Α2 , Αγωνιστική Περίοδος 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσωπική μου άποψη ότι την επόμενη χρονιά η ΑΕΨ πρέπει να γυρίσει σε ένα μοντέλο προ τριετίας-τετραετίας, δηλαδή με νεανικότερο κορμό, 4-5 πιο έμπειρους Έλληνες και 2 ξένους. Είναι άλλωστε ένα από τα καλύτερα "σχολεία" της Α2, από το οποίο έχουν περάσει και εξελιχθεί αρκετοί παίκτες που αγωνίζονται σε Α1 και Α2 (Μουράτος, Οικονομόπουλος, Ιορδάνου, Κιούσης, Κουφόπουλος, Μιλεντίγεβιτς κτλ).
- gspara

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας
- Προειδοποιήσεις:
0
To εκανα,το εκανα
Βασικα τωρα τελειωσα την αγωνιστικη,μου εμεινε μονο η Νικη εκκρεμοτητα.Με εκπλησσει καθε φορα το Ψυχικο.Πως καταφερνει απο αγωνιστικη σε αγωνιστκη να εμφανιζεται και πιο αδιαφορο?Τουλαχιστον θα εχουν κανονισει απο τωρα τις καλοκαιρινες τους διακοπες.Δεν ξερω και αν προλαβαινουν να μπλεξουν,αν ειχε 1-2 αγωνιστικες παραπανω,σιγουρα.
Τελικα ο μονοφθαλμος Παπαγου επικρατησε ,αν και εκανε το χειροτερο του παιχνιδι.Πηρε τουλαχιστον κι αλλο τα πανω του ο Καμπενγκελε
Στην κακη πραξη της ημερας,αυτη την φορα,θα μαλωσω τον Δημακο για το υπουλο χτυπημα στον Καραμαλεγκο.Κυριε Θεονα,μπροστα εισαστε,γιατι κανατε γαργαρα το αντιαθλητικο οεο ????
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ημιχρονο 43-38 στην NEM BC ARENA.
Πολυ δυνατο ματσακι,οπως ακριβως το περιμεναμε.Πρωτο 10λεπτο αρκετα υψηλη ευστοχια,αλλα στο 2ο αρχισε το γνωστο Μεγαριτικο ξυλικι και τα καλαθια στενεψαν.Βεβαια η Βουλα δεν μασησε,εμφανιστηκε λυτρωτικα και ο Πετανιδης σε ενα μινι ξεσπασμα,αλλα στα ριμπαουντ εχει θεματακι,ειδικα οταν ειναι παγκο ο Reece.Πληγμα φυσικα και η απουσια Μιλε.
Επιτελους (ξανα)ειδαμε και τον Παπαγεωργιου στην ΝΕΜ.Παστελωσε και 2 ωραια 3ποντακια ο μικρος!!Επισης πολυ καλη δουλιτσα κανει ο Περγουλης,τον οποιο σταθερα βαζει ο Μανταλος να πιεζει/μαρκαρει ψηλα και με το μακρυ του κορμι δημιουργει προβληματα.
Για να διεκδικησει αποδραση η Βουλα,θα πρεπει να ανεβασει στροφες στην επαναληψη ο Κοης,γιατι δεν τον πολυβλεπω ορεξατο σημερα.Οπως επισης και ο Richard που χαθηκε στην 2η περιοδο.
Πολυ δυνατο ματσακι,οπως ακριβως το περιμεναμε.Πρωτο 10λεπτο αρκετα υψηλη ευστοχια,αλλα στο 2ο αρχισε το γνωστο Μεγαριτικο ξυλικι και τα καλαθια στενεψαν.Βεβαια η Βουλα δεν μασησε,εμφανιστηκε λυτρωτικα και ο Πετανιδης σε ενα μινι ξεσπασμα,αλλα στα ριμπαουντ εχει θεματακι,ειδικα οταν ειναι παγκο ο Reece.Πληγμα φυσικα και η απουσια Μιλε.
Επιτελους (ξανα)ειδαμε και τον Παπαγεωργιου στην ΝΕΜ.Παστελωσε και 2 ωραια 3ποντακια ο μικρος!!Επισης πολυ καλη δουλιτσα κανει ο Περγουλης,τον οποιο σταθερα βαζει ο Μανταλος να πιεζει/μαρκαρει ψηλα και με το μακρυ του κορμι δημιουργει προβληματα.
Για να διεκδικησει αποδραση η Βουλα,θα πρεπει να ανεβασει στροφες στην επαναληψη ο Κοης,γιατι δεν τον πολυβλεπω ορεξατο σημερα.Οπως επισης και ο Richard που χαθηκε στην 2η περιοδο.
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μ-V-P.......M-V-P...........M-V-P
Χαιρεσαι να την βλεπεις την ΝΕΜ !! Ο ''τρελος'' το δηλωσε ,παμε για 4αδα.
Βουλα με 9/20 βολες δεν περιμενε ουτε καν να κρατησει την διαφορα.Richard αυτη την φορα καταστροφικος.
Το φαντασμα του Κουρτιδαρου θα πλαναται πολυ καιρο πανω απο το Γεννηματας.Θελει εναν ψηλο η Βουλα.Μην πω και δυο.......
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: New York
- Προειδοποιήσεις:
0
Είδα και γώ πολλά ματς της χορταστικής αγωνιστικής είμαι πολύ απογοητευμένος από την ήττα των Μαχητών δεν γίνεται να μην πάρουν αυτό το ματς νομίζω έβαλαν ταφόπλακα στην υπόθεση παραμονή μετά από αυτήν την ήττα θα παίξουν με τους Σοφάδες και το 2-0 κατά δύσκολα ανατρέπεται...
Το δεύτερο που ήθελα να σχολιάσω είναι το απογοητευτικό Ψυχικό δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζουν κάτι πάρα είναι δημόσιο η κατάσταση εκεί....
Ο Παπαγου στο πιο βαρετό ματς της αγωνιστικής κατάφερε και πήρε ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια δεν νομίζω όμως πως θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα....
Τεράστια νίκη για τον Βικο στους Σοφάδες έμειναν ζωντανοί μην αφήνοντας την Λευκάδα να φύγει με +3 και τώρα έχει τον χρόνο να δουλέψει με τον Κοουτς Γιαπλε για να καλυτερεύσει την εικόνα του...
Πιο τεράστια η νίκη - ανατροπαρα της Λευκάδας!
Και μάλιστα με πολύ κακό Ρόμπινσον,την πήρε από το χέρι ο Σταυρακουκας με άλλη μια ηγετική εμφάνιση!
Θα τα καταφέρει να βγει απευθείας;;;;;
Θα το επιτρέψει ο Βικος;;;;;;
Έχουμε έναν μήνα να το δούμε...
Τέλος τεράστια νίκη των Μεγάρων!
Φοβερός Κοουτς Μάνταλος κατάπιε την Βούλα που έπαιζαν βέβαια χωρίς τον Μίλε δυσκολεύει η υπόθεση δυάδας για την Βούλα ανοίγει ο δρόμος της τετράδας για τα Μέγαρα!
Ποιος θα μείνει έξω όμως;;;;;
Η Βούλα ή η Χαλκίδα;;;;;;;;;;;
Την επόμενη αγωνιστική θα κάνω προγνωστικά και για την τελική κατάταξη!!!
Το δεύτερο που ήθελα να σχολιάσω είναι το απογοητευτικό Ψυχικό δεν ξέρω γιατί δεν αλλάζουν κάτι πάρα είναι δημόσιο η κατάσταση εκεί....
Ο Παπαγου στο πιο βαρετό ματς της αγωνιστικής κατάφερε και πήρε ψυχολογική ανάσα για την συνέχεια δεν νομίζω όμως πως θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη εξάδα....
Τεράστια νίκη για τον Βικο στους Σοφάδες έμειναν ζωντανοί μην αφήνοντας την Λευκάδα να φύγει με +3 και τώρα έχει τον χρόνο να δουλέψει με τον Κοουτς Γιαπλε για να καλυτερεύσει την εικόνα του...
Πιο τεράστια η νίκη - ανατροπαρα της Λευκάδας!
Και μάλιστα με πολύ κακό Ρόμπινσον,την πήρε από το χέρι ο Σταυρακουκας με άλλη μια ηγετική εμφάνιση!
Θα τα καταφέρει να βγει απευθείας;;;;;
Θα το επιτρέψει ο Βικος;;;;;;
Έχουμε έναν μήνα να το δούμε...
Τέλος τεράστια νίκη των Μεγάρων!
Φοβερός Κοουτς Μάνταλος κατάπιε την Βούλα που έπαιζαν βέβαια χωρίς τον Μίλε δυσκολεύει η υπόθεση δυάδας για την Βούλα ανοίγει ο δρόμος της τετράδας για τα Μέγαρα!
Ποιος θα μείνει έξω όμως;;;;;
Η Βούλα ή η Χαλκίδα;;;;;;;;;;;
Την επόμενη αγωνιστική θα κάνω προγνωστικά και για την τελική κατάταξη!!!
- gspara

