουντ, ασίστ, PIR, ποσοστά)

Nigel Hayes-Davis

Ημιτελικός

7π | 3ρ | 5ασ | 2 μπλοκ

FG: 2/6

3P: 1/3

FT: 2/2

PIR: 12

Τελικός

23π | 9ρ | 1ασ | 2 κλεψίματα

FG: 8/14

3P: 3/6

FT: 4/4

PIR: 30

Μέσος όρος Final Four

15π | 6ρ | 3ασ

FG: 10/20 → 50%

3P: 4/9 → 44%

FT: 6/6 → 100%

PIR: 21 μ.ο.

Devon Hall

Ημιτελικός

18π | 2ρ | 2ασ

FG: 6/10

3P: 4/6

FT: 2/2

PIR: 17

Τελικός

13π | 1ρ | 1ασ

FG: 5/9

3P: 2/4

FT: 1/2

PIR: 11

Μέσος όρος Final Four

15.5π | 1.5ρ | 1.5ασ

FG: 11/19 → 58%

3P: 6/10 → 60%

FT: 3/4 → 75%

PIR: 14 μ.ο.

Ανάγνωση αριθμών

Hall πιο efficient scorer (ποσοστά)

Hayes-Davis μεγαλύτερο συνολικό impact:

ριμπάουντ

δημιουργία

άμυνα

PIR πολύ υψηλότερο

κυριαρχικός τελικός (23-9)

MVP συνήθως παίρνει:ο παίκτης με τη μεγαλύτερη συνολική επιρροή στο Final Four + στον τελικό.

Αν βάλω και τα συνολικά στατιστικά μέχρι το Final4, που ο ντειβις ήταν νούμερο ένα παράγοντας , δίκαια το πήρε. Γνώμη σου σεβαστή, και γνώμη μου.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Φεβ 14, 2026 5:12 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 1:29 pm
αναξιο σχολιασμου ειναι το σκηνικο..ουτε μια φαπα δεν επεσε...πηγε ο μπολντγουιν να το παιξει ιστοριας,νευριασε το αλλο το πιτμπουλ τον εσπρωξε και μετα δεν εγινε κατι..χειροτερο ειναι το σκηνικο στην φυσουνα με τους νεστορες που δεν θα επρεπε να υπαρχουν στο γηπεδο.
ουτε αυτο ειναι σημαντικο σιγα τον χουλιγκαν

στην σερβια πεφτουν πετρες και αναπτηρες στο γηπεδο και η ευρωλιγκα το διαφημιζει σαν την καλυτερη ατμοσφαιρα

θα φανει καποια χρηματικα προστιμα ολοι οι εμπλεκομενοι και θα παμε παρακατω
σιγα το σοβαρο σκηνικο που εγινε

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 9:06 am

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:40 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:13 pm

ρε αδερφε δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα αλλο πραγμα ο μπαρτζωκας κι ο λεσσορ (που στην τελικη οσο κι αν τους αγαπαμε σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι εδω) κι αλλο η εικονα ενος γηπεδου να πεταει μπουκαλια στους παικτες στη φυσουνα ,ιδιαιτερα οταν σε αυτο το γηπεδο θα γινει το φαιναλ φορ , επρεπε να το χειριστουν διαφορετικα οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ,οσο και εκνευριστικο να ηταν αυτο που εκανε ο Μπολντγουιν (που για να πω την αληθεια μου ηταν αντιπαθης ακομα και τοτε που επιαζε σε εμας)
Υπάρχει όμως μια βασική διαφορά που δεν γίνεται να αγνοείται.

Όταν κρατάς ίσες αποστάσεις και τοποθετείσαι κάθε φορά που συμβαίνει κάτι, απ’ όπου κι αν προέρχεται, δείχνεις ότι σε ενδιαφέρει πραγματικά το μπάσκετ, η εικόνα του αθλήματος και η έννοια της ευγενούς άμιλλας.

