Το κύπελλο δεν λέει κάτι αλλά τουλάχιστον επιτέλους μπήκαμε σήμερα συγκεντρωμένοι και με ενέργεια και κερδίσαμε μία από τις τοπ ομάδες τις Ευρωλίγκας. Πολύ καλύτερη η άμυνα και οι περιστροφές, μέχρι και ο Χολμς έπαιρνε χαμπάρι που και που τι έπρεπε να κάνει

Βέβαια το παραμύθι το έχουμε ξαναδεί οπότε κρατάω μία πισινή για το αν θα υπάρχει συνέχεια, μακάρι.
NHD ήρθε και μέσα σε 5 μέρες είναι MVP κυπέλλου, τρομερός τύπος, δεν του το'χα να μπει τόσο γρήγορα.
Πολύ περίεργη η κατάσταση με τα PG στον Ολυμπιακό και πολύ περίεργη η επιλογή του Μπαρτζώκα να αφήσει τον Πίτερς έξω. Τρομερή η ενέργεια που έβγαλε ο Τζόουνς και με εκείνον μέσα υπήρχε διαρκής απειλή στο pnr. Νομίζω τον Ταιρίκ πρέπει να του κόψεις το ρολ και να τον αναγκάσεις να πιάσει την μπάλα 1-2 μέτρα μακριά από την ρακέτα, έχει θέμα να δημιουργήσει κάτι από εκεί. Όσο έχει Μιλουτίνοφ βέβαια δεν φοβάται τίποτα η ομάδα.
Αλλού γι'αλλού ο Οσμάν και ανεξήγητη η εμμονή του Αταμάν σε αυτόν στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν παίζει τόσο καλά ο παγκίτης σου πρέπει να του δίνεις χρόνο να του δείχνεις ότι έχει θέση, όχι ότι κάνει τα ρεπό του τραγικού βασικού. Ο Μήτογλου έκανε το κλασσικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό που του δίνει συμβόλαια

Παραδόξο που κερδίσαμε σχετικά εύκολα με τόσο τσιλ Ναν. Μακάρι να καταλάβει ότι πρέπει που και που παίρνει δευτερεύοντα ρόλο και ότι η ομάδα τον χρειάζεται όχι μόνο για το σκορ του αλλά και για το gravity που έχει όταν είναι στο παρκέ. Εντωμεταξύ ρίξαμε τρελό λούσιμο στα τελευταία 5 λεπτά, σα να περιμέναμε να κυλήσει το ρολόι, δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Λίίίγο πιο εύστοχος να ήταν ο Όλυ στα ελεύθερα σου που δίναμε (πάλι) θα είχαμε θέματα. Ας μην κρύψει η νίκη τα αμυντικά μας προβλήματα κάτω από το χαλάκι.
Τέσπα δεν νομίζω πως άλλαξαν πολλά, ο Παο έχει 4-5 turning points φέτος, δεν είμαι και πεπεισμένος ότι αυτό θα είναι το οριστικό και ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε αρκετά θέματα με τραυματίες οπότε υπάρχει μία χ δικαιολογία για την ήττα (όχι για την εμφάνιση βέβαια).
Λες να ήταν η φανέλα τελικά;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
nikolas_asteri την Σάβ Φεβ 21, 2026 10:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.