Iωσηshaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:28 amε τωρα θα παιζει και ο ναν και δεν ειναι και τοσο παλουκι πια το προγραμμα..ρωτησα και πριν αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση..ο ναν σημερα γιατι δεν επαιξε?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:25 am
Επίσης πρέπει να έχουμε 4-7 στα τελευταία 11 οπότε δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία σου![]()
Euroleague 29η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Paris Basketball (26/2, 21:45)
Συντονιστής: Captains
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ίωση. Έχουν γ*&^θεί φέτος με τις αρρώστιες οι μπέμπηδες.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:28 amε τωρα θα παιζει και ο ναν και δεν ειναι και τοσο παλουκι πια το προγραμμα..ρωτησα και πριν αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση..ο ναν σημερα γιατι δεν επαιξε?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:25 am
Επίσης πρέπει να έχουμε 4-7 στα τελευταία 11 οπότε δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αισιοδοξία σου![]()

- papp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: A.I
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει σκάσει ο Οσμάν το ίδιο και ο Χουάντσο,θέλανε καλύτερη διαχείριση, τώρα με τον Ντέιβις θα αλλάξει αυτό αλλά ίσως είναι λίγο αργά. Γενικά το σημερινό ματς είναι Βατερλό, αρχικά από την πνευματική προετοιμασία ή μάλλον από την ανυπαρξία της και δευτερευόντως ως πλάνο. Λίγο έσφιξε την άμυνα με το σωστό σχήμα ο Παο και ουσιαστικά το γύρισε το ματς, αυτό είναι και το καμπανάκι οτι ήταν must win παιχνίδι δεν αντιμετωπίστηκε ως τέτοιο και μέσα 3-4 λεπτά μπορούσε να το πάρει παρά την εικόνα του.big_lebowski έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:20 amΜεγάλη απογοήτευση σήμερα
Τέτοιο αμυντικό χαλι δεν έχω ξαναδεί (η μπορεί και να έχω, αλλά κάθε φορά με εκπλήσσει αυτή η ανυπαρξία στη περιφερειακή αμυνα)
Κάνανε παγίδα ο Σορτς με τον Σλουκα ρε μλκ!Που εγώ περνάω τη μπάλα από πάνω τους εύκολα.Εχουν βαρέσει όλα τους τα τρίποντα ελεύθερα.Δλδ ΟΛΑ.Ανοιγε η άμυνα μας με 3 πάσες σαν στρείδι που του ρίχνεις λεμόνι.Καλα το ελεύθερο τρίποντο από τζάμπολ έπος.Μπλοκ άουτ σε ριμπάουντ πουθενά προφανώς, ειδικά από τη στιγμή που τρέχανε όλοι γύρω γύρω σα ποντίκια σε ρόδα μπας και προλάβουν το ελεύθερο σουτ (που δε το προλαβαιναν).
Παρεπιπτοντως θέλω καιρό να πω πως μπορεί να λένε όλοι πόσο παικταράς είναι ο Οσμαν αλλά αμυντικα είναι ΤΡΑ ΓΙ ΚΟΣ ,ειδικά σε περιστροφές κ αλληλλοκαλυψη είναι αλλού (προσωπικά τον θεωρώ και χαμηλού μπασκετικου iq ).Είναι ένας από τους λόγους της κακής μας περιφερειακής Άμυνας.(όχι ο μόνος προφανως)
Πάμε τώρα για πλέι ιν (και βγαλε) ...που κι αυτά με αυτή τη θλιβερή εικόνα δύσκολα είναι.Παει για μεγαλο fail η χρονια
Θα δείξει για το πλασάρισμα, εγώ πιστεύω προλαβαίνει και μπορεί να είναι 6αδα. Και από εκεί και πέρα στα πλει οφ, με όποια ομάδα και να πέσει δεν τον ξεγράφεις και έχει και τους παίκτες και την ποιότητα να περάσει. Τη διάρκεια δεν έχει.
Μέχρι φέτος
-
avtokrator13

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
1
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος avtokrator13 την Παρ Φεβ 27, 2026 12:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Gerasimos Moraitis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Νικ Γεωργαλής, M. Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Chicago Bulls
- Προειδοποιήσεις:
1
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
πονουσαν τα λαιμα τουshaq7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:28 amε τωρα θα παιζει και ο ναν και δεν ειναι και τοσο παλουκι πια το προγραμμα..ρωτησα και πριν αλλα δεν πρεπει να πηρα απαντηση..ο ναν σημερα γιατι δεν επαιξε?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:25 am
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο,τι και να πεις για το αποψινο ματς ειναι λιγο. Μια τρισαθλια εικονα στο παρκε, μια αμυνα που δεν θα δεις ουτε σε χαμηλες κατηγοριες.Ηρθε η Παρι των 9 νικων σε 27 παιχνιδια, και εκανε παρελαση στο ΟΑΚΑ. Ξερουμε οτι σουταρει πολυ,και καλα, και τι καναμε?Τις δωσαμε ολες τι προυποθεσεις που ηθελε για να σουταρει πολυ και καλα.Ολα σχεδον τα τριποντα της ηταν τριποντα προπονησης,και οχι στο προπονητικο διπλο,αλλα στο ζεσταμα.Με τον κοντυνοτερο αμυντικο στα 3 μετρα. Τι να σχολιασεις απο κει και περα. Και μετα μιλαμε για 6αδες, για πλεονεκτηματα,για 8ο κλπ, με αυτο το προσωπο που παρουσιαζουμε φετος. Με το προγραμμα που εχουμε ακομα και τα πλευ ιν ειναι δυσκολα, η Ντουμπαι ειναι 1 νικη πισω.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχασα το πρώτο δεκάλεπτο αλλά από αυτά που είδα πάλι το έλουσε το παιχνίδι ο Αταμάν. Δυστυχώς όσο καλό ρόστερ και να έχεις, αν ο προπονητής σου σου βάζει τρικλοποδιές δεν μπορείς να κερδίσεις σχεδόν κανέναν.
Εγκληματική η επιμονή σε Σλούκα και Οσμάν. Ο Σλούκας στον ρυθμό της Παρί ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει, ο Οσμάν συνέχισε να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ενώ το παιχνίδι φώναζε για χρησιμοποίηση Καλαϊτζάκη για να αυξήσουμε τη πίεση στην περιφέρεια όπου τον Σλούκα τον περνάγαν σαν σταματημένο. Τρισάθλιο rotation για μια ακόμη φορά. Μου κάνει εντύπωση η ατολμία του Αταμάν και το πως επιλέγει κάθε φορά να πεθάνει με τους ίδιους παίκτες.
Εγκληματική η επιμονή σε Σλούκα και Οσμάν. Ο Σλούκας στον ρυθμό της Παρί ήταν ξεκάθαρο ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει, ο Οσμάν συνέχισε να βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, ενώ το παιχνίδι φώναζε για χρησιμοποίηση Καλαϊτζάκη για να αυξήσουμε τη πίεση στην περιφέρεια όπου τον Σλούκα τον περνάγαν σαν σταματημένο. Τρισάθλιο rotation για μια ακόμη φορά. Μου κάνει εντύπωση η ατολμία του Αταμάν και το πως επιλέγει κάθε φορά να πεθάνει με τους ίδιους παίκτες.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατσε γιατι την Ντουμπαι την βλεπω με ορεξη για Playin και παιζετε εκει την επομενη αγωνιστικη?nikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 12:19 amΔηλαδή έχει 16 νίκες σε 29 παιχνίδια αλλά θα κάνει 6-7 στα τελευταία 8;![]()
![]()
Όντως πιστεύεις στα turning point shaq;
Αλλα εχετε 21 ποντους μαξιλαρακι ασφαλειας. Το ειχα ξεχασει αυτο
-
glenrice90

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έλα συγγαυρε, κρυβε λογια. Το μακράν χειρότερο σφύριγμα ήταν στο 82-78 , το basket interference (ή ό,τι δώσανε τέλος πάντων) που κυριολεκτικά εφηύραν στο drive του Φουρνιεtokalytero3d έγραψε: ↑Παρ Φεβ 27, 2026 1:00 amΤώρα τι απάντηση είναι αυτή; Φυσικά αφού δεν έδωσε πεντακάθαρο φάουλ στον Φουρνιε στο τέλος.
Αν το λες με την έννοια ότι ευνοείται ο Ολυμπιακός απ την διαιτησία οκ δεν θα το συνεχίσω απλά επαναλαμβάνω ότι όλοι είδαμε το ματς σήμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Παρ Φεβ 27, 2026 1:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο