Κύπελλο Ελλάδος 2025-26, Final-8

Συντονιστής: Captains

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:08 pm

yawn.brigade έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:03 pm
Conan1982 έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:00 pm
Εν τω μεταξύ ειμασταν χάλια, δεν σταυρωναμε τρίποντο και στην μονη περίοδο που ο Παναθηναϊκός ειχε διαφορά ηταν η δεύτερη που επαιξε ο Χολ, και που γι αυτό δεν μπήκε ξανά.
το διαβάζω κι εδώ, το είπε και ο Ιωάννου στην τηλεόραση, εγώ λέω να τον αφήσουμε ήσυχο το Χολ γιατί αλλιώς κοροϊδευόμαστε.

χαλαρό ματσάκι έκανε ο Παναθηναϊκός και χωρίς το Χολ μέσα, όποτε ήθελε σκόραρε και ξανανέβαζε τη διαφορά κοντά στους 20.
Η πραγματικοτητα ειναι πως με τον Χολ στο παρκε ηταν το μονο διαστημα που ο ΠΑΟ εκανε παρτυ. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Erether έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:04 pm
eddiedimitris έγραψε:
Οταν έχεις ένα μόνο στην ουσία ποιντ γκαρντ και αυτό ανίκανο στην ουσία να προσφέρει στο σκορ τα πράγματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες είναι πολύ δύσκολα...
Αν η χρονιά αποτύχει συντριπτικά θα φταίει αυτό...

Από κει και πέρα είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί και μάλιστα πριν τους τελευταίους τραυματισμούς οπότε δε μου έκανε εντύπωση
Ακόμα περιμένουμε τον Μόρις και τον Τζόζεφ να δειξουν κάτι. Να με συμπαθατε, αλλά ο Ντιλικινα μέσα στην αμπαλιαση του πιο επιδραστικος είναι. Εντάξει, έρχονται από τραυματισμό και οι 2, αλλά δε νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας...
Ο Νιλικινα ειναι πολυτραυματιας μονιμα απο... παντα. ΚΑΚΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.

Τζοζεφ και Μορις απο αγωνιστικη απραξια μηνων (ο ενας περισσοτερο απο τον αλλο αλλα και οι 2 λιγο πολυ στο ιδιο καζανι βραζουν) ΚΑΚΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ.

Απο το καλοκαιρι φανηκε η δουλεια.
Υπομονη να δουμε τον Evans, παμε να φερουμε τον πολυτραυματια (να πληρωσουμε και buyout μη χαθει το τεφαρικι το αμυντικο χαφ) και τελικα παλι το ιδιο προβλημα στην ιδια θεση που εχουμε καθε χρονο εδω και ... 5 χρονια.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Ο Αταμάν ιδιαίτερα καλός προπονητής δεν είναι είναι αλλά δεν ειναι κολλημένος. Σου λέει φέρε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά χωρίς συμπάθειες κτλπ. Ο άλλος φέρνει άχρηστους άσσους για να μας λέει πάλι πόσο παικταράς είναι ο Θωμάς. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπήκε ελάχιστα ο Μόρις και δεν άγγιξε. Να χαρώ εγώ την καριέρα Nba.

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:09 pm

Πρωτα απο ολα συγχαρητηρια στον Παναθηναικο. Ηταν καλυτερος για 37 λεπτα στο παιχνιδι σε αμυνα και επιθεση.

Ο Χειζ Ντειβις εκανε καταπληκτικο παιχνιδι σε αμυνα και επιθεση αλλα κυριως στο κομματι των τιμπαουντς. Ηταν παντου και προσφερε πολλα περισσοτερα απο οτι θα περιμενες απο ενα πακτη που βρισκεται ουτε εβδομαδα στην ομαδα. Του βγαζω το καπελο. Αν συνεχισει ετσι οταν ο Ναν επιστρεψει σε εργοστιακες ρυθμισεις τοτε ισως να ειναι οντως το turning point της σεζον για τον Παο. Κανω μια πρωτη κωλοτουμπα αν και θα περιμενω λιγο ακομη για να την ολοκληρωσω.

