Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
JERIAN GRANDAKOS

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως αν μπορούσαμε να πάρουμε έναν Μπασει η Ρεινολντς δεν νομίζω να βγούμε χαμένοι. Ο Ρεινολντς μπορεί να βοηθήσει άμεσα, ο Μπασει έχει δύναμη στην ρακέτα σιγά σιγά θα στρώσει μέσα σε έναν μήνα.
Μακάρι να μπει ο Λεσσορτ σύντομα αλλά χρειαζόμαστε παίχτη να μπει να παιξει ΆΜΕΣΑ σε καμία δεκαριά δυσκολωτατα ματς στην Ευρωλιγκα, τα περισσότερα εκτός.
Το καλοκαίρι λίγοι πάλι οι καλοι διάθεσιμοι σέντερ που θα περιμένουν πάλι τα ΝΒΑ κοψίματα για να ρίξουν ματιές προς τα εδω. Και πόσοι πραγματικά θα θέλουν να έλθουν!!!!! Από Ευρώπη ελεύθεροι σοβαρές περιπτώσεις μονο Ταις, Μοουζες Ράιτ. Τα χρηματα του Χολμς θα διατεθούν για έναν από τους 2 παραπάνω η μακάρι ο πολύ καλός Γερμανός σεντερ στο ΝΒΑ που είχαμε ρίξει ματιές λίγο πριν νομίζω την Βαλαντσιουνειαδα.
Λίγες περιπτώσεις για σέντερ γενικά που εξαιρουμένων των 2 παραπανω οι άλλες θα τραβήξουν χρονικά πολύ ξανα
. Ελπίζω να μην καθυστερησουμε να κλείσουμε σεντερ.
Μακάρι να μπει ο Λεσσορτ σύντομα αλλά χρειαζόμαστε παίχτη να μπει να παιξει ΆΜΕΣΑ σε καμία δεκαριά δυσκολωτατα ματς στην Ευρωλιγκα, τα περισσότερα εκτός.
Το καλοκαίρι λίγοι πάλι οι καλοι διάθεσιμοι σέντερ που θα περιμένουν πάλι τα ΝΒΑ κοψίματα για να ρίξουν ματιές προς τα εδω. Και πόσοι πραγματικά θα θέλουν να έλθουν!!!!! Από Ευρώπη ελεύθεροι σοβαρές περιπτώσεις μονο Ταις, Μοουζες Ράιτ. Τα χρηματα του Χολμς θα διατεθούν για έναν από τους 2 παραπάνω η μακάρι ο πολύ καλός Γερμανός σεντερ στο ΝΒΑ που είχαμε ρίξει ματιές λίγο πριν νομίζω την Βαλαντσιουνειαδα.
Λίγες περιπτώσεις για σέντερ γενικά που εξαιρουμένων των 2 παραπανω οι άλλες θα τραβήξουν χρονικά πολύ ξανα
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τελικά να που παίζει πλέον η μεγάλη μας δύναμη να είναι στα forwards.
Οσμάν, Χέιζ, Χουάντσο ως πυρήνας και μετά Ρόγκα για σουτ και Γκράντ για σχήματα με 3 κοντούς μπορεί και να είναι η καλύτερη γραμμή forward πλέον.
Βέβαια η ιστορία δεν έχει τελειώσει, είναι πολλά τα κρίσιμα θέματα που πρέπει να λυθούν.
Το αν θα αξιοποιηθεί καλύτερα ο Σορτς είναι το ένα από αυτά,το τι θα γίνει στο 5 άλλο ένα (φαίνεται ότι μεταγγραφή δε θα γίνει εκτός αν έχουμε κάποια έκπληξη μέχρι μεθάυριο, έχουμε κάποιο νέο για τον Λεσόρ;; ) αλλά και το πως θα μοιραστούν οι μπάλες πλέον με Ντέιβις.
Οι μπάλες και οι προσπάθειες που θα παίρνει προφανώς θα αφαιρεθούν από κάποιους άλλους.
Θα είναι σημαντικό να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τον Ντέιβιτς χωρίς πχ να χάσουμε τον Οσμάν.
Δε λέω για το Ναν γιατί ο Ναν όταν νιώθει καλά σωματικά δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να του πάρεις τη μπάλα, όσο είναι μέσα θα κάνει αυτό που θέλει ακόμα και αν πει ο προπονητής κάτι άλλο.
Οσμάν, Χέιζ, Χουάντσο ως πυρήνας και μετά Ρόγκα για σουτ και Γκράντ για σχήματα με 3 κοντούς μπορεί και να είναι η καλύτερη γραμμή forward πλέον.
Βέβαια η ιστορία δεν έχει τελειώσει, είναι πολλά τα κρίσιμα θέματα που πρέπει να λυθούν.
Το αν θα αξιοποιηθεί καλύτερα ο Σορτς είναι το ένα από αυτά,το τι θα γίνει στο 5 άλλο ένα (φαίνεται ότι μεταγγραφή δε θα γίνει εκτός αν έχουμε κάποια έκπληξη μέχρι μεθάυριο, έχουμε κάποιο νέο για τον Λεσόρ;; ) αλλά και το πως θα μοιραστούν οι μπάλες πλέον με Ντέιβις.
Οι μπάλες και οι προσπάθειες που θα παίρνει προφανώς θα αφαιρεθούν από κάποιους άλλους.
Θα είναι σημαντικό να καταφέρουμε να αξιοποιήσουμε τον Ντέιβιτς χωρίς πχ να χάσουμε τον Οσμάν.
Δε λέω για το Ναν γιατί ο Ναν όταν νιώθει καλά σωματικά δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να του πάρεις τη μπάλα, όσο είναι μέσα θα κάνει αυτό που θέλει ακόμα και αν πει ο προπονητής κάτι άλλο.
- xomitsious

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το 24 τέτοια εποχή υπήρχαν πολλοί που θεωρούσαν αποτυχημένη μεταγραφή τον Χουάντσο.
Τελικά ο παίκτης άρχισε να βελτιώνεται σημαντικά.
Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και με το Χολμς, καθώς οι NBAers χρειάζονται την προσαρμογή τους.
Επιπλέον είδαμε και το Μητογλου να παίζει επιτέλους καλά.
Οπότε δεν νομίζω ότι η ομάδα θα πάρει άλλο σέντερ. Θα αφήσει το Γιουρτσεβεν και θα εντάξει σιγά σιγά το Λεσσορ.
Εμένα δε θα με χαλαγε να έρθει ο Μπασει αν και αυτός θα ήθελε χρόνο προσαρμογής. Ο Ρέινολντς δεν ξέρω τι παραπάνω θα έδινε από την τριάδα Χολμς Φαριντ Μητογλου καθώς τα προτερήματα του είναι στην επίθεση και όχι στην άμυνα.
Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και με το Χολμς, καθώς οι NBAers χρειάζονται την προσαρμογή τους.
Οπότε δεν νομίζω ότι η ομάδα θα πάρει άλλο σέντερ. Θα αφήσει το Γιουρτσεβεν και θα εντάξει σιγά σιγά το Λεσσορ.
Εμένα δε θα με χαλαγε να έρθει ο Μπασει αν και αυτός θα ήθελε χρόνο προσαρμογής. Ο Ρέινολντς δεν ξέρω τι παραπάνω θα έδινε από την τριάδα Χολμς Φαριντ Μητογλου καθώς τα προτερήματα του είναι στην επίθεση και όχι στην άμυνα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μεχρι να προσαρμοστει ο χολμς θα ερθει καλοκαιρι και θα φυγειxomitsious έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 10:37 amΤο 24 τέτοια εποχή υπήρχαν πολλοί που θεωρούσαν αποτυχημένη μεταγραφή τον Χουάντσο.
αλλοι 3 μηνες εμειναν
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να τον κρατήσουμε, εδώ κρατήσαμε τον Ομερ τόσες φορές που ήταν φευγάτος.τουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 11:39 amμεχρι να προσαρμοστει ο χολμς θα ερθει καλοκαιρι και θα φυγειxomitsious έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 10:37 amΤο 24 τέτοια εποχή υπήρχαν πολλοί που θεωρούσαν αποτυχημένη μεταγραφή τον Χουάντσο.
αλλοι 3 μηνες εμειναν
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μπα δεν τον βλεπω ζεστο για να υπογραφει 3 μηνα συμβολαια
ασε που του χρονου ειναι να παρει παραπανω απο φετος αν παρουμε την οψιον
η μονη περιπτωση για να μεινει ειναι να κανει παπαδες στο φ4 αν παμε βεβαια
να μην μπορουν δηλαδη να μην τον κρατησουν γιατι θα φανε το κραξιμο της αρκουδας
για την ωρα δεν φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο οποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα φυγει
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ας ελπίσουμε να συμβεί το δεύτερο σενάριο και να γίνει ο Χολμς, ο Χουαντσο του 2024 - λεφτά υπάρχουν, ας τον κρατήσουν μετατουλουμπα έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 12:35 pmμπα δεν τον βλεπω ζεστο για να υπογραφει 3 μηνα συμβολαια
ασε που του χρονου ειναι να παρει παραπανω απο φετος αν παρουμε την οψιον
η μονη περιπτωση για να μεινει ειναι να κανει παπαδες στο φ4 αν παμε βεβαια
να μην μπορουν δηλαδη να μην τον κρατησουν γιατι θα φανε το κραξιμο της αρκουδας
για την ωρα δεν φαινεται να συμβαινει κατι τετοιο οποτε εκτος συγκλονιστικου απροοπτου θα φυγει
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- brandon_roy

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Κι αυτό που φοβόμασταν νομοτελειακά γίνεται, νίκη επί του αιωνίου στον τελικό κυπέλλου κρύβει όλα όσα έχουμε δει κάτω από το χαλί. Συζητάμε για τον Χολμς πάλι όταν είναι οκ, όταν του χουν κάνει πλάκα από τους ψηλούς της Παρτιζάν, τον Μακόρμακ μέχρι τον Αντετοκούμπο το τελευταίο δίμηνο επειδή έκανε ένα παιχνίδι 6/10. Χρειαζόμαστε σέντερ χθες, έστω ρολίστα που να παίζει πολύ καλή άμυνα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα πεσμου οτι περιμενες κατι διαφορετικοbrandon_roy έγραψε: ↑Δευ Φεβ 23, 2026 12:55 pmΚι αυτό που φοβόμασταν νομοτελειακά γίνεται, νίκη επί του αιωνίου στον τελικό κυπέλλου κρύβει όλα όσα έχουμε δει κάτω από το χαλί. Συζητάμε για τον Χολμς πάλι όταν είναι οκ, όταν του χουν κάνει πλάκα από τους ψηλούς της Παρτιζάν, τον Μακόρμακ μέχρι τον Αντετοκούμπο το τελευταίο δίμηνο επειδή έκανε ένα παιχνίδι 6/10. Χρειαζόμαστε σέντερ χθες, έστω ρολίστα που να παίζει πολύ καλή άμυνα.
λες και δεν τα εχουμε ζησει τοσα χρονια

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο