Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:07 pm

kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 6:54 pm
Leon Man έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 6:02 pm

Διαβάζοντας αυτό, μού ήρθε στο μυαλό η εξής εικόνα:
Ένας τύπος που πέφτει από το 500ο πάτωμα ενός ουρανοξύστη. Και από κάθε όροφο που περνάει πέφτοντας σκέφτεται: "Μια χαρά, μέχρις εδώ καλά πάμε".
:sorry:

Συγχώρα μου το καλαμπούρι, ειδικά με σένα δεν έχω όρεξη ούτε να σε πικάρω λόγω εκτίμησης, αλλά είναι τελείως καλοπροαίρετο. :) :) :)
Δεν παρεξηγώ ποτε το ευγενές τρολαρισμα :mrgreen: και ειδικά όταν γίνεται με σεβασμό. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποτε κάποιος θέλει να προκαλέσει και ποτε απλά κάνει πλάκα. Και η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση και ο παραλληλισμός είναι εύστοχος.
Από την άλλη εδώ που φτάσαμε, μόνο πάνω μπορούμε να πάμε. Ειδικά αν ο λεσσορ σιγά σιγά επανέλθει σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί να προσφέρει 10-15 λεπτά στα κρίσιμα νοκ αουτ, έχοντας και το χειζ στην συναρτης, μπορείς να ελπίζεις. Το καλό και το κακό του Παναθηναϊκού είναι ότι στηρίζεται κυρίως στο ατομικό ταλέντο. Κάτι που στην διάρκεια της σεζόν είναι εύκολα ένας βραχνάς αν βρουν το αντικλείδι οι άλλοι ή αν έχεις κομβικές απουσίες. Όμως είναι πολύ καλό όταν θες να αλλάξεις διακόπτη. Δεν χρειάζεσαι ποκυ χρόνο να δουλέψεις, αλλά χρειάζεσαι να βρεις τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός δυο δομικά προβλήματα είχε. Το ένα θα το λύση η έλευση του Χειζ και το άλλο ελπίζουμε η επιστροφή του Ματίας.
Δεν λέω ότι θα γίνει, αλλά ότι θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο.
Πάντως με αυτά που βλέπουμε νιώθω ότι για να λυθεί το θέμα δε χρειαζόμαστε τον Λεσόρ να προσφέρει για 10-15 λεπτά στα κρίσιμα, χρειαζόμαστε κάτι κοντά στον προ τραυματισμού Λεσόρ για 25-30 λεπτά.

Γιατί από αυτά που βλέπουμε από τα υπόλοιπα 5αρια δεν είναι ότι σου εμπνέει κάποιος εμπιστοσύνη για τα υπόλοιπα 25-30 λεπτά.

Αν ο Χολμς είχε βγει αυτό που θέλαμε τότε ναι 10-15 λεπτά Λεσόρ θα έλυναν θέματα αλλά και από την άλλη αν είχε βγει ο Χολμς το πρόβλημα θα ήταν πολύ μικρότερο.
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:05 pm
ο παο δεν εχει ματς τωρα στην α1 να μπει να παιξει ο λεσορ?γιατι λενε οτι πρωτο του ματς θα ειναι με ζαλγκιρις?
Ίσως δε θέλουν να κάψουν αλλαγή στην Α1 ακόμα αλλά για αυτό εμένα μου δείχνει ότι είναι περισσότερο επικοινωνιακός ο χειρισμός αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή ότι με τη Ζαλγκίρις αντε να μπει στη 12αδα αλλά δε θα παίξει εκτός αν ξέρω γω είναι τραυματίας ο Φαρίντ και ο Χολμς κάνει 3 φάουλ στο δεκάλεπτο ή αν κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά.

Πιστεύω ότι όταν πραγματικά ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος να παίξει για αρκετά λεπτά θα μπει Α1 και θα τον δούμε να παίζει 15-20 λεπτά σε 1-2 ματσάκια πριν πάρει αντίστοιχα λεπτά στην Ευρωλίγκα.

Οτιδήποτε άλλο δεν έχει λογική. Δεν είναι και ότι είμαστε άνετοι βαθμολογικά να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία 8 παιχνίδια της Ευρωλίγκας σα φιλικά για να μπει ο Λεσόρ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 07, 2026 8:31 pm

ναι και εγω γιαυτο το ειπα..Αν εχετε διαθεσιμη αλλαγη δεν εχει λογικη να μην μπει να παιξει με τον ηρακλη εστω 10λ και να παει με καλυτερη ψυχολογια με ζαλγκιρις..εμενα δεν μου κολλαει να μπει πρωτο ματς να παιξει σε ματς που καιγεται η θεση σας και με καλη ομαδα. Δεν ειναι απιθανο οταν μπει να σας καψει επειδη ειναι εκτος ρυθμου.Ας δει καποιος πως ειχε μπει ο εβανς στο πρωτο του φιλικο θα καταλαβει.

και τον ιδιο που βλεπω σε δηλωσεις ειναι πολυ διστακτικος..οποτε μπας και δεν μπει να παιξει καν με ζαλγκιρις και ειναι τρικ ολο αυτο.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:17 pm

manos_89 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:55 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:04 pm

Καταρχάς το «πληρώνει» στο ποστ μου, είναι σε εισαγωγικά. Κάτι που το προσπέρασες ή αγνόησες ή ήθελες να παραβλέψεις. Συνεπώς άλλο γράφω κι άλλο φαντάζεσαι ότι γράφω.

Από κει και πέρα σορυ δεν θα μπω στην διαδικασία διαλόγου (που δεν άνοιξα καν με εσένα αλλά απά τόσα στον φίλο koch) για το αν κάνει ζωάρα ο κοουτς και το γεγονός που ΞΕΡΕΙΣ με τόση σιγουριά, ότι δηλαδή έχει βάλει τις προπονήσεις μεσημέρι για να πηγαίνει στην παραλία το πρωί ! Καταλαβαίνεις ότι στερείτε μπασκετικής λογικής και μη.
Άρα τι σημαίνει το «πληρώνει» που είναι και σε εισαγωγικά; Επειδή έβαλες εισαγωγικά δεν άλλαξες το νόημα της λέξης ή αυτού που θες να πεις.
Δεν τα ξέρω με τόση σιγουριά αλλά είναι τα μόνα στοιχεία που υπάρχουν και δεν τα έχει αμφισβητήσει κανείς. Στο SDNA τα λένε, όπως λέγανε και χτες ότι η ομάδα μπαίνει χαλαρά γιατί αυτή η χαλαρότητα μεταδίδεται από τον κόουτς.
Τα εισαγωγικά (ως γνωστόν) εφόσον δεν δηλώνουν αυτούσια τα λόγια κάποιου άλλου, ή δεν έχουν μεταφορική χρήση (παροιμίες, εκφράσεις) ή χρήση τίτλων, ορολογιών κτλ, τότε μπορεί να δηλώνει αντίθεση του γράφοντος με την θέση αυτή ή αποστασιοποίηση, Με λίγα λόγια ότι δεν υιοθετεί την άποψη αυτή. Δεν πήρα θέση, μετέφερα την άποψή μου για την ευκολία που δέχεται τα "πυρά" ο κόουτς και έχουν να κάνουν με άλλους παράγοντες, μη αγωνιστικούς. Αυτό ήταν μια απάντηση στον φίλο koch, ήταν προσωπική μου τοποθέτηση, και δεν είχε καμια σχέση με την δική σου γνώμη, την οποία δεν την ήξερα καν και δεν με ενδιέφερε και να σου πω την αλήθεια να την μάθω. Τώρα γιατί μπήκες εσύ στην κουβέντα και γιατί έβαλες τον εαυτό σου μέσα στο έργο γράφοντας "Ο λόγος που τον κατηγορώ εγώ και ο κάθε ένας στα social...." το ξέρεις μόνο εσύ. Εγώ άλλο έλεγα. Εντελώς άλλο πράμα. Κι όπως -σου- προείπα δεν θα μπω στην διαδικασία να σχολιάσω άρθρα επιπέδου SDNA (και κάθε άλλης ομάδας αντίστοιχα site) με σοβαρά επιχειρήματα, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου λογικό και σοβαρό άτομο. Δεν έχει καμία σοβαρότητα η κάθε ανυπόστατη φήμη, και σίγουρα μια φήμη σαν αυτή που (επί λέξει) παρέθεσες : "Ο Αταμάν από όσα έχουν βγει ανά τα χρόνια της παρουσίας του στην Ελλάδα κάνει τη ζωάρα του, έχει βάλει τις προπονήσεις μεσημεράκι για να πηγαίνει παραλία το πρωί". Το θεωρώ, αστείο και ανάξιο σχολιασμού, πέρα από προσβλητικό για τον οποιοδήποτε άνθρωπο-επαγγελματία-προπονητή. Σόρυ αλλά από τέτοιου είδους συζητήσεις απέχω. Αν θες να μιλήσουμε πάνω σε μπασκετικά θέματα και αναλύσεις και κουβέντες με γνώμονα το άθλημα ευχαρίστως, για τα άλλα δεν .... :sorry:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
AO DAFNIS

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:19 pm

Leon Man έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 6:02 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 4:58 pm
Ας κάνουμε λίγο υπομονή, μιας και μπήκαμε στην τελική ευθεία, και στο τέλος μπορούμε να τον "σταυρώσουμε" δικαίως. Όσο είναι εντός στόχων, δεν έχει κανένα νόημα να αναμασάμε τα ίδια και τα ίδια. Δεν προσφέρει τίποτα στην κουβέντα.
Διαβάζοντας αυτό, μού ήρθε στο μυαλό η εξής εικόνα:
Ένας τύπος που πέφτει από το 500ο πάτωμα ενός ουρανοξύστη. Και από κάθε όροφο που περνάει πέφτοντας σκέφτεται: "Μια χαρά, μέχρις εδώ καλά πάμε".
:sorry:

Συγχώρα μου το καλαμπούρι, ειδικά με σένα δεν έχω όρεξη ούτε να σε πικάρω λόγω εκτίμησης, αλλά είναι τελείως καλοπροαίρετο. :) :) :)

Heard about the guy who fell off a skyscraper? On his way down past each floor, he kept saying to reassure himself: So far so good... so far so good... so far so good. How you fall doesn't matter. It's how you land!

Για να δούμε πως θα "προσγειωθεί" ο ΠΑΟ στο κλείσιμο της σεζόν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Μαρ 07, 2026 9:26 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 8:07 pm
kein έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 6:54 pm

Δεν παρεξηγώ ποτε το ευγενές τρολαρισμα :mrgreen: και ειδικά όταν γίνεται με σεβασμό. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει ποτε κάποιος θέλει να προκαλέσει και ποτε απλά κάνει πλάκα. Και η αλήθεια είναι ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση και ο παραλληλισμός είναι εύστοχος.
Από την άλλη εδώ που φτάσαμε, μόνο πάνω μπορούμε να πάμε. Ειδικά αν ο λεσσορ σιγά σιγά επανέλθει σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο και μπορεί να προσφέρει 10-15 λεπτά στα κρίσιμα νοκ αουτ, έχοντας και το χειζ στην συναρτης, μπορείς να ελπίζεις. Το καλό και το κακό του Παναθηναϊκού είναι ότι στηρίζεται κυρίως στο ατομικό ταλέντο. Κάτι που στην διάρκεια της σεζόν είναι εύκολα ένας βραχνάς αν βρουν το αντικλείδι οι άλλοι ή αν έχεις κομβικές απουσίες. Όμως είναι πολύ καλό όταν θες να αλλάξεις διακόπτη. Δεν χρειάζεσαι ποκυ χρόνο να δουλέψεις, αλλά χρειάζεσαι να βρεις τον τρόπο. Ο Παναθηναϊκός δυο δομικά προβλήματα είχε. Το ένα θα το λύση η έλευση του Χειζ και το άλλο ελπίζουμε η επιστροφή του Ματίας.
Δεν λέω ότι θα γίνει, αλλά ότι θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει το ενδεχόμενο.
Πάντως με αυτά που βλέπουμε νιώθω ότι για να λυθεί το θέμα δε χρειαζόμαστε τον Λεσόρ να προσφέρει για 10-15 λεπτά στα κρίσιμα, χρειαζόμαστε κάτι κοντά στον προ τραυματισμού Λεσόρ για 25-30 λεπτά.

Γιατί από αυτά που βλέπουμε από τα υπόλοιπα 5αρια δεν είναι ότι σου εμπνέει κάποιος εμπιστοσύνη για τα υπόλοιπα 25-30 λεπτά.

Αν ο Χολμς είχε βγει αυτό που θέλαμε τότε ναι 10-15 λεπτά Λεσόρ θα έλυναν θέματα αλλά και από την άλλη αν είχε βγει ο Χολμς το πρόβλημα θα ήταν πολύ μικρότερο.
shaq7 έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 7:05 pm
ο παο δεν εχει ματς τωρα στην α1 να μπει να παιξει ο λεσορ?γιατι λενε οτι πρωτο του ματς θα ειναι με ζαλγκιρις?
Ίσως δε θέλουν να κάψουν αλλαγή στην Α1 ακόμα αλλά για αυτό εμένα μου δείχνει ότι είναι περισσότερο επικοινωνιακός ο χειρισμός αυτή τη στιγμή.

Δηλαδή ότι με τη Ζαλγκίρις αντε να μπει στη 12αδα αλλά δε θα παίξει εκτός αν ξέρω γω είναι τραυματίας ο Φαρίντ και ο Χολμς κάνει 3 φάουλ στο δεκάλεπτο ή αν κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά.

Πιστεύω ότι όταν πραγματικά ο Λεσόρ θα είναι έτοιμος να παίξει για αρκετά λεπτά θα μπει Α1 και θα τον δούμε να παίζει 15-20 λεπτά σε 1-2 ματσάκια πριν πάρει αντίστοιχα λεπτά στην Ευρωλίγκα.

Οτιδήποτε άλλο δεν έχει λογική. Δεν είναι και ότι είμαστε άνετοι βαθμολογικά να χρησιμοποιήσουμε τα τελευταία 8 παιχνίδια της Ευρωλίγκας σα φιλικά για να μπει ο Λεσόρ.
Ναι σίγουρα τα 25 λεπτά θα ήταν κομβικά αλλά δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όχι στα πλέι οφ. Αν μπει σταδιακά ίσως πάρει 10 λεπτα με ανοδική τάση μέσα στην σειρά (η οποία ξεκινάει τέλος του επομένου μήνα, σχεδόν 2μηνο δηλαδή) με σκοπό στο Φ4 (ένα μήνα μετά σχεδόν) να έχει σημαντική παρουσία και να φτάσει ακόμα και τα 25 λεπτά που αναφέρεις. Όπως και να χει, ακόμα και με 5λεπτα να ξεκινήσει να βοηθάει, είναι κάτι, ειδικά με την παρούσα κατάσταση στα 5άρια.
Τώρα για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις, από ότι κατάλαβα δεν θα πάρει σημαντικό ρόλο ή χρόνο αλλά θα μπει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, να πάρει την ζεστασιά και την αναγνώριση από το ΟΑΚΑ (το ανέφεραν οι Κοντος, και κομισάριος) για λίγο λογικά.

Άβαταρ μέλους
Αλέξανδρος Τ.