Ο ρογκαβοπουλος ηταν ο παικτης κλειδι σημερα καθως εδωσε οσα εδινε προπερσι ο γκριγκονις κατι πολυ σημαντικο για την πορεια εκεινης της βερσιον του Παο.

Ο Μητογλου ηταν ο τριτος πολος και εδωσε πολλα περισσοτερα απο οσα εδωσαν τα πενταρια του Παο τον τελευταιο μηνα.

Ο γκραντ κλασσικα κλατς με σκορ σε σημεια κλειδια.

Απο την πλευρα μας η ομαδα του Ιανουαριου δεν κατεβηκε ποτε στο γηπεδο. Δεν ξερω αν φταιει η περιρεουσα ατμοσφαιρα με τους τραυματισμους των τελευταιων ημερων, δεν ξερω αν ηταν η αστοχια σε πολλα ελευθερα σουτ στην αρχη του παιχνιδιου παντως η ομαδα εμφανισε πολλές παθογένειες. Για μενα ο καθε τιτλος μετρα και δεν γυρισω να πω σιγα το κυπελλακι τωρα που χασαμε. Εμφανιστηκαμε κατώτεροι των περιστασεων σε ενα παιχνιδι τιτλου και αυτο το θεωρω ασυγχωρητο.

Σημερα νικησε η ομαδα που μπηκε με το μαχαιρι στα δοντια και μονο το καπελο μπορω να της βγαλω.

Ειμαι της αποψης οτι το θεριο το σκοτωνεις οταν ειναι πληγωμενο γιατι αλλιως θα σε σκοτωσει. Εμεις σημερα με την εμφανιση μας αναστησαμε τον Παο και αυτο μονο ως κακη εξελιξη μπορει να αναγνωστει.

Rivers15

nba
Reactions:

Erether έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:04 pm
eddiedimitris έγραψε:
Οταν έχεις ένα μόνο στην ουσία ποιντ γκαρντ και αυτό ανίκανο στην ουσία να προσφέρει στο σκορ τα πράγματα απέναντι σε μεγάλες ομάδες είναι πολύ δύσκολα...
Αν η χρονιά αποτύχει συντριπτικά θα φταίει αυτό...

Από κει και πέρα είχα πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί και μάλιστα πριν τους τελευταίους τραυματισμούς οπότε δε μου έκανε εντύπωση
Ακόμα περιμένουμε τον Μόρις και τον Τζόζεφ να δειξουν κάτι. Να με συμπαθατε, αλλά ο Ντιλικινα μέσα στην αμπαλιαση του πιο επιδραστικος είναι. Εντάξει, έρχονται από τραυματισμό και οι 2, αλλά δε νομίζω ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ μας...
Ο Τζοζεφ ειναι καλυτερος του Μορις αυτη την περιοδο κ θα μπορουσε να προσφερει περισσοτερα. Ο Μορις ειναι εκτος κλιματος.

tarp7

champion
Reactions:

yawn.brigade έγραψε:
Conan1982 έγραψε:
Εν τω μεταξύ ειμασταν χάλια, δεν σταυρωναμε τρίποντο και στην μονη περίοδο που ο Παναθηναϊκός ειχε διαφορά ηταν η δεύτερη που επαιξε ο Χολ, και που γι αυτό δεν μπήκε ξανά.
το διαβάζω κι εδώ, το είπε και ο Ιωάννου στην τηλεόραση, εγώ λέω να τον αφήσουμε ήσυχο το Χολ γιατί αλλιώς κοροϊδευόμαστε.

χαλαρό ματσάκι έκανε ο Παναθηναϊκός και χωρίς το Χολ μέσα, όποτε ήθελε σκόραρε και ξανανέβαζε τη διαφορά κοντά στους 20.
Συμφωνώ κι εγώ μη τα ρίξουμε όλα στο χολ δεν λέω ότι δεν φταίει κι αυτός. Εδώ δεν σταυροναμε τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο. Γιατί και πέρυσι στο φ4 έτσι χάσαμε χωρίς να έχουμε το χολ

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:10 pm

Τι λέτε; Θα γίνει πάλι νοσοκομειο ο Ολυμπιακός πριν το φ4; Τι είναι αυτό το πράγμα ρε γαμωτο; Λες και παίζουν διπλάσια ματς μέσα στη σεζόν οι δικοί μας.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:11 pm

prime7 έγραψε:
Ο Αταμάν ιδιαίτερα καλός προπονητής δεν είναι είναι αλλά δεν ειναι κολλημένος. Σου λέει φέρε ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά χωρίς συμπάθειες κτλπ. Ο άλλος φέρνει άχρηστους άσσους για να μας λέει πάλι πόσο παικταράς είναι ο Θωμάς. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναδεί. Μπήκε ελάχιστα ο Μόρις και δεν άγγιξε. Να χαρώ εγώ την καριέρα Nba.
Ειδες καναν καλυτερο ασσο διαθεσιμο στην αγορα; Ο Μπατλερ που δεν ειναι και ασσος δεν ηθελε να ερθει, το ιδιο και αλλοι τους οποιους προσπαθησαν να φερουν. Μην λεμε παλι τα ιδια

Christofis

allstar
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:13 pm

Rivers15 έγραψε:
yawn.brigade έγραψε:

Η πραγματικοτητα ειναι πως με τον Χολ στο παρκε ηταν το μονο διαστημα που ο ΠΑΟ εκανε παρτυ. Τα υπολοιπα ειναι να χαμε να λεγαμε.
Η πραγματικοτητα οτι ημασταν κακοι για 37 λεπτα. Ναι ο Χολ ειναι τραγικος στην αμυνα αλλα το ξεραμε. Ναι σημερα κανανε παρτυ οταν ηταν μεσα ο Χολ. Αλλα το παιχνιδι δεν ειναι 7 λεπτα αλλα 40. Η ομαδα μπηκε χαλαρα λες και επαιζε με το μαρουσι. Οταν αντιληφθηκανε οτι δεν ειναι ετσι τα χερια τρεμανε. Αυτο ειναι πολυ κακο. Δεν γινεται να εισαι επαγγελματιας και να χανεις τοσα ελευθερα σουτ

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:14 pm

SteveNashidis έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:05 pm
SbioTech έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 9:54 pm

Για μένα ο Παπ τον είχε σχετικά καλά. Μπορεί λοιπόν να παίρνει ο Σάσα τον Ομάν κ ο Παπ τον Χειζ
Φαντάσου να βρει τα πατήματα του ο Χειζ. Ήταν καθοριστικός.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να απαντήσει με τα 3 σέντερ σε αυτήν την ανισορροπία. Ωραίοι τελικοί θα είναι τον Μάιο, από την άποψη των ματσαρισματων.
Και οφείλουμε να προστατεύσουμε τον Πίτερς που αδίκως αμφιβάλλουμε αν θα παίξει καλά σε τελικούς.
Αυτό είναι τεράστιο πρόβλημα, ταυτόχρονη συνύπαρξη Οσμαν-Χειζ-Χουαντσο στο παρκέ ,σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός που θέλει να κυκλοφορήσει τη μπάλα , να πάει σε off ball κίνηση και δεν κοιτάει να τροφοδοτήσει τον ψηλό ως προτεραιότητα , τις βραχυκυκλώνει.
Γενικά σήμερα, το θέμα μου είναι η εικόνα και η νοοτροπία όχι η ήττα.

Μέχρι φέτος
Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:14 pm

Rivers15 έγραψε:
prime7 έγραψε:
Ειδες καναν καλυτερο ασσο διαθεσιμο στην αγορα; Ο Μπατλερ που δεν ειναι και ασσος δεν ηθελε να ερθει, το ιδιο και αλλοι τους οποιους προσπαθησαν να φερουν. Μην λεμε παλι τα ιδια
5 χρόνια ρε φίλε ? 5 χρόνια και δεν μπορείς να φέρεις καλύτερο από τον Θωμά? Έλα τώρα. Ο τύπος είναι κολλημένος με το Unselfish Basketball και τσουτσουκου Ball. Και επίσης αν δεν βρίσκεις όπως λες μήπως γτ με το ηλίθιο σύστημα δεν θέλει κανείς να έρθει σε εμάς ??? Μήπως ?

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:15 pm

Rivers15 έγραψε:
prime7 έγραψε:
Το καλοκαίρι υπήρχαν διαθέσιμοι αλλά περιμέναμε τον Έβανς. Το ότι δεν ήρθαν αυτούς που θέλαμε κάτι φταίει

manos_89

a1greece
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:15 pm

Είχε γράψει κάποιος φίλος του Ολυμπιακού για τον Hayes Davis ότι δεν θα κάνει τη διαφορά και δεν ταιριάζει. Αν και πίστευα ότι ο Γιαμπουσέλε είναι πιο ταιριαστό φιτ, ο Ντέιβις είναι 100% αυτό που θέλει η ομάδα. Plug n play. Κάνει πράγματα που πέρυσι δεν τα είχα παρατηρήσει:
1) Διάβασμα μις ματς
2) Bully ball από το ποστ
3) Iso από την περιφέρεια
4) Τρομερή άμυνα

Για τον ολυμπιακό το πρόβλημα είναι το ίδιο με τα final-4 και τα μονά παιχνίδια. Συνήθως αυτά τα παιχνίδια πηγαίνουν σε πιο απλές επιθέσεις. Διάβασμα miss match, iso και σκληρές άμυνες, οπότε αυτό που εφαρμόζει όλη τη χρονιά στην επίθεση πάει περίπατο αλλά και στην άμυνα χάνει σε σκληράδα με βασικούς Βεζένκοφ, Φουρνιέ (που είναι κι αυτοί που μπορούν να χτυπήσουν στο iso)

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:17 pm

Christofis έγραψε:
Σάβ Φεβ 21, 2026 10:13 pm
Rivers15 έγραψε:

Η πραγματικοτητα οτι ημασταν κακοι για 37 λεπτα. Ναι ο Χολ ειναι τραγικος στην αμυνα αλλα το ξεραμε. Ναι σημερα κανανε παρτυ οταν ηταν μεσα ο Χολ. Αλλα το παιχνιδι δεν ειναι 7 λεπτα αλλα 40. Η ομαδα μπηκε χαλαρα λες και επαιζε με το μαρουσι. Οταν αντιληφθηκανε οτι δεν ειναι ετσι τα χερια τρεμανε. Αυτο ειναι πολυ κακο. Δεν γινεται να εισαι επαγγελματιας και να χανεις τοσα ελευθερα σουτ
Δεν αντιλεγω πως η ομαδα ηταν γενικα κακιστη σημερα απο καθε αποψη, ομως ακομα κ ετσι θα μπορουσε να εχει τυχη αν δεν ειχε κανει ενα τοσο τραγικο δευτερο δεκαλεπτο. Με Μορις και Χολ στο παρκε η ομαδα κατερρευσε.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Φεβ 21, 2026 10:17 pm

Σημαντική νικη για την ομαδα,κυρίως από άποψη ψυχολογίας για τη συνεχεια.
Παιξαμε καλυτερα στο μεγαλύτερο κομματι του αγωνα,πιο συγκεντρωμενα,κα πηραμε μια σχετικα ευκολη νικη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”