Euroleague 29η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Paris Basketball (26/2, 21:45)
Συντονιστής: Captains
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν καταλαβαίνω γιατί χλευάζεται ώς "τσίρκο" η Παρί. Και καλά για τον ggr ξέρω (
) κατά τα άλλα δεν έχω απολύτως τίποτα ενάντια στον τρόπο που παίζει. Όοοοοολη η πολυπλοκότητα στο μπάσκετ, είναι να βγάλεις ένα σουτ υπό καλές προυποθέσεις. Αν δημιουργήσεις αυτές τις προυποθέσεις στα πρώτα 8 δευτερόλεπτα, γιατί όχι;
Γιατί δεν είναι τσίρκο ο Παναθηναικός με το νταπα ντούπα; Γιατί δεν είναι τσίρκο ο Ολυμπιακός με τα τρίποντα του Μακίσικ στη λήξη της επίθεσης; Μία χαρά μπάσκετ παίζουν, άσχετα που δεν είναι όλοι υψηλού επιπέδου παίκτες ώστε να το υπηρετήσουν σε καλύτερη ποιότητα.
Γιατί δεν είναι τσίρκο ο Παναθηναικός με το νταπα ντούπα; Γιατί δεν είναι τσίρκο ο Ολυμπιακός με τα τρίποντα του Μακίσικ στη λήξη της επίθεσης; Μία χαρά μπάσκετ παίζουν, άσχετα που δεν είναι όλοι υψηλού επιπέδου παίκτες ώστε να το υπηρετήσουν σε καλύτερη ποιότητα.

-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- plo koon

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Η μόνη μου ουσιαστική ένσταση για την Παρί είναι ότι χρησιμοποιούν ως δομικό στοιχείο τους τη γρήγορη επαναφορά. Πχ ο Σλούκας είχε πέσει μετά το layup και οι άλλοι ήταν ήδη στο κέντρο. Ε, δεν είναι αντικανονικό, αλλά δε θέλω να βλέπω 25% τέτοιες επιθέσεις μέσα στον αγώνα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 10:41 pmΔεν καταλαβαίνω γιατί χλευάζεται ώς "τσίρκο" η Παρί. Και καλά για τον ggr ξέρω () κατά τα άλλα δεν έχω απολύτως τίποτα ενάντια στον τρόπο που παίζει. Όοοοοολη η πολυπλοκότητα στο μπάσκετ, είναι να βγάλεις ένα σουτ υπό καλές προυποθέσεις. Αν δημιουργήσεις αυτές τις προυποθέσεις στα πρώτα 8 δευτερόλεπτα, γιατί όχι;
je suis jazz thrillos 
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Στην Ισπανία πλέον το κάνουν και στα άουτ αυτόplo koon έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 10:50 pmΗ μόνη μου ουσιαστική ένσταση για την Παρί είναι ότι χρησιμοποιούν ως δομικό στοιχείο τους τη γρήγορη επαναφορά. Πχ ο Σλούκας είχε πέσει μετά το layup και οι άλλοι ήταν ήδη στο κέντρο. Ε, δεν είναι αντικανονικό, αλλά δε θέλω να βλέπω 25% τέτοιες επιθέσεις μέσα στον αγώνα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο