Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Μαρ 08, 2026 7:35 pm

Jeight έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 7:33 pm
καλα ευθεως το ειχε πει ο Αλβερτης μετα το ματς οτι κυνηγουσαν να σπασουν την 35αρα, δεν υπαρχει αμφοιβολια περι αυτου. Ο αρχηγος τους ο ιδιος το παραδεχτηκε.
Κατι του στυλ "ετσι ειναι ο αθλητισμος... καποτε ειχαμε χασει με 35"

Ενας δεν του ειπε... καποτε ομως ειχατε βρεθει και οι 2 στον ημιτελικο της ευρωλιγκας... Δεν παλευε ο παναθηναικος να μπει στην 8αδα του Ελληνικου πρωταθληματος με ρεκορ 12-14.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:36 am

MichaelKoch έγραψε:
Σάβ Μαρ 07, 2026 11:32 am
Οι αλαζονικές δηλώσεις του μπαρτζωκα, δε ξέρω αν θα του βγουν σε καλό πάντως.
Επίσης, ήμουν πάντα της άποψης να χάσω όλα τα ματς και να πάρω το ματς τίτλου , οπότε αυτά τα 11-0, 20-0 ..πάλι δε ξέρω αν θα βγουν σε καλό στο τέλος.

Τώρα, για τους δικούς μου, που γράφουν από χθες ένα σωρό..κάτι παρόμοιο γινόταν και πριν το κύπελλο .. μετά άρχισαν να τα μασάνε..
ε καλα δεν εβγαλε και κανενα στορι με τραπεζακια στην πειραικη

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 11:46 am

Jeight έγραψε:
Κυρ Μαρ 08, 2026 6:02 pm
Ναι στα highlights το είδα και εγώ. Αυτή την νοοτροπία πρέπει να έχει ξένος παίκτης σε ντέρμπι.

Του έριξε γερή κατσαδα του φουρνιε :D
κι ο τζοουνς το εκανε σε προηγουμενο αγωνα που χαθηκαν οι συμπαικτες του σε καποια αλλαγη κι εμεινε ο αντιπαλος μονος του . μερος της επικοινωνιας των παικτων ειναι καικαλα κανουν και τα λενε . κανενας δεν παρεξηγει κανενα οταν προκειται για το καλο της ομαδας και φυσικα προκειται για μεμονομενα περιστατικα και οχι μονιμη γκρινια.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Μαρ 09, 2026 12:13 pm

βρειτε αλλον με τετοια καριερα στο ΝΒΑ που θα καθοταν να τα ακουσει απο ρουκι ..πιο αντι σταρ απο φουρνιε δεν υπαρχει.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 09, 2026 12:15 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 12:13 pm
βρειτε αλλον με τετοια καριερα στο ΝΒΑ που θα καθοταν να τα ακουσει απο ρουκι ..πιο αντι σταρ απο φουρνιε δεν υπαρχει.
Ναι αλλά να δώσει και καμιά ασσίστ. Όχι hero ball και σουτ προσευχή από τα 9 μέτρα. Τον αγαπάμε, αλλά η ουσία βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου. Στην άμυνα είναι επίσης συγκινητικος.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Μαρ 09, 2026 12:25 pm

νταξει τον φουρνιε τον βαζουμε να παιξει ασσο τωρα στα γεραματα..ναι μεν μπορει να παιξει λιγο πικ εν ρολ αλλα δεν το χει να ειναι βασικος δημιουργος.Τα 3π τα παιρνει γιατι δεν λειτουργει η επιθεση και δεν ξερει τι να την κανει..

Άβαταρ μέλους
eddiedimitris

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Galis

Δευ Μαρ 09, 2026 12:55 pm

Πάντως επειδή βλέπω πολλούς μετά τις τελευταίες αποτυχίες να απαξιώνουν τον παναθηναϊκό να πω ότι η ποιότητα στο ρόστερ του είναι απίστευτη και κατά τη γνώμη μου πολύ μπροστά απ τη δική μας...

Αυτό σημαίνει πως σε κρίσιμα ματς όπως πχ οι τελικοί στην Ελλάδα ή τα playoffs και το final four αν τελικά φτάσει ακόμα και χωρίς προπονητή στον πάγκο τον θεωρώ φαβορί....είναι ακριβώς αυτό που έλεγα για το κύπελλο ότι είναι φαβορί..

Έχει απίθανους παίκτες σε όλες τις θέσεις ακόμα και στο 5 αν γυρίσει έστω στο 50% ο Λεσορτ και στα κρίσιμα μας είναι το απόλυτο φαβορί

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Δευ Μαρ 09, 2026 1:28 pm

Δεν απαξιώνω τον Παναθηναϊκό, ούτε αγνοώ την ποιότητα του ρόστερ του, όμως αν δεν σταματήσει να τρώει κοντά στους 100 πόντους σε κάθε παιχνίδι, δεν βλέπω φως.
Η ποιότητα του ρόστερ δεν αρκεί από μόνη της για να το λύσει αυτό. Θέλει και κάτι άλλο, που αυτή τη στιγμή φαίνεται πως λείπει.

Από την άλλη, σε κάποια παιχνίδια (λίγα, είναι η αλήθεια) έχω δει τον Παναθηναϊκό να δαγκώνει στην άμυνα με τους ίδιους παίκτες. Άρα, αλλού είναι το πρόβλημα.

Πιστεύω πως ο Αταμάν είναι ήδη ξένο σώμα και αυτό θα είναι καθοριστικό για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού. Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη κίνηση είναι να δοθεί η μπαγκέτα του μαέστρου στον Σερέλη μέχρι το τέλος της σεζόν. Αν χρειαστεί, ας κάνει την οικονομική υπέρβαση ο ΔΠΓ. Δεν έχεις κάθε χρονιά το F4 στην έδρα σου.

Αν ο Παναθηναϊκός στρώσει και παίζει από εδώ και πέρα όπως έχει παίξει σε 2-3 παιχνίδια φέτος, τότε προλαβαίνει να μπει στην 8άδα, οπότε μετά όλα είναι δυνατά, έστω και από τον δύσκολο δρόμο.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 1:29 pm

eddiedimitris έγραψε:
Πάντως επειδή βλέπω πολλούς μετά τις τελευταίες αποτυχίες να απαξιώνουν τον παναθηναϊκό να πω ότι η ποιότητα στο ρόστερ του είναι απίστευτη και κατά τη γνώμη μου πολύ μπροστά απ τη δική μας...

Αυτό σημαίνει πως σε κρίσιμα ματς όπως πχ οι τελικοί στην Ελλάδα ή τα playoffs και το final four αν τελικά φτάσει ακόμα και χωρίς προπονητή στον πάγκο τον θεωρώ φαβορί....είναι ακριβώς αυτό που έλεγα για το κύπελλο ότι είναι φαβορί..

Έχει απίθανους παίκτες σε όλες τις θέσεις ακόμα και στο 5 αν γυρίσει έστω στο 50% ο Λεσορτ και στα κρίσιμα μας είναι το απόλυτο φαβορί
Σε ένα ματς προφανώς και μπορεί να σε νικήσει ο παο. Άλλα στους τελικούς που είναι σειρά αγώνων και θέλεις 3 νίκες με τα παιχνίδια να γίνονται μέσα σε λίγες μέρες στην κατάσταση που είναι ο παο δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας κερδίσει. Σε ημιτελικο η τελικό Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ τον θεωρώ φαβορί απέναντι μας.

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 1:35 pm

RedEmperor έγραψε:
eddiedimitris έγραψε:

Σε ένα ματς προφανώς και μπορεί να σε νικήσει ο παο. Άλλα στους τελικούς που είναι σειρά αγώνων και θέλεις 3 νίκες με τα παιχνίδια να γίνονται μέσα σε λίγες μέρες στην κατάσταση που είναι ο παο δεν πιστεύω ότι μπορεί να μας κερδίσει. Σε ημιτελικο η τελικό Ευρωλίγκας στο ΟΑΚΑ τον θεωρώ φαβορί απέναντι μας.
Εγώ αυτό το σκεπτικό (που κυκλοφορεί ευρέως), ότι δηλαδή τον Παναθηναϊκό σε σειρά αγώνων τον έχουμε, αλλά σε μονό παιχνίδι είναι φαβορί, δεν το καταλαβαίνω.
Πώς γίνεται να χάνει σε σειρά, αλλά να είναι φαβορί σε μονό;
Το σωστό, που μπορώ να καταλάβω, είναι ότι σε μονό παιχνίδι αποκτάει περισσότερη τύχη, αλλά όχι ότι γίνεται φαβορί. Δεν στέκει λογικά αυτός ο συλλογισμός.
Αυτό πάει και αντίστροφα: αν σε μονό παιχνίδι είναι φαβορί, τότε δεν καταλαβαίνω πώς έχει περισσότερες πιθανότητες να χάνει σε σειρά.

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Μαρ 09, 2026 1:43 pm

Πολυ μπροστα απο μας σε ποιοτητα δεν ειναι. Ομαδα που εχει μεσα Μιλου, Σασα, Πιτερς, Φουρνιε, Τζοουνς, Ντορσει, Ward, Walkup δεν ειναι outsider απεναντι σε αυτον τον ΠΑΟ. Δεν με νοιαζει οσους mvp και να μαζεψουν.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 1:49 pm

Leon Man έγραψε:

Εγώ αυτό το σκεπτικό (που κυκλοφορεί ευρέως), ότι δηλαδή τον Παναθηναϊκό σε σειρά αγώνων τον έχουμε, αλλά σε μονό παιχνίδι είναι φαβορί, δεν το καταλαβαίνω.
Το σωστό, που μπορώ να καταλάβω, είναι ότι σε μονό παιχνίδι αποκτάει περισσότερη τύχη, αλλά όχι ότι γίνεται φαβορί. Δεν στέκει λογικά αυτός ο συλλογισμός.
Αυτό πάει και αντίστροφα: αν σε μονό παιχνίδι είναι φαβορί, τότε δεν καταλαβαίνω πώς έχει περισσότερες πιθανότητες να χάνει σε σειρά.
Κι εγώ δυσκολεύομαι να το καταλάβω, είναι σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία.
Πάντως το 2021-2022 με την Μονακό, το 2022-2023 με την Φενέρ, το 2023-2024 με την Μπαρτσελόνα (και μάλιστα εκτός έδρας) περάσαμε στο Φ4 σε πέμπτο παιχνίδι, αυτά τα παιχνίδια δεν έκριναν κάτι; Δεν υπήρχε το βάρος να περάσουμε για να προκριθούμε στο Φ4; Δεν ήταν σαν μονά παιχνίδια πρόκρισης;

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 4:13 pm

Leon Man έγραψε:
RedEmperor έγραψε:

Αυτό εχει να κάνει με τους παίχτες μας και τον προπονητή μας. Όταν είναι ένα ματς που η κερδίζεις η χάνεις τον τίτλο παθαίνουν black out. Θες πίεση,θες άγχος γιατί είναι το μάτς χωρίς γυρισμό και δεν επιτρέπει λάθος πες το όπως θές.

Όταν ξέρεις ότι αν χάσεις δεν χανεσαι η ομάδα λειτουργεί αλλιώς

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 4:18 pm

RedEmperor έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 4:13 pm
Leon Man έγραψε:

Αυτό εχει να κάνει με τους παίχτες μας και τον προπονητή μας. Όταν είναι ένα ματς που η κερδίζεις η χάνεις τον τίτλο παθαίνουν black out. Θες πίεση,θες άγχος γιατί είναι το μάτς χωρίς γυρισμό και δεν επιτρέπει λάθος πες το όπως θές.

Όταν ξέρεις ότι αν χάσεις δεν χανεσαι η ομάδα λειτουργεί αλλιώς
Έχει ήδη απαντήσει επαρκώς ο Κόναν, αμέσως παραπάνω.
Το σκεπτικό σου δεν επαληθεύεται (τουλάχιστον πλήρως).

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Δευ Μαρ 09, 2026 4:36 pm

Δεν ειναι τοσο λογω αγχους αν και αυτο παιζει ρολο οσο συστηματος. Το τελευταιο ερωτημα που εχει μεινει για τον Ολυμπιακο ειναι αν μπορει στο φ4 να αντεξει απεναντι σε μια ομαδα που θα αλαλζει σε ολα τα screen, παιζει overplay τον Σασα και σε αναγκαζει σε περισσοτερο on ball παχνιδι. Αυτη η ομαδα κατα πασα ποθανοτητα αν πανε ολα καλα φετος θα ειναι η Φενερ. Μπορει να το κανει? Αυτο ειναι το τελευταιο βημα, ολα τα αλλα για την κορυφη τα εχει κανει η ομαδα.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”