Παναθηναικος - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Μαρ 09, 2026 12:58 pm

το μόνο δεδομένο για εμένα είναι ότι υπάρχει θέμα με τον Αταμάν και δεν είναι ότι το μυρίζομαι στην ατμόσφαιρα, το είχε πει και ο Κοτζιάς πριν κάνα μήνα ότι αν είχε βρεθεί αντικαταστάτης θα τον είχε διώξει ήδη.

από κει και πέρα προσπαθώντας να βγάλω νόημα για το πώς βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε εικάζω τα εξής :

1. ο Αταμάν όντως έχει ξενερώσει και ζητάει ολόκληρη την αποζημίωση για να φύγει
2. υπάρχει πρόσφορο έδαφος για τον Ζοτς από το καλοκαίρι, έχει γίνει κάποια συζήτηση και έστω δε το έχει αποκλείσει ο Σέρβος

με αυτά ως "δεδομένα" είναι αδύνατο να βρεις ευρωλιγκάτο αντικαταστάτη για 3 μήνες, που πρακτικά μιλώντας μόνο Τρινκιέρι ή Σφαιρόπουλο θα μπορούσες να πάρεις και πλέον έχει μείνει μόνο ο δεύτερος.

οπότε οι επιλογές είναι δύο :

1. δίνεις 3-4 εκατομμύρια στον Αταμάν και τελειώνεις τη χρονιά με το Σερέλη
2. μένει ο Αταμάν και ελπίζεις ο εγωισμός και οι προσωπικότητες παικτών-προπονητή να βγουν μπροστά γιατί οκ ό,τι και να λέμε όσο ξενερωμένος και να είναι ο Αταμάν αποκλείεται να σαμποτάρει την ομάδα, δε γίνονται αυτά.

αν έχουν επαφή με την πραγματικότητα αυτά που έγραψα κι εγώ το 2 θα επέλεγα νομίζω.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 1:24 pm

Erether έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 11:22 am
Jeight έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 11:13 am
Οτι ο Ζοτς που ενας απο τους κυριως λογους αποχωρησης απο Παρτιζαν ηταν η ρηξη με την διοικηση και η ασεβεια που ειχε αυτη προς τους παικτηες θα καθισει στο ιδιο τραπεζι με τον τυπο που βγαινει και φτυνει live στο instagram παικτες και κατεβαζει λαβαρα επειδη δεν του εδωσαν 5 σφυριγματα παραπανω. Συν το γεγονος οτι τον ηχογραφουσε παρανομα στις διαπραγματευσεις 14 χρονια πριν.

Και μονο για το content να καθεται να κατεβαζει λαβαρα του Ζοτς ο "χαρισματικος" θα ηθελα να το δω. Αλλα θα χασω πασα ιδεα για τον Ζοτς τον οποιο θεωρω και γω σοβαρο ανθρωπο με αρχες.
Eτσι λεγαμε καποιοι και για τον Σλουκα και τελικα συνεργαστηκε με τον δπγ. Εχει διαφορά η θεση προπονητη και παικτη, αλλα απο την συμπεριφορα του προεδρου, επηρεαζονται ολοι.

Οντως ειναι λιγες οι ομαδες που μπορουν να προσφερουν τοσο χρημα και τεχνογνωσια, επομενως τιποτα δεν ειναι απιθανο. Εξαρταται κιολας ποση καψα εχει να δουλεψει συντομα ξανα ο Ζοτς. Δε θα μου εκανε εντυπωση να μεινει 2 χρονια εξω ή να μην ξαναπροπονησει ποτέ
Ο Σλούκας δεν θα είχε σπάσει ποτέ με τον DPG. Ο Ζοτς ήταν ξεκάθαρος τότε. Ότι φεύγει λόγο έλλειψης σεβασμού όχι επειδή θα πέσει το μπάτζετ. Ξέρει καλά ποιός είναι ο DPG και δε νομίζω τώρα σε αυτή την ηλικία να θέλει να μπλέξει εκεί. Είναι σίγουρο ότι με την πρώτη αποτυχία θα έχει τον dpg να τον κράζει και να δημιουργεί πρόβλημα.

Ένα άλλο παρόμοιο παράδειγμα. Πήγε ο Σλούκας στον παο. Είπε ότι δεν το σεβάστηκε η διοίκηση του Ολυμπιακού και κάτι τέτοια. Πιστεύεις ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να δεχτεί ο Σλούκας η ο Ολυμπιακός να ξανασυνεργαστουν? Καμία απολύτως.

Ο Ζοτς θα επέστρεφε στον παο αν την ομάδα την έπαιρνε το αμερικανικό fund που ακούστηκε και δεν έχει καμία διοικητική σχέση με την ομάδα o DPG. Εκεί θα επέστρεφε με τα πόδια

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Μαρ 09, 2026 2:24 pm

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει τον καλύτερο προπονητή της Ευρωλίγκας, άρα θέμα προπονητή δεν υπάρχει. Το καλοκαίρι, βέβαια, θα ακουστούν πολλά σενάρια. Ο Ζοτς είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και μια πιθανή επιστροφή του θα προκαλέσει τεράστιο θόρυβο.

Από εκεί και πέρα, ίσως το καλοκαίρι να είναι η κατάλληλη στιγμή για τον Αταμάν να αλλάξει περιβάλλον και για τον ίδιο και για τον Παναθηναϊκό. Αν έχει πάρει 2 στις 3 Ευρωλίγκες, εύλογα τίθεται το ερώτημα: τι άλλο περισσότερο μπορεί να δώσει;

Ο Λεσόρ επιστρέφει και, αν μέχρι τον Μάιο είναι έστω στο 60%, μπορεί να δώσει σημαντικά πράγματα.

Πιστεύω επίσης ότι όσο πλησιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια, το ροτέισον θα σφίξει. Όσοι έχουν καταφέρει να δώσουν πράγματα ως τότε θα παίξουν. Οι υπόλοιποι θα παραγκωνιστούν.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μαρ 09, 2026 2:28 pm

Εικόνα

:lol: :P

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 2:36 pm

MichaelKoch έγραψε:

Πιστεύω επίσης ότι όσο πλησιάζουν τα μεγάλα παιχνίδια, το ροτέισον θα σφίξει. Όσοι έχουν καταφέρει να δώσουν πράγματα ως τότε θα παίξουν. Οι υπόλοιποι θα παραγκωνιστούν.
Δεν το λες και πολύ απλωμένο το ροτειτον αυτήν την στιγμή, το επόμενο βημα είναι Οσμαν, Γκραντ, Ναν αφηνουν την τελευταία πνοή τους στο παρκέ.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 3:26 pm

MichaelKoch έγραψε:
Ο Λεσόρ επιστρέφει και, αν μέχρι τον Μάιο είναι έστω στο 60%, μπορεί να δώσει σημαντικά πράγματα.
εγώ αυτό δε μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω, όχι για τον Λεσόρ συγκεκριμένα αλλά για οποιονδήποτε αθλητή ακούγεται. και δεν είναι ότι το λέει μόνο ο κόσμος, έχω ακούσει και τους ίδιους τους αθλητές να το αναφέρουν.

τι σημαίνει πρακτικά το 60-70% κάποιου παίκτη;

αν ο Λεσόρ έχει το 60% της αθλητικότητας ή της αντοχής που είχε θα μιλάμε για below average σέντερ στην Ευρωλίγκα. ή μήπως θα είναι ο παλιός, καλός Λεσόρ αλλά στο 60% του χρόνου που έπαιζε; και αν μπορεί να είναι ο παίκτης που ήταν γιατί να μη το κάνει παραπάνω;

αν μιλάμε γενικότερα για ένα Λεσόρ με το 60% της απόδοσης που είχε (σκοράρισμα, χετζ άμυνα κτλ) τότε μιλάμε για ένα μέτριο παίκτη (για τοπ επίπεδο Ευρωλίγκας), πώς θα δώσει σημαντικά πράγματα;

νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν πραγματικά καλό Λεσόρ για να έχει αποτέλεσμα το ρίσκο που πήρε με το να μη πάρει αντικαταστάτη και όχι το 60% του.

Άβαταρ μέλους
MichaelKoch

senior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 3:44 pm

yawn.brigade έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:
εγώ αυτό δε μπόρεσα ποτέ μου να καταλάβω, όχι για τον Λεσόρ συγκεκριμένα αλλά για οποιονδήποτε αθλητή ακούγεται. και δεν είναι ότι το λέει μόνο ο κόσμος, έχω ακούσει και τους ίδιους τους αθλητές να το αναφέρουν.

αν ο Λεσόρ έχει το 60% της αθλητικότητας ή της αντοχής που είχε θα μιλάμε για below average σέντερ στην Ευρωλίγκα. ή μήπως θα είναι ο παλιός, καλός Λεσόρ αλλά στο 60% του χρόνου που έπαιζε; και αν μπορεί να είναι ο παίκτης που ήταν γιατί να μη το κάνει παραπάνω;

αν μιλάμε γενικότερα για ένα Λεσόρ με το 60% της απόδοσης που είχε (σκοράρισμα, χετζ άμυνα κτλ) τότε μιλάμε για ένα μέτριο παίκτη (για τοπ επίπεδο Ευρωλίγκας), πώς θα δώσει σημαντικά πράγματα;

νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται έναν πραγματικά καλό Λεσόρ για να έχει αποτέλεσμα το ρίσκο που πήρε με το να μη πάρει αντικαταστάτη και όχι το 60% του.
Για μένα, καλός Λεσόρ στην παρούσα φάση δεν σημαίνει βασικός, ούτε να μπει ως πρώτη επιλογή και να κουβαλήσει την ομάδα. Σημαίνει να έρθει από τον πάγκο, να δώσει ενέργεια, πάθος και ένταση, να ξεσηκώσει την εξέδρα, να αφυπνίσει τους συμπαίκτες του και να προσφέρει ένα τίμιο 10-12λεπτο, κάνοντας σε ικανοποιητικό βαθμό αυτά που ξέρει.

Δεν περιμένω τώρα τον περσινό MVP Λεσόρ, ούτε το κορυφαίο 5άρι της διοργάνωσης. Αυτά, αν όλα πάνε καλά, από τη νέα χρονιά.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Δευ Μαρ 09, 2026 3:51 pm

yawn.brigade έγραψε:
MichaelKoch έγραψε:

Σημαίνει ότι

Εικόνα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 4:16 pm

Αυτα που λεει ο mod insider τα εχω ακουσει σε αρκετες συζητησεις(πανω απο 3-4). Απλα δεν απο πολυ αξιοπιστα τερατα για να τα γραψεις ως οπαδος του αντιπαλου στρατοπεδου. Απο εκει και περα το γραφω απλα για να επιβεβαιωσω αυτο που γραφει ο Lebowski.

Αυτο για τον Ζοτς το ειχα γραψει κα εγω σε ανυποπτο χρονο και οτι ειναι προυποθεση για την πωληση του πακετου απο τον Γιανακοπουλο.

Το πιο ακραιο που μου εχουν πει ειναι οτι ο Ναν τον καιρο της απουσιας του εστελνε προσωπικα μυνηματα στο κινητο του DPG οτι δεν αντεχει ουτε να τον βλεπει τον Αταμαν και οτι περιμενει να τον διωξει για να γυρισει.

Τωρα που τα γραφω και τα ξαναδιαβαζω πραγματικα νιωθω σαν την κατινα της γειτονιας :sorry:

Γενικα μαλλον υπαρχουν πολλα στο παρασκηνιο που δεν νομιζω να μαθουμε ποτε τι αληθευει γιατι δυστυχως δεν ειναι πραγματα που λεγονται

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Μαρ 09, 2026 4:24 pm

Ο Ναν γιατί να μην γουστάρει τον Αταμάν? Τέτοια ελευθερία να κάνει ότι γουστάρει για να γράφει νούμερα, να κάνει 8 λάθη αλλά να συνεχίζει να παίζει 35 λεπτά ποιος άλλος θα του τη δώσει?

Άβαταρ μέλους
Leon Man

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης

Δευ Μαρ 09, 2026 4:24 pm

Christofis έγραψε:

Τωρα που τα γραφω και τα ξαναδιαβαζω πραγματικα νιωθω σαν την κατινα της γειτονιας :sorry:
Μπα, δεν νομίζω να είσαι έτσι:

Εικόνα

Πάντως, στα σοβαρά τώρα, αν ισχύουν αυτά που λέγονται παραπάνω (ότι κάποιοι παίκτες δεν παίζουν γιατί δεν γουστάρουν τον Αταμάν) εγώ είμαι υπέρ του Αταμάν.
Οι παίκτες (όποιας ομάδας) μπορούν να γουστάρουν ή να μη γουστάρουν τον κάθε προπονητή τους, αλλά τα φράγκα συνεχίζουν να τα εισπράττουν κανονικότατα.
Οπότε, ΟΦΕΙΛΟΥΝ να παίζουν όσο μπορούν. Απλά και παντελονάτα. Όλα τα άλλα είναι π@υστιές.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 5:01 pm