Όταν όμως επιλέγεις να μιλήσεις μόνο σε συγκεκριμένες στιγμές και μόνο για όσα σε βολεύουν ή στοχεύεις, τότε το σχόλιο παύει να είναι αντικειμενικό. Γίνεται καθαρά οπαδικό και αναπόφευκτα προκλητικό, γιατί δεν υπηρετεί τον διάλογο αλλά την ένταση.

Και για να είμαστε ειλικρινείς: όταν είχαν γίνει αντίστοιχα περιστατικά με τον Μπαρτζώκα, δεν είδα να βγαίνουν να τοποθετούνται με την ίδια ευκολία.

Προσωπικά, είμαι απέναντι σε όλα αυτά, ακόμη κι όταν πρόκειται για μάνες αθλητών ή προπονητών που βρίζουν μέσα στα γήπεδα. Δεν το θεωρώ αποδεκτό απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Αυτό που με ενοχλεί περισσότερο όμως είναι η υποκρισία. Να θυμόμαστε την «ευαισθησία» μας μόνο όταν μας βολεύει και να σιωπούμε όταν συμβαίνουν τα ίδια από τη δική μας πλευρά.

Ή τοποθετείσαι σταθερά και με την ίδια στάση απέναντι σε όλα, ή απλώς κάνεις οπαδικό θόρυβο.
μα κι εγω τελειως απεναντι ειμαι οταν προκειται για τετοιες συμπεριφορες στο γηπεδο απο τον κοσμο. παικτες και προπονητες τους αφηνω απεξω για τον λογο που ανεφερα παραπανω , σημερα ειναι αυριο δεν ειναι , απολυονται υπογραφουν αλλου τελειωνουν την καριερα τους ,χιλια δυο. το οτι το να πας γηπεδο με το παιδι σου να δεις σοβαρο αγωνα εχει γινει κατορθωμα πλεον απο τις μικρες κατηγοριες μεχρι την ευρωλιγκα. Κι αυτο με χαλαει πολυ.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 9:12 am

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:25 pm
Σάβ Φεβ 14, 2026 12:13 pm
ρε αδερφε δεν θελω να κανω το δικηγορο κανενος αλλα αλλο πραγμα ο μπαρτζωκας κι ο λεσσορ (που στην τελικη οσο κι αν τους αγαπαμε σημερα ειναι κι αυριο δεν ειναι εδω) κι αλλο η εικονα ενος γηπεδου να πεταει μπουκαλια στους παικτες στη φυσουνα ,ιδιαιτερα οταν σε αυτο το γηπεδο θα γινει το φαιναλ φορ , επρεπε να το χειριστουν διαφορετικα οι φιλαθλοι του ΠΑΟ ,οσο και εκνευριστικο να ηταν αυτο που εκανε ο Μπολντγουιν (που για να πω την αληθεια μου ηταν αντιπαθης ακομα και τοτε που επιαζε σε εμας)
Μα δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που να πει «ναι καλά έκανε η κερκίδα». Είναι σαφώς προβληματική η συμπεριφορά και πρέπει να τιμωρηθεί. Αν θέλεις την γνώμη μου όμως, πρέπει να τιμωρούνται πρόσωπα και όχι η ομάδα.

Επίσης συμφωνώ (να πετάξω και λίγο τυράκι στον manhac εδώ που θα με ψάχνει πάλι) ότι δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε επιχειρηματολογία «ναι αλλά για τη Μαρφίν δεν λέτε». Πρέπει να συζητάμε το θέμα που έχει τεθεί προς συζήτηση. Όμως αυτό ισχύει όταν υπάρχει μια βάση και οι συνομιλητές έχουν όντως πρόθεση να συζητήσουν, κάτι που δεν συμβαίνει εδώ.
εννοειται οτι πρεπει να τιμωρουνται προσωπα και οχι ολη η κερκιδα . στην τελικη αναλυση καποιος που εχει σκασει ενα σκασμο λεφτα για να δει τους αγωνες της ομαδας ,συμμετεχει με κοσμιο τροπο και στην τελικη χαιρεται το παιχνιδι εχει ζημια αν πεσει μια τιμωρια αποκλεισμου οπαδων εξ αιτιας του μπαμπη του σουγια και του λακη του μπετουγια . το κακο ειναι οτι ολοι οι μπαμπηδες σουγιαδες ειναι γνωστοι στις διοικησεις αλλα δεν ανοιγει μυτη ,παρα τα ονομαστικα εισιτηρια τις καμερες που δειχνουν με ευκρινεια ποιος κανει τι και ολα τα υπολοιπα "μετρα ασφαλειας" που υπαρχουν απλα για να υπαρχουν.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 9:22 am

