Euroleague Round 29, Zalgiris Kaunas vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
Βλεποντας το χθεσινο ματς απορουσα αν καποιος εκ των Γουοκαπ, Μορις, Ντιλικινα,Τζοζεφ θα επαιζε βασικος στην Ζαλγκιρις και αυτο ειναι κατι που πρεπει να προβληματισει για την ποιοτητα στον ασσο.
Υποψιν τα τελέυταια χρονια οι ομαδες που πηραν την Ευρωλιγκα ειχαν κορυφαια ποιοτητα στα γκαρντ
Απορω γιατι να παρεις τοσους μετριους παικτες και μαλιστα με buy out αντι να παρεις εναν πολυ καλο. Ο Ντε Κολο ειναι μια ανεξηγητη χαμενη ευκαιρια
Απο την φυγη Σλουκα εχουν ερθει Γκος Εβανς Βιλντοζα Λι Ντιλικινα Μορις Τζοζεφ χωρις να μπορει καποιος απο αυτους να εχει ενα σταθερο και αποφασιστικο ρολο, αν και ειναι νωρις για Μορις.
Μηπως ομως δεν φταινε τα προσωπα αλλα ο τροπος παιχνιδιου που δεν τους αφηνει να εχουν ελευθερια και αρα ρυθμο; Μηπως για αυτο καποιοι παικτες δεν προτιμησαν τον Ολυμπιακο; (πχ Μπατλερ) Η μηπως για αυτο ο μετριος Λι φαινεται υπερ χρησιμος στην Εφές;
Και τελικα μετα απο ολα αυτα μηπως οι αποτυχιες στα Φ4 δεν ειναι συγκυριακη ατυχια;
Μηπως πρεπει να αλλαξει το μοντελο;
Υποψιν τα τελέυταια χρονια οι ομαδες που πηραν την Ευρωλιγκα ειχαν κορυφαια ποιοτητα στα γκαρντ
Απορω γιατι να παρεις τοσους μετριους παικτες και μαλιστα με buy out αντι να παρεις εναν πολυ καλο. Ο Ντε Κολο ειναι μια ανεξηγητη χαμενη ευκαιρια
Απο την φυγη Σλουκα εχουν ερθει Γκος Εβανς Βιλντοζα Λι Ντιλικινα Μορις Τζοζεφ χωρις να μπορει καποιος απο αυτους να εχει ενα σταθερο και αποφασιστικο ρολο, αν και ειναι νωρις για Μορις.
Μηπως ομως δεν φταινε τα προσωπα αλλα ο τροπος παιχνιδιου που δεν τους αφηνει να εχουν ελευθερια και αρα ρυθμο; Μηπως για αυτο καποιοι παικτες δεν προτιμησαν τον Ολυμπιακο; (πχ Μπατλερ) Η μηπως για αυτο ο μετριος Λι φαινεται υπερ χρησιμος στην Εφές;
Και τελικα μετα απο ολα αυτα μηπως οι αποτυχιες στα Φ4 δεν ειναι συγκυριακη ατυχια;
Μηπως πρεπει να αλλαξει το μοντελο;
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Εκει θελω να καταληξω, οτι ηρθε η ωρα να αλλαξει ο κοουτς για κατι πιο συγχρονο.
Παρι περσι και Βαλενθια φετος δειχνουν που θα βρικεται το ευρωπαικο μπασκετ τα επομενα χρονια.
Το να παιζεις κατι απεναντι σε ολη την λιγκα εχει νοημα μονο αν εχει συνεχομενες επιτυχιες
Ακομα και αν παρει την Ευρωλιγκα φετος, που το θεωρω αρκετα πιθανο μιας και ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι στο Φ4, δεν ξερω αν το 1/5 ειναι αρκετο για να στηριξεις το προτζεκτ μελλοντικα εφοσον ο στοχος παραμενει η κουπα λογω διπόλου, νεου ΣΕΦ και μπατζετ
Παρι περσι και Βαλενθια φετος δειχνουν που θα βρικεται το ευρωπαικο μπασκετ τα επομενα χρονια.
Το να παιζεις κατι απεναντι σε ολη την λιγκα εχει νοημα μονο αν εχει συνεχομενες επιτυχιες
Ακομα και αν παρει την Ευρωλιγκα φετος, που το θεωρω αρκετα πιθανο μιας και ειμαι βεβαιος οτι θα ειναι στο Φ4, δεν ξερω αν το 1/5 ειναι αρκετο για να στηριξεις το προτζεκτ μελλοντικα εφοσον ο στοχος παραμενει η κουπα λογω διπόλου, νεου ΣΕΦ και μπατζετ
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
Oι κανονισμοί του forum
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και να ταν η ζαλγκιρις μονο καλα θα ηταν..ρεαλιστικα να το δουμε ο καλυτερος μας ασσος ειναι ο γουοκαπ..θα επαιζε ο γουοκαπ βασικος σε αλλη ομαδα στην ευρωλιγκα? εδω η βαλενθια εχει 3 γκαρντ καλυτερα του..shtarkws έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:07 pmΒλεποντας το χθεσινο ματς απορουσα αν καποιος εκ των Γουοκαπ, Μορις, Ντιλικινα,Τζοζεφ θα επαιζε βασικος στην Ζαλγκιρις και αυτο ειναι κατι που πρεπει να προβληματισει για την ποιοτητα στον ασσο.
προσωπικα και να το παρει ο μπαρτζωκας εγω παλι θα τον αλλαζα με τον σπανουλη εφοσον συνεχιζει το φορματ των φ4..Αυτη η φιλοσοφια του ενω ισως σε σειρες θα σαρωνε ,σε φ4 θελει θαυμα για να το παρει.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Γιατί όμως ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ελίτ γκαρντ σ' εμάς, ενώ στη Λοκομοτίβ είχε το ντιλεινι και στη χιμκι τον Σβεντ, αυτό δεν μπορώ να καταλάβωshtarkws έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:16 pmΕκει θελω να καταληξω, οτι ηρθε η ωρα να αλλαξει ο κοουτς για κατι πιο συγχρονο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
γιατι αυτην την εμπνευση με την μοσιον την απεκτησε αποταν πηρε τον φαλ..ακομα και την πρωτη χρονια που πηγαμε φ4 δεν παιζαμε τοσο αυτο το μπασκετ..εκει το 23 ορκιστηκε στην μοσιον.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:38 pmΓιατί όμως ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ελίτ γκαρντ σ' εμάς, ενώ στη Λοκομοτίβ είχε το ντιλεινι και στη χιμκι τον Σβεντ, αυτό δεν μπορώ να καταλάβωshtarkws έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:16 pmΕκει θελω να καταληξω, οτι ηρθε η ωρα να αλλαξει ο κοουτς για κατι πιο συγχρονο.
-
AO DAFNIS

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πήρε τον Έβανς, από εκεί και πέρα όλες οι άλλες επιλογές είναι ανεξήγητες. Βασικά είναι ανεξήγητο το πόσο διαφορετικούς παίχτες κοιτάμε. Από Μπαμπ, σε Τζειμς σε Μίσιτς ,σε Μπάτλερ και καταλήγουμε σε Νιλικινά ή και Μόρις , Τζόσεφ. Το προφίλ σχεδόν όλων διαφορετικό μεταξύ τους.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:38 pmΓιατί όμως ο Μπαρτζώκας δεν θέλει ελίτ γκαρντ σ' εμάς, ενώ στη Λοκομοτίβ είχε το ντιλεινι και στη χιμκι τον Σβεντ, αυτό δεν μπορώ να καταλάβωshtarkws έγραψε: ↑Πέμ Φεβ 26, 2026 8:16 pmΕκει θελω να καταληξω, οτι ηρθε η ωρα να αλλαξει ο κοουτς για κατι πιο συγχρονο.
Από την άλλη έχουμε δει άπειρες φορές ο άσσος μας όποιος και να είναι ότι δυνατότητες και να έχει να κατεβάζει την μπάλα και να στήνεται στην γωνία.
- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το θέμα αυτή την στιγμή δεν είναι το κομμάτι του πως έχε στηθεί το ρόστερ και γιατί είναι κάκιστη ιδέα να πας χωρίς floor general όταν δεν υπάρχει playmaker ρακέτας ή point forward, που και πάλι και αυτά να τα έχεις θες έναν floor general έτσι και αλλιώς. Το θέμα όλη τη χρονιά είναι γιατί δεν μπορείς να πάρεις πράγματα από το υλικό σου και επιμένεις σε ένα στυλ παιχνιδιού που δεν μπορούν να το υποστηρίξουν.Δεν γίνεται ο προπονητής που έχει πάρει Ευρωλίγκα με το Spanoulis action να μην το χρησιμοποιεί στους Ντορσει/Φουρνιε. Δεν γίνεται αν δεν είναι αποδέκτης ο Σασα ή λείπει το πλάνο να είναι '' γυρίστε τη μπάλα και στο τέλος ας κάνει κάτι ο Ντόρσει και ο Φουρνιε. Δεν γίνεται χθες που ο Πιτερς δεν ήταν καλά να τον αφήνεις μέσα αντί να δοκιμάσεις να βάλεις τον Γουορντ εκεί,τουλάχιστον να πάρεις λίγη αθλητικότητα και σκληράδα δεν έχει και κανένα φοβερό 4αρι η Ζαλγκίρις.Δεν γίνεται να μην έχεις τον Μίλου primary target (όχι χθες που δεν έπαιζε, όλη τη χρονιά) που πραγματικά κάνει πλάκα στο 90% των 5αριων στην Ευρωλίγκα.
Είναι πράγματα απλά αλλά με ουσία, που μπορείς να τα δεις από την αρχή της σεζόν και πολύ πιο εύκολα να τα αφομοιώσουν παίκτες που έρχονται μέσα στη χρονιά .Αλλά αν δεν έχεις ηρεμία και το μυαλό σου είναι να αποδείξεις σε φιλάθλους,δημοσιογράφους δεν ξέρω και εγώ σε ποιον, οτι η λύση είναι pass the f.. ball more και οτι αυτό που σκέφτεσαι δουλεύει ανεξαρτήτου των υλικών που διαθέτεις έχουμε πρόβλημα.
Είναι πράγματα απλά αλλά με ουσία, που μπορείς να τα δεις από την αρχή της σεζόν και πολύ πιο εύκολα να τα αφομοιώσουν παίκτες που έρχονται μέσα στη χρονιά .Αλλά αν δεν έχεις ηρεμία και το μυαλό σου είναι να αποδείξεις σε φιλάθλους,δημοσιογράφους δεν ξέρω και εγώ σε ποιον, οτι η λύση είναι pass the f.. ball more και οτι αυτό που σκέφτεσαι δουλεύει ανεξαρτήτου των υλικών που διαθέτεις έχουμε πρόβλημα.
Μέχρι φέτος
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
Υπάρχει και το σενάριο, να κάνει 0/5 φάιναλ φορ να μην το πάρει ούτε ο παο και να πάρει το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα έδρας.
Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Μπαρτζώκας θέλω να βάλει νερό στο κρασί του σε πολλά πράγματα οπως έκανε ο Σάρας αλλά μάλλον είναι ανέφικτο, ίσως το κάνει στην επόμενη ομάδα του και τα σαρώσει όλα.
Αν ολα πάνε στραβά (το απευχομαι) και είναι διαθέσιμος ο Σπανούλης πας για αλλαγή σελίδας.
Εγώ δεν θέλω να φύγει ο Μπαρτζώκας θέλω να βάλει νερό στο κρασί του σε πολλά πράγματα οπως έκανε ο Σάρας αλλά μάλλον είναι ανέφικτο, ίσως το κάνει στην επόμενη ομάδα του και τα σαρώσει όλα.
Αν ολα πάνε στραβά (το απευχομαι) και είναι διαθέσιμος ο Σπανούλης πας για αλλαγή σελίδας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο