Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:24 am

Ο Μορις ειναι ενας πολυ καλος παικτης που ομως επρεπε να χει αποκτηθει το καλοκαιρι για να κανει σωστη προετοιμασια και να εχει αρκετο χρονο να αφομοιωσει το ευρωπαϊκο μπασκετ.

Τωρα με τους τραυματισμους πηγε πολυ πισω και δεν ξερω αν επαρκει ο χρονος που μενει .

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:32 am

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SbioTech

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Ray Allen, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:32 am

Christofis έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:43 am
SbioTech έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 9:15 am

Συμφωνώ για Σακ Παπ. Και για σλασερ (Ροντεν τον λενε). Αλλά αν πάμε σε 2-3αρι σλασερ δεν νομίζω οτι χωράει κλασσικό φτερό 3αρι που δεν πατάει στο 4 και εξτρα 4αρι. Θα πρέπει να πάμε σε 3-4αρι.

Ο Κολσον άνετα στέκεται 10λ στο 4. Δεν με χαλάει καθόλου.

Ο Ντιαλο για μένα είναι παιχτούρα. Αλλά είναι καθαρό 3αρι, κ δεν βλέπω πως δεν καις τον Γουορντ. Είναι για 30λ.

Δλδ με Ροντεν, Κολσον δεν χρειάζεται και ο Μπλοσσομγκειμ, και πας για 4-5αρι να συμπληρώσει frontcourt.

ΥΓ: το ποστ είναι για το αλλο θρεντ. Σορρυ
Φιλικα. Το ποστ μου ειναι ακριβως κατω απο ποστ που συζητηθηκαν οι δηλωσεις του Μακκισικ μετα το ντερμπι και την πολυ καλη του εμφανιση.

Γιατρέ τη δική μου απάντηση σχολίασα οχι το δικό σου ποστ... ολα καλα

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:34 am

Εικόνα

Εικόνα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 10:48 am

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:30 am
Boston1 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:15 am
Μπράβο στην ομάδα. Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες, απέδωσε καρπούς. Από την άλλη, δεν υπάρχει μόσιον χωρίς Σάσα. Επίσης, το μόσιον δεν κερδίζει τέτοια ματς έτσι κι αλλιώς. Τα σουτ του άνιωθου, καρυδάτου Ντόρσει, τα 3ποντα του αρχηγού που αναστήθηκε, τα σουτ του Νιλικινά (!!!), τα drives και η εκρηκτικότητα του Σακ, οι αμυνάρες του Νιλικίνα και του Γουόρντ, η ποιότητα του Μιλού και η αντίληψη του γηπέδου, το διάβασμα του παιχνιδιού, η ενέργεια και οι πάσες του psychopath (με την καλή έννοια- φωνή Λαζό) Τζόουνς το πήραν. Αν θέλουμε EL, πρέπει να κάνουμε τα παραπάνω and then some (με προσθήκη Γουολκαπ και Σάσα).
Στα αρνητικά, βλέπουμε οτί η κακοδιαχείριση του Πίτερς έχει πλέον συνεχόμενο αντίκτυπο στην απόδοσή του. Για τον Τζόσεφ, τι να πώ; Ντρέπεται και η ντροπή. Δεν είναι εικόνα «αθλητού» αυτή. Ας είχε τουλάχιστον ταλέντο Φάνη, να μη μιλάμε.

Η φετινή πορεία του Παναθηναϊκού, με έχει κάνει να σκέφτομαι αν ο Αταμάν, είναι ο πραγματικός Γκαστόνε του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Με την έννοια οτί είναι πολύ τυχερός στο να έχει στο απόγειο της απόδοσης τους, παίκτες που δεν ανήκουν στην κανονική κατανομή της καμπύλης Gaussian, όπως οι Μίσιτς, Λάρκιν και Ναν. Κάθε αντίθετη άποψη με τεκμήρια είναι ευπρόσδεκτη. Full disclosure, δεν παρακολούθησα τις ομάδες του Αταμάν πριν τον ΠΑΟ.
Τέλος, παρ’όλα τα παραπάνω, ο Παναθηναϊκός, παραλίγο να το πάρει. Φαντάσου να έρθει ο Λεσόρ σε καλή κατάσταση και να κάνει δίδυμο με NHD (δολοφόνος με αγγέλικό πρόσωπο ο τύπος). Ποιός θα τον ήθελε για αντίπαλο έστω και με πλεονέκτημα έδρας;
Εν τω μεταξυ ο Τζοζεφ σε 18 λεπτα σκοραρε 10 ποντους, εδωσε δυο ασιστ, ειχε 4 ριμπαουντ, ενα κλεψιμο και δυο κερδισμενα φαουλ και διαβαζουμε πως δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη.. Μαλιστα... :Amen:
φιλε κι ο σοφο ...αγαπουσε κι εδερνε αλλα εικονα αθλητη δεν ειχε (τουλαχιστον οχι αθλητη μπασκετ) ειναι τσουπωτος ο τζοζεφ πως να το κανουμε αλλα ακομα και να μην ξεραεμ την καριερα του ,φαινεται απο τον τροπο που κινειται μεσα στο παρκε οτι κατεχει πολλα κανταρια μπασκετ. σκεψου τον με 6- 8 κιλα λιγοτερα τι θα κανει. πλακα πλακα χτες ειδα ενα στρουμπουλο τυπο με το 34 με κοκκινη φανελα να μαζευει ενα ριμπαουντν και θυμηθηκα τον μπαρκλευ

