Euroleague Round 30, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos Aktor
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Όλος ο αθλητικός τύπος είχε βουίξει την επόμενη μέρα με την παιχνιδάρα που έκανε ο Γουόκαπ σε άμυνα και οργάνωση. Ήταν άποντος, γιατί δεν πήρε κανένα (ούτε ένα σουτ). Είχε 0/0 σε δίποντα και σε τρίποντα. Αλλά έπαιξε άμυνα για 5.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 7:16 pmδεν το θυμαμαι και φαση φαση το ματς αλλα θυμαμαι τον κανααν να κανει τρομερο αμυντικο ματς και να σκοραρει κιολας.Μπροστα σκοραραμε περισσοτερο με αντεπιθεσεις οποτε παλι δεν ειχε σχεση με την οργανωση για να πεις οτι ηταν ο γουοκαπ που μοιραζε..Αλλα τωρα που το σκεφτομαι στο μυαλο μου εχω μονο την ανατροπη στο 3ο δεκαλεπτο.Συνολικα στο ματς πιθανοτατα να ηταν ο γουοκαπ.
To μεγαλυτερο πιρ παντως βλεπω το ειχε ο παπ..ενω και ο βεζε ειχε 19π.Και ο φαλ εχει κανει ματσαρα.
https://www.euroleaguebasketball.net/el ... #box-score
απο τα στατιστικα παντως φαινεται οτι δικαια ειναι ο βεζε μβπ με δευτερον τον φαλ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ναι και εγω αυτο ειπα..επαιξε τρομερη αμυνα και μοιρασε 7 ασσιστ και ηταν κομβικος στην ανατροπη..αυτο που εγραψα και παραπανω ομως αλλοι καναν περισσοτερα,φαλ παπ βεζε κανανε παπαδες μπρος πισω.Μονο οτι επαιξε 18λ ενω οι αλλοι 30+ λεει αρκετα.Πιο πολυ κολλει οτι ηταν αυτος που αναψε την σπιθα να γυρισει το ματς,παρα το μβπ.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Leon Man

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Βασίλης Σπανούλης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το καθοριστικό 3ο δεκάλεπτο το έβγαλε όλο στον πάγκο (ευτυχώς, λέω εγώ).Coach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 9:48 pmτο θέμα είναι ότι από τότε έχουμε να δούμε αυτόν τον Γουοκαπ
και δεν ήταν διάττοντας αστέρας να πεις οκ έκανε το ματς της ζωής του , έτσι έπαιζε όλη τη σεζόν και τον λέγαμε ρομποκοπ και τερμινειτορ . Έτσι έπαιζε και την προηγούμενη
Α, δε μπορώ. Έχει Σλούκα με τα ερυθρόλευκα![]()
Άλλο είδα εγώ και μ' έπιασε νοσταλγία: τον Λαρεντζάκη να μην είναι παρκαρισμένος και τον Λούντζη να παίρνει χρόνο κι αυτός.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν ήταν τη δεύτερη μέρα στανταρντ είσαι ο χεσμένος τύπος που μου έχωσε ένα μπουνίδι στο Battery, απολογήθηκε και μετά με κέρασε μπύραCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 7:31 pmΓουοκαπ Φαλ είχαν κάνει το ματς της ζωής τους τότε, εγώ αυτό θυμάμαι (αν και ήμουν Παρίσι για να δω Μεταλλικα τότε)

- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αχαχαχα ευτυχώς δεν τσούγκρισα με κανένα συνοπαδόnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Μαρ 10, 2026 3:53 amΑν ήταν τη δεύτερη μέρα στανταρντ είσαι ο χεσμένος τύπος που μου έχωσε ένα μπουνίδι στο Battery, απολογήθηκε και μετά με κέρασε μπύραCoach Periklis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 09, 2026 7:31 pmΓουοκαπ Φαλ είχαν κάνει το ματς της ζωής τους τότε, εγώ αυτό θυμάμαι (αν και ήμουν Παρίσι για να δω Μεταλλικα τότε)![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο