-Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών και νερού, είναι στην ιδιοκτησία της μίας ομάδας και ταυτοχρόνως σπονσοράρει και τον αντίπαλο;
Στο πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας;
Και δεν τρέχει μία;
Εάν κάνω λάθος, πάσο...
Συντονιστής: Captains

Χμ, που είδες ότι ο Βίκος είναι στην ιδιοκτησία των Ιωαννίνων και όχι απλά χορηγός;ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 5:44 pmΣυγνώμη για το μπάσιμο, αλλά χαζεύοντας το πρόγραμμα της ημέρας έπεσε το μάτι μου στο σημερινό αγώνα των Ιωαννίνων με τη Λευκάδα και έχω μια εύλογη απορία (μπορεί να έχω καταλάβει λάθος, όποτε βαράτε ελεύθερα
):
-Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών και νερού, είναι στην ιδιοκτησία της μίας ομάδας και ταυτοχρόνως σπονσοράρει και τον αντίπαλο;![]()
![]()
Στο πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας;![]()
Και δεν τρέχει μία;![]()
Εάν κάνω λάθος, πάσο...

Ο Βίκος δεν έχει τα Γιάννενα εδώ και κάποια χρόνια; Οι άλλοι δε λέγονται Δόξα Λευκάδος Βίκος Κόλα; Βοηθάτε ρε παιδιά, μη γράφω χαζομάρες αν είναι...nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 5:52 pmΧμ, που είδες ότι ο Βίκος είναι στην ιδιοκτησία των Ιωαννίνων και όχι απλά χορηγός;ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 5:44 pmΣυγνώμη για το μπάσιμο, αλλά χαζεύοντας το πρόγραμμα της ημέρας έπεσε το μάτι μου στο σημερινό αγώνα των Ιωαννίνων με τη Λευκάδα και έχω μια εύλογη απορία (μπορεί να έχω καταλάβει λάθος, όποτε βαράτε ελεύθερα
):
-Η γνωστή εταιρεία αναψυκτικών και νερού, είναι στην ιδιοκτησία της μίας ομάδας και ταυτοχρόνως σπονσοράρει και τον αντίπαλο;![]()
![]()
Στο πρωτάθλημα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας;![]()
Και δεν τρέχει μία;![]()
Εάν κάνω λάθος, πάσο...

Απ'όσο ξέρω όχι αλλά θα περιμένω κάποιον περισσότερο γνώστη. Εγώ ξέρω πως είναι χορηγός στους Φαλκονς και στη Δόξα απλά.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 5:57 pmΟ Βίκος δεν έχει τα Γιάννενα εδώ και κάποια χρόνια; Οι άλλοι δε λέγονται Δόξα Λευκάδος Βίκος Κόλα; Βοηθάτε ρε παιδιά, μη γράφω χαζομάρες αν είναι...nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 5:52 pm
Χμ, που είδες ότι ο Βίκος είναι στην ιδιοκτησία των Ιωαννίνων και όχι απλά χορηγός;![]()

Ακόμη και να είναι ο βασικός χορηγός σε δύο ομάδες, πάλι δε μου κάθεται ως δεοντολογικό.nikolas_asteri έγραψε: ↑Δευ Φεβ 09, 2026 6:02 pmΑπ'όσο ξέρω όχι αλλά θα περιμένω κάποιον περισσότερο γνώστη. Εγώ ξέρω πως είναι χορηγός στους Φαλκονς και στη Δόξα απλά.
Πως και δεν έχεις αναρωτηθεί πως την έχουν γλυτώσει οι Μαχητές με το logo τους;![]()

Ευχαριστούμε για την αναλυτική απάντησηG.basketakias έγραψε: ↑Τρί Φεβ 10, 2026 2:46 amΕπειδή πολλοί δεν γνωρίζεται τι συμβαίνει και για να μην υπάρχουν απορίες ήρθα να δώσω απαντήσεις σαν Γιαννιώτης και υποστηρικτής της τοπικής ομάδας!
Γενικά παρατηρούμε τον Βίκο ( οικ. Σεπετά ) να δίνουν χορηγίες στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Μπάσκετ καθως θέλουν να βοηθήσουν ομάδες να αναπτύσσονται. Και κυρίως αυτό προσπαθούν εδώ και μια 10ετια να το πράξουν και στον Νομό Ιωαννίνων προωθώντας το Μπάσκετ.
Πριν από περίπου μία 10ετια μαζί με τον κ.Μαντζιο και τον Γεωργίου η οικογένεια Σεπετά προσπάθησαν να προωθήσουν το μπάσκετ στο νομό μέσω του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ . Δυστυχώς όμως αυτό δεν επιτευχθεί ποτέ καθώς είχαν έρθει σε σύγκρουση με τον ερασιτέχνη. Επειδή ο Ερασιτέχνης ζητούσε την δημιουργία ΚΑΕ από την Α2 (χρονιά 2019 ) κάτι το οποίο δεν συμβαίνει συχνά σε αυτό το επίπεδο και θα κόστιζε και πιο «ακριβα». Έτσι δεν πραγματοποιήθηκε και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είδε πτώση προς τις τοπικές κατηγορίες.
Παρόλα αυτά όμως δεν σημαίνει επειδή ήρθαν σε σύγκρουση με τον ερασιτέχνη θα σταματαγε εκεί το εγχείρημα τους. Έτσι το 2021 η οικογένεια Σεπετά μαζί τον κ. Μάντζιο ( πρόεδρο της ομάδας ) και τον κ.Γεωργιου συνεχίσαν το εγχείρημα τους μέσω της τοπικής ομάδας του Σπάρτακου Ιωαννίνων από τα πρωταθληματα της ΕΣΚΑΒΔΕ. Όπου την σεζόν 2021-22 πήραν το πρωτάθλημα της NATIONAL LEAGUE 2 και συμμετείχαν τις επόμενες δύο σεζόν στην NATIONAL LEAGUE 1 (2022-23 , 2023-24). Και μετέπειτα με WILDCARD στην ELITE LEAGUE έως σήμερα και φιλοδοξούν του χρόνου να βρεθούν στην GBL .
Μέσα στα χρόνια αυτά από το 2021-26 ο Σπάρτακος μετονομάστηκε σε Α.Σ.Ι ΒΙΚΟΣ (το 2022 ) και μετέπειτα σε VIKOS ΦALCONS (το 2024 ). Χρησιμοποιώντας το όνομα της εταιρείας του κ. Σεπετά που μετέχει και στο Δ.Σ. της ομάδας και είναι ο ένας από τους τρεις πρωτεργάτες για την προώθηση του μπάσκετ στην περιοχη.
Δε σημαίνει όμως επειδή ουσιαστικά είμαι ο «ιδιοκτήτης» του VIKOS ΦALCONS δε μπορώ να συνεχίζω να κάνω χορηγίες - επενδύσεις σε άλλες ομάδες.
Παρατηρούμε ότι ο κ. Σεπετάς χορηγεί τον Ηρακλή, την Ερυθραία, τον Παπάγου, τον Προμηθέα, την GBL , και άλλες τόσες ομάδες......
Όμως στην περίπτωση της Λευκάδας τα πράγματα είναι διαφορετικά. Παραπάνω χρησιμοποίησα τον όρο ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ και θέλω να αναφέρω ότι ο βασικός λόγος που είναι χορηγός ο Βίκος εκεί είναι να αναπτυξει - μεγαλώσει το δίκτυο του και να αυξήσει τα κέρδη της εταιρείας του Βίκου στην Λευκάδα αλλά και να «χασει κέρδη» ο βασικός του αντίπαλος το ΖΑΓΟΡΙ ( που ήταν κάποτε χορηγός τις Λευκάδας).. Όμως πως θα μπορούσε να γίνει αυτό;
Αυτό θα μπορούσε να γίνει μόνο με μέσω ενός ατόμου, του δικτύου του και της επιχείρησης του και όντως έγινε, μέσω του κ. Νυδριωτη πρόεδρο της Δόξας Λευκάδας και παράλληλα προμηθευτή ποτών - υγρων σχεδον σε όλα τα καταστήματα - μαγαζιά στην Λευκάδα. Για αυτό του χορηγεί και την ομάδα !
Ουσιαστικά από την μια δίνεται το όνομα VIKOS με σκοπό την ανάπτυξη του μπάσκετ στην περιοχή μου και από την άλλη για αύξηση των κερδών της εταιρείας .
Άρα μιλάμε για 2 διαφορετικές περιπτώσεις και όχι για κάτι ύποπτο

Έχει ακουστεί ό,τι υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται για την ομάδα και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά χρήματα. Τώρα βέβαια το άλμα από Α'ΕΣΚΑ σε Α2 είναι 4 κατηγορίες. Δεν ξέρω κιόλας αν γίνεται ομάδα που δεν συμμετέχει σε επαγγελματική κατηγορία να πάρει wild card (ειδικά για Α2), εκτός αν γίνει καμία συγχώνευση ή εξαγορά άλλου ΑΦΜ.treiskaiokukoc έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:06 pmΑκούγεται πως ιστορική ομάδα της γειτονιάς των Πατησίων του χρόνου ίσως πάρει κάποια wild card για την Elite league . Έχετε ακούσει κάτι ; Αν ισχύει μόνο καλό θα κάνει πιστεύω τέτοιες ιστορικές ομάδες να βρίσκονται στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ!!

Oντως,εχει ακουστει εδω και λιγο καιρο για τον μιστερ Coco-mat .Σημερα παντως ανακοινωσε την παραιτηση του ο προεδρος του Σπορτιγκ,Δημητρης Αγγελοπουλος.kojito έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:17 pmΈχει ακουστεί ό,τι υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται για την ομάδα και είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά χρήματα. Τώρα βέβαια το άλμα από Α'ΕΣΚΑ σε Α2 είναι 4 κατηγορίες. Δεν ξέρω κιόλας αν γίνεται ομάδα που δεν συμμετέχει σε επαγγελματική κατηγορία να πάρει wild card (ειδικά για Α2), εκτός αν γίνει καμία συγχώνευση ή εξαγορά άλλου ΑΦΜ.treiskaiokukoc έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:06 pmΑκούγεται πως ιστορική ομάδα της γειτονιάς των Πατησίων του χρόνου ίσως πάρει κάποια wild card για την Elite league . Έχετε ακούσει κάτι ; Αν ισχύει μόνο καλό θα κάνει πιστεύω τέτοιες ιστορικές ομάδες να βρίσκονται στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ!!
Καλησπέρα και από μένα...Μακάρι ο Σπόρτιγκ να ξαναβρεί το δρόμο του ..ΑΛΛΑ κάπου ώπα! Σαρωνίδα β εθνική χωρίς ούτε μία άνοδο στα γήπεδα...ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΛΕΟΣ!treiskaiokukoc έγραψε: ↑Τετ Φεβ 25, 2026 11:06 pmΑκούγεται πως ιστορική ομάδα της γειτονιάς των Πατησίων του χρόνου ίσως πάρει κάποια wild card για την Elite league . Έχετε ακούσει κάτι ; Αν ισχύει μόνο καλό θα κάνει πιστεύω τέτοιες ιστορικές ομάδες να βρίσκονται στις υψηλότερες κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ!!

Αν αυτό που λείπει από την Α2 είναι μια ακόμα αθηναϊκή ομάδα σε ένα γήπεδο-στρούγγα του 1950, με 150 οπαδούς στην κερκίδα, i rest my case. Άντε και στην Α1.treiskaiokukoc έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 11:00 pmΝεα διοίκηση λοιπον στο Σπορτιγκ . Προεδρος ο αδερφός κοκο ματ , μένει να δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι με wild card . Συμφωνώ παρόλο που είναι μεγάλη ομάδα ο σπορτιγκ και πρέπει να βρίσκεται όσο πιο ψηλά γίνεται η κατάσταση με τις wild card έχει ξεφύγει , και γίνεται κάπως άδικο για άλλες ομάδες . Ακούγεται για κοκο ματ ότι έχει και πολλά χρέη , μακάρι να μην είναι πυροτέχνημα λοιπόν .

abovetherim έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 12, 2026 1:26 pm
Υ.Γ. Όλα αυτά σου τα λεει κάποιος που είναι υπέρ και των wild. Προτιμώ να είναι στην Α2, στη Β' στη Γ', ο Χ και να πληρώνει τους παίκτες στην ώρα τους, παρά ο Ψ και να βάζει φέσια.