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Redoctor_33

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:17 am

Μια χαρά είναι ο Ζοζέφ. Αγωνιστικό Ρυθμό θέλει περισσότερο γιατί μένει ακόμα από ανάσες και κάποιες φορές είναι χαλαρός/βιαστικές

οκ να χάσει και άλλα 3 κιλά άντε φαγωθηκατε.

#key_to_4*

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:32 am

Οι αλαζονικές δηλώσεις του μπαρτζωκα, δε ξέρω αν θα του βγουν σε καλό πάντως.
Επίσης, ήμουν πάντα της άποψης να χάσω όλα τα ματς και να πάρω το ματς τίτλου , οπότε αυτά τα 11-0, 20-0 ..πάλι δε ξέρω αν θα βγουν σε καλό στο τέλος.

Τώρα, για τους δικούς μου, που γράφουν από χθες ένα σωρό..κάτι παρόμοιο γινόταν και πριν το κύπελλο .. μετά άρχισαν να τα μασάνε..

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:40 am

MichaelKoch έγραψε:
Επίσης, ήμουν πάντα της άποψης να χάσω όλα τα ματς και να πάρω το ματς τίτλου , οπότε αυτά τα 11-0, 20-0 ..πάλι δε ξέρω αν θα βγουν σε καλό στο τέλος.

Τώρα, για τους δικούς μου, που γράφουν από χθες ένα σωρό..κάτι παρόμοιο γινόταν και πριν το κύπελλο .. μετά άρχισαν να τα μασάνε..
Οι αλαζονικές δηλώσεις του Μπαρτζώκα πείραξαν. Όταν ο ΔΠΓ μετά από 3 συνεχόμενες ήττες και 7 συνολικά στα τελευταία 10 ματς λέει ότι όχι απλά πιστεύει οτι θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλα θα την πάρει, είναι απλά Παρασκευή.

Ποιοί τα μασήσανε μετά το κύπελλο και τι ακριβώς είπαν? Μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα?

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:45 am

brandon_roy έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Οι αλαζονικές δηλώσεις του Μπαρτζώκα πείραξαν. Όταν ο ΔΠΓ μετά από 3 συνεχόμενες ήττες και 7 συνολικά στα τελευταία 10 ματς λέει ότι όχι απλά πιστεύει οτι θα πάρει την Ευρωλίγκα αλλα θα την πάρει, είναι απλά Παρασκευή.

Ποιοί τα μασήσανε μετά το κύπελλο και τι ακριβώς είπαν? Μπορείς να μας πεις συγκεκριμένα?
Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει.
Ο ΔΠΓ μιλάει για την ομάδα του και έχει την πεποίθηση ότι στο τέλος θα κερδίσει.
Δηλώσεις μπόζικα: Αξίζαμε μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο..

Έχεις δει να μιλάει ποτέ έτσι ο σερελης πχ ;

Εγώ θεωρώ θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ όλα αυτά, τη στιγμή που χρειάζεται.

Κρατάς πάντα χαμηλούς τόνους, όταν ο αντίπαλος σου (Βερολίνο) έχει δείξει ότι στα κρίσιμα, το 11-0 και 20-0 πάει στράφι..
Ο

Εικόνα
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Μαρ 07, 2026 11:51 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 10:48 am
Rivers15 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 1:30 am

