ΠΑΟΚ - Νέα και Μεταγραφές
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μιλαω και για ξενουςConan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 11:38 amΔεν νομίζω, από Ολυμπιακό: Λαρεντζάκης, Νετζηπόγλου.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 11:24 am
ευκαιρια σε Ολυμπιακο παναθηναικο να μοσχοπουλησουν τους πλεοναζοντες παικτες τους αστεια αστεια με τους παικτες που εχουμε μεταξυ συμμετοχης λιγοτερης του δεκαλεπτου και εξεδρας οι δυο μεγαλοι στηνοτανε μια χαρα ομαδα για επιπεδο ευρωλιγκας (οχι να την παρει αλλα ουτε και να ειναι τελευταια )
από Παναθηναϊκό κάτι γίνεται: Γκριγκόνις, Καλαϊτζάκης, Κουζέλογλου, Σαμοντούροφ, Τολιόπουλος.
Που τους θέλουν για το Ελληνικό στοιχείο αλλά και σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν θα το έλεγα και ρόστερ που μπορεί να σταθεί αν ήταν όλοι διαθέσιμοι ακόμα και με δυνατή ενίσχυση για να βγει η 12άδα.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτοί είναι, δεν έκανα διάκριση.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Πέμ Μαρ 05, 2026 8:05 pmμιλαω και για ξενουςConan1982 έγραψε: ↑Τρί Μαρ 03, 2026 11:38 am
Δεν νομίζω, από Ολυμπιακό: Λαρεντζάκης, Νετζηπόγλου.
από Παναθηναϊκό κάτι γίνεται: Γκριγκόνις, Καλαϊτζάκης, Κουζέλογλου, Σαμοντούροφ, Τολιόπουλος.
Που τους θέλουν για το Ελληνικό στοιχείο αλλά και σε επίπεδο Ευρωλίγκας δεν θα το έλεγα και ρόστερ που μπορεί να σταθεί αν ήταν όλοι διαθέσιμοι ακόμα και με δυνατή ενίσχυση για να βγει η 12άδα.
- Giwrgos_AEK

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
https://ebasket.gr/2026/04/apokleistiko ... -ston-paok
Προφορική συμφωνία του Κλάιμπερν με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την την εκπομπή "Pick n'Talk". Καταλαβαίνετε νομίζω τι μπάτζετ θα έχει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και τι επιπέδου παίκτες θα στοχεύσει το καλοκαίρι...
Προφορική συμφωνία του Κλάιμπερν με τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την την εκπομπή "Pick n'Talk". Καταλαβαίνετε νομίζω τι μπάτζετ θα έχει ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν και τι επιπέδου παίκτες θα στοχεύσει το καλοκαίρι...
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι του pick n roll. βέβαιαBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:56 pmhttps://ebasket.gr/2026/04/apokleistiko ... -ston-paok
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτό δεν το ξέρω, εγώ στο "Pick n'Talk" είδα να αναφέρεται αυτή η πληροφορία.Conan1982 έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 1:35 pmΤο αποκλειστικό ρεπορτάζ είναι του pick n roll. βέβαιαBillyPao έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 12:56 pmhttps://ebasket.gr/2026/04/apokleistiko ... -ston-paok
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Η καλύτερη δυνατή επιλογή για παίκτη με διαβατήριο σε βασική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ. Δεν ξέρω μήπως κοιτάξουν κι τον Ζακ Ογκαστ στο "5" που κι αυτός έχει διαβατήριο αλλά έχει "ψιλοξεχαστει" στα ρεπορτάζ afaik.berry έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:11 pmΕκλεισαν Ναζ Μητρου Λονγκ
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... troy-longk
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- kojito

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε τι κατάσταση είναι αυτός; Νομίζω εδώ και 2-3 χρόνια παίζει στην Ιαπωνία και γενικά από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟ έχει φθίνουσα πορεία. Ίσως για δευτεροτρίτο πεντάρι λόγω διαβατηρίου να έκανε, αλλά όχι για κάτι παραπάνω.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:44 pmΗ καλύτερη δυνατή επιλογή για παίκτη με διαβατήριο σε βασική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ. Δεν ξέρω μήπως κοιτάξουν κι τον Ζακ Ογκαστ στο "5" που κι αυτός έχει διαβατήριο αλλά έχει "ψιλοξεχαστει" στα ρεπορτάζ afaik.berry έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:11 pmΕκλεισαν Ναζ Μητρου Λονγκ
https://www.gazzetta.gr/basketball/bask ... troy-longk
Από Έλληνες όπως φαίνεται οι μόνοι που έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν του χρόνου είναι ο Χουγκάζ και ο Περσίδης (με πιο περιορισμένο ρόλο όμως). Έχει κλείσει ο Μήτρου-Λονγκ, κλεισμένος θεωρείται και ο Μπαζίνας από τον Προμηθέα, ενώ θα κάνουν προσπάθεια και για τουλάχιστον έναν εκ των Τολιόπουλου-Λαρεντζάκη αν δεν συνεχίσουν σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα. Μαζί με έναν ακόμα στους ψηλούς για συμπληρωματικό ρόλο, μια χαρά Ελληνικό κορμό μπορεί να φτιάξει. Έχει γραφτεί ακόμα και για τον Στογιάκοβιτς jr. σε περίπτωση που αποφασίσει να έρθει προς Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω να έχει πολύ βάση.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ξέρουμε σίγουρα σε ποια διοργάνωση θα παίζει του χρόνου;
Θα ήθελαν Ευρωλίγκα αλλά αυτό φαίνεται απίθανο για του χρόνου, οπότε; Eurocup ή BCL;
Αυτό συνδέεται και με τις μεταγγραφές που θα γίνουν αλλά και γενικότερα, ανάλογα το πλάνο.
