Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
plo koon

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Papaloukas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:54 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:45 am
Πωπω. Ρε οσμαν αγόρι μου, τι φάση;

:hammer: je suis jazz thrillos :hammer:
Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:55 am

στο πρωτο ημιχρονο παιξαμε καλη αμυνα ιδιαιτερα στο πικ εν ρολ και με βοηθειες απο την weak side. ελεγξαμε τον ρυθμο και πιεσαμε καλα στην περιφερεια. θεωρω οτι παιξαμε και καλη αμυνα στον Ναν και ας εβαλε 20αρα. ηταν τα περισσοτερα απεναντι σε καλη αμυνα, Ναν ειναι αυτος οκ. στο 3ο δεκαλεπτο ο Παναθηναικος ετρεξε περισσοτερο στο τρανσιζιον και αυξησε το spacing.εκμεταλλευτηκε και αρκετα mismatches κοντα στην ρακετα.
Στο 4ο ξαναπηραμε τον ελεγχο και ειχαμε σωστες αποφασεις.

Εγω ειχα πει οτι ειμαστε το φαβορι και οτι αν θελουμε να νικησουμε πρεπει να μπουμε αποφασισμενοι. αυτο το καναμε και νικησαμε.
ειχα ξενερωσει πολυ απο την εμφανιση στο τελικο κυπελλου δεν με ενοιαζε η ηττα αλλα η εμφανιση και η τραγικη πνευματικη παρουσια που ειχαμε.
σημερα παροτι γενικα κινηθηκαμε σε μια μετριοτητα ειχαμε την θεληση και τα γκατς να παρουμε το παιχνιδι.
χωρις τις απουσιες θα ειχαμε νικησει και πιο ευκολα.

manos_89

a1greece
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:56 am

Stelios97 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:53 am
24-12 ειχες την ευκαρια να αποδεσμευσεις το γιουρτσεβεν κ να παρεις σεντερ η το ταιρικ που παρακαλουσε ναρθει κ τη εκανες?παιζε χωρις σεντερ!2.5 εκ κ εχεις κ κατι δικους μας κ μου λεγαν δεωσε χρονο ποσο ρε να δωσουμε τελειωνει η χρονια η νομιζετε οτι ειμαστε η μπασκονια?
Ρε συ άνθρωπε. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ. Κάθεσαι και νομίζεις ότι ο Ταιρικ Τζόουνς θα άλλαζε την εικόνα της παρατημένης ομάδας που έχουμε; Έχω κουραστεί να ακούω για τον Ταϊρίκ Τζόουνς λες και είναι prime Ονήλ. Όποιος και να έρθει, με αυτόν τον προπονητή, που πολύ σωστά αναφέρθηκε ότι είναι λες και το έχει παρατήσει, δεν θα αλλάξει τίποτα.

modernam

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:57 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:37 am
modernam έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:27 am
Δεν συμφωνώ με αυτά που γράφονται ότι ο ΠΑΟ ήταν κακός.

Για μένα η σημερινή του εμφάνιση είναι το ταβάνι του ...

Δηλαδή τι περιμένουμε από τον ΠΑΟ;
- Να βάζουν οι Χουαντσο και Οσμάν 20αρες;
- Να βάζει ο Ναν 30αρες;
- ο Σλούκας να είναι καλύτερος του Grant?
Να μπει ο Σορτς στη θέση του Ναν και να είναι καλύτερος;
- Να βρεθεί ψηλος που να πετάει;

Σήμερα αν καταλάβαμε τι έγινε; ... ο ward έφερε στα μέτρα του τον Ντέιβις ... Τι είδατε ότι ήταν κάτι τυχαίο;

ΥΓ1: όλα αυτά χωρίς Σασα και Γουοκαπ
ΥΓ2: ο Τζόζεφ έχει τρελή έκρηξη ... Καμία σχέση με το σώμα του ... Δυστυχώς για αυτόν δεν έχει μερικές μήνες μπροστά του για να στρώσει .. και πρέπει να αποδώσει εδώ και τώρα.
ε τωρα δεν γινεται να ναι το ταβανι του τετοια εικονα,ετσι θα παιζε μαζι με τον βιλερμπαν για τον υποβιβασμο.Ο ναν βαζει 30ρες συστηματικα,δεν ειναι κατι νεο..ο οσμαν και ο χουαντσο ειναι πολυ καλυτεροι απο το σημερινο..ο χειζ ειναι πολυ γρηγορο συμπερασμα να βγαλουμε οτι τον εσβησε ο γουορντ και οχι οτι και αυτος ηταν σε κακη μερα.Γενικα ο παο μπηκε μεθυσμενος σημερα,οπως ειχαμε μπει εμεις στο κυπελλο.
Ο Ναν φέτος τριάντα στην EL έχει βάλει 2 φορές.

Ο Οσμάν έκανε το καλύτερο του παιχνίδι τους τελευταίους 3 μήνες

Ο Χουαντσο ήταν ο κλασικός Χουαντσο

Γουόρντ και Ντέιβις ... Θα δούμε ... Εγώ είδα ένα ματσαρισμα που χαλάει όλο το ταλέντο του Ντέιβις ... Δεν είναι θέμα τύχης ή κακού φεγγαριού

Δεν τους είδα καθόλου κοιμισμένους ...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:09 am

kojito έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:52 am
Μόνο με πρωτάθλημα+ευρωλίγκα θα σώσει την κατάσταση, κάτι το οποίο αυτή την στιγμή μάλλον έχει λιγότερο από 10% πιθανότητα.
10% πρέπει να είναι η πιθανότητα να πάει πλειοφφ αυτή τη στιγμή :D

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:11 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 12:37 am
ο οσμαν και ο χουαντσο ειναι πολυ καλυτεροι απο το σημερινο..
O Οσμαν έχει μήνες τώρα που είναι τραγικός. Μπορεί να βάζει κάτι ψιλά μπροστά αλλά στην άμυνα είναι οικτρός. Από τους χειρότερους.

Ο Χουάντσο τίμιος ήταν σήμερα και γενικά πάντα δίνει ό,τι μπορεί.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:15 am

Μπράβο στην ομάδα. Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, απέδωσε καρπούς. Από την άλλη, δεν υπάρχει μόσιον χωρίς Σάσα. Επίσης, το μόσιον δεν κερδίζει τέτοια ματς έτσι κι αλλιώς. Τα σουτ του άνιωθου, καρυδάτου Ντόρσει, τα 3ποντα του αρχηγού που αναστήθηκε, τα σουτ του Νιλικινά (!!!), τα drives και η εκρηκτικότητα του Σακ, οι αμυνάρες του Νιλικίνα και του Γουόρντ, η ποιότητα του Μιλού και η αντίληψη του γηπέδου, το διάβασμα του παιχνιδιού, η ενέργεια και οι πάσες του psychopath (με την καλή έννοια- φωνή Λαζό) Τζόουνς το πήραν. Αν θέλουμε EL, πρέπει να κάνουμε τα παραπάνω and then some (με προσθήκη Γουολκαπ και Σάσα).
Στα αρνητικά, βλέπουμε οτί η κακοδιαχείριση του Πίτερς έχει πλέον συνεχόμενο αντίκτυπο στην απόδοσή του. Για τον Τζόσεφ, τι να πώ; Ντρέπεται και η ντροπή. Δεν είναι εικόνα «αθλητού» αυτή. Ας είχε τουλάχιστον ταλέντο Φάνη, να μη μιλάμε.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, με έχει κάνει να σκέφτομαι αν ο Αταμάν, είναι ο πραγματικός Γκαστόνε του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την έννοια οτί είναι πολύ τυχερός στο να έχει στο απόγειο της απόδοσης τους, παίκτες που δεν ανήκουν στην κανονική κατανομή της καμπύλης Gaussian, όπως οι Μίσιτς, Λάρκιν και Ναν. Κάθε αντίθετη άποψη με τεκμήρια είναι ευπρόσδεκτη. Full disclosure, δεν παρακολούθησα τις ομάδες του Αταμάν πριν τον ΠΑΟ.
Τέλος, παρ’όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός, παραλίγο να το πάρει. Φαντάσου να έρθει ο Λεσόρ σε καλή κατάσταση και να κάνει δίδυμο με NHD (δολοφόνος με αγγέλικό πρόσωπο ο τύπος). Ποιός θα τον ήθελε για αντίπαλο έστω και με πλεονέκτημα έδρας;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:22 am

Erether έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 11:44 pm
SbioTech έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 11:36 pm

Εμένα ο Αλέκος ηταν από τους αγαπημένους μου. Αλλα δυστυχώς έχει κάνει check out...
Δεν μου φαίνεται και πολύ ψημένος να παίξει μπάσκετ πλέον, θεωρώ. Οι ασχολίες με τα εστιατόρια και το γεγονός ότι έμεινε εδώ 4 χρόνια με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, αυτό δείχνουν.
Οταν ανανεωσε το συμβολαιο του ηταν βασικουρα. Μετα γυρισε ο σασα κ τον εφαγε η μαρμαγκα. Δεν ηταν δλδ πως επελεξε να μεινει βολεμενος. Απλα ξενερωμενος ειναι κ θελει να φυγει, αν δεν εχει ηδη συμφωνησει με ομαδα. Το γεγονος πως ο μανατζερ του εστειλε αλλον πελατη του σε αλλη ομαδα δειχνει το μεγεθος της ξενερας του πιτερς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:27 am

Και ο Τζοόυνς και νομίζω ο τζοσεφ έχουν ίδιο μάνατζερ με Πίτερς μπάτλερ..δεν νομίζω ότι είχε σχέση η ξενερα του αλεκου που δεν ήρθε ο μπάτλερ

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:30 am

Boston1 έγραψε:
Μπράβο στην ομάδα. Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, απέδωσε καρπούς. Από την άλλη, δεν υπάρχει μόσιον χωρίς Σάσα. Επίσης, το μόσιον δεν κερδίζει τέτοια ματς έτσι κι αλλιώς. Τα σουτ του άνιωθου, καρυδάτου Ντόρσει, τα 3ποντα του αρχηγού που αναστήθηκε, τα σουτ του Νιλικινά (!!!), τα drives και η εκρηκτικότητα του Σακ, οι αμυνάρες του Νιλικίνα και του Γουόρντ, η ποιότητα του Μιλού και η αντίληψη του γηπέδου, το διάβασμα του παιχνιδιού, η ενέργεια και οι πάσες του psychopath (με την καλή έννοια- φωνή Λαζό) Τζόουνς το πήραν. Αν θέλουμε EL, πρέπει να κάνουμε τα παραπάνω and then some (με προσθήκη Γουολκαπ και Σάσα).
Στα αρνητικά, βλέπουμε οτί η κακοδιαχείριση του Πίτερς έχει πλέον συνεχόμενο αντίκτυπο στην απόδοσή του. Για τον Τζόσεφ, τι να πώ; Ντρέπεται και η ντροπή. Δεν είναι εικόνα «αθλητού» αυτή. Ας είχε τουλάχιστον ταλέντο Φάνη, να μη μιλάμε.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, με έχει κάνει να σκέφτομαι αν ο Αταμάν, είναι ο πραγματικός Γκαστόνε του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την έννοια οτί είναι πολύ τυχερός στο να έχει στο απόγειο της απόδοσης τους, παίκτες που δεν ανήκουν στην κανονική κατανομή της καμπύλης Gaussian, όπως οι Μίσιτς, Λάρκιν και Ναν. Κάθε αντίθετη άποψη με τεκμήρια είναι ευπρόσδεκτη. Full disclosure, δεν παρακολούθησα τις ομάδες του Αταμάν πριν τον ΠΑΟ.
Τέλος, παρ’όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός, παραλίγο να το πάρει. Φαντάσου να έρθει ο Λεσόρ σε καλή κατάσταση και να κάνει δίδυμο με NHD (δολοφόνος με αγγέλικό πρόσωπο ο τύπος). Ποιός θα τον ήθελε για αντίπαλο έστω και με πλεονέκτημα έδρας;
Εν τω μεταξυ ο Τζοζεφ σε 18 λεπτα σκοραρε 10 ποντους, εδωσε δυο ασιστ, ειχε 4 ριμπαουντ, ενα κλεψιμο και δυο κερδισμενα φαουλ και διαβαζουμε πως δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη.. Μαλιστα... :Amen:

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:36 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:27 am
Και ο Τζοόυνς και νομίζω ο τζοσεφ έχουν ίδιο μάνατζερ με Πίτερς μπάτλερ..δεν νομίζω ότι είχε σχέση η ξενερα του αλεκου που δεν ήρθε ο μπάτλερ
Αν δεν εχει αλλαξει κατι τον τελευταιο χρονο, δεν εχουν ιδιο μανατζερ. Ο Πιτερς εχει την Priority Sports στην οποια νομιζω ειναι και ο Ντορσει. Ο Ταιρικ ηταν με την Pensack Sports και τν τζοζεφ νομιζω τον εκπροσωπει εταιρεια του Rich Paul.

Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:37 am

Rivers15 έγραψε:
Boston1 έγραψε:

Εν τω μεταξυ ο Τζοζεφ σε 18 λεπτα σκοραρε 10 ποντους, εδωσε δυο ασιστ, ειχε 4 ριμπαουντ, ενα κλεψιμο και δυο κερδισμενα φαουλ και διαβαζουμε πως δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη.. Μαλιστα... :Amen:
Πόσα λάθη είχε; Σου ενέπνευσε εμπιστοσύνη σαν PG; Είναι εικόνα αθλητή με τόσα κιλά; Ξεκόλλα λίγο από τα στατιστικά.Και κόψε λίγο τα ευλόγησον. Δε σε ξέρω κι από χθες.

Rivers15

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:46 am

Boston1 έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Πόσα λάθη είχε; Σου ενέπνευσε εμπιστοσύνη σαν PG; Είναι εικόνα αθλητή με τόσα κιλά; Ξεκόλλα λίγο από τα στατιστικά.Και κόψε λίγο τα ευλόγησον. Δε σε ξέρω κι από χθες.
Τα στατιστικα τα εγραψα γιατι ειναι μετρησιμα. (Και ναι εκανε και 2 λαθη, σιγα. Κι ο ward εκανε 3 αλλα ηταν εξαιρετικος). Η εικονα που εχει ο καθενας ειναι και υποκειμενικη. Προσωπικα, εφοσον με ρωτας, μου αρεσε πολυ ναι. Εχει τσαγανο και κανει μπαμ απο τον τροπο που κινειται πως ξερει πολυ μπασκετ.
Επισης δεν του εκανα λιπομετρηση για να δω αν ειναι υπερβαρος, οσοι γραφετε για τα κιλα του φανταζομαι θα εχετε καλυτερη πληροφορηση ή ισως θεωρειτε πως και ο Ντονσιτς δεν εχει εικονα αθλητη ας πουμε. Εγω δεν εχω τετοια κολληματα αρκει να παιζει ωραια μπασκετ κι ας μην εχει εικονα αθλητη, χαλαλι του.
ΥΓ: Κουρασε καπως η ειρωνια και το body shaming του Τζοζεφ. Σε φορουμ μπασκετ ειμαστε νομιζω.

glenrice90

senior
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:57 am

brandon_roy έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 10:36 pm
glenrice90 έγραψε:
Παρ Μαρ 06, 2026 10:35 pm
Δε φάνηκε σε κανέναν εκπροθεσμο το 3π του Χουαντσο;
Όχι.
Όχι ότι εχει σημασία πλέον, αλλά επειδή το βαλα slo mo σε ένα app καρέ καρέ είναι όντως εκπρόθεσμο (στο αμέσως επόμενο καρέ σπάει καρπό κι η μπάλα φεύγει απ' τα δαχτυλα)

Εικόνα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος glenrice90 την Σάβ Μαρ 07, 2026 2:06 am, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Boston1

senior
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 1:59 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:46 am
Boston1 έγραψε:

Τα στατιστικα τα εγραψα γιατι ειναι μετρησιμα. (Και ναι εκανε και 2 λαθη, σιγα. Κι ο ward εκανε 3 αλλα ηταν εξαιρετικος). Η εικονα που εχει ο καθενας ειναι και υποκειμενικη. Προσωπικα, εφοσον με ρωτας, μου αρεσε πολυ ναι. Εχει τσαγανο και κανει μπαμ απο τον τροπο που κινειται πως ξερει πολυ μπασκετ.
Επισης δεν του εκανα λιπομετρηση για να δω αν ειναι υπερβαρος, οσοι γραφετε για τα κιλα του φανταζομαι θα εχετε καλυτερη πληροφορηση ή ισως θεωρειτε πως και ο Ντονσιτς δεν εχει εικονα αθλητη ας πουμε. Εγω δεν εχω τετοια κολληματα αρκει να παιζει ωραια μπασκετ κι ας μην εχει εικονα αθλητη, χαλαλι του.
ΥΓ: Κουρασε καπως η ειρωνια και το body shaming του Τζοζεφ. Σε φορουμ μπασκετ ειμαστε νομιζω.
Δεν ξέρω τι γλώσσα μιλάς. Έγραψα οτί δεν είναι Φάνης. Αν σου αρέσει τόσο, πάω πασο.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”