Εν τω μεταξυ ο Τζοζεφ σε 18 λεπτα σκοραρε 10 ποντους, εδωσε δυο ασιστ, ειχε 4 ριμπαουντ, ενα κλεψιμο και δυο κερδισμενα φαουλ και διαβαζουμε πως δεν ειναι εικονα αθλητη αυτη.. Μαλιστα... :Amen:
φιλε κι ο σοφο ...αγαπουσε κι εδερνε αλλα εικονα αθλητη δεν ειχε (τουλαχιστον οχι αθλητη μπασκετ) ειναι τσουπωτος ο τζοζεφ πως να το κανουμε αλλα ακομα και να μην ξεραεμ την καριερα του ,φαινεται απο τον τροπο που κινειται μεσα στο παρκε οτι κατεχει πολλα κανταρια μπασκετ. σκεψου τον με 6- 8 κιλα λιγοτερα τι θα κανει. πλακα πλακα χτες ειδα ενα στρουμπουλο τυπο με το 34 με κοκκινη φανελα να μαζευει ενα ριμπαουντν και θυμηθηκα τον μπαρκλευ
Περιπου ετσι ηταν το σωμα του Τζοζεφ ανεκαθεν. Τωρα να μπω στη διαδικασια να συγκρινω αν τωρα εχει 5% παραπανω λιπος ή ειναι 4-5 κιλα πιο βαρυς δεν θα το κανω (και δεν ειμαι και καλος σε τετοιες συγκρισεις). Προφανως στα 35 ειναι καπως διαφορετικο το σωμα του καθενος συγκριτικα με τα 25 κ τα 30 αλλα στα 25-30 ο Τζοζεφ εκανε καριερα στο nba δεν θα ερχοταν στην ευρωπη. Αν ηταν το σωμα του σαν του Ντιλικινα και ερχοταν στην ομαδα οπως ειναι τωρα αντε να ηταν θεμα προς συζητηση. Επισης φαινεται 3-4 κλικ πιο γρηγορος απο τον Μορις που οι διαιτολογοι του φορουμ μας ενημερωσαν οτι αδυνατισε. Μεχρι και αμυνα στον Ναν επαιξε χθες και μια χαρα τα πηγε.
Οσον αφορα τα ριμπαουντ αν εχεις προσεξει, σε ολους τους αγωνες παιρνει καλες τοποθετησεις για ριμπαουντ κ προσπαθει να διεκδικησει τη μπαλα. Σε 68 λεπτα που εχει παιξει με τον Ολυμπιακο εχει μαζεψει 8 ριμπαουντ. Το πρωτο πραγμα που μου εκανε θετικη εντυπωση οταν τον ειδα ηταν αυτο ακριβως.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:00 pm

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 11:45 am
brandon_roy έγραψε:

Όποιος θέλει ψάχνει και βρίσκει.
Ο ΔΠΓ μιλάει για την ομάδα του και έχει την πεποίθηση ότι στο τέλος θα κερδίσει.
Δηλώσεις μπόζικα: Αξίζαμε μια διαφορά κοντά στους 20 πόντους στο πρώτο ημίχρονο..

Έχεις δει να μιλάει ποτέ έτσι ο σερελης πχ ;

Εγώ θεωρώ θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ όλα αυτά, τη στιγμή που χρειάζεται.

Κρατάς πάντα χαμηλούς τόνους, όταν ο αντίπαλος σου (Βερολίνο) έχει δείξει ότι στα κρίσιμα, το 11-0 και 20-0 πάει στράφι..
Ο
Εσύ έκανες τον ισχυρισμό οπότε εσύ πρέπει να αποδείξεις ότι αυτό που είπες ισχύει και δε το έβγαλες από το κεφάλι σου. Μέχρι τότε απλά οποιοσδήποτε διαβάζει τι έγραψες θα υποθέτει το 2ο, κανένας δε θα κάτσει να κάνει έρευνα για να σε βγάλει λάθος.

Με την ίδια λογική και ο Μπαρτζώκας για την ομάδα του μίλησε, ότι έπρεπε να κερδίζει 20 πόντους με την εμφάνισή της. Ο Σερέλης μπορεί να μη κάνει αλαζονικές δηλώσεις αλλά ο Αταμάν έχει κάνει άπειρες.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:03 pm

MichaelKoch έγραψε:

Παραθέτω τις δηλώσεις:

Ως ένα βαθμό είναι πάντα υποκειμενική η αντίληψη του καθενός απέναντι στα λεγόμενα/πεπραγμένα κάποιου άλλου, αλλά εδώ πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω ΠΟΥ ακριβώς είπε κάτι αλαζονικό ο Μπαρτζώκας. Εκτός βέβαια αν κάποιος δεν δει το βίντεο και απλώς να διαβάσει έναν προβοκατόρικο τίτλο του sdna, σε στυλ "τα έριξε στα 11-0 σερί ο Μπαρτζωκας...!" . Που είναι η πρώτη ερώτηση που του γίνεται και απλώς απαντάει ότι δεν σημαίνουν κάτι αυτά (ως γενικό νόημα).

Αλλά επειδή πρέπει κάπου και η υπερβολή να έχει όρια, έστω βγαίνει ο Μπαρτζώκας σε μια συνέντευξη τύπου και λέει για πρώτη φορά κάτι πραγματικά αλαζονικό, και όχι κατα φαντασίαν. Του στυλ εγώ είμαι και κανείς άλλος, θα παρουμε την ευρωλίγκα, το ΞΕΡΟΥΜΕ, ο Παναθηναϊκός είναι σκορποχώρι και δε μπορεί να μας ματσάρει. Ε τότε απλώς θα έχει υιοθετετήσει το διαχρονικό ύφος της κεφαλής της ομάδας του ΠΑΟ, τίποτα λιγότερο-τίποτα περισσότερο.

Για "πταίσματα" του Ναν πχ που σε συνέντευξη χαλαρουϊτα για τα σόσιαλ, τον ρώτανε ποιος αμυντικός σε δυσκολεύει στη euroleague, απαντάει οι διαιτητές, εκεί δεν έχει αλαζονεία ας πουμε. Εκεί είναι παιχτάρα και ψυχάρα μόνο, να το θέσω κόσμια.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:05 pm

MichaelKoch έγραψε:

Οι αλαζονικες δηλωσεις του Γιαννακοπουλου που λεει οτι ο Ολυμπιακος δεν θα ειναι στο φ4 και το εχει πει και 2-3 φορες φετος η περυσι που ευχοταν να παιξουμε με Ρεαλ playoffs για να χασουμε και αυτα μονο Ευρωλιγκα. Ο Μπαρτζωκας σε πειραξε που εβλεπε τον Αταμαν περυσι να του γραφει ευθεως οτι θα χασει στο τελος της χρονιας.

Ειστε η πιο αλαζονικη ομαδα στην Ευρωλιγκα εδω καια ρκετο καιρο. Λιγη αυτοκριτικη δεν βλαπτει.

redcard

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Roy

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:07 pm

Το να μιλαμε σοβαρα για αλαζονεια στον μπασκετικο ΟΣΦΠ οταν υπαρχει ο DPG και ο Αταμαν απεναντι (για να μη μιλησω και για παιχτες λεγε με Ναν) ειναι λιγο στρετς πραγματικοτητας.

Τι στρετς δλδ, μιλαμε για καμπυλωση χωροχρονου απο μαυρη τρυπα.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 12:11 pm

Παντως, κι αφου κατσει η γκρινια και τα συναφη:

Ειδαμε ενα παιχνιδι υψηλης εντασης και παθους, οπου και οι 2 ηθελαν την νικη. Ο μεν Ολυμπιακος για να ρεφαρει την ηττα στο κυπελο, ο δε ΠΑΟ γιατι ειναι παρα πολυ πισω στην Ευρωλιγκα.

- Ειδαμε εξαιρετικες αμυνες, ειδικα απο τον Ολυμπιακο, ο οποιος εξουδετερωσε τα ατου του ΠΑΟ.
Νιλικινα σουπερ, καλυτερος απο Γουοκαπ. Εβαλε και τα σουτ. Το παιδι αυτο δινει ρυθμο στον Ολυμπιακος και ειναι δικαιωματικα το δευτερο πλει μεικερ.

- Τζοσεφ αν εξαιρεσουμε τις κακες βιαστικες πασες του ηταν επισης σουπερ. Το παιδι αυτο βγαζει απιστευτη ενεργεια, ειδικα στα ματς που καινε!
Ειναι αυτο που λειπει για τους τελικους. Πολυ θετικο για τον Ολυμπιακο οτι εχει δειξει πως τα κρισιμα τα βαζει (τριποντο, απιστευτο φολοου). Επαιξε και πολυ καλη αμυνα σε Ναν και Σλουκα, κατι μη αναμενομενο για τον συγκεκριμενο. Προφανως ειναι σε φαση προσαρμογης και θα βελτθιωθει κι αλλο.

- Για τον ΠΑΟ: Η ελλειψη σεντερ που να μπορει να αμυνθει τον εχει ριξει στην Αβυσσο. Ο Χολμς ειναι απιστευτα κακος και σοφτ, ενω ο Φαριντ διχνει να ειναι εκτος πλανων του Αταμαν, χωρις αυτο να εχει καμια βαση. Γιατι ο Φαριντ ειναι ο μονος που μπορει να αμυνθει με ενεργεια.

Τα υπολοιπα του ΠΑΟ θα στρωσουν μολις λυθει το θεμα του σεντερ. Αλλα αυτο φετος εναποκειται πλεον ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην κατασταση του Λεσορ, αλλα και στο ποσο ειναι διατεθημενος ο Αταμαν να παραδεχτει οτι τα 2.5 που εδωσε στον Χολμς του δωσανε μια τρυπα στο κεντρο της αμυνας... Και να βαζει παραπανω τον Φαριντ. Κατι που ο Αταμαν δυσκολα θα κανει.

Και με αυτο του το κολλημα θα χαιρετησει το καλοκαιρι οταν μεινει εκτος στοχων γιατι επελεξε για σεντερ τους Γιουρτσεβεν και Χολμς.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”