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Δημήτρης Διαμαντίδης

Κυρ Μαρ 08, 2026 11:45 am

Γενικά έχει δίκιο ο kein στο ότι ο Αταμάν κρίνεται από κάποιους (και δημοσιογράφους) πιο αυστηρά επειδή είναι Τούρκος. Έχει το τεράστιο αρνητικό για τους Έλληνες αθλητικογράφους: δεν είναι Έλληνας! Ε, το ότι είναι και Τούρκος, και δη φίλος του Ερντογάν το κάνει χειρότερο. Αναπόφευκτο νομίζω. Απλά, δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάζουμε εκεί με αυτά που βλέπουμε φέτος. Αναμονή μέχρι το καλοκαίρι, να δούμε και το κλείσιμο της χρονιάς...Θα μας εκπλήξει; Το ελπίζω, αλλά δεν το πιστεύω.

Ὁδὸς ἄνω κάτω μία καὶ ὡυτή.
Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 12:03 pm

Αλέξανδρος Τ. έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 11:45 am
Γενικά έχει δίκιο ο kein στο ότι ο Αταμάν κρίνεται από κάποιους (και δημοσιογράφους) πιο αυστηρά επειδή είναι Τούρκος. Έχει το τεράστιο αρνητικό για τους Έλληνες αθλητικογράφους: δεν είναι Έλληνας! Ε, το ότι είναι και Τούρκος, και δη φίλος του Ερντογάν το κάνει χειρότερο. Αναπόφευκτο νομίζω. Απλά, δε νομίζω ότι πρέπει να εστιάζουμε εκεί με αυτά που βλέπουμε φέτος. Αναμονή μέχρι το καλοκαίρι, να δούμε και το κλείσιμο της χρονιάς...Θα μας εκπλήξει; Το ελπίζω, αλλά δεν το πιστεύω.
Πλέον (όπως σωστά τα λες) μπορούμε μέχρι το καλοκαίρι να τηρούμε στάση αναμονής και την ελπίδα να φτιάξουν τα πράγματα. Το ροστερ έκλεισε, ο Ματιάς γυρίζει, ότι είναι να γίνει θα γίνει. Οι οιωνοί σίγουρα δεν είναι ένοικοι, εντούτοις η ποιότητα της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είναι τέτοια που δεν μπορείς να την ξεγράψεις. Έχουμε δύσκολο δρόμο, οψόμεθα...

JERIAN GRANDAKOS

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Mike Batiste

Κυρ Μαρ 08, 2026 2:53 pm

Ούτε κατά διάνοια η κρητική στο Αταμαν επειδη είναι τούρκος!!!!! Τι άλλο θα ακούσουμε!!!

Με Ζαλγκιρις καλύτερα να μην παίξει ο Λεσσορτ η τουλάχιστον να δοκιμαστεί ελάχιστα. Οι Λιθουανοι παίζουν σκληρά δεν είναι φλώροι. Ας ξεκινήσει να παίζει στην Α1.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:29 pm

Παιζει ο γκουνταιτις κ ο παπαγιαννης να ειναι καλυτεροι απο χολμς φαριντ αν ειναι δυνατον

t0ny3

Honorary
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:47 pm

Θα χάσουμε από συνήθεια κλασικά μέσα στο 2026.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:55 pm

t0ny3 έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 5:47 pm
Θα χάσουμε από συνήθεια κλασικά μέσα στο 2026.
Μάγος είσαι ; :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:57 pm

Πρόεδρε κατέβασε κάνα μπανερ
Του 3d κατά προτίμηση, είναι απο Ηρακλή

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Κυρ Μαρ 08, 2026 5:58 pm

Εντάξει μωρέ καλα το πηγαμε το ματς,δεν ήταν τωρα το επιπεδο της ομαδας να κερδίσει ο Παναθηναϊκός μεσα στο Ιβανοφειο το θηριο Ηρακλη,το οτι κέρδιζε με 20 επροκειτο για θαυμα.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Κυρ Μαρ 08, 2026 6:00 pm

Προβλέπω μέχρι το βράδυ να συζητάμε για λύση Σερέλη , μη σου πω και για πεδουλακη :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Κυρ Μαρ 08, 2026 6:01 pm