εννοειται οτι πρεπει να τιμωρουνται προσωπα και οχι ολη η κερκιδα . στην τελικη αναλυση καποιος που εχει σκασει ενα σκασμο λεφτα για να δει τους αγωνες της ομαδας ,συμμετεχει με κοσμιο τροπο και στην τελικη χαιρεται το παιχνιδι εχει ζημια αν πεσει μια τιμωρια αποκλεισμου οπαδων εξ αιτιας του μπαμπη του σουγια και του λακη του μπετουγια . το κακο ειναι οτι ολοι οι μπαμπηδες σουγιαδες ειναι γνωστοι στις διοικησεις αλλα δεν ανοιγει μυτη ,παρα τα ονομαστικα εισιτηρια τις καμερες που δειχνουν με ευκρινεια ποιος κανει τι και ολα τα υπολοιπα "μετρα ασφαλειας" που υπαρχουν απλα για να υπαρχουν.
σιγα μην τιμωρηθει η εδρα επειδη εβριζαν τους παιχτες οταν εφευγαν για την φισουνα

κανα χρηματικο προστιμο θα φανε οι εμπλεκομενοι και θα παμε παρακατω

δεν χρειαζεται να μεγαλοποιουμε τοσο ασημαντα περιστατικα

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Τετ Φεβ 18, 2026 12:47 pm

τουλουμπα έγραψε:

σιγα μην τιμωρηθει η εδρα επειδη εβριζαν τους παιχτες οταν εφευγαν για την φισουνα

δεν αναφερθηκα στο συγκεκριμενο περιστατικο ρε φιλε Τουλουμπα , φυσικα και δεν πρεπε να τιμωρηθει η εδρα . ΑΝ γινει ομως κατι βαρυτερο και οχι τοσο ασημαντο για φαντασου να εχεις πληρωσει εσυ κι εγω τρεις μισθους για να παρεις διαρκειας και να σου κοψουν το γηπεδο 50 ανεγκεφαλοι...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Φεβ 18, 2026 1:01 pm

τουλουμπα έγραψε:

δεν αναφερθηκα στο συγκεκριμενο περιστατικο ρε φιλε Τουλουμπα , φυσικα και δεν πρεπε να τιμωρηθει η εδρα . ΑΝ γινει ομως κατι βαρυτερο και οχι τοσο ασημαντο για φαντασου να εχεις πληρωσει εσυ κι εγω τρεις μισθους για να παρεις διαρκειας και να σου κοψουν το γηπεδο 50 ανεγκεφαλοι...
Για να τιμωρησει εδρα η ευρωλιγκα πρεπει να γινει κατι εξτριμ να μπουνε μαζικα οι οπαδοι στο γηπεδο η να διακοπει ο αγωνας λογω πολλων φωτοβολιδων και τετοια
αυτα ειναι πολυ σπανια φαινομενα
εδω δεν τιμωρουν την παρτιζαν και τον ερυθρο που τα κερματα και οι αναπτηρες φευγουν σαν στραγαλια και τους διαφημιζουν κιολας σαν φοβερη ατμοσφαιρα

τωρα αυτα να τους βριζουν να τους κανουν δαχτυλα η ακομα και να τους μπουγελωνουν καθως πανε στην φισουνα ειναι αναξια αναφορας

αν τωρα γινει καποτε αυτο το σπανια και τιμωρηθει μια ομαδα για εναν αγωνα θα βρουνε λυση οι ιδιοκτητες θα τους δωσουν καμια προσφορα η θα εχουν καμια εκπτωση στο διαρκειας του χρονου η τιποτα τετοια

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Παρ Φεβ 20, 2026 10:28 am

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Φεβ 18, 2026 1:01 pm

Για να τιμωρησει εδρα η ευρωλιγκα πρεπει να γινει κατι εξτριμ να μπουνε μαζικα οι οπαδοι στο γηπεδο η να διακοπει ο αγωνας λογω πολλων φωτοβολιδων και τετοια
αυτα ειναι πολυ σπανια φαινομενα
εδω δεν τιμωρουν την παρτιζαν και τον ερυθρο που τα κερματα και οι αναπτηρες φευγουν σαν στραγαλια και τους διαφημιζουν κιολας σαν φοβερη ατμοσφαιρα

τωρα αυτα να τους βριζουν να τους κανουν δαχτυλα η ακομα και να τους μπουγελωνουν καθως πανε στην φισουνα ειναι αναξια αναφορας

αν τωρα γινει καποτε αυτο το σπανια και τιμωρηθει μια ομαδα για εναν αγωνα θα βρουνε λυση οι ιδιοκτητες θα τους δωσουν καμια προσφορα η θα εχουν καμια εκπτωση στο διαρκειας του χρονου η τιποτα τετοια
μα ρε φιλε ολα τα ασχημα απο καπου ξεκινανε . δεν θα παει μια εξεδρα ηρεμη και σοβαρη ξαφνικα να σπασει το γηπεδο και να αναψει καπνογονα , αυτα γινονται σταδιακα και απο καπου ξεκινανε . ειναι σαν να βλεπω την κορη μου να γυρναει το βραδυ που βγηκε με τις φιλες της και να σκυλοβρωμαει τσιγαριλα και να μου πει "ελα μωρε ενα τσιγαρακι εκανα" και να μην της λεω τιποτα μεχρι να αρχισει να βηχει σαν νταλικιερης και να θελουμε ενα πακετο τη μερα στην καθησια μας. Για να επιστρεψω στο θεμα μας παλι , πιστευω οτι ειναι δουλεια της καθε διοικησης και οχι της ευρωλιγκα να βρει λυση στο θεμα της συμπεριφορας της κερκιδας πριν αρχισει να γινεται σοβαροτερη (και πιο επικιδνυνη αν θες) η κατασταση. δηλαδη απο τα "αναξια λογου" περιστατικα να μπαινει φρενο για να μην παρει την κατρακυλα το σκηνικο και προσεξε με, δεν το γραφω μονο για τον παναθηναικο και για τα δικα μας τα καμαρια το γραφω .Μην σου πω κυριως για τα δικα μας τα καμαρια γιατι εδω που τα λεμε πολυ πιο πιθανο ειναι να θελω μια μερα να παρω την κορη μου και τη γυναικα μου να παμε να δουμε τον Ολυμπιακο παρα τον Παναθηναικο.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Φεβ 20, 2026 10:52 am

Τα ζητήματα είναι πολλά, πρώτον γιατί θα πρέπει να τιμωρηθούν οι υγιείς φίλαθλοι της ομάδας για τις καφρίλες μια μικρής μερίδας ούγκανων και γιατι΄θα πρέπει να τιμωρηθεί και η ομάδα. Για το δεύτερο είναι ότι η ομάδα πρέπει να τιμωρηθεί αν δεν φροντίσει να βρει και να τιμωρήσει όσους παρεκτράπηκαν.
Το δεύτερο είναι ότι τα άδεια γήπεδα σαν εικόνα είναι αντιεμπορική και χαλάει το image της διοργάνωσης. Δεν έχει κανένα όφελος, ούτε διέθεση η Ευρωλίγκα να κάνει κάτι τέτοιο συμφωνούμε δεν συμφωνούμε. εκτός πια και αν αναγκαστεί από κάτι ιδιαίτερα βαρύ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”