golitog7 έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:11 am

Πραγαμτικά υπάρχει σοβαρός άνθρωπος που πιστεύει ότι ο Ζοτς θα δέχονταν να δουλέψει με αυτήν την καρικατούρα που έχετε για πρόεδρο? Όντως τώρα? Νομίζω ότι είναι λίγο άδικο για το Ζοτς να το πιστεύει κάποιος αυτό. Ο Ζοτς είναι σοβαρός άνθρωπος και τον σεβασμό τον έχει κερδίσει με το σπαθί του.
Καταλαβαίνω ότι είναι ευσεβής πόθος να γυρίσει, όμως πρέπει να αντιλαμαβνόμαστε λίγο και την πραγματικότητα.
ενω ο προεδρος της παρτιζαν ειναι καλυτερος και η σαπουνοπερα που εζησε στην παρτιζαν δεν ηταν γελιοτητα

αλλο ο ζελικο του 2012 αλλο του 2026

εχουνε περασει πολλα χρονια και οι ανθρωποι αλλαζουν αποψεις

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 5:06 pm

pan24 έγραψε:
Δευ Μαρ 09, 2026 10:22 am

Ξέρουμε ότι μένει μόνιμα στην Αθήνα.
Αν του υποσχεθεί ίδιο μπάτζετ και ίδια ελευθερία που έχει ο Αταμάν ίσως μπορεί να αντέξει μερικά ινσταγκραμικά καραγκιοζιλίκια.
Και από την άλλη ο dpg ίσως μπορεί να κρατηθεί για να μην ποστάρει "παραιτηθείτε, βγάλτε τις φανέλες και τα λοιπά" και να μη πηγαίνει στα αποδυτήρια για κατσάδες μετά από ήττες. Το είχε σχεδόν καταφέρει αυτή τη τριετία.
Που αν έχουν βάση οι φήμες είτε για πώληση είτε για είσοδο επενδυτή με κάποιο ποσοστό θα ήταν μάλλον αναγκασμένος να το κάνει.

Οπότε δε το θεωρώ εντελώς απίθανο.

Δε ξέρω αν θα το ήθελα γιατί θα μπορούσε να πάει και πολύ λάθος αλλά αν ψάχνουμε προπονητή και ο Ζοτς είναι στην αγορά είναι σίγουρα ο καλύτερος διαθέσιμος.
τα πεταξτε τις φανελες μια χαρα τα δεχοταν ο ζελικο οταν τα εκαναν οι γιαννακοπουλοι και μαλιστα σε εφημεριδα οχι στον ινσταγκραμ

δεν μπορω να καταλαβω την λογικη που εχουν μερικοι οτι καποιον εργαζομενο τον ενδιαφερει αν ο εργοδοτης τους βριζει η τσακωνεται με την ενωση βιομηχανων με τον λιολιο με τον μποντιριγκα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Μαρ 09, 2026 5:10 pm

οπως ειχα γραψει και παλιοτερα τετοια καταρευση μια ομαδας ποτε δεν εχει μονο αγωνιστικο υποβαθρο
οτι υπαρχει θεμα στα αποδυτηρια ειναι δεδομενο τωρα τι ακριβως εχει γινει και με ποιος θα το μαθουμε σιγουρα οταν φυγει και οποτε φυγει ο αταμαν

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Μαρ 09, 2026 5:38 pm

Christofis έγραψε:
Αυτα που λεει ο mod insider τα εχω ακουσει σε αρκετες συζητησεις(πανω απο 3-4). Απλα δεν απο πολυ αξιοπιστα τερατα για να τα γραψεις ως οπαδος του αντιπαλου στρατοπεδου. Απο εκει και περα το γραφω απλα για να επιβεβαιωσω αυτο που γραφει ο Lebowski.

Αυτο για τον Ζοτς το ειχα γραψει κα εγω σε ανυποπτο χρονο και οτι ειναι προυποθεση για την πωληση του πακετου απο τον Γιανακοπουλο.

Το πιο ακραιο που μου εχουν πει ειναι οτι ο Ναν τον καιρο της απουσιας του εστελνε προσωπικα μυνηματα στο κινητο του DPG οτι δεν αντεχει ουτε να τον βλεπει τον Αταμαν και οτι περιμενει να τον διωξει για να γυρισει.

Γενικα μαλλον υπαρχουν πολλα στο παρασκηνιο που δεν νομιζω να μαθουμε ποτε τι αληθευει γιατι δυστυχως δεν ειναι πραγματα που λεγονται

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”