Θέλω να πω (αν και ξέρω ότι δε θα είναι δημοφιλής η άποψη) ότι καμιά φορά είναι καλύτερα να προσπαθείς να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στη πόλη.
Εννοώ ότι με μια στρατηγική σαν της ΑΕΚ μπορεί να χτυπάει το BCL. Με συμμετοχή στο Eurocup μόνο για να κερδίσει συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, αν δεν υπάρχει προοπτική να πάρει μόνιμη άδεια, δε ξέρω πόσο ελκυστικό είναι από πολλές απόψεις συμπεριλαμβανομένου του να τραβήξεις παίκτες με 2-3ετη συμβόλαια.
Θυμίζω ο νικητής του Eurocup παίζει για μια χρονιά Ευρωλίγκα και την επόμενη επιστρέφει Eurocup εκτός αν καταφέρει να μπει στην 8αδα ή στη πορεία φύγει κάποιος/γίνει αύξηση ομάδων και πάρει μόνιμη θέση.
Αυτό γενικότερα σχετίζεται και με τους Έλληνες γιατί ένας κορμός με Λονγκ, Χουγκάζ, Μπαζίνα, Περσίδη και ίσως Λαρεντζάκη/Τολιόπουλο ενω είναι πολύ καλός για Eurocup/BCL δε θα μπορούσε να είναι κορμός ομάδας Ευρωλίγκας...
Θα ήθελαν Ευρωλίγκα αλλά αυτό φαίνεται απίθανο για του χρόνου, οπότε; Eurocup ή BCL;
Αυτό συνδέεται και με τις μεταγγραφές που θα γίνουν αλλά και γενικότερα, ανάλογα το πλάνο.
Θέλω να πω (αν και ξέρω ότι δε θα είναι δημοφιλής η άποψη) ότι καμιά φορά είναι καλύτερα να προσπαθείς να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στη πόλη.
Εννοώ ότι με μια στρατηγική σαν της ΑΕΚ μπορεί να χτυπάει το BCL. Με συμμετοχή στο Eurocup μόνο για να κερδίσει συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, αν δεν υπάρχει προοπτική να πάρει μόνιμη άδεια, δε ξέρω πόσο ελκυστικό είναι από πολλές απόψεις συμπεριλαμβανομένου του να τραβήξεις παίκτες με 2-3ετη συμβόλαια.
Θυμίζω ο νικητής του Eurocup παίζει για μια χρονιά Ευρωλίγκα και την επόμενη επιστρέφει Eurocup εκτός αν καταφέρει να μπει στην 8αδα ή στη πορεία φύγει κάποιος/γίνει αύξηση ομάδων και πάρει μόνιμη θέση.
Αυτό γενικότερα σχετίζεται και με τους Έλληνες γιατί ένας κορμός με Λονγκ, Χουγκάζ, Μπαζίνα, Περσίδη και ίσως Λαρεντζάκη/Τολιόπουλο ενω είναι πολύ καλός για Eurocup/BCL δε θα μπορούσε να είναι κορμός ομάδας Ευρωλίγκας...
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, προσωπικά δεν έχω εικόνα του αλλά με βάση τα νούμερα που γράφει ακόμη στην Ιαπωνία, θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική επιλογή σαν 2ος έχοντας το διαβατήριο κι μην έχοντας άλλες εναλλακτικές στο "5". Τις αδυναμίες που είχε κι παλιά (πχ ελεύθερες βολές) τις έχει ακόμη, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος Έλληνας στους ψηλούς που να μπορεί να σταθεί σε ένα Χ επίπεδο.kojito έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2026 2:20 pmΣε τι κατάσταση είναι αυτός; Νομίζω εδώ και 2-3 χρόνια παίζει στην Ιαπωνία και γενικά από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟ έχει φθίνουσα πορεία. Ίσως για δευτεροτρίτο πεντάρι λόγω διαβατηρίου να έκανε, αλλά όχι για κάτι παραπάνω.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Κυρ Απρ 26, 2026 2:44 pm
Η καλύτερη δυνατή επιλογή για παίκτη με διαβατήριο σε βασική θέση στο σύγχρονο μπάσκετ. Δεν ξέρω μήπως κοιτάξουν κι τον Ζακ Ογκαστ στο "5" που κι αυτός έχει διαβατήριο αλλά έχει "ψιλοξεχαστει" στα ρεπορτάζ afaik.
Από Έλληνες όπως φαίνεται οι μόνοι που έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν του χρόνου είναι ο Χουγκάζ και ο Περσίδης (με πιο περιορισμένο ρόλο όμως). Έχει κλείσει ο Μήτρου-Λονγκ, κλεισμένος θεωρείται και ο Μπαζίνας από τον Προμηθέα, ενώ θα κάνουν προσπάθεια και για τουλάχιστον έναν εκ των Τολιόπουλου-Λαρεντζάκη αν δεν συνεχίσουν σε ΠΑΟ και ΟΣΦΠ αντίστοιχα. Μαζί με έναν ακόμα στους ψηλούς για συμπληρωματικό ρόλο, μια χαρά Ελληνικό κορμό μπορεί να φτιάξει. Έχει γραφτεί ακόμα και για τον Στογιάκοβιτς jr. σε περίπτωση που αποφασίσει να έρθει προς Ευρώπη, αλλά δεν νομίζω να έχει πολύ βάση.
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- kojito

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα ήταν καλύτερος όμως από έναν Κώστα Αντετοκούμπο για δεύτερος; Υποθετικά μιλώντας βέβαια, τώρα λόγω του Σιάο και της εμπλοκής του στον Άρη δεν νομίζω να πήγαινε κανένας από τους αδερφούς Αντετοκούμπο να παίξει στον ΠΑΟΚ.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2026 9:25 pmΚοίτα, προσωπικά δεν έχω εικόνα του αλλά με βάση τα νούμερα που γράφει ακόμη στην Ιαπωνία, θεωρώ πως είναι μια εξαιρετική επιλογή σαν 2ος έχοντας το διαβατήριο κι μην έχοντας άλλες εναλλακτικές στο "5". Τις αδυναμίες που είχε κι παλιά (πχ ελεύθερες βολές) τις έχει ακόμη, αλλά δεν υπάρχει κάποιος άλλος Έλληνας στους ψηλούς που να μπορεί να σταθεί σε ένα Χ επίπεδο.kojito έγραψε: ↑Τετ Απρ 29, 2026 2:20 pm
Σε τι κατάσταση είναι αυτός; Νομίζω εδώ και 2-3 χρόνια παίζει στην Ιαπωνία και γενικά από τότε που έφυγε από τον ΠΑΟ έχει φθίνουσα πορεία. Ίσως για δευτεροτρίτο πεντάρι λόγω διαβατηρίου να έκανε, αλλά όχι για κάτι παραπάνω.
Ένα ρόστερ πάντως σαν το κάτω :
1. Ξένος, Μήτρου-Λονγκ, Μπαζίνας
2. Ξένος, Λαρεντζάκης/Τολιόπουλος
3. Ξένος, Χαραλαμπόπουλος ή Μαντζούκας (δεν νομίζω να συνεχίσει στο NCAA αυτός, αλλά δεν ξέρω και σε τι κατάσταση είναι λόγω του προβλήματος υγείας)
4. Ξένος, Χουγκάζ
4-5. Ξένος
5. Ξένος, Όγκαστ
+ Περσίδης, ένας Έλληνας κοντός και ένας ξένος ακόμα στους ψηλούς σαν 7ος
για Ελλάδα είναι πολύ καλό, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν τερματίσει 3ος. Και για Eurocup ή BCL λογικά θα ήταν ανάμεσα στα 4-5 πρώτα φαβορί.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο