Καλά την σύγκριση με την πρώτη σεζόν του Ναν μόνο αστεία θα την θεωρήσω.
Εχετε καταλάβει την δυναμική του Ερυθρού σε σχέση με τις δύο Ελληνικές;
Εδώ συζητάμε άμα μας κάνει ο Φρανσισκο που κάνει σεζόν MVP στην Ζαλγκίρις.
Συντονιστής: Captains

Τι ίδια περίοδο; ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Μπάτλερ ήρθε την ίδια περίοδο που ήρθε ο Ντιλικινά θες να πεις.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:23 pmβασικα μπηκα απο περιεργεια να δω τι εχουν δωσει τα γκαρντ μας..
μορις..εχει ερθει κανα 3μηνο και εχει παιξει 58λ εχει δωσει 11π και 6 ασσιστ για 3λαθη
τζοσεφ.εχει παιξει 48λ και εχει δωσει 13π 6 ασιστ για 5λαθη
το θηριο ο νιλικινα σαρωνει.260λ!!!! 80π 28 ασιστ για 19λ
ο μπατλερ που ηρθε ιδια περιοδο με μορις εχει
406 λεπτα! 280ποντους 77ασιστ για 37λαθη

Ωραία και γιατί παίζει μόνο τόσο λίγο και ο Μάκινταιρ βαράει 30αρια; Θες να μου το εξηγήσεις;big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:24 pmΘεωρησε την οπως θες.Σα νούμερα περίπου ίδια είναι (σε 5 λεπτά λιγοτερα).Προφανώς άλλο επίπεδο ο Αστέρας
Ο χρόνος συμμετοχής του είναι ο 5ος νομιζω(2ος σε γκαρντ πίσω από Μακινταιρ)

23 οκτ ο μπατλερ 10 δεκεμβριου ο μορις ,οκ ειχαν 40μερες διαφορα,δεν το λες τρελο..ο νιλικινα 26 σεπτεμβριου..Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 9:20 pmΤι ίδια περίοδο; ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Μπάτλερ ήρθε την ίδια περίοδο που ήρθε ο Ντιλικινά θες να πεις.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:23 pmβασικα μπηκα απο περιεργεια να δω τι εχουν δωσει τα γκαρντ μας..
μορις..εχει ερθει κανα 3μηνο και εχει παιξει 58λ εχει δωσει 11π και 6 ασσιστ για 3λαθη
Στο 3μηνο που είναι ο Μόρις υπολόγισες και τις 40 μέρες που είναι έξω;![]()

40 μέρες είναι πάρα πολλές για μπάσκετ Ευρωλίγκας με συνεχόμενες διαβολοβδομαδες. Καλύτερα ας κοιτάξει κάποιος γιατί βαριέμαι πόσα παιχνίδια είχε ήδη παίξει ο Μπάτλερ σε αυτό το 40ήμερο.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 9:29 pm23 οκτ ο μπατλερ 10 δεκεμβριου ο μορις ,οκ ειχαν 40μερες διαφορα,δεν το λες τρελο..ο νιλικινα 26 σεπτεμβριου..
δηλαδη θα βγαλω τις 40μερες που ειναι εξω μιας και εκεινες τις 40 μερες δεν θελαμε ασσο εμεις![]()
3 μηνες και εχει παιξει 1 ωρα μπασκετ.ο μπατλερ σε 4 μηνες εχει παιξει 400λ.ο νιλικινα σε 5 μηνες 260λ.Αυτα ειναι τα φακτς.

Να ταν και άσος καλός θα ήταν!big_lebowski έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:24 pmΘεωρησε την οπως θες.Σα νούμερα περίπου ίδια είναι (σε 5 λεπτά λιγοτερα).Προφανώς άλλο επίπεδο ο Αστέρας
Ο χρόνος συμμετοχής του είναι ο 5ος νομιζω(2ος σε γκαρντ πίσω από Μακινταιρ)

Βρε αδερφέ, δεν είναι τυχαίο ότι τραυματίστηκε ο Μόρις. Είχε να παίξει 6 μήνες μπάσκετ και τον έβαζαν να παίζει άμεσα σε σοβαρά ματς, επειδή η ομάδα είχε απεγνωσμένα ανάγκη από βοήθεια στην οργάνωση του παιχνιδιού.Dimmitz έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 9:20 pmΤι ίδια περίοδο; ρε τι πίνετε και δεν μας δίνετε; Ο Μπάτλερ ήρθε την ίδια περίοδο που ήρθε ο Ντιλικινά θες να πεις.shaq7 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 24, 2026 8:23 pmβασικα μπηκα απο περιεργεια να δω τι εχουν δωσει τα γκαρντ μας..
Στο 3μηνο που είναι ο Μόρις υπολόγισες και τις 40 μέρες που είναι έξω;![]()

Σωστή σκέψη αλλά δεν είναι τόσο απλό , γιατί αν ο Μόρρις είναι χάλια μέχρι τα playoff ο κόουτς θα βάζει 40λεπτα τον Γουκαπ και θα μείνει πάλι από την μέση του..Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 12:03 pmΡε φιλαράκι διάστρεμμα έπαθε, δεν έπαθε κάποιο μυϊκό τραυματισμό..διάστρεμμα μπορεί να πάθει ο οποιοσδήποτε. Πιο πολύ κακιά στιγμή το θεωρώ παρά κάτι άλλο..και δεν είχε να παίξει 6 μήνες, μαξ 1.5 μήνα αποχή είχε. Ο Τζόσεφ είχε να παίξει καιρό.
Τεσπα, κοντός ψαλμός αλληλούια, θα δούμε τι λαυρακια έχουμε μαζέψει μέσα στον Μάρτιο..εγώ παραμένω πολύ αισιόδοξος για τον Μόρις.
Υπάρχουν άπειρα παραδείγματα στο αντίπαλο στρατόπεδο, από τον Χουάντσο μέχρι τον Οσμάν, και όχι μόνο στον ΠΑΟ, που τέτοια εποχή ήταν επιεικώς μέτριοι την πρώτη τους χρονιά..
Ο Μόρις σε δύο - τρία παιχνίδια εμένα μου φαίνεται σούπερ ποιοτικός (ναι με το Μαρούσι), μπορεί να σέρνεται όλη την υπόλοιπη χρονιά και να εμφανιστεί μόνο στα playoff και στο φ4;
Εγώ εκεί τον θέλω, ας παίζουν άλλοι μέχρι τότε, δεν με νοιάζει.