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι βρε συ Γιαννη,πολυ καλα τα λεει ο Gkos.Aμα σε πιανει το παραπονο και το οπαδικο,μας στηνεις κατευθειαν στον τοιχο. Παντα αξιοπρεπεστατος και φοβερος γνωστης ειναι ο nextplay,ζωντανεψε και αλατοπιπεριασε το μικρο μας παρεακι. Μην χαλιομαστε χωρις λογο,την ψυχοθεραπεια μας κανουμε στο φορουμ. Ακομα κι αν ενα θεμα,οπως λες,εχει εξαντληθει,ο καθενας μπορει να γραψει την αποψη του οποτε ευκαιρει και θελει.Αλλιως να το κλειδωσουμε το τοπικ και να το ανοιξουμε απο Σεπτεμβρη.
Συνεχιζουμε ομορφα και μπασκετικα

Συνεχιζουμε ομορφα και μπασκετικα
-
nextplay

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: New York
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν είπα κάτι που δεν έπρεπε να απολογηθώ!
Το είπα εντελώς καλοπροαίρετα γιατί συμπαθώ την ομάδα του Ψυχικού που είναι τόσα χρόνια στην κατηγορία και παρουσιάζει και όμορφο μπάσκετ τα περισσότερα χρόνια!
Την γνώμη μου ανέφερα που είναι πως θέλει άμεσα μια αλλαγή για να την βγάλει από αυτό το τέλμα και το καλοκαίρι θέλει μια βαθιά ανανέωση ...
Έγινε μια πρόπερσι με την φυγή Παπανικολάου Αθανασούλα θέλει τώρα κ στην θέση του στρατηγού Κουκά...
Πρέπει να έρχεται από πίσω και όχι πρώτος..
Και αυτό δεν γίνεται όταν παίρνεις ρολίστες Αμερικανούς σε άλλες θέσεις και μένεις στους κοντούς με τον Δημάκο που φαίνεται πως τα καλά χρόνια έχουν περάσει...
Πέρσι που υπήρχε ο Μπράιντ εκεί το πρόσωπο του Ψυχικού ήταν πολύ καλύτερο κ έφτασε ένα ματς πριν το Final4...
Άποψη μου είναι αυτή πάντα σαν ένας λάτρης του μπάσκετ ο Κοουτς Ρεμε ξέρει καλύτερα....
Το είπα εντελώς καλοπροαίρετα γιατί συμπαθώ την ομάδα του Ψυχικού που είναι τόσα χρόνια στην κατηγορία και παρουσιάζει και όμορφο μπάσκετ τα περισσότερα χρόνια!
Την γνώμη μου ανέφερα που είναι πως θέλει άμεσα μια αλλαγή για να την βγάλει από αυτό το τέλμα και το καλοκαίρι θέλει μια βαθιά ανανέωση ...
Έγινε μια πρόπερσι με την φυγή Παπανικολάου Αθανασούλα θέλει τώρα κ στην θέση του στρατηγού Κουκά...
Πρέπει να έρχεται από πίσω και όχι πρώτος..
Και αυτό δεν γίνεται όταν παίρνεις ρολίστες Αμερικανούς σε άλλες θέσεις και μένεις στους κοντούς με τον Δημάκο που φαίνεται πως τα καλά χρόνια έχουν περάσει...
Πέρσι που υπήρχε ο Μπράιντ εκεί το πρόσωπο του Ψυχικού ήταν πολύ καλύτερο κ έφτασε ένα ματς πριν το Final4...
Άποψη μου είναι αυτή πάντα σαν ένας λάτρης του μπάσκετ ο Κοουτς Ρεμε ξέρει καλύτερα....
-
G.basketakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: VIKOS FALCONS
- Προειδοποιήσεις:
1
- basketikos